- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok eğlenceli ama ya o büyük yuvarlak masayı da donatırsınız artık ama öyle limonata kuru pastaya tav olmayız yani sarayın beyaz çayından ikram edin menülerinden ikram edin altın kaplama bardak da kullanılacaksa koşa koşa gelirim ama şimdi saraydaki düğüne de bir çeyrekle gidilmez ki hediye ne takıcazDüğündemi yapılacakmış sarayda şok şok şokkk
Benim kızın kınasını orada yaparız artık,herkesler davetlidir haberiniz olsun
Ay çok eğlenceli ama ya o büyük yuvarlak masayı da donatırsınız artık ama öyle limonata kuru pastaya tav olmayız yani sarayın beyaz çayından ikram edin menülerinden ikram edin altın kaplama bardak da kullanılacaksa koşa koşa gelirim ama şimdi saraydaki düğüne de bir çeyrekle gidilmez ki hediye ne takıcaz
O zaman konsepte uygun olarak menü de kesinlikle Bıldırcın Dolması olması gerekiyor, Bıldırcın Dolması olmazsa gelmemYemekli yapacaz zaten,kimse aç kalmaz,hediye kısmı kolay herkese ne alacaklarını söylerim eksikler tamamlanır hç değilse
O zaman konsepte uygun olarak menü de kesinlikle Bıldırcın Dolması olması gerekiyor, Bıldırcın Dolması olmazsa gelmem
Bıldırcın kalmadı müdürüm,ama senin için buldurcam valla sen yeterki gel.
Şaka maka abiye bakarken yakaladım kendimi, görselleri açtım abiye bakıyordum, birde kafaya bak, Saray'a uygun bakıyorum iyi mi
Şaka maka abiye bakarken yakaladım kendimi, görselleri açtım abiye bakıyordum, birde kafaya bak, Saray'a uygun bakıyorum iyi mi
Valla kısmet olsa da gelebilsem Hanım ama nasip kısmet işleri bunlar, hayırlısı diyeyim.
Gezeriz tabii niye gezmeyelimGezeriz sarayı dimi müdürüm
Gezeriz tabii niye gezmeyelim
Yemekli yapacaz zaten,kimse aç kalmaz,hediye kısmı kolay herkese ne alacaklarını söylerim eksikler tamamlanır hç değilse
Gez gez bitmez en az 3 gün kalmak lazım, hangi Odayı gezdiğimizi nerden bileceğiz yanımızda tebeşir mi götürsek, baktıklarımızın kapısına işaret koyarızOdalara bakarız ne var ne yok diye
gezmemi gidiyoz nere?Gez gez bitmez en az 3 gün kalmak lazım, hangi Odayı gezdiğimizi nerden bileceğiz yanımızda tebeşir mi götürsek, baktıklarımızın kapısına işaret koyarız
hanım ablacım ben yaparım börekleri söz...AKSARAYIN aşçısı vay be ...insan bir havalanıyor beyaaa
hem adım da uyuyor çok havalı
aksarayın baş aşçısı...MATMAZEL
Gez gez bitmez en az 3 gün kalmak lazım, hangi Odayı gezdiğimizi nerden bileceğiz yanımızda tebeşir mi götürsek, baktıklarımızın kapısına işaret koyarız
gezmemi gidiyoz nere?
Saraya gidiyoruz sende geliyorsun,
Hmmm o zaman senden Osmanlı mutfağı çıkmaz, böyle Fransız mutfağı duayeni gibi duruyorsunhanım ablacım ben yaparım börekleri söz...AKSARAYIN aşçısı vay be ...insan bir havalanıyor beyaaa
hem adım da uyuyor çok havalı
aksarayın baş aşçısı...MATMAZEL
Başaşçı sayın matmazel hanım,etli ekmek istiyorum sizden yaparsınız dimi
Bak tebeşir olur iyi fikir,atarız çızıkları kapıya tamamdır yani
Hmmm o zaman senden Osmanlı mutfağı çıkmaz, böyle Fransız mutfağı duayeni gibi duruyorsun
Sen bize Boeuf Bourguignon yaparsın