- 12 Kasım 2018
- 3.410
- 4.771
tabiki ayın sonuna gelmiş bulunmaktayıs ayarlayalım bencede :)Yavaştan bi buluşma tarihi ayarlasak mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki ayın sonuna gelmiş bulunmaktayıs ayarlayalım bencede :)Yavaştan bi buluşma tarihi ayarlasak mı?
biz çalışanlar için maalesefyine hafta sonu mu olacak
selam :)Ben de Balgat
evet basınevlerindeyim bende.Kuşcağız sizde mi kecioren
Hoşgeldin Ben de Çankaya’ dayım ama yıllardır ben ve arkadaşlarım Kızılay’ da aynı kuaföre gideriz. Çayyolu ve Tepe Prime gibi yerlere göre daha uygundur ve fakat işinde uzmandır. Semt sorun olmaz diyorsan telefonunu arkadaşlardan alıp yazarım. Bende telefonu yok zira hep ofisten çıkıp çat kapı giderim, araya sıkıştırırlar.Kızlar slm iyi geceler bende izmirden gelin geldim buraya ne hiçbiryeri biliyorum nede kimseyi tanıyorum çankayadayım ben ,burda önerebileceğiniz iyi bir kuaför var mı ( gecenin bu saatinde derde bak demeyin , dur ben güleyim ) iyi geceler sevgiler hepinize
Semt bilmediğim için İnan’ın sorun olmaz kuaförün ismini numarasını ister burdan ister özelden atarsanız sevinirim çok teşekkür ediyorum bu aradaHoşgeldin ☺ Ben de Çankaya’ dayım ama yıllardır ben ve arkadaşlarım Kızılay’ da aynı kuaföre gideriz. Çayyolu ve Tepe Prime gibi yerlere göre daha uygundur ve fakat işinde uzmandır. Semt sorun olmaz diyorsan telefonunu arkadaşlardan alıp yazarım. Bende telefonu yok zira hep ofisten çıkıp çat kapı giderim, araya sıkıştırırlar.
Özelden yazdım cancanSemt bilmediğim için İnan’ın sorun olmaz kuaförün ismini numarasını ister burdan ister özelden atarsanız sevinirim çok teşekkür ediyorum bu arada