Başlik Bile Bulamadim

şimdi Ben Gitsem Mi Daha Iyi Olur Kalsam Mi Diye Düşünüyorum Aslinda En Iyisi Alip Başini çekip Gitmek Ama Onuda Yapamiyorum Ki
Delirmek üzereyim

Bence kal ve onla hiç ilgilenme sende bekarmışsın gibi evde o yokmuş gibi davran bakalım napcak...

Aldatmasi Varmi Bilmiyorum Ama Gece Hayati Yok Bazen çikar Arkadaşlariyla Içer Gelir Sorun Ilk Başlardan Beri Hem çok Ilgisiz Hemde Benim Için Yanliş Olan şey Ona Göre Hep Doğru Bir Yanliş Yapar özür Dilemek Yerine Bana Göre Doğruydu özür Dilecek Birşey Yok Der Kizlar Bizim Hayata Bakiş Açimiz Beklentilerimiz Zevklerimiz Herşeyimizi Farkli Sorunlarda Burdan Kaynaklaniyor Zaten Sonrada En Ufak Kavgada Hemen Eşyalari Kirar Telefonumu Kirar Bana 2 Tokat Atar Itekler üzerime Saldirir Kontrolden çikar Yani

Ve çok Yalan Söyler O Yüzden Ona Olan Güvenim Sifir Ondan Herşey Beklerim Bu Saatten Sonra Yapacaği Hiçbir şey şaşirtmaz Beni

canım iki arada kalmışın annene gitsen olmaz diyorsun kocanla kalsan geçinemıyorsun zor vesselam bırak kocana karışma ne hali varsa görsün içecekmi gezcekmi yorum yapma onun hayat felsefesiyle ilgili uzak dur biraz kendi halinde olsun özür dilemezsede dilemesin söz dalaşına girme bakalım nereye kadar dayanacak bak maddi durumunda iyi onada muhtaç değilsin karışma bence belli bir süre ondan bırak ilgiyi bir tabağı bile kaldırmasını bekleme bir de böyle dene

Gidersen, hayatında bu evliliğini hiç yaşamamış sayarsın..bekarken nasılsa öyle yaşamaya devam edersin....... Bir süre ailen laf söyler sürekli konuşmalar olur seni bunaltır ama bu bir süreliğine.... sonra normal yaşantına devam edersin..nasılsa işin gücün var, ve en güzeli de çocuğun yok...bu çok büyük bir artı.....Korkma canım hiçkimse senin yüzünden hasta olmaz... kendini suçlu hissetme... Herkes biraz güçlü olsun bi zahmet ya...

Kalırsan, 10 yıl sonrada aynı konuşmaları yapan bir duygu olur... hep boşansammı boşanmasammı diye düşünen, ağlayan sızlayan bir kadın... sen o kadar üzüleceksin...zannediyor musun ki ailen de buna kayıtsız kalacak, her halükarda onlar yine üzülecekler... Kendini düşün...seni mutlu gördüklerinde onlarda mutlu olacak....(annenin artık anladığını farklı düşündüünü söylemişsin ona istinaden söylüyorum...)

Buradaki en önemli nokta Senin Kararlı Olman!.... Kararlı olursan herşeyin üstesinden gelirsin.... Erkekler karşılarında kafa tutan kadın istemez... Boşanmaya da, evlenmeye de...kendileri karar versin isterler.... "Ben döverimde söverimde severim de..." mantığı hala var maalesef..... Ve bir kez katlandın mı bir daha geri dönüşü olmaz..... :1no2:

venüs zaten canım daha önce karşı çıkmadığım katlandığım için oldu bunlar eğer baştan kararlı davranıp bana ilk vurduğunda gururlu bir insan gibi çekip gitseydim şimdi herşey yoluna girmiş olurdu ama ben gururmu o kadar ayaklar altına ladınki bir daha kolay kolay toplayamam herhalde

