- 5 Kasım 2023
- 267
- -19
- 13
- 26
- Konu Sahibi havaylapek
Ben öğretmenim. Geçen gün ilçe milli eğitim müdürüyle atandığım ilçedeki bütün yeni öğretmenler bir seminerde toplaştık. Söz hakkı verildi değerlendirme için. Ben de okul idaresinin çok iyi olduğunu, öğretmenlerin de çok iyi olduğunu ama öğrenciler için aynı şeyi söyleyemeyeceğimi söyledim. Evime yürüyerek 5 dk mesafeye atandım üniyi de burada okudum dedim. Müdür de "hocamız sıkılmış teknofestte yürütücü kısmına alalım sizi" dedi. Salon güldü vs. Ben sıkıldım demedim. Beni dün ilçe milli eğitimden bir kadın aradı. Gülerek "hocam dün sizi Ben de dinledim. Müdürümüz size okulunuzda sosyal etkinlikte görev verilmesini istiyor." Dedi. Korkulacak bir şey yok. Hatta müdürümüz de güldü vs. Dedi. Ben de "bu saatten sonra herhangi bir fikir belirtmeyeceğim." Dedim. Müsait zamanda gideceğim. Müdür yardımcımı aradım. O da tanıdık aracılığıyla sordurmuş. Sadece sosyal etkinlik demiş. Sorun şu ki yeni nesil çok kötü. Daha dün 9larda iki kızı barıştırdım biri diğerine eskort demiş şaka gibi. Her gün olaylar olaylar..biz bunu dile getirince susturuluyoruz. Sizce de sinir olmakta haklı değil miyim? Sıkıldım desem tamam anlarım da ne alaka sıkılmak?