- 18 Şubat 2018
- 11.911
- 53.163
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişanlıyken kadın aldatmış ya,adamda şimdi onun intikamını alıyor sen yaptın sıra bende şimdi diyor.E hani kadın aldatmıştı sevgilinizi?
Ona ne oldu? Neyin intikamını alıyor şimdi?
Hiç sanmıyorum nişanlıyken aldatma falan olduğunu. Adam kendi pisliğini kapatmak için kadına iftira atıyordur.Nişanlıyken kadın aldatmış ya,adamda şimdi onun intikamını alıyor sen yaptın sıra bende şimdi diyor.
Neden o zaman terk etmemiş kadını değilmi,madem aldatma olmuş.
Kesinlikle öyle attı bir yalan ortaya yem olarak..Hiç sanmıyorum nişanlıyken aldatma falan olduğunu. Adam kendi pisliğini kapatmak için kadına iftira atıyordur.
Benim bilgim var. Adamın karısına gerekli delilleri verin, aldatma sebebiyle donuna kadar alarak tek celsede boşasın siz de sahip çıkarsınız sonra adama. Boşanma hızlı olur, adam dımdızlak size kalır, bebe yaparsınız. Nasıl ama?Lütfen sadece konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi?
Ayrılacak efendim. Zehir etmeyecek ben kendine hem eşine. Böyle daha mı iyi?Ama o kadın yerinde değilsin. Bazısı hemen ayrılır bazısı ayrılmaz.
Hi hi esiniz evet, ben ikna oldum meselaEşim başkasıyla resmi nikahlı . Cekismeli boşanma sürecinde Bu yüzden biz evlenemiyoruz ama benim de amh çok düştüğü için tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Kıbrısta nikahsız çiftler tüp bebek yapabiliyor ama eşim resmi olarak evli olduğu için sorduğumuz merkezler kabul etmedi.
Bu durumu saklarsak yine de merkezin veri tabanında kimlik bilgisinde görünür mü? Eşi evli olup da kıbrısta yaptıran var mı?
Belki ona iyi?Ayrılacak efendim. Zehir etmeyecek ben kendine hem eşine. Böyle daha mı iyi?
Evet eş kelimesini ilk defa doğru yerde kullandınız.Ayrılacak efendim. Zehir etmeyecek ben kendine hem eşine. Böyle daha mı iyi?
Yanı ver dimiBenim bilgim var. Adamın karısına gerekli delilleri verin, aldatma sebebiyle donuna kadar alarak tek celsede boşasın siz de sahip çıkarsınız sonra adama. Boşanma hızlı olur, adam dımdızlak size kalır, bebe yaparsınız. Nasıl ama?
Dört duvar arasında sözde evli olup yalnız iyi oluyordur. Yoluna devam etse daha iyi olmaz mı? Ben ayrılsam bile geri dönmeyecek ona.Belki ona iyi?
Sözde evli olan taraf sizsiniz ama şu durumda. O onun halen resmiyette eşi. Kime neyin iyi olacağına da siz karar vermeyin. Zaten size de sorulduğu yok ya.Dört duvar arasında sözde evli olup yalnız iyi oluyordur. Yoluna devam etse daha iyi olmaz mı? Ben ayrılsam bile geri dönmeyecek ona.
Size ne?Dört duvar arasında sözde evli olup yalnız iyi oluyordur. Yoluna devam etse daha iyi olmaz mı? Ben ayrılsam bile geri dönmeyecek ona.
Evet güya evli ama kocasından çocuk yapamıyor, adamın karısına laf ediyor haspamSözde evli olan taraf sizsiniz ama şu durumda. O onun halen resmiyette eşi. Kime neyin iyi olacağına da siz karar vermeyin. Zaten size de sorulduğu yok ya.
Hastaneye düşse refakatine giremeyeceği adamı nasıl da dört elle sahiplenmiş vay be.Evet güya evli ama kocasından çocuk yapamıyor, adamın karısına laf ediyor haspam
Sizin TDK'da ki taniminiz:"Metres" olarak geçiyor yanılmıyorsam.Dört duvar arasında sözde evli olup yalnız iyi oluyordur. Yoluna devam etse daha iyi olmaz mı? Ben ayrılsam bile geri dönmeyecek ona.
Çekişmeli, boşanma ve bu, süreç kaç yıldır devam ediyor? Evli değilken çocuk yapmak hayatınozo çok daha zorlaştıemyacak mı? Hakettiğiniz hayat bu mudur?Eşim başkasıyla resmi nikahlı . Cekismeli boşanma sürecinde Bu yüzden biz evlenemiyoruz ama benim de amh çok düştüğü için tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Kıbrısta nikahsız çiftler tüp bebek yapabiliyor ama eşim resmi olarak evli olduğu için sorduğumuz merkezler kabul etmedi.
Bu durumu saklarsak yine de merkezin veri tabanında kimlik bilgisinde görünür mü? Eşi evli olup da kıbrısta yaptıran var mı?
Kimin yüzünden? Bizim hatamız değil.Hastaneye düşse refakatine giremeyeceği adamı nasıl da dört elle sahiplenmiş vay be.