Baskentlıler buyrun tanısalımmm

Merhaba hanimlar
Ankara da bulusan kk hanimlari varmidir diye ararken topigi gordum 😊
Coktan 1 bulusma olmus bile ne guzel 🤗
Ben Ankara Yenimahallede yim. 2. Bulusma olursa katilmak isterim. Cesaretimden ötürü kendime sasiriyorum. 🤔Hic boyle bir ise bulasmamistim 🤣

Kızlar slm iyi geceler bende izmirden gelin geldim buraya ne hiçbiryeri biliyorum nede kimseyi tanıyorum 🥺 çankayadayım ben ,burda önerebileceğiniz iyi bir kuaför var mı ( gecenin bu saatinde derde bak demeyin , dur ben güleyim 🤣🤣) iyi geceler sevgiler hepinize ❤️❤️

Kızlar slm iyi geceler bende izmirden gelin geldim buraya ne hiçbiryeri biliyorum nede kimseyi tanıyorum 🥺 çankayadayım ben ,burda önerebileceğiniz iyi bir kuaför var mı ( gecenin bu saatinde derde bak demeyin , dur ben güleyim 🤣🤣) iyi geceler sevgiler hepinize ❤️❤️
Hoşgeldin ☺️ Ben de Çankaya’ dayım ama yıllardır ben ve arkadaşlarım Kızılay’ da aynı kuaföre gideriz. Çayyolu ve Tepe Prime gibi yerlere göre daha uygundur ve fakat işinde uzmandır. Semt sorun olmaz diyorsan telefonunu arkadaşlardan alıp yazarım. Bende telefonu yok zira hep ofisten çıkıp çat kapı giderim, araya sıkıştırırlar.

Hoşgeldin ☺ Ben de Çankaya’ dayım ama yıllardır ben ve arkadaşlarım Kızılay’ da aynı kuaföre gideriz. Çayyolu ve Tepe Prime gibi yerlere göre daha uygundur ve fakat işinde uzmandır. Semt sorun olmaz diyorsan telefonunu arkadaşlardan alıp yazarım. Bende telefonu yok zira hep ofisten çıkıp çat kapı giderim, araya sıkıştırırlar.
Semt bilmediğim için İnan’ın sorun olmaz 😁 kuaförün ismini numarasını ister burdan ister özelden atarsanız sevinirim çok teşekkür ediyorum bu arada ☺️☺️

Ben ömrü hayatımda ilk defa Ankara’ya geldim eşimin arada götürdüğü yerler hariç hiç biryeri bilmem şu sıralar raporlu olduğum için de çalışmıyorum bunaltının son raddesindeyim bi cinnet tüm Ankarayı yakmama sebep olacak 🤣🤣

X