- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
-
- Konu Sahibi gururluasik
Ahahahah belkide sen doğru anlamıssınfır bilmiyorum kiAaaa temizlikten kasıt kılları tıraş etme miymiş?Ben normal temizlik olarak algıladım onu. Hani su ve sabunla yapılan.
O yüzden şoka girmiştim. Dedim yuhh eskiden yıkamıyor muydu orasını diye.
Naaıl yardımcı olalım mesela:))) adama temizlendi diye evet baskasıyla oldumu diyelim? Sana daha önce böyle iğrenclıge katlandın diye "ıiiyy ne midesizsin"mi diyelim. Ömür boyunca biriyle olup olmadıgını oraya bakıpmı kontrol etceksinArkadaslar yardimci olmayan fake diyenler oturup bi kosede beklesinler yardimci olcaklar yazsin yer ve zaman almayin
Ahahha kahkaha attımBence sen bana gelince pis,ellere gidince tertemiz.. Diye trip at
Barışır barışmaz indir donunu aşagıya kontrol edecegimmi dediniz? Belki yaz geliyor diye temizlemiştirne iğrenc bi hayal Dünyası var su fakelerin ya
Aşk işte... Süprizlerle dolu. Bi bakarsın dağ bayır, bi bakarsın ağaç orman! Ahahaha engel olamıyorum kendimee
Ahaha normalde öylede arkadaşım iş çayırı çimeni geçmiştir diye düşündüm. Ahaha evin içinde gülerek geziyorum resmen yaaDağ bayır çayır çimen