birtanem işyerinde bir yandan yazmaya biryandan çalışmaya çalışıyorum aşkım senin adam aynı benim kocam gibiymiş yalan, yalan yere yemin her şey var güvenin kalmaz tabi annenlere niye gitmek zorunda değilsin bakma sinirlenince söyleniyorlar damatların arkasından önünden sonra tel.edip sendede suç vardır diye konuşuyorlar vallahi hayatım sorunun para falan değilse mahkemeye git boşanma davası aç boşanma davan sürünür senin çünkü kocan boşanmak istemiyormuş dediğine göre benim manyakta yapmadığı kalmıyor bide diyor ki"benden boşanırsan seni sakat bırakır ben bakarım"bunlar dengesiz anam.ev tutarsın kendine bakarsın. ailenede ,hata yaptım hatasız insan olmaz buda benim kaderimmiş bana destek olun ama manevi desteğinizi bekliyorum dersin artık kendilerinin bileceği bişey.güçlü olacaksın aaykta duracaksın bizler senin yanındayız.mahkeminiz sürünsede dava açmış olman gözünü korkutur"bak ben bülöf yapmıyorum çok ciddiyim" anlamına gelir bende yapacam yakındır

venüs zaten canım daha önce karşı çıkmadığım katlandığım için oldu bunlar eğer baştan kararlı davranıp bana ilk vurduğunda gururlu bir insan gibi çekip gitseydim şimdi herşey yoluna girmiş olurdu ama ben gururmu o kadar ayaklar altına ladınki bir daha kolay kolay toplayamam herhalde

toparlarsın bende aynı hatayı yaptım vallahi kadınlar tokat yiyince evi terk ediyorlar bide adamı odunla dövüp gidiyorlar anacığım adam hayvan gibi saldırıyor nereye koruyosun kendini ben kendimi yerlerde sürünürken buluyorum.ilk defada bende çekip gitseydimm bellllkiiiiiiii diyorum bidaha yapamazdı şöööööööyle burunlarını sürtemedik sonrada tokat yumruk oldu yumrum tekme oldu şimdi tekme ve tokat oldu ama ben tehtid ettim bana dokunduğun mah.açıyorum arkadaşım hep demişti 1 kere vursun gerisi gelir diye ahhhh ahhh Sana dua etcem yavrummmm haberlerini dinliyorum

Ah Piyano Adam Deli Dün Eşyalarimi Ahzirladim Anneme Gitcaktim Herşeyi Göze Almiştim Tutku Kolumdan Firlatti Gel Beraber ölcez Ozaman Dedi Ne Bende Vazgeçebiliyo Salak Nede Adam Oluyo Istiyoki Ben Görmücem Duymucam Herşeyine Tamam Dicem Konuşmucam Hata Yaptiğinda Iyiki Yapmişim Dişye Boynuna Sarilcam Her Cani Istediğinde Koynuna Gircem Oldu öyle Biri Varsa Banada Bulun Anam Ne Rahat Valla Ohhhh.
Yok Canim Bu Olayi Uzatmamaya Kararliyim Akşam Ablasi Gelcek Oturup Konuşulcak

Hiç birşey için geç değildir duygucum... Kİ SENN 23 YAŞINDASIN...Çareni kendin bulabilirsin... Bunu YAPABİLİRSİN....GÜVEN kendine lütfen... Sağlam bas yere...

Akıllılar düşünürken, Deliler yol alırmış..... bak bu lafı yaz bi kenara.... Biraz deli ol... korkut herkesi.... bi de bu yolu dene bakalım.....

Bak bir arkadaşımın yaşadığı birşeyi anlatayım sana.... Bunlar 20 yıllık evli neredeyse... evliliklerinin ilk yıllarında aynı senin gibi sorunlar yaşamışlar (bir çok kadın gibi yani ) Kadın hep susmuş alttan almış... (iki de çocukları var şu anda) Bir gün yine aynı olaylar vuku bulacakken, yani kocası asarım keserim het hüt laflarına başlar başlamaz, bizim arkadaş kendini kaybetmiş sinir krizine girmiş numarasını yapıyor (tabii gerçekten sinir kirizi geçirmedim diyor numara yapmış) mutfakta ne var ne yok... tek tek çılgınlar gibi duvarlara fırlatmaya başladım diyor.... tezgahtakiler bitti açtım dolapların içinide bir güzel kırdım parçaladım herşeyi diyor.... adam o tepkiyi beklemiyor tabii, şok oluyor... bu kez kadını yatıştırmaya çalışıyor, özür diliyor...hastaneye götürmeye kalkıyor...o arada kriz devam ediyor ya...(kocaya da allah ne verdiyse söylüyor, vuruyor) adam ne yapacağını bilemez halde.... Yemin ederim bi daha olmayacak özür üstüne özür diliyor.....ve adamın bu efelikleri son buluyor.... O günden sonra tabii ki sorunlarımız oldu ama normal şeylerdi diyor... o kabus günler o günden sonra son buldu diyor arkadaşım....... Eşinin anladığı dilden konuşmuş ve sorun çözülmüş......

