Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başlık bulamadım :((((
- Konu Sahibi KaryaHebe
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?çok geçmiş olsun canım,umarım test sonuçları olumlu olur senin için.
eski sevgilin gerçek bir denyo olsa da güzel kadın aldatır gibi saçma bi psikolojideyken seni çok üzerdi düşünsene hayatın boyunca sana kusur bulan bir eş,Allah sakınmış seni şükret..
Teşekkür ederim:) aynen katılıyorum çünkü onunla mutlu olamazdım. resmen asosyal biri olmuştum, dışarı dahi çıkamayan biri... Bir ömür geçmezdi gerçekten...Allah herkesi kötülerden korusun...
facede profiline bakmamayı dene öncelikle
evlenmiş çocugu olmuş paylaştıgı şarkıda karısına yazdıgı meajda sizi enterese etmemeli
.....
kisti olan kişilerin çocugu olmaz diye bir kural yok ilaçla dogru tedaviyle onunda üsteinden gelebilirsin
geçmiş olsun
Hayır, tabiki enterese etmiyor. Paylaştığı 2 şarkı özellikle, biz sevgiliyken bunlar bizim şarkımız olsun derdi ve hep dinletirdi. ayrıldıktan sonra da gönderiyordu bazen profilinde de paylaşıyordu. Yine paylaşmış profilinde... ve karısının profilinde de paylaşmış. Onu görebildiğimi bilmiyor, arkasından da; Öyle insanlar tanıdım ki arpaya katsan at yemez, kepeğe katsan it yemez! diye argo bir söz paylaşmış. böyle şeyleri biz ayrıldıktan sonra da sıkça paylaşırdı. Hani bize özeldi o şarkılar? :) yani burada anlam veremediğim neden paylaşıyor ve madem paylaşıyorsa karısının profiline neden gönderiyor? özel romantik bir şarkı paylaşsın karısına ithafen daha güzel olmaz mı? :)acaba diyorum tüm erkekler böyle mi? umudum kayboluyor...
Allah adı verme kızımmmAllahını seven üstüme özet atsın
- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- 248
Ben sana bir başlık buldum:
"İçip içip profiline dadanıyorum"
Aslında sen de biliyorsun pekala, iki kere deneyip de yapamadığın adamla üçü denesen de yapamayacağını, evlenemeyeceğini.
Zihniyet farkınız da varmış biraz, 22 yaşında kız kurusu muameleleri, sen çalışma köyde yaşarızlar filan.
İçin rahat olsun bacım, sen doğru olanı yapmışsın.
Birtakım rahatsızlıklarını öğrenmişsin, başka kimse de olmadığından bi boşluğa düşmüşsün. Şu içip içip eski yarinin kapısına dadanan sarhoşlar gibi, tamamen, boşlukta olduğun için o adama sarıyorsun.
Çözümün belli. Derhal bi flörtöz bul, hiçbişi yapamıyosan chat yap.
O hödüğün profiline zamanla daha az bakacaksın.
Aslında sen de biliyorsun pekala, iki kere deneyip de yapamadığın adamla üçü denesen de yapamayacağını, evlenemeyeceğini.
Zihniyet farkınız da varmış biraz, 22 yaşında kız kurusu muameleleri, sen çalışma köyde yaşarızlar filan.
Birtakım rahatsızlıklarını öğrenmişsin, başka kimse de olmadığından bi boşluğa düşmüşsün. Şu içip içip eski yarinin kapısına dadanan sarhoşlar gibi, tamamen, boşlukta olduğun için o adama sarıyorsun.
Hayır, tabiki enterese etmiyor. Paylaştığı 2 şarkı özellikle, biz sevgiliyken bunlar bizim şarkımız olsun derdi ve hep dinletirdi. ayrıldıktan sonra da gönderiyordu bazen profilinde de paylaşıyordu. Yine paylaşmış profilinde... ve karısının profilinde de paylaşmış. Onu görebildiğimi bilmiyor, arkasından da; Öyle insanlar tanıdım ki arpaya katsan at yemez, kepeğe katsan it yemez! diye argo bir söz paylaşmış. böyle şeyleri biz ayrıldıktan sonra da sıkça paylaşırdı. Hani bize özeldi o şarkılar? :) yani burada anlam veremediğim neden paylaşıyor ve madem paylaşıyorsa karısının profiline neden gönderiyor? özel romantik bir şarkı paylaşsın karısına ithafen daha güzel olmaz mı? :)acaba diyorum tüm erkekler böyle mi? umudum kayboluyor...
