- 12 Kasım 2018
- 3.410
- 4.771
eryaman canım :)harikamo sen neresinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eryaman canım :)harikamo sen neresinden
Aramızda mesafe varmis bende Keçiören ortak bir yer bulunmasi lazgim Kızılay gibi orda toplanılir aslindaeryaman canım :)
amiiin aminn aminn.. Allah gönlünden daha güzelini nasip etsin dilerim :)İnşallah gönlünden geçen olur benim artık yarın olacak inşallah herşey yolunda gider de çocukları alır gelirim evime
geçen buluşmamızda öle yaptık.. yin eaynısı olur kızılay ortak herkese uyuyor..Aramızda mesafe varmis bende Keçiören ortak bir yer bulunmasi lazgim Kızılay gibi orda toplanılir aslinda
Çiçekligeçen buluşmamızda öle yaptık.. yin eaynısı olur kızılay ortak herkese uyuyor..
keçiörenin neresindesin?
5 yıl oturdum orada
ben 2 tabIKISelam hanimlar
Okul acilinca bulussak diyorum malum cogunluk tatil rehavetinde
Kimler katilim saglaya bilir parmak kaldirsin sayimiz belli olsun
Ben 1
Pazar Ales sınavım olmasa kesinlikleee gelmek isterdim. Bu bulusmayi tekrarlayin olmaz mı ☺Hanımlaaar merhabalaaar Herkes buluşma istedi bizler de 2.sini ayarladık. Okullar açıldı tatiller bitti yaz da bitmeden bu Cumartesi saat 13.00de Kızılay’da eski YKM şimdi Colins terasında flz cafede buluşuyoruz biz yine harikamo B barbekusoslutelefon Monny 4kişi orada olacağız. Sizlerinde katılımını bekliyoruz
kadro tam bizde :)Hanımlaaar merhabalaaar Herkes buluşma istedi bizler de 2.sini ayarladık. Okullar açıldı tatiller bitti yaz da bitmeden bu Cumartesi saat 13.00de Kızılay’da eski YKM şimdi Colins terasında flz cafede buluşuyoruz biz yine harikamo B barbekusoslutelefon Monny 4kişi orada olacağız. Sizlerinde katılımını bekliyoruz
Canım benim keske gelebilsem o gün ama cumartesi calısıyorum
Insallah bir bulusmada geleceğim canım ♥neyse nasip artık Zipzip-
eryaman canım :)
D designer23 selammmBen de eryaman :)
hoş geldin hayırlı uğurlu olsun bir yastıkta inşaallah :)Selam kızlar bende ankara mamaklıyım ankaraya gelin geldim mamakda olanlar varmı