• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başka bir kadından kardeş ?????

Ben babamla da görüşmezdim.
Annemle boşanıp yine kendisinden bu kadar küçük yaşta bir kızla evlenseydi yine görüşmezdim.
Ben doğduğumda babam 25 yaşındaymış,ben gelmişim 40'a!!!
Bu kadarı bana yeter...

Insan oz babasindan sogur yani, 37 yas gercekten midesizlik. Neyse daha fazla yazip banlanmak istemiyorum.

Ablamın çocuğundan ufak çocuk. Yani dayısı kendinden ufak oluyor.ben kardeş gibi olamam zaten arkadaşlar, ileride birgün çocuk isterse ne yapardınız diye sordum sadece. yoksa ne kadını kabul ederim ne de çocuğu kendi kardeşimle aynı kefeye koyarım.

çocuk isterse kırmamak için görüşülebilir. zaten samimiyet olmaz büyük ihtimalle. bakarsın sömürücü bir tip olursa mesafeyi koyarsın

Hayır babam gitmeden öncede annem zordu zaten ancak babam gidince birebir ilişkimiz olduğu için daha net anladık diyelim. Ayrıca biz evlatları olarak annemin sürekli yanındayız zaten yani babamla görüşüp annemi boşlamışım gibi yazmışsınız da pardon o bizim annemiz.. Babam sadece 20 yaşına kadar bize emeği geçtiği için şuan hayatımda.. tabi eski günlerimizi özlüyorum..
evlat olarak eski günleri özlemenizi anlarım ,size saygı da duyarım o ayrı ama ben bu şahsa baba demem kendi adıma utanırım ,benim de evladım var benim eşimde babanız gibi iğrenç bir şekilde hayatımdan çıksa bende evladımla görüşmesini istemem.
20 yaş diyorsunuz kardeşim yaşında kız diyorsunuz 37 yaş küçük diyorsunuz bu babanızın pedofil yani (sübyancı)olduğu gerçeğini değiştirmez anlatabildim mi?

Elaleme ne ya?
Allah korusun babanız ve yeni eşi kaza yapsa o bebeğe bakma ihtimaliniz bile doğabilir ablası olarak. Neden büyük konuşasiniz ki?
Dünyada herşey olur... Belki ilişkiniz zamanla düzelir. Evinize gelip gitmeye başlarlar, sizin çocuğuna ablalik yapar :) dünyada neler neler oluyor.
'onu zaman gosterir' deyin çıkın işin içinden.

*Bir komşumuz var. Babaları annelerine etmediği eziyet kalmıyor. Huysuz bir adam, çocuklarından ekmek bile saklıyor. En son evden herkes gidince kendinden çook genc yabancı bir kadınla evleniyor. Mali mulku çocuklarına kalmasın diye de bu kadının üstüne yapıyor. Neyse gel zaman git zaman bu adam iyice yaşlanıyor. Çocukları duyuyor ki kadın adama iyi bakmiyormus.
Gidip adamı alıyorlar!
Bence büyük bir salaklık, daha birkaç sene önce mirası size kalmasın diye nice evini arsasını başka kadının üstüne yapan bir adama acımak. Eminim onlar da eskiden böyle düşünürlerdi. Ama sonra 'babalarına bakmamıs olmanın vicdan azabını duymaktansa bakıp kahrını çekelim , varsın ahmak olalim' diye düşünecekler ki adamı aldılar...
Bunun gibi yani, dünya ve binbir türlü halleri...
Büyük konuşmaktan imtina edin, millete de çok takilmayin

evlat olarak eski günleri özlemenizi anlarım ,size saygı da duyarım o ayrı ama ben bu şahsa baba demem kendi adıma utanırım ,benim de evladım var benim eşimde babanız gibi iğrenç bir şekilde hayatımdan çıksa bende evladımla görüşmesini istemem.
Allaha bıraktım diyelim.. Benim içinde zor oldu görüşmek inanınki hep düşündüm durdum. Ölene dek içimizde kanayan yara olacak ve çok iyi bir eşim olmasına rağmen ben kimseye tam olarak güvenemeyeceğim. Anksiyete ile boğuşuyorum senelerdir ve zaman zaman düzeldim sanarken yine hortluyor. tabikii kalıcı izler oldu.

Herkesin başına gelebilir (velev ki aldatıp aldatmadığını bilmiyoruz, o sizin yorumunuz)
Hepimiz görüşlerimiz ve tecrübelerimiz doğrultusunda yorum yapıyoruz
Belki ben yaşamışımdır bu tür bir olay ve insanın anasını babasını atamadığını öğrenmişimdir
Evet kardeşini görmek , babasını görmek isteyen bir insanı yargılayan, yadırgayan çiğdir , olgunlaşmamıştır, hayat tecrübesi zayıftır bu cümlemi yineliyorum ve normal karşılıyorum çok istediniz hadi başıma bir daha gelsin bakalım =))) fikirlere biraz saygı lütfen, foruma bir konu açmış kadın, kendi düşünceme göre yorum yaparım ve görüş belirtirim kimseyi ilgilendirmez, bu benim görüşüm, kalın sağlıcakla
Başka insana çiğ diyerek de görüş beyan edilmez saygı çerçevesinde edilir bu aynı ben en iyisiyim gerisi boş demek gibi birşey. Sorun neyi savunduğunuz değil sizin görüşünüz dışındaki insanlara hakaret etmeniz.
Ben de kinciyim kızı yaşındaki kızla beraber olup bu travmayı yaşatanın yüzüne bakmam. Biyolojik kardeşimde masumdur suçu yoktur orası ayrı ama onunla da sadece annesiyle muhattap olmamak için görüşmem. Bu da bnm fikrim.

