Başlık bulamadım!!!

Ahhh canım ya senin durumun tam caresizlik allah yardimcin olsun onuda allah bildiği gibi yapsin ne vicdanasiz birimis sıkintiya gelemeyince bagirip döver bunun gibileri enguzeli onun hapse girmesi ama iste aileside sana yüklencek belli senin ailen desen onlarda sahip cikmiyorlar diyorsun ama nasil insan evladinin bu durumuna sessiz kalir ya ,oyle bir adamib karşısinda sessiz kal gidemiyorsan napcaksin bilemedim cok zor bir durum ben bile okuyunca cikamadin işin icinden vallahi seni düşünemiyorun bu adamla hayat nasil gecerki o yavrucuga yazik gercekten inslalah duzelir durumun

bırak ailesini. sus diyorlarmışsana da. yuh. çile çekmeye mi geldin dünyaya. şikayet edince ne derlerse desinler. zaten şuan da oğullarının yanındalar senin yanında değil susu derken. sen onların oğullarının kölesi olunca tabi seni tutuyo gıbı görünürler. ailesinden biri öldürmez onun için hapiste mi yatacak? tehditlere boyun egme. bi şey yapamaz. yapacak bile olsa boyun mu egeceksın. bu adamla ömür mü çürüteceksin. kendine üzülmüyor musun? güçlü ol. dik dur. karşılık verip kendini riske atma. akıllı ol. ya da bi süre dayan kendini maddi anlamda sağlama al. ama ömrünü böyle çürütme. yazık

O zaman çıkardıkları b.ku temizleyecekler canım.
Öyle dayağı ye sen çek polise de verme demekle olmuyor.
Gelip alsınlar başa bela oğullarını madem!

Sakın ama sakın korkm ara ve söyle polis çağırıyorum isterseniz gelin oğlunuzu alın de ve kapat.

İyiki varsınız :'( Annemi önceleri arar söylerdim xxxx beni dövdü diye sadece elleri kırılsın derdi ama çık gel kızım demezdi. Babam vardı o zamanlar ben gidiyordum yinede.. Bir kere daha kavga ettiğimizde ben karakola gidiyorum anne sonra size gelecegim demistim bana karakolda ne s... arıyon git evine otur demişti. Bide zaten babamdan kalan maaş ile geçiniyorlar ben yük olamam ki bebeğim mama içiyor sütüm yok hiç...

Gerçi burdada güllük gülistanlık yaşamıyorum ki iki tane ayakkabım var bir babet birde spor tarzında... Ayakkabı bile isteyemiyorum olmadığını görüyor oysa..

Ne denir bilmiyorum.çok zor. Kayınvalidenizle konuşsanız oğlunu düzelt yoksa şikayet edecem deseniz?

Gözlerim doldu, çok küçüksün ya sen daha.
20 yaşındasın, annesin ve şiddet görüyorsun. Sen bunları hiç haketmiyorsun ama
İlk defa bir şiddet konusuna bu kadar üzülüyorum, içime oturdu resmen. Aile destekçi değil hatta köstek, kız daha ufak, mesleği yok off, offf. Napılır ki ya? Boşan desek ya sonra? Maddiyatı geçtim adam bir şey yaparsa diye korkuyorum.
Bu arada canım başına darbe aldığında miden falan bulanıyorsa pek hayra alamet değildir, bir doktora gösterseydin. Bir şey olmasın sonra.

Kapıyı asla açmayacağım asla... Kaynvalidemi ararm kapıyı kırmaya kalkarsa
Bunun yarını ve ilerisi var. Bugün açmayın bu gece eşyalarınızı toplayın sabah gidip şikayetçi olun ardından sığınma evine yerleşmek istediğinizi söyleyin. İnanın orda size de bebeğinize de şuanki halinizden bin kat daha iyi bakarlar. Korkmayın bu kadar

Evet küçükken abim vurduğunda kafamı kanepeye çarpmıştım o zamanda kusmuştum annem doktora götürmüştü beyin travması geçiriyormuşum meğer... Bende ondan korkuyorum bi gün onun elinde ölüp gitmekten ve böyle olunca babamı daha çok özlüyorum

Annen neden arkanda değil, benim kızım bunları yaşasa, uzaya kadar gider alırım. Eminim senin annen de yapar. Eşini polise ihbar et ve annene sığın. O agabeyine de diyecek sözüm yok

Canim okadar uzuldumki , yakin bi aile dostu esinin sozunu dinledigi biri varsa onunla paylas durumu .insanlik olmedi diye umut ediyorum hic bir kadin siddeti haketmiyor.cocugun icin guclu ol.rabbim yardimcin olsun.....

O gelmeyen görümcem aradı şimdi kapıyı açmıycam gelince dedim aç binaya rezil olmayın dedi bende korkuyorum abla ölmekten koluma bacagıma degil kafama vuruyo her yer saç oldu evde dedm dur annemi arayım bi xxxx le konuşsun eve gelince dövmesin dedi ..........

Canım yine öyle olmasın ya, bak ben de korktum şimdi.
Ama dediğin gibi ya bir şey yaparsa, boşanmasan da dövecek belli, birinde hızını alamayıp ya...

Canim okadar uzuldumki , yakin bi aile dostu esinin sozunu dinledigi biri varsa onunla paylas durumu .insanlik olmedi diye umut ediyorum hic bir kadin siddeti haketmiyor.cocugun icin guclu ol.rabbim yardimcin olsun.....

İnsanlık çoktan ölmüş kimsenin haberi yok... Alt komşuma zile basmıstım beni döverken kimse açmamıştı kapıyı sesimi duydukları halde...

Ay ne düşünceli insanmış (!) daha yazardım da siteden atarlar.. neyse sustum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…