Henricim Ailem Beni Eşimle Sadece Maddi Durumu Olmadiği Için Vermek Istemedi Bizim Durumumuz Iyi Onlarin Hiçbirşeyleri Yok Dedi Ama Benim şu Anki Problemin Asla Para Değil Yani Ben Ailemin Beni Eşime Vermek Istediği Neden Sorunblar Yaşamiyorum öyle Olsaydi Söylediklerini Kabullenebilirdim Ama Bu Durumda Kabullenmem Hem Herkesin Bir Alin Yazisi Vardir Sen O Alin Yazina Müdahale Edebilirmisin Bilmem Ama Ben Kaderime Engel Olamadim Her Insan Gibi Hem Bu Arada Benim Annemde Kaçmiş Babama Ve Onlar Dünyanin En Mutlu çiftiler Ve 26 Yillik Evliler üstelik Annem Daha 17 Yaşindayken Kaçmiş Babama Bence Senin çevrendeki örnekler Kötü Ama Yine Fikrine Saygi Duymak Lazim

Kendini yorgun hissetsen de,

Başarı senden kaçsa da,

Bir hata sana zarar verse de,

Gözyaşların gözlerini yaksa da,

Kimse gayretini farketmese de,

Nankörlük ödülün olsa da,

Anlayışsızlık seni gülmekten alıkoysa da,

Hatta herşey hiçbir şey olmasa da

VAZGEÇME....

YENİDEN BAŞLA.......

Sevgilerimle.....:1hug:

canımsın venüs çok güzel yüreğine sağlık canım herşey için çok teşekkür ettim

Ahhh Duygucum ahhh!!! Daha önce bir kaç defa mesajlaşmıştık diye hatırlıyorum tabii yanlışım yoksa...

Ayrıl diyemem ben...Çok üzülürüm bu konulara... Ama seni bu kadar üzen bir adamla aynı evde nefes almak kimbilir ne zordur... Benim kocam sinirlenince bir şeye bağırsa mahvoluyorum. Hiç tahammül edemiyorum..

Ama sen; iyi ya da kötü bir hayat seçmişsin. Çok iyi düşünmen gerek! Ya bu hayatı kabul edip devam edeceksin ya da hayatında tertemiz bir sayfa açıp doğan güneşe farklı bir gözle bakacaksın...!

Sakın "o kabul etmez" diye düşünme. Çünkü kararlı olan bir kadını Allahtan başka hiç bir kuvvet durduramaz evel Allah..!

Rabbimden dilerim ki; hakkında hayırlısı olur ve daha fazla gözyaşı dökmezsin canım..!

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

arkadaşın biri bekara koca boşamak kolay demiş..evet burdan boşan demek gerçekten kolay

ayrıca boşan diyenlerin çoğunun yaşlarına bak 20li yaşlarda demiş birisi de..bence bunu bekarız diye dediniz bu forumda benle yaşıt ve de benden küçük ama evli olan birçok arkadaşım var onlar da boşan dese onlara da yaşı küçük ondan öyle diyo bakma sen onlara tecrübeli arkadaşları dinle der misiniz..sanmıyorum..

evet bekarım 21 yaşındayım tecrübem yok hiç dayak yemedim hiç aldatılmadım hiç evlenmedim..sizin kadar bilemem neyin ne olduğunu ama burdan yorum yapmak için illa evli ve 40 yaşında olmak gerekmiyo bence..herkes düşüncesini söyler arkadaşım dikkate alır sadece..ayrıca 21 yaşında olan bi insan da cahil değildir az önce de dediğim gibi bu yaşta evli çocuk sahibi olan insan çok var..

