Başkan olamadı CEO oluyor

Düğündemi yapılacakmış sarayda şok şok şokkk :eek::eek:
Benim kızın kınasını orada yaparız artık,herkesler davetlidir haberiniz olsun :KK52::KK37:

Düğündemi yapılacakmış sarayda şok şok şokkk :eek::eek:
Benim kızın kınasını orada yaparız artık,herkesler davetlidir haberiniz olsun :KK52::KK37:
Ay çok eğlenceli ama ya o büyük yuvarlak masayı da donatırsınız artık ama öyle limonata kuru pastaya tav olmayız yani sarayın beyaz çayından ikram edin menülerinden ikram edin altın kaplama bardak da kullanılacaksa koşa koşa gelirim ama şimdi saraydaki düğüne de bir çeyrekle gidilmez ki hediye ne takıcaz

Ay çok eğlenceli ama ya o büyük yuvarlak masayı da donatırsınız artık ama öyle limonata kuru pastaya tav olmayız yani sarayın beyaz çayından ikram edin menülerinden ikram edin altın kaplama bardak da kullanılacaksa koşa koşa gelirim ama şimdi saraydaki düğüne de bir çeyrekle gidilmez ki hediye ne takıcaz

Yemekli yapacaz zaten,kimse aç kalmaz,hediye kısmı kolay herkese ne alacaklarını söylerim eksikler tamamlanır hç değilse :KK53:

Şaka maka abiye bakarken yakaladım kendimi, görselleri açtım abiye bakıyordum, birde kafaya bak, Saray'a uygun bakıyorum iyi mi:KK70:

Valla kısmet olsa da gelebilsem Hanım ama nasip kısmet işleri bunlar, hayırlısı diyeyim.

İnşallah müdürüm ne güzel olurdu gelebilsen

Yemekli yapacaz zaten,kimse aç kalmaz,hediye kısmı kolay herkese ne alacaklarını söylerim eksikler tamamlanır hç değilse :KK53:

hanım ablacım ben yaparım börekleri söz...AKSARAYIN aşçısı vay be ...insan bir havalanıyor beyaaa:KK48::KK48:

hem adım da uyuyor çok havalı

aksarayın baş aşçısı...MATMAZEL:KK28::KK28:

hanım ablacım ben yaparım börekleri söz...AKSARAYIN aşçısı vay be ...insan bir havalanıyor beyaaa:KK48::KK48:

Başaşçı sayın matmazel hanım,etli ekmek istiyorum sizden yaparsınız dimi :KK19::KK19:

Gez gez bitmez en az 3 gün kalmak lazım, hangi Odayı gezdiğimizi nerden bileceğizo_O yanımızda tebeşir mi götürsek, baktıklarımızın kapısına işaret koyarız:KK70:

Bak tebeşir olur iyi fikir,atarız çızıkları kapıya tamamdır yani :KK53:

Hmmm o zaman senden Osmanlı mutfağı çıkmaz, böyle Fransız mutfağı duayeni gibi duruyorsun:KK70:
Sen bize Boeuf Bourguignon yaparsın:KK70:

X