baskasiyla mi oldu????

Sana Güzin abla tavsiyesi:

Sevgilini alıyorsun, içi dolu küvete oturtuyorsun. Yumurtalıkları batarsa için ferah olsun, sadece bahar temizliği yapmış.

Yok yumurtalıklar batmaz, suyun üstünde kalırsa

İşte o zaman seni aldatmış demek.

Nane şekeri de bilinç altında ben bi naneler yedim aslında demek.

Konu sahıbı arkadas!! Yeterınce aydınlandıysan bundan sonra sana tavsiye çetele tut. Temizlendiği her haftaya bi tik at. Aldatılma oranını ordan hesaplayabilirsin. Ama dikkatli ol haftalık "eller yukarı donlar aşşa!" Kontrolunde herhangi bi aksama olmasın maAllah göZden kaçar fln ilişki adına kötü olur. Kapiş

ahahahahahah
bu ne yaa

Fake de yine cevap vereyim

Adam sana hazırlanmış bak baharı getirdin bana diye sende bakmış kışa çevirmişsin

neden korkuyorsun ki seni aldattıysa bundan daha pisini bulamazsın diye mi? hayır anlamadığım sen bu kadar pis bir adamla nasıl seviştin. korkunç görünmesini geçtim, kokuyordur da o.
üfffff ya, yeni yemek yedim zaten, midem kalktı resmen.
lütfen o kaptan mağara adamı sevgiline söyle koltuk altı kıllarını ve genital bölgesini düzenli temizlesin sonra olan metroda otobüste iş yerinde bize oluyor, leş gibi kokuyorlar.
ay leş gibi apışarası kokuyor bu konu püffff insanlığımdan tiksindim yeminle.

insana dönmüş sevin seninleyken temizlemeyip sen yokken temizlemeside bencede aldatmış yoksa niye almışki o kadar pis takılıp daha temizinimi buldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…