• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkası varmış meğerse

Gizse

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2023
212
87
18
30
4-5 ay süren bir ilişkim vardı. İlişkinin adı koyulmamıştı aslında sevgiliyiz dememiştik ama gayet de sevgili gibiydik. Bir anda hiç sebep yokken çıkıp gitti hayatımdan. Aylardır da sürekli bir neden aradım. Neden bitti neden diye, sürekli kendimi suçladım. Ama meğer benim hiç bir suçum yokmuş, başkası varmış hayatında. Tabi bu kişi için mi beni bıraktı yoksa, bu kişi yeni mi girdi hayatına bilmiyorum ama hayatında biri olduğunu öğrendim. Ama tahminlerim o yüzden bırakti.
Bunu görmem benim için iyi oldu aslında beynimde bitirdim. Sanırım bir kaç güne hatırlamiyicam. Çünkü başka birine giden birini sevemem.
Ama o kadar çok canım yandı ki. İster istemez onun da canı yansın istiyorum. Bende olmayıp onda olan ne vardı diye düşündüm. İnsan ister istemez kendini kıyaslıyor böyle durumlarda. Baktım ben çok daha güzelim, fiziğim çok daha güzel. Onu hep mutlu etmeye çalıştım, bir sorun çıkarmadım. Ne kadar değer verdiğimi hissettirdim. Onun için dış görünüş de önemliydi, hadi karakterine aşık oldu diyicem, insan birinin profilinden bile nasıl birini anlayabiliyor. Anladım ki ben kendimi çok aşağıda görüp boşuna suçlamışım. Meğer onlar benim kalitemde bile değilmiş.
Benim tam hayalindeki gibi biri olduğumu söylerdi birde, bir kaç özellik hariç tabi.
Ne oldu o zaman ne değişti de ona gitti anlamıyorum..
Ama mutlu olmasını istemiyorum, hep beni arasın istiyorum. Çünkü ben onun yüzünden aylarca mutsuzdum. Tam kendimi iyileştirdim derken bide bunu öğrendim. Meğer aynı iş yerinden biri beraber işe gelip beraber gidiyorlar. Ben onun için ağlarken o onunla uyuyup onunla uyanıyormuş. 24 saat onunlaymış. Bana en başında söyleseydi anlardım, bu kadar aylarca üzülmezdim. Başka biri var dese bile anlardım üzülürdüm ama geçerdi şimdiye kadar.
Belki saçma ama ahım çıksın istiyorum. Beni kandırdığı için, insan yerine koyup söylemediği için…

4-5 ay süren bir ilişkim vardı. İlişkinin adı koyulmamıştı aslında sevgiliyiz dememiştik ama gayet de sevgili gibiydik. Bir anda hiç sebep yokken çıkıp gitti hayatımdan. Aylardır da sürekli bir neden aradım. Neden bitti neden diye, sürekli kendimi suçladım. Ama meğer benim hiç bir suçum yokmuş, başkası varmış hayatında. Tabi bu kişi için mi beni bıraktı yoksa, bu kişi yeni mi girdi hayatına bilmiyorum ama hayatında biri olduğunu öğrendim. Ama tahminlerim o yüzden bırakti.
Bunu görmem benim için iyi oldu aslında beynimde bitirdim. Sanırım bir kaç güne hatırlamiyicam. Çünkü başka birine giden birini sevemem.
Ama o kadar çok canım yandı ki. İster istemez onun da canı yansın istiyorum. Bende olmayıp onda olan ne vardı diye düşündüm. İnsan ister istemez kendini kıyaslıyor böyle durumlarda. Baktım ben çok daha güzelim, fiziğim çok daha güzel. Onu hep mutlu etmeye çalıştım, bir sorun çıkarmadım. Ne kadar değer verdiğimi hissettirdim. Onun için dış görünüş de önemliydi, hadi karakterine aşık oldu diyicem, insan birinin profilinden bile nasıl birini anlayabiliyor. Anladım ki ben kendimi çok aşağıda görüp boşuna suçlamışım. Meğer onlar benim kalitemde bile değilmiş.
Benim tam hayalindeki gibi biri olduğumu söylerdi birde, bir kaç özellik hariç tabi.
Ne oldu o zaman ne değişti de ona gitti anlamıyorum..
Ama mutlu olmasını istemiyorum, hep beni arasın istiyorum. Çünkü ben onun yüzünden aylarca mutsuzdum. Tam kendimi iyileştirdim derken bide bunu öğrendim. Bana en başında söyleseydi anlardım, bu kadar aylarca üzülmezdim. Başka biri var dese bile anlardım üzülürdüm ama geçerdi şimdiye kadar.
Belki saçma ama ahım çıksın istiyorum. Beni kandırdığı için, insan yerine koyup söylemediği için…
Takıntı haline getirmeyin. Ayrıca kendinizi kıyaslayıp boşuna üzülmeyin. Karakteri bozuk birisi için üzülmeye değmez.

Erkeklere hoşgeldiniz. O yırtınmalarınız boşunaydı. Nasıl kadınlar seviliyor tahmin edemezsiniz. Çıldırırsınız. O yüzden hayatınızı bir erkoya yaranarak harcamayın. Çünkü gider ağzına edeni baştacı yapar. Bunlar da böyle. Uğraşmayınca sevmiyolar.