Yasamadigim bir aci uzerinden abartili cumleler kurmak istemiyorum cunku basima geliyor.
Babayla gorusur muydum gorusmez miydim bilemem ama kardesimle gorusurdum. Gorusme sonrasi durumlar da iliskimin seviyesini belirlerdi. Belki cok severim belki bir sey hissetmem, gormeden ne soylenebilir ki? Onun da dedesi yasindaki bir babadan cok hoslandigini zannetmiyorum.

Merhaba kızlar,
Bundan 12 sene önce annemle babamın mutlu giden evliliği bitti. Üni de tanışmışlar ve çok seviyordu babam annemi ta ki 12 sene öncesine kadar. Andropoz mu bilmiyorum inanın artık büyü falan bile olduğunu düşünüyorum. Neyse kavga dövüş ayrıldılar çünkü ortada bir neden yoktu ( yada biz öyle sanıyorduk ) (son aylarda başladı yoksa çok mutluydular) Babam garip giyinmeye başladı. Anneme uzak davranmaya. Hergün evde kavga çıkarıp sokaklara çıkıyordu . Hepimiz ağlıyorduk ama sanki içine şeytan girmiş gibi yabancı bakıyordu bize. Bir akşam kendine engel olmaya çalışan ablamı döverek evden gitti.. 5 sene görüşmedim. Dğer kardeşlerim görüştüler. Kendinden 37 yaş küçük biriyle evlendi, çocuğu oldu. Büyük travma yaşadım kardeşim yaşında bir kızla evlendiği için..Nefret ettim herkesten,herşeyden..Düğünümden önce artık içimde büyüyen bu öfkenin kendime zarar verdiğini gördüm.. Her gün içimde büyüyen öfkeyi aşıp herkesi affetmeye karar verdim. Tabii gönülden affedemedim ama unutmak istedim. Babamla görüşüyorum artık daha çocuğunu görmedim zaten hazır da değilim. Senede 3-4 kez görüşüyoruz. nezaman görüşssem ayrılırken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum çünkü sanki her defasında hayatıma girip çıkıyor. Babama kızgınım hala ama nefret etmiyorum aslında onu seviyorum..Hatta öyleki ya ileride eşi çocuğu ona kötü davranırsa diye endişe duyuyorum.. Bu süreçte hep anneme destek olduk hala da öyle.. Sürekli gider gelirim, diğer kardeşlerim de öyle. Ve babam gittikten sonra şunu anladım ki annem aşıır zor birisi. Asla tatmin olmuyor, mutsuz.. Ne yaparsak yapalım yeterince mutlu edemiyoruz.. Bardağın boş tarafına odaklanmış ve erkek kardeşime aşırı düşkün.. Babam gittikten sonra erkek kardeşimle aralarında saçma bir ilişki oluştu, bağımlı gibiler birbirlerine ve endişeleniyorum . ( ama bu başka bir konu) Babam varkende annem asla mutlu olamazdı, şikayet eder dururdu. Babam onu defelarca arardı, hediyeler çiçekler alırdı ama annem sevgisini asla belli edemezdi. Bunları anlatıyorum yani anneminde hataları var tabii babamın bu yaptıklarını haketmedi.. Asıl konu şu ki şuan sülalede bir konu var : ileride kardeşinizle görüşcekmisiniz ????????? diyor herkes. Ve ben kendi adıma eğer o çocuk görüşmek isterse görüşürüm diyorum. Onun günahı yokki.. Bu görüşümü çok yadırgıyorlar ve annenize bunu yapamazsınız diyorlar, ama ben kadınla görüşmeyeceğim ki .. o çocuğu olanlardan meshul tutmak haksızlık değil mi ?? Annem yorumsuz ama bence oda istemiyor görüşmemizi. Kaldı ki babamla görüşmemi de asla istemiyordu .. Babam durumu iyi bir adam kızlar.. ama maddi hiçbir beklentim yok.. Düğünümde gelip bilezik taktı diye bile vicdan azabı duydum.. Evet belki çok saçma düşünüyorum ama bana harcadığı her para beni utandırıyor..
çok karışık yazdım çünkü kafam çorba gibi.. Siz olsanız kardeşinizle görüşür müsünüz ???

iki tane kardeşim var zaten onları da üste vereyim valla istemiyorum kardeş filan gerçi artık imkansız babam vefat etti kendi kendimi gaza getirmiyim şimdi

Başka insana çiğ diyerek de görüş beyan edilmez saygı çerçevesinde edilir bu aynı ben en iyisiyim gerisi boş demek gibi birşey. Sorun neyi savunduğunuz değil sizin görüşünüz dışındaki insanlara hakaret etmeniz.
Ben de kinciyim kızı yaşındaki kızla beraber olup bu travmayı yaşatanın yüzüne bakmam. Biyolojik kardeşimde masumdur suçu yoktur orası ayrı ama onunla da sadece annesiyle muhattap olmamak için görüşmem. Bu da bnm fikrim.

Çiğ kelimesi bir hakaret değil dikkat lütfen, olgunlaşmamış, tecrübe etmemiş anlamında kullandım, ikinci mesajımda da ayrıyeten tekrar açıkladım, neden insanlara hakaret edeyim ki

Çiğ kelimesi bir hakaret değil dikkat lütfen, olgunlaşmamış, tecrübe etmemiş anlamında kullandım, ikinci mesajımda da ayrıyeten tekrar açıkladım, neden insanlara hakaret edeyim ki
Haklısınız aslında ancak ilk mesajda baya da hakaret gