- 15 Ekim 2018
- 1.567
- 3.099
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz daha düşük bizde puanlar aynen 68 benim puanım inşallah istediğimiz yerlerde oluruzBen de biyologum. Sağlık atamalarında tercih yaptım 79 ile gelmedi ama tabi ki. Sizin daha rahattır ebelerin atama daha kolay diye biliyorum :)
Biraz daha düşük bizde puanlar aynen 68 benim puanım inşallah istediğimiz yerlerde oluruz
Tam saatinde ordayım mini mini birler, çalışkan ikilerkızlaarrr bu bir son çağrıdır tikat tikattt :)
yarın öğlen 13:00 da kızılay eski ykm yeni colins üzeri teras katta buluşuk ediyoruz dört arkadaş
müsait olan gelsinnn
çıkın çıkın gelin canlar :)
Kaçırmadınız. Cumartesi yani bugün 13:00 da buluşuyoruzInanmiyorum yine mi kacirdim
cebecideki hast. bilmiyorum ama alo 182 ile görüşebiirsiniz.. yardımcı oluyrlarBaşkentli kızlar günaydın bir şey soracam ya müsaitseniz cevap verebilirmisin lütfen bu cebeci hastanesine nasıl randevu alabilirim bileniniz varmı acaba daha yeniyim ankarada pekbilmiyorumda
kaçırmamıştınız gerçekten :))) S Saadet0178Inanmiyorum yine mi kacirdim
kaçırmamıştınız gerçekten :))) S Saadet0178
artık ev buluşmaları ile devam edeceğiz malum kış geliyo
sizi seviyorum B barbekusoslutelefon T tmerdor Monny
yine ne güzel oldu
kaçırmamıştınız gerçekten :))) S Saadet0178
artık ev buluşmaları ile devam edeceğiz malum kış geliyo
sizi seviyorum B barbekusoslutelefon T tmerdor Monny
yine ne güzel oldu
S Saadet0178 haftalar öncesinden ayarlanıyor buluşma yer tarih ve saatleri ..Inanmiyorum ben ve dikkatsizligim
Bir daha bulusma olur insallah ve ben 2 cocukla kafami kaldirip zamaninda burayi gorurum
Ankara batikentMeraba kızlar burada baktımda ankara topıgı goremedım ben acayım dedım :) gelın tanıs olalım...