- 20 Eylül 2017
- 2.363
- 9.332
- 38
Şehir hastahanesinde mi yaşadınız bunu ?Teşekkür ederim yarın arayıp sorarım ins yapılmıştır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şehir hastahanesinde mi yaşadınız bunu ?Teşekkür ederim yarın arayıp sorarım ins yapılmıştır.
Şehir hastahanesinde mi yaşadınız bunu ?
Hiç bir şey çıkmaz diye düşünme. Mutlaka sorgulama mevzusu açılır, gelip ne oldu ne bitti anlatması gerekir.
Biz de şehir Hastanesi'nde yasadik eşim eli ile ilgili küçük bir operasyon gecirecekti doktor dedi ki o bölgeyi alıp patalojiye gondericem temiz çıkar büyük ihtimalle ama yine de bakalım tamam dedik sabah 7 de burda olun dedi gittik öğleden sonra 3 te aldılar ameliyathaneye ve eşimi orda 1.5 saat bekletip sıra.size gelmedi deyip öylece cikarttilar biz de kalakaldıküniversite hastanesinde
Biz de şehir Hastanesi'nde yasadik eşim eli ile ilgili küçük bir operasyon gecirecekti doktor dedi ki o bölgeyi alıp patalojiye gondericem temiz çıkar büyük ihtimalle ama yine de bakalım tamam dedik sabah 7 de burda olun dedi gittik öğleden sonra 3 te aldılar ameliyathaneye ve eşimi orda 1.5 saat bekletip sıra.size gelmedi deyip öylece cikarttilar biz de kalakaldık
Size tavsiyem zaten hep yazilmis ama peşini bırakmayın elinizden ne gelirse yapın küçücük çocuk benim eşim yetiskin adam o dahi dediğiniz gibi akşama kadar aç susuz öylece bekledi kaldı ki çocuk bu çok çok geçmiş olsun umarım bir yaptirim uygulanır.
Bir de böyle şeylerde hemen ameliyat vs dendiğinde bir kaç doktora daha gitmekte fayda var. Üzerinden ne kadar geçti?evet bunu başkası yazmış olsa bende neden yapmadin derdim ama inanın olayın içinde olunca mı öyle oldu bilmiyorum normalde asla sessiz kalmam ama hiç birsey yapamadım. Bir kaç saat bekledikten sonra alıp gitmediğime çok pişmanım. işlemin yarım olduğunu görünce ve biyopsi alınmadığını öğrenince direk bashekime çıkmadığınma çok pişmanım nasil böyle sessiz kaldım diye kendi kendimi yiyorum.
Bir de böyle şeylerde hemen ameliyat vs dendiğinde bir kaç doktora daha gitmekte fayda var. Üzerinden ne kadar geçti?