- 27 Mart 2014
- 1.292
- 1.985
-
- Konu Sahibi gururluasik
Ahahah ayrılık pasikolojisi işte.. Kadınlar kuaförde bu arkadasta hamamda almış soluğu ahahahaHani kadinlar uzulunce saclariyla oynar ya kestirir flan seninkide killariyla oynuyo sanirim senden ayrilinca koklu bi degisiklil yapip killarini kesmis ööö midem kalkti vala....
Hani kadinlar uzulunce saclariyla oynar ya kestirir flan seninkide killariyla oynuyo sanirim senden ayrilinca koklu bi degisiklil yapip killarini kesmis ööö midem kalkti vala....
Aşk işte... Süprizlerle dolu. Bi bakarsın dağ bayır, bi bakarsın ağaç orman! Ahahaha engel olamıyorum kendimee
ayrilik biraz daha uzasa adam direk tum vucut agdaya giricekti heraldeAhahah ayrılık pasikolojisi işte.. Kadınlar kuaförde bu arkadasta hamamda almış soluğu ahahaha
Hani kadinlar uzulunce saclariyla oynar ya kestirir flan seninkide killariyla oynuyo sanirim senden ayrilinca koklu bi degisiklil yapip killarini kesmis ööö midem kalkti vala....
Yorumunuza bay il dimm
cok guldum ya gercekten indir donunu yorumunuza hahaha a
Sana Güzin abla tavsiyesi:
Sevgilini alıyorsun, içi dolu küvete oturtuyorsun. Yumurtalıkları batarsa için ferah olsun, sadece bahar temizliği yapmış.
Yok yumurtalıklar batmaz, suyun üstünde kalırsa
İşte o zaman seni aldatmış demek.
Nane şekeri de bilinç altında ben bi naneler yedim aslında demek.
3 senelik sevgilimle 10 gun once siddetli sekilde kavga ettik. 5 Gundur lokma birsey yemedim agliyorum sadece. Kavga nedenimiz benim onu surekli aramayisim soguk davranmam.
Hıc gulecegım yoktu valla"Yarım nane kutusu var" cümlesinden hareket ederek mutalaka bi nane yemiştir mi sonucuna varmalıyız
neden korkuyorsun ki seni aldattıysa bundan daha pisini bulamazsın diye mi? hayır anlamadığım sen bu kadar pis bir adamla nasıl seviştin. korkunç görünmesini geçtim, kokuyordur da o.Kizlar merhaba . 10 gundur sevgilimle kustuk ve buradan birkac kisinin tavsiyesiyle baristik. Sorum su erkek arkadasim penis bolgesini temizlemis normalde hic yapmaz yeni biriyle iliskiye girmek icin mi diye dusundum aklımı oynatcam acaba baskasiyla mi oldu?????? Bide yarim nane kutusu var evinede gitmemis 10 gundur nerdeydin diyorum gecistiriyor kizginlik aninda baskasiyla olmuş mudur lutfennn yardimci olun