- 19 Mayıs 2020
- 46.309
- 207.128
O kim kız?Bişey dicem, sen gecenki üye misin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kim kız?Bişey dicem, sen gecenki üye misin ?
Siz yardımcı olun o zaman bir zahmet verin akılı olsun gitsin ..Arkadaşlar niye soruyu cevaplamak yerine yrgo dağıtıyosunuz bi salın ya size ahlaki açıdan etik olup olmadığını sormuyo arkadaş
İşler karışacak desene .Bişey dicem, sen gecenki üye misin ?
Ortada bir yasal olmayan nikah var ona göre,garanti görüyor herhalde.Sizin mide olmuş 3X large,ne desek boş
Şu anda inşallah troldür diye dua ediyorum abla,o kadar midemi bulandırdı.Ortada bir yasal olmayan nikah var ona göre,garanti görüyor herhalde.
Geçen vardı ya konuyu tam hatırlayamadım. O da eşim eşim diyordu, sonra başka birisi girdi konuya o da aynı şekildeydi, ortalık karışmıştı falan.O kim kız?
Adamdan gizli kredi kartı çıkartan mı?Geçen vardı ya konuyu tam hatırlayamadım. O da eşim eşim diyordu, sonra başka birisi girdi konuya o da aynı şekildeydi, ortalık karışmıştı falan.
Siz daha önce tüp bebeği nasıl denediniz evli değilseniz?Mesajlarınızda tüp bebek geçmişiniz yazıyorEşim başkasıyla resmi nikahlı . Cekismeli boşanma sürecinde Bu yüzden biz evlenemiyoruz ama benim de amh çok düştüğü için tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Kıbrısta nikahsız çiftler tüp bebek yapabiliyor ama eşim resmi olarak evli olduğu için sorduğumuz merkezler kabul etmedi.
Bu durumu saklarsak yine de merkezin veri tabanında kimlik bilgisinde görünür mü? Eşi evli olup da kıbrısta yaptıran var mı?
Umarum öyledir,nasıl bir tavsiye istiyor akıl alır gibi değil,neyin kafasını yaşıyorlar öyle.Şu anda inşallah troldür diye dua ediyorum abla,o kadar midemi bulandırdı.
18 yaşında bir kızdı o,eşim ayda bir eve geliyor falan demişti.Ondan bahsediyor sunuz sanırım.Geçen vardı ya konuyu tam hatırlayamadım. O da eşim eşim diyordu, sonra başka birisi girdi konuya o da aynı şekildeydi, ortalık karışmıştı falan.
Evet evet oAdamdan gizli kredi kartı çıkartan mı?
Evet ama o değildir heralde. O konu profiliyle bu uyusmuyor. Birde onun konusuna yorum yapan vardı.18 yaşında bir kızdı o,eşim ayda bir eve geliyor falan demişti.Ondan bahsediyor sunuz sanırım.
Elin heriflerini ne sahipleniyorlar beee.Evet evet o
Tamamen ayrıysa daha kolay boşanılıyor ….Arkadaşım bosanamadigi için evlenemiyoruz. Kadınla tamamen ayrı. Davanın sonuçlanmamasi bizim mi suçumuz? Kurtulmak istediğin kişiden kurtulamadığını düşün. Empati yapmak bu kadar zor mu?
Klinik psikoloji yüksek lisans demi ?Profilinizi de evli diye doldurmuşsunuz. Ayrı bir psikoz seviyesi, olmayan şeyleri var olmuş gibi düşünüp ona göre yaşamak zor olsa gerek
Hakim de sizinle uğraşıyor demek ki.Mahkemenin zorla sonlandirmadigi resmi nikah demek istediniz sanırım. Ortada bir evlilik yok. Eğer evlilikse bizimki dahaçok evliliğe benziyor