Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
D designer23 selammm
ne güzel o halde buluşmaya gel beraber gidelim ne dersin :)
eryamanın neresindesin ?
hımm... çok uzak diyeyse birlikte gidebilirz ben de araba var.. yani uzak olduğu içinse sıkıntın..Bulusmaya haftaiçi gelebilirim haftasonu uymadi bana (
Susuz tarafındayım yeni adıyla ata mah. Sen neresindesin :)
hımm... çok uzak diyeyse birlikte gidebilirz ben de araba var.. yani uzak olduğu içinse sıkıntın..
ben kaşmirin yeni yapılan hemen onun yanındayım
anladım canım :)Çok incesin teşekkür ederim :) ama uzak diye değil kızılaya hep gidiyorum nerdeyse. Kpss dershanesine yazildim falan:)
Hafta ici daha uygundu oyüzden dedim:)
Valla çok haklısınız okul bitti hemen ise girdim 8 ay çalıştım evlendim şimdi ankarada özelde de iş bulamadım ataka bekliyorum ekimde inşallahbir yerden başlamak lazım :/
Valla çok haklısınız okul bitti hemen ise girdim 8 ay çalıştım evlendim şimdi ankarada özelde de iş bulamadım ataka bekliyorum ekimde inşallah
Ben yengeç burcuyum kendi paramı kazanamayınca çok kötü hissediyorum eşim de sanırım bunun farkında baskılıyor
Söyle atanıp ise başlasam arabamı alsam istediğim her yere gitsem
Inşallah en kısa zamanda işlerimize kavuşuruz siz iş mı arıyorsunuz kpss falan mı bekliyorsunuzBen de yengecim ben de çalışmiyorum ankaraya gelince iş bulamadim kafalari yicem :))
Inşallah en kısa zamanda işlerimize kavuşuruz siz iş mı arıyorsunuz kpss falan mı bekliyorsunuz
Kolay gelsin güzel olur kpss dershaneyle birlikteBen iş aradım 1 yıla yakın . Sonra olmadı kpss dershanesine yazıldım.
Bana sordunuz herhald3 :) ebeyimbranş nedir?
öğretmen mi ?