Ya adamın penisi bizi ilgilendirmiyor zaten niye oraya odaklanıyorsunuz kadın burda baska bir seyden yakınıyor? Katılmasam da güldüm yani
Penis diyince nedense hep kafalar gidiyor hemen ciddiye alınmayacak konu diye karar veriyorsunuz.
Nerden biliyorsun temizlemedigini diye soru mu olur kac yasında insanlarız dalga gecilen seye bak
Gülmek istemiyorum ama güldürüyorsunuz dalgaya almayın bir kadını
Kadınların cogu böyle zaten süpheci nane kutusunu görüp korktun acaba biriyle mi öpüstü diye?
Sonra dedin ki normalde yapmadıgı seyi 10 gün arada neden yapmıs?
En iyisi gidip bir konuşmak.Güvenirsen arada sorun da kalmayacak zaten.Baskasıyla olduysa da zaten ögrenemezsin elindekilerle hicbir zaman kesinlesmeyecek bir konu bu.Ya güveniceksin bu elimdekiler az diyceksin bosvericeksin.
Ya da elindeki az buluntularla kesin karar aldattı diyeceksin ama aldatmadıysa yazık olur.
En iyisi takma sen (Konu fake değil inşallah ama bana normal geldi)
Dipnot:Evde nane kutusu olması normal ama hiç temizlemeyen bir adamın temizlemesi kadına normal gelmemis demek ki.Hic temizlemiyormus cünkü.Ama su da var hic temizlemeden de napacak örecek mi? Temizlemis o ayrı oldugunuz zamana denk gelmis olabilir.Karısık konu ya.