- 15 Nisan 2015
- 14
- 0
- 35
-
- Konu Sahibi gururluasik
Kizlar merhaba . 10 gundur sevgilimle kustuk ve buradan birkac kisinin tavsiyesiyle baristik. Sorum su erkek arkadasim penis bolgesini 2 gun once temizlemis ben onu aradim geldi sonucta yanima gelcegini bolmiyordum temizlemis normalde hic yapmaz yeni biriyle iliskiye girmek icin mi diye dusundum aklımı oynatcam acaba baskasiyla mi oldu?????? Bide yarim nane kutusu var evinede gitmemis 10 gundur nerdeydin diyorum gecistiriyor kizginlik aninda baskasiyla olmuş mudur lutfennn yardimci olun
Hahahahaha aynen bende aynisini yazdim senin mesaji gormedenSen nerden biliyorsun temizledigini?
Hayir temizlemiyorduSen nerden biliyosun temizledigini ? Yok yani tamam gorduysende onceden sen gorursun diyede hicmi temizlemiyodu..
Uff , Kafamda deli sorular.
Bana da öyle geldi,yüksek ihtimalBurnuma fake kokuları geliyor
Valla fake degilime baglatmayin. Niye fake olsun anlamadimyarım nane kutusu ne?sen adamın orasının temiz olup olmadığnı nerden biliyosun???ayrıca konu buram buram fake kokuyo...
Hayir temizlemiyordu
Arkadaslar yardimci olmayan fake diyenler oturup bi kosede beklesinler yardimci olcaklar yazsin yer ve zaman almayinBana da öyle geldi,yüksek ihtimal
Nasıl yardımcı olalım bilemedim ki? Kıldan aldatıldığını masıl cıkardın, bunun yerine bugune kadar temizlemediğini dert etseydin keske.Arkadaslar yardimci olmayan fake diyenler oturup bi kosede beklesinler yardimci olcaklar yazsin yer ve zaman almayin
Yardımcı olacaklar yazsın,sen de eğlen kafa bul orda değil mi?Oh ne ala.Konudan da midem bulandı yalnız yaArkadaslar yardimci olmayan fake diyenler oturup bi kosede beklesinler yardimci olcaklae yazsin yer ve zaman almayin
Arada açıp kontrol mü ediyor kiSorsaydın ya nereden esti pisliğin tekiydin sen diye?Tövbe Yarabbim