- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Tabii ki öyle eğer aldatma gerçek olsa bu kadar sürer miydi dava? Kişi kendinden bilir işi hesabı bunlarınki.Sevgilin neden aldattığını ispat edip sakkadanak bosamiyor. Yoksa karısına iftira mi atiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki öyle eğer aldatma gerçek olsa bu kadar sürer miydi dava? Kişi kendinden bilir işi hesabı bunlarınki.Sevgilin neden aldattığını ispat edip sakkadanak bosamiyor. Yoksa karısına iftira mi atiyor?
Evli adamlarla birlikte değiliz en azından.Aynen ya. Herkes günahkar bunlar ahlâk ve iyilik timsali.
Var.Kumalar aynı statüde olur. Adam ikisiyle de ilişkisini sürdürür. Ben onun tek eşiyim. Oburuyla görüşmüyor. Öbürü diye birşey yok
Migrenben kuzum öğren bak ne güzel anlatıyor insanın kendini bilmesi güzel şeyKumalar aynı statüde olur. Adam ikisiyle de ilişkisini sürdürür. Ben onun tek eşiyim. Oburuyla görüşmüyor. Öbürü diye birşey yok
esin degil o esin olsa duramazsinEşim başkasıyla resmi nikahlı . Cekismeli boşanma sürecinde Bu yüzden biz evlenemiyoruz ama benim de amh çok düştüğü için tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Kıbrısta nikahsız çiftler tüp bebek yapabiliyor ama eşim resmi olarak evli olduğu için sorduğumuz merkezler kabul etmedi.
Bu durumu saklarsak yine de merkezin veri tabanında kimlik bilgisinde görünür mü? Eşi evli olup da kıbrısta yaptıran var mı?
Sugar dady ler yaşlı olur biz aynı yaştayızAdam resmen sugar daddy
Genc sugar daddySugar dady ler yaşlı olur biz aynı yaştayız
Öbürü dediğiniz kadın istemediği için çocuk yapamıyorsunuz, aynen yok .Kumalar aynı statüde olur. Adam ikisiyle de ilişkisini sürdürür. Ben onun tek eşiyim. Oburuyla görüşmüyor. Öbürü diye birşey yok
Siz orta yaşlısiniz.Sugar dady ler yaşlı olur biz aynı yaştayız
Ben herhalde inada bindirirdim ya. Ne bok yiyorsan ayrılınca yeseydin diye inadına zorlardım boşanma konusunu. Üyeye de dedim, gurursuzumBide bu konuda ne kadar gerçek bilmem ama şu boşanmayan kadınlarıda anlamıyorum adam gitmiş baskasiyla yaşıyor evlenmek istiyor hala derdiniz ne boşamamda boşamam böyle rezil olursunuz
O sizin eşiniz değil öncelikle.Eşim başkasıyla resmi nikahlı . Cekismeli boşanma sürecinde Bu yüzden biz evlenemiyoruz ama benim de amh çok düştüğü için tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Kıbrısta nikahsız çiftler tüp bebek yapabiliyor ama eşim resmi olarak evli olduğu için sorduğumuz merkezler kabul etmedi.
Bu durumu saklarsak yine de merkezin veri tabanında kimlik bilgisinde görünür mü? Eşi evli olup da kıbrısta yaptıran var mı?
Burnuma pis kokular geliyor...Sana nolu bana söyle iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye mi soruyo ?
Sende bunu yedin mi?Kumalar aynı statüde olur. Adam ikisiyle de ilişkisini sürdürür. Ben onun tek eşiyim. Oburuyla görüşmüyor. Öbürü diye birşey yok