Böyle seyler her kadının basına geliyor maalesef.
4-5 ay uzun bir sure flört için.
İlişkiye dönmüyorsa zaten adam için bir seceneksin.
Ben ondan güzelim falan da bu düşünceler de gereksiz güzellik göreceli.
Tercihi ondan yana olmus .

sevgiliyiz dememiştik ama gayet de sevgili gibiydik. Bir anda hiç sebep yokken çıkıp gitti hayatımdan. Aylardır da sürekli bir neden aradım. Neden bitti neden diye, sürekli kendimi suçladım.
Siz kendi kendinize umutlanmissiniz sanirim 🤷‍♀️

Böyle seyler her kadının basına geliyor maalesef.
4-5 ay uzun bir sure flört için.
İlişkiye dönmüyorsa zaten adam için bir seceneksin.
Ben ondan güzelim falan da bu düşünceler de gereksiz güzellik göreceli.
Tercihi ondan yana olmus .
Göreceli olamayacak kadar nesnel. Kendisini önceden de tanıyorum, onun istediği profilde hiç değil. Bu yüzden ne bulmuş merak ediyorum. Öyle biri olsa anlam verebilirdim

Muhakkak ki ozel bir arkadaslikmi degilmi insan ayirt edebilir. Demekki sevgililik yolundaymissiniz en azından. Insani en cok enayi yerine konmak kotu hissettiriyor. Ben eski esim tarafindan aldatildigimda boyle hissetmistim. Kotu bi pskolpji. Belki sizden sonra tanimistir ve size soyleme cesaretini bulamamistir. Ama bu bile onun acizligini ve uzulmeye degmedigini gosterir. Tabii siz kendinize uzuluyorsunuz o ayri. Ama uzulmemeye calisin o kimki sizi uzebilsin. Erkekler cok hileci olabiliyor. Buda bir ders oldu deyin ve unutmaya calisin bu durumu. Cok gecmis olsun.

Bu kadınlar kulübünden öğrendiğim bir deyiş var ‘Erkeğin iki tabağı varsa birini kıracaksın ki değerli olasın’ gerçekten bu erkeklere yaranmak için kendimizi yıpratmaya sürekli onları mutlu etmeye çalışmamalıyız. Kendine değer vermelisin, kendi değerini erkeğinde kafasına yerleştirmelisin ki sana kıymet versin

Muhakkak ki ozel bir arkadaslikmi degilmi insan ayirt edebilir. Demekki sevgililik yolundaymissiniz en azından. Insani en cok enayi yerine konmak kotu hissettiriyor. Ben eski esim tarafindan aldatildigimda boyle hissetmistim. Kotu bi pskolpji. Belki sizden sonra tanimistir ve size soyleme cesaretini bulamamistir. Ama bu bile onun acizligini ve uzulmeye degmedigini gosterir. Tabii siz kendinize uzuluyorsunuz o ayri. Ama uzulmemeye calisin o kimki sizi uzebilsin. Erkekler cok hileci olabiliyor. Buda bir ders oldu deyin ve unutmaya calisin bu durumu. Cok gecmis olsun.
Kesinlikle. Bunu da düşündüm, ama arkadaşlarım şahit çok daha özel bir şeydi. Enayi yerine koyulmak canımı yaktı.
Teşekkür ederim bundan sonra bu kadar üzüleceğimi sanmıyorum

Kendini suclama. Sen elinden geleni yapmissin, adam degilmis hatta insan bile degilmis. Öyle olsaydi bu kadar zaman birlikte oldugu insana bunu yapmazdi. Dua et 1,2 sene hayatinda degilmis cunku bu karakterle o zamanda tüyerdi.

Göreceli olamayacak kadar nesnel. Kendisini önceden de tanıyorum, onun istediği profilde hiç değil. Bu yüzden ne bulmuş merak ediyorum. Öyle biri olsa anlam verebilirdim
İyide bu seni ilgilendirmez ki .
Benim hayatımda da böyle durumlar oldu .
Benden sonra bunu bulmuş dediklerim oldu tabi ama yani sonuçta tercih etmiş banane o saatten sonra.
Kız güzel olsa banane çirkin olsa banane
Ben tercihi olmamışım mesela .
Anlam verilecek bir şey yok.
Erkeklerin neyi tercih edicegini bilemezsin ve güzellik emin ol son sıralarda olan bir özellik.
Aksine çok bakımlı makyajlı kadınlarla ciddi ilişkiler kurmak istemiyorlar böyle bir önyargı var .
Bir kadın cok iddialıysa anca kendi gibi birini bulacak öyle

Adını belediyede onaylattırdıkları adamlar kadınlara neler ediyor bir bilseniz.
Bunun ad koymayla alakası yok. Ah etmek de size yükten başka bir şey getirmez.
Erkekler, hayatını kolaylaştıran kadınları sevmiyor anladığım kadarıyla.

Ama sonrasinda aylarca iletisim kurmamissiniz ayrilmis oluyorsunuz yani
Evet farkındayım ayrılmıştık ama bana adam gibi bir açıklama yapmadı, hiç bir sebep yoktu. İki ay öncesine kadar mesaj attı. Yani aptal yerine koydu

Zaten hep öyle derler. Beğeniyormuş öylelerini, sizi kandırmış.

Maalesef klasik erkekler, hiç şaşırmadım. Gidip kıza mesaj atıp sorsan emin ol affeder onu. Adı üstünde erkeklerimiz kandırmaya müsait. Yemin ediyorum sıkıldım bu muhabbetlerden. Kimseye güven kalmadı. Ayrıca 4-5 ay adını bilerek koymuyor. Çantada keklik. Sizin umutlanmanız gayet normal. “Benimle Çıkar mısın” demekle olmuyor her şey.

Back