kusura bakmayın ben bu kıza kıyamıyorum yaşı daha 23 yaşadıklarına bi bakın..adam sinirlensin gelsin tekme tokat girişsin o da sabretsin kocamdır yapar mı desin..yok bayanlar kusura bakmayın evli değilim ama evlendiğimde böyle bi evlilik anlayışına sahip olamam..o insan ya o gencecik bi kız daha tamam zamanında sevmiş inanmış güvenmiş ailesinin onayını almadan kaçmış..yapmış bi hata ama bu hatası yüzünden ömür boyu acı mı çekicek daha bu yaşta hayata mı küsücek

kusura bakmayın benim böyle bi adama hiiç saygım yok insan sevdiğine kızar bağırır kavga eder ama bu kadar kötü şeyler yaşatmaz..şiddetten bahsediyoruz bas bas bağırıyo herkes şiddete hayır diye siz ise katlan diyosunuz..neye katlanıcak ya neden yani neden katlanmak zorunda??elalemin herifi gelicek istediğini yapıcak karısı diye..yok kızlar evlilikte herşeyden önce saygı olsun saygı..gece aynı yatağa baş koyuyosunuz saygısını yitirmiş sizde nefret uyandırmaya başlamış bi adamla bu bi ömür çekilir mi..

duygucum ben daha küçüğüm kusura bakma sana yardımcı olamam arkadaşların görüşüne göre..ama inan tek istediğim bunları artık yaşamaman sen hak etmiyosun canım kimse hak etmiyo

ayrıca kadınlar artık değişin bi zahmet dayağı evliliğin normal bi gereği gibi görmekten vazgeçin..kendinize saygınız yitmesin..

aLLeGRiacım, canım ciğerim; yerden göğe haklısın da Duygu sürekli bu konuyu burada anlatıyor fakat bir çözüm bulamıyor. Benim anladığıma göre; bu kızcağızın gidecek bir yeri yok!!!!

Yoksa; neden bu kadar acı çeksin bile bile.. Eminim akıllı kızdır. Ailesinin onayını almadığı için oraya da geri dönemiyor. Ailesi onu kabul etse koşa koşa gider. "Kötü bir evlilik yaşadım" der artık geleceğe bakar. Ama sanırım böyle bir şansı yok... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kocası hakkında hiç yorum yapmıyorum. Aklım,yüreğim almıyor. Bir insan sevdiğine nasıl kıyabilir hatta nasıl bu kadar ileri gidip onu mahvedebilir?

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Lale canım ya inan içim parçalanıyo benim de ya kıyamıyorum ben insanlara gerçekten bak insan sevdiğinin gözünün içine bakar ya babam anneme şiddet uygulasa yüzüne bakmam bi daha..evleniyosun o senin en yakının oluyo ve sana el kaldırıyo inan içim acıyo ya..bu durumda biçok kadın var biliyorum çaresiz olanlar çoğunlukta gidecek yerleti yok ekonomik özgürlükler yok..

ama duygu maddi dururumun iyi diyo bi annesi laf sokuyomuş o kabul etmem diyomuş..ama evladı ya sokağa da atamaz onu önceden hata yaptı diye..biliyorum kurulu bi düzeni var boşanmak eminim çok zordur çok acı çekicektir boşanıp ailesinin yanına gitmeyi içine sindiremiyodur ama bilmiyorum ya böyle bi hayat yaşamaktan iyidir yine de diye düşünüyorum..eşi melek gibi olsa tamamen iyileşse tamamunutsun olanları önüne baksın ama kimse de bunun garantisini veremez...

o adamla aynı çatı altında 2si yaşıyo kimbilir neler çekiyodur kimse bilemez ve daha 23 yaşında..offf bilmiyorum tüm mesajlarının okudum onun adam değşik biri bilmiyorum değişçek gibi biri de değil..ya inan bilmiyom lale ya elimizden bişey gemiyo işte yorum yapıyoz burda kendi çağımızda..kimse böyle şeyler yaşamasa da biz de boşan demesek keşke..

İnşallah Özgecim, ailesi kabul eder de kızcağız bu durumdan kurtulur. Ama yaşadıklarına bakılırsa önce güzel bir terapi ya da tedavi görmeli.. Ne umutlarla,hayallerle başlıyorsun evliliğe... Sonuç; depresyon ötesi! Günahtır yazıktır...

Allah yardımcısı olsun inşallah..

Ben çıkıyorum Özgecim iyi geceler...

İnşallah Özgecim, ailesi kabul eder de kızcağız bu durumdan kurtulur. Ama yaşadıklarına bakılırsa önce güzel bir terapi ya da tedavi görmeli.. Ne umutlarla,hayallerle başlıyorsun evliliğe... Sonuç; depresyon ötesi! Günahtır yazıktır...

Allah yardımcısı olsun inşallah..

Ben çıkıyorum Özgecim iyi geceler...

Amin canım inşallah yoluna girer herşey..

hadi iyi geceler..

X