karaktersiz kişilksiz biriher şeyi yaparda paylaşırda evlenmiş olmak için evlenmiş olabilir
senin profiline baktıgını hissediyor olabilir
Siz o kişiyi sevmiyorsunuz, sadece alışkanlık olmuş. Yeni insanlara hayatımızda yer verirseniz (dogru kisileri) emin olun ki bu halinize gülüp geciceksiniz. Geçmiş olsun , hcv virüsü hakkında bilgim yok ama bende bu aralar çikolata kisti ile uğraşıyorum hemde 3tane biri 7cm , ikincisi 4cm , üçüncü küçük henüz. Tek doktorls kalmayın ve doktor doktor gezin ortak noktada bir tedavi kararı alın, bu demek degil ki cocugun olmayacak... Benim teyzem tek yumurtaligi ile hamile kaldı.
Ben sana bir başlık buldum:
Kesinlikle bence de buyüzden... Boşluktayım ve umutsuzlaşıyorum son olaylardan sonra da iyice içime kapandım... şu sağlık problemimi atlatayım da hayırlısıyla, sevgiliye de sıra gelir umarım :)
Evlilik meraklısı gibi netten tanıştığı biriyle evlendiğine göre dediğiniz gibi olabilir... Karakter çok önemlikaraktersiz kişilksiz biriher şeyi yaparda paylaşırda evlenmiş olmak için evlenmiş olabilir
senin profiline baktıgını hissediyor olabilir
Siz o kişiyi sevmiyorsunuz, sadece alışkanlık olmuş. Yeni insanlara hayatımızda yer verirseniz (dogru kisileri) emin olun ki bu halinize gülüp geciceksiniz. Geçmiş olsun , hcv virüsü hakkında bilgim yok ama bende bu aralar çikolata kisti ile uğraşıyorum hemde 3tane biri 7cm , ikincisi 4cm , üçüncü küçük henüz. Tek doktorls kalmayın ve doktor doktor gezin ortak noktada bir tedavi kararı alın, bu demek degil ki cocugun olmayacak... Benim teyzem tek yumurtaligi ile hamile kaldı.
Size de çok geçmiş olsun... dilerim hayırlısıyla atlatırsınız siz de... Şuan hap mı kullanıyorsunuz acaba? benimki hcv taraması yapılırken tesadüfen öğrendim. Daha önce de olmuştu ama doğum kontrol hapı vermişti dr ve kullandığım zaman geçmişti, Devamlı nüksediyor demek ki tek doktorla kalmamak lazım, katılıyorum. Teyzenizi de tebrik ederim:)
- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- 248
Canım o virus ney ki?Kesinlikle bence de buyüzden... Boşluktayım ve umutsuzlaşıyorum son olaylardan sonra da iyice içime kapandım... şu sağlık problemimi atlatayım da hayırlısıyla, sevgiliye de sıra gelir umarım :)
Size de çok geçmiş olsun... dilerim hayırlısıyla atlatırsınız siz de... Şuan hap mı kullanıyorsunuz acaba? benimki hcv taraması yapılırken tesadüfen öğrendim. Daha önce de olmuştu ama doğum kontrol hapı vermişti dr ve kullandığım zaman geçmişti, Devamlı nüksediyor demek ki tek doktorla kalmamak lazım, katılıyorum. Teyzenizi de tebrik ederim:)
Bunun en guzel yolu hamile kalmakmış, sezeryan ile daha güzel icini temizliyorlarmış, tabi bende nişanlıyım henüz. Benim büyük olduğu için ve ceperleri kalın olduğundan ameliyat dediler , ilaç kullanımım uzun soluklu olursa bekar bayan olarak bu yumurtalıklarıma daha zarar verir diye düşünüyorum, baska doktorlara gidicem simdi onlarla görüşüp ameliyat olup olmamaya karar vericem, evet sürekli tekrarliyormus bu illet , tekrar tekrar ameliyat olup canım yanmaması taraftarıyım ama bakalım hayırlısı. ...
