"Saray'da İki Kez Tuvalete Gittim, Altın Kaplama Klozet Yalan"

Klozeti sırf ispatlamak için gitmiş saraya,yemiş yemiş ihtiyaç molası vereyim demiş,gitmişkenede şu sözde altın klozetlere bakayım demiş.
Üzmeyin tuğçeyi hanımlar çok ağlar sonra :KK53:

iğrençleşmek istiyorum ule ağa p.kunun üstüne p.k olur mu diye :KK53:

ağaya bele$ :cool:

Tuvalet bahanesiyle etrafı kolaçan etmiş :KK53:
Reklamın iyisi kötüsü olmaz ,boşuna dememişler de , Tanrım , bir de kitap mı yazmış bu ? Where is the adalet ?
bu kız ne yapmaya çalışıyor acaba:confused:

Normal olsa habire din değiştirmezdi zaten..
tabiiki ablacım,ergenlik döneminde çelişkiler yaşayabilir insan sorgulayabilir,ama bu kız birden muhafazakar kesildi ne alaka resmen adı konuşulsunda nasıl konuşulursa konuşulsun,doğru düzgün bir işe imza atsında öyle konuşalım değilmi

tabiiki ablacım,ergenlik döneminde çelişkiler yaşayabilir insan sorgulayabilir,ama bu kız birden muhafazakar kesildi ne alaka resmen adı konuşulsunda nasıl konuşulursa konuşulsun,doğru düzgün bir işe imza atsında öyle konuşalım değilmi

Ne yaptığı belli değil ki,bir akımı savunuyorsan onun üzerinden gidersin.
Olmadı deyip başka tarafa geçmek saçma yani.

Ya bu arada bu kız niye tam çıkmamış fotoğrafta , yarısını almışlar ya , Kafanın yarısı yok(!) Mecaz ve gerçek anlamda kullandım. :KK70: Kitap onun kitabı ama fotoğrafta bile istememişler :KK53: Dışlıyorlar mı ne ?

yakında bu kızı akpden vekil görmesek iyii... valla çalışıyor bariz yalakalıkk ..akp kapısı rızık kapısı olmuşş..

X