Şimdi ben geçen sene 8. ayda evlendim eşimin ailesi ve benim ailem farklı şehirlerde yaşıyordu. Eşimin ailesinin ısrarı ve etrafında genel olarak öyle düşünmesi üzerine tabiki eşimin ailesinin olduğu şehire taşındık. Ben ailemin evindeyken yurtdışı üzerinden bir işte çalışıyordum ve kazancım da Euro şeklindeydi. Maalesef şehir değiştirince işten çıkartıldım ve bugüne kadar bulduğum her işte de annemin desteği olmadan zorlandığım için sürekli olarak işten çıkartıldım. Şuan durduğumuz ev kira ve eşimin ailesi de bize değil eltimlere maddi yardımda bulunuyor. Günümüz ekonomisinde de tek bir kişi çalışması ile geçim maalesef zor. Anneanneminde ailemin yaşadığı şehirde boş bir evi var orada kalmamıza da izin verdi. Bende bu durumda kendi ailemin yaşadığı şehire gitmeyi eşime teklif ediyorum ama ölsem de gitmem diyor. Sizce bu durumda eşime saygı duymalı mıyım? Beş aylıkta hamile olduğum için bebeğimiz için en azından daha rahat bir hayatımız olsun istiyorum bencillik mi yapıyorum?
Sizin zamanınızda yaptığınız fedakarlığı eşiniz niye yapmıyor sakince tartışmadan bunu bir konuşunŞimdi ben geçen sene 8. ayda evlendim eşimin ailesi ve benim ailem farklı şehirlerde yaşıyordu. Eşimin ailesinin ısrarı ve etrafında genel olarak öyle düşünmesi üzerine tabiki eşimin ailesinin olduğu şehire taşındık. Ben ailemin evindeyken yurtdışı üzerinden bir işte çalışıyordum ve kazancım da Euro şeklindeydi. Maalesef şehir değiştirince işten çıkartıldım ve bugüne kadar bulduğum her işte de annemin desteği olmadan zorlandığım için sürekli olarak işten çıkartıldım. Şuan durduğumuz ev kira ve eşimin ailesi de bize değil eltimlere maddi yardımda bulunuyor. Günümüz ekonomisinde de tek bir kişi çalışması ile geçim maalesef zor. Anneanneminde ailemin yaşadığı şehirde boş bir evi var orada kalmamıza da izin verdi. Bende bu durumda kendi ailemin yaşadığı şehire gitmeyi eşime teklif ediyorum ama ölsem de gitmem diyor. Sizce bu durumda eşime saygı duymalı mıyım? Beş aylıkta hamile olduğum için bebeğimiz için en azından daha rahat bir hayatımız olsun istiyorum bencillik mi yapıyorum?
İş konusunda bana destek olmasında bir hata olduğunu düşünmüyorum bu sayede Euro üzerinden maaş alıp daha fazla kazancım olacak.Aile desteği ile ne zamana kadar yaşayacaksınız? Kendi ayaklarınızın üstünde duramadan, kendi yaşamınızı idame ettiremeden evlenip çocuk yapıyorsunuz. Çok değişik kafalar.
Yabancı dil üzerine olduğu için bazı yerlerde hatalarım oluyor ailemin yanındayken annem yardımcı oluyordu sanırım buna alışmışımKocan nerede iyi maaş alıp, düzgünce çalışabiliyorsa orada kal. Çünkü başınızı sokacak ev sorunu yaşıyorsunuz, sizin için önemli olan kocanın işi.
Anne desteği olmadığı için işten çıkan birini hiç duymamıştım. İş bulduysan çalışırsın düzgün.
Bebek konusunda aslında korkunuyorduk ama nasip bu şekildeymiş sanırım yoksa benimde bir süre kendimde çalışıp para biriktirene kadar düşüncelerim arasında yoktu21 yaşında misin gerçekten?
Eşinin ailesi ısrar etti diye oraya taşındiniz ki? Ne derlerse desinler kimin işi daha iyi maaş veriyor ve garantiyse oraya tasinilir. Siz hem işinizden hem paranızdan olmuşsunuz ama küçük bey ailesinin yanında hiç fedakarlık yapmadan aile kurmuş oh ne ala.
Niye hemen bebek yaptınız biraz dursaydiniz, ne olacak anlasabilecek misiniz diye.
Yani ben işimde bir sıkıntı olmadan çalışırım diye düşündüm aslında ailemin şehri için de çok ısrar ettim ama erkek gururu olacağını da bildiğim için çok üzerine de gidemedim. Yoksa benimde isteğim ailemin yanında kalmaktıAnneannenin evi daha mantıklı ben olsam kaynana şehrine gitmezdim en baştan iyi cesaret
Birkaç ay önce bir yorumunuzda, eşinizle bebek düşündüğünüzü ve korunmadığınızı yazmışsınız. Hangisi doğru?Bebek konusunda aslında korkunuyorduk ama nasip bu şekildeymiş sanırım yoksa benimde bir süre kendimde çalışıp para biriktirene kadar düşüncelerim arasında yoktu
konu sahibi acaba kendinde miBirkaç ay önce bir yorumunuzda, eşinizle bebek düşündüğünüzü ve korunmadığınızı yazmışsınız. Hangisi doğru?
Neden annen olmazsa işten atiliyorsunŞimdi ben geçen sene 8. ayda evlendim eşimin ailesi ve benim ailem farklı şehirlerde yaşıyordu. Eşimin ailesinin ısrarı ve etrafında genel olarak öyle düşünmesi üzerine tabiki eşimin ailesinin olduğu şehire taşındık. Ben ailemin evindeyken yurtdışı üzerinden bir işte çalışıyordum ve kazancım da Euro şeklindeydi. Maalesef şehir değiştirince işten çıkartıldım ve bugüne kadar bulduğum her işte de annemin desteği olmadan zorlandığım için sürekli olarak işten çıkartıldım. Şuan durduğumuz ev kira ve eşimin ailesi de bize değil eltimlere maddi yardımda bulunuyor. Günümüz ekonomisinde de tek bir kişi çalışması ile geçim maalesef zor. Anneanneminde ailemin yaşadığı şehirde boş bir evi var orada kalmamıza da izin verdi. Bende bu durumda kendi ailemin yaşadığı şehire gitmeyi eşime teklif ediyorum ama ölsem de gitmem diyor. Sizce bu durumda eşime saygı duymalı mıyım? Beş aylıkta hamile olduğum için bebeğimiz için en azından daha rahat bir hayatımız olsun istiyorum bencillik mi yapıyorum?
Anneniz size destek olamadığında ne olacak? Aç mı kalacaksınız? Kendi eğitiminiz ve becerinizle çalışamıyorsunuz daha.İş konusunda bana destek olmasında bir hata olduğunu düşünmüyorum bu sayede Euro üzerinden maaş alıp daha fazla kazancım olacak.