baskasiyla mi oldu????

Böyle bir konu da gördüm ya ne diyeyim. .anlamadigim nasıl yardım etcez nerden bilelim adamın huyunu suyunu temizlik günlerini tövbe ya rabbim

Ya adamın penisi bizi ilgilendirmiyor zaten niye oraya odaklanıyorsunuz kadın burda baska bir seyden yakınıyor? Katılmasam da güldüm yani:KK70:

Penis diyince nedense hep kafalar gidiyor hemen ciddiye alınmayacak konu diye karar veriyorsunuz.

Nerden biliyorsun temizlemedigini diye soru mu olur kac yasında insanlarız dalga gecilen seye bak :KK70:Gülmek istemiyorum ama güldürüyorsunuz dalgaya almayın bir kadını

Kadınların cogu böyle zaten süpheci nane kutusunu görüp korktun acaba biriyle mi öpüstü diye?
Sonra dedin ki normalde yapmadıgı seyi 10 gün arada neden yapmıs?

En iyisi gidip bir konuşmak.Güvenirsen arada sorun da kalmayacak zaten.Baskasıyla olduysa da zaten ögrenemezsin elindekilerle hicbir zaman kesinlesmeyecek bir konu bu.Ya güveniceksin bu elimdekiler az diyceksin bosvericeksin.
Ya da elindeki az buluntularla kesin karar aldattı diyeceksin ama aldatmadıysa yazık olur.

En iyisi takma sen (Konu fake değil inşallah ama bana normal geldi)

Dipnot:Evde nane kutusu olması normal ama hiç temizlemeyen bir adamın temizlemesi kadına normal gelmemis demek ki.Hic temizlemiyormus cünkü.Ama su da var hic temizlemeden de napacak örecek mi? Temizlemis o ayrı oldugunuz zamana denk gelmis olabilir.Karısık konu ya.

Yarım nane kutusu derken
Mantının üzerine konulan nanelerdense endişe etme
ama yok naneli sakız kutusu ise endişe et hem de yarılanmış:)

Adam bugune kadar killarini kesmiyorsa bunu dert etmeliydin bence :KK14:

ayrica baskasiyla olurken naneyi agzi kokmasin diye hupletmis, yillardir balta girmemis ormana donmus oldugunu tahmin ettigim genital bolgesini de temizlemis, sana bunlari yapmiyormus cok fena cokkk:63:

Normalde hic temizlemezdi ne demek ya ııiiyykk:)) biriyle olup olmadığını öğrenmek için tek yol oysa yandın valla ahahahaha

Nasıl yardımcı olalım bilemedim ki? Kıldan aldatıldığını masıl cıkardın, bunun yerine bugune kadar temizlemediğini dert etseydin keske.
Aaaa temizlikten kasıt kılları tıraş etme miymiş? :KK57: Ben normal temizlik olarak algıladım onu. Hani su ve sabunla yapılan.
O yüzden şoka girmiştim. Dedim yuhh eskiden yıkamıyor muydu orasını diye. :rolleyes:

X