hepatit c virüsünün kısaltması. Kan yoluyla bulaşıyor, cinsellik yoluyla bulaştığı da söyleniyor ama benimki kan yoluyla bulaştı kesin ( zamanla karaciğerde hasar oluşturuyor ve karacier yetmezliği, karaciğer kanseri ve siroza kadar götürüyor. Sonra da ölüm tabiki ( ayrıca evlenirken de sorun oluyormuş ve doğum sırasında anneden bebeğe de geçebiliyormuş (((( böyle bir durumda evlenemem ve çocuk da yapamam bu bencillik olur... buyüzden çok üzülüyorum... (((Canım o virus ney ki?
laparoskopi mi deniliyordu ona tam bilmiyorum ama kapalı ameliyatmış sanırım. Yumurtalıklara zarar verebilyormuş, doktorunuzu çok iyi seçin diyorlar. Çok araştırdım halen de araştırıyorum ( iyice hastalık hastası oldum çıktım... inşAllah hayırlısıyla atlatırsın, atlatırız...
Bunun en guzel yolu hamile kalmakmış, sezeryan ile daha güzel icini temizliyorlarmış, tabi bende nişanlıyım henüz. Benim büyük olduğu için ve ceperleri kalın olduğundan ameliyat dediler , ilaç kullanımım uzun soluklu olursa bekar bayan olarak bu yumurtalıklarıma daha zarar verir diye düşünüyorum, baska doktorlara gidicem simdi onlarla görüşüp ameliyat olup olmamaya karar vericem, evet sürekli tekrarliyormus bu illet , tekrar tekrar ameliyat olup canım yanmaması taraftarıyım ama bakalım hayırlısı. ...
Amin canım inşallah ...laparoskopi mi deniliyordu ona tam bilmiyorum ama kapalı ameliyatmış sanırım. Yumurtalıklara zarar verebilyormuş, doktorunuzu çok iyi seçin diyorlar. Çok araştırdım halen de araştırıyorum ( iyice hastalık hastası oldum çıktım... inşAllah hayırlısıyla atlatırsın, atlatırız...
- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
Ben sizde bir sorun göremedim.İkinci kez ilişkiye başlamanız dışında.
Allah kurtarmış resmen sizi.
Profiline de bakmayın,bırakın ne saçmalarsa saçmalasın.
Ah alacak,ah tutacak bir durum yok ortada.İçiniz rahat olsun bence.
Rabbim şifalar versin,umutsuz olmayın.
Amin! Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı, çooook sağolun...
- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- 248
Evet hatırladım, peki tedavisi yok muydu vardı sanki?hepatit c virüsünün kısaltması. Kan yoluyla bulaşıyor, cinsellik yoluyla bulaştığı da söyleniyor ama benimki kan yoluyla bulaştı kesin ( zamanla karaciğerde hasar oluşturuyor ve karacier yetmezliği, karaciğer kanseri ve siroza kadar götürüyor. Sonra da ölüm tabiki ( ayrıca evlenirken de sorun oluyormuş ve doğum sırasında anneden bebeğe de geçebiliyormuş (((( böyle bir durumda evlenemem ve çocuk da yapamam bu bencillik olur... buyüzden çok üzülüyorum... (((
- 1 Kasım 2014
- 62
- 19
- 13
- 34
Bu dünyada hiçbir şey senden ve sağlığından değerli değil, hatta şöyle düşün, iyi bir insanmissin ki öyle biriyle değilsin şu an. Bence her şeyden önce kendini düşün, seni sen olduğun için seven değer veren insanları düşün ve hayatın bir şekilde daha güzel hal alicak ve moralini yüksek tuttuğunda da bir bakmissin ki hastalık filan kalmamış :) ben de kendimi çok gereksiz şeylere üzen biriyim ama sagligimi etkilemeye başlayınca anladım ki hiçbir şey insanın kendisine verdiği değerden daha önemli değil :)
- 7 Kasım 2014
- 659
- 400
- 33
Çok geçmiş olsun.. Anlattığınız kadarıyla kararlı,aklı başında birine benziyorsunuz.Kendinize değil de eski sevgilinizin evlendiği bayana üzülmelisiniz.Kadının yerine kendinizi koymayı deneyin.Eşiniz eski sevgilisi ile arasında anıları olan şarkılar paylaşıyor ve hiç bir şeyden haberiniz yok,benim için şarkılar paylaşıyor deyip mutlu oluyorsunuz.Ne kadar kötü...Sahte mutluluklar :)
Herkes bir şeylerle sınanıyor.Güçlü olun :) Zamanın ne getireceği belli olmaz..
Herkes bir şeylerle sınanıyor.Güçlü olun :) Zamanın ne getireceği belli olmaz..