dereyi görmeden paçaları sıvama bence nisanda tercıh var derler bir bakmıssın hazırana atıverırler oyuncak oldugumuz ıcın ellerınde.
Ben üniversite birinci sınıfım.Ailemden ayrı yaşıyorum.İlk defa ayrıldım.İlk zamanlardaKi halimi bir Allah bilir birde ben.Öyle böyle zorlanmadım.Sevdiklerimi bırakıp geldim.Çok düşündüm o zaman geri gitmeyi ama gitmedim.Bir hafta yemek bile yiyemedim.Yani diyeceğim o ki eğer imkanın varsa gitme.Şu dünyada aileden önemli hiçbir şey yok İnan.Hayat hızlı geçiyor.Hele birde ailene bağımlı biriysen çok zorlanırsın,bunalırsın
Bak onu bende yapacağım.Seneye direk küçük bir eve taşınıp dediğin gibi birde içini döşeyeceğim o zaman daha mutlu olacağımı düşünüyorumeninde sonunda yanlarından ayrılacağımı bildiğim için çokta takmamaya çalışıyorum kendim için. ailemi düşündüğümde sorun çıkıyor sürekli merak edecekler, hep bi telaş içinde olacaklar.
yurtta kalsan ayrı, ki öğrenci dışı alıyorlar mı bilmiyorum. ev tutsan ayrı. ama anlamadığım bi şekilde tatlı bi heyecan da var işte. 1+1 daireler kaldı mı bilmiyorum ama tutup kendince döşiceksin yaşayıp gidiceksin diyorum bi de
Ayennnn güvenilir şirin bir ev.Mutlu olmak için yeterli@youngirl3778 yine öğrencisin arkadaş çevren olur beraber bile çıkabilirsin bi eve ama ben tam anlamıyla tek tabanca
her neyse işte güvenilir bi muhitte şirin bi daire şart bida bu fırsat ele geçmez gibi