Matmazel ne yaptın yaaa, etli ekmek dedin mahvettin bizi, ya oynamıyorum, ama böyle ağız sulandırma yoktu haniyaparım hemde nasıl o fırına kürekleri bir atarım mis gibi etliekmek kokusu bütün sarayı sarar
Et sote demekmiş o, yazana kadar heceleye heceleye bir hal oldum, söyleyemiyorum bile hahahahahhaaahe he ondan da yaparım müdürüm...
hanım ablam istemiş ben gelmem mi yaa yaşşasın Saraya gidiyoruz en sevdiğim
Hmmm o zaman senden Osmanlı mutfağı çıkmaz, böyle Fransız mutfağı duayeni gibi duruyorsun
Sen bize Boeuf Bourguignon yaparsın
yaparım hemde nasıl o fırına kürekleri bir atarım mis gibi etliekmek kokusu bütün sarayı sarar
yaparım hemde nasıl o fırına kürekleri bir atarım mis gibi etliekmek kokusu bütün sarayı sarar
Et sote demekmiş o, yazana kadar heceleye heceleye bir hal oldum, söyleyemiyorum bile hahahahahhaaa
Kızçemin kınasını yapacaz orada,kınayıda müdürüm yakar ben ağlarım
MüdürümNevreste olur bak o işi iyi biliyorböreklerde açar bize
Hünkar beğendi benden olsun güzel yaparım söylemesi ayıp
Ne yenir varya şimdi
ama düğünde halay da çekemeyiz ki cb çıkıp kızar bize
Ya cok merak ettim bana ozelden anlatsanakaderın üstünde bir kader vardır,canım bu konu derin,dini konu yasak,ama bunu yuzyuze oturup konuşmka lazım,ben sizi çok iyi anlıyorum,lakın burda anlatamam hem yasak,hemde anlaşılmaz,zaten bu konuda farklı görüler var,dedımya konu dıne girer
Eki Görüntüle 1651167
müdürüm ya şu Fransız yemeğe bak bir de şu şahasere bak...ben Osmanlı zamnında kalayım hem orası Aksaray fransa dan hoşlanmaya bilirler
Offff karnımda acıktı, burada etli ekmek, hünkar beğendi konuş, evde yavan ekmek ye, olacak iş mi
Çocuğum düşerse sizden bilirim
yakışır ablama yaparız tabi en kralını
ayy karnım acıktı ben gidiyorum
Valla gelip eyyyy düğüncüleeeerrrr siiizz benim uykumu bölemezsinİz dağılın derse kaçmak zorunda kalabilirizKınada erkek yok nasılsa giremez saraya o gün
Et sote demekmiş o, yazana kadar heceleye heceleye bir hal oldum, söyleyemiyorum bile hahahahahhaaa
Yok biz orda epey kalabalık oluruz. Birşey olmazValla gelip eyyyy düğüncüleeeerrrr siiizz benim uykumu bölemezsinİz dağılın derse kaçmak zorunda kalabiliriz
Ay herkesin Karnı acıktı, 2 tane yemek görseline eridik burda
Konu da patladı iyi mi
Valla gelip eyyyy düğüncüleeeerrrr siiizz benim uykumu bölemezsinİz dağılın derse kaçmak zorunda kalabiliriz
Bou olmadı boufen neydi o Yemeğin adıbenbu yemeği yapmaya çalışırımda bu yemeği menüden nasıl istenip nasıl söylenecek bide o var söyleyen olurs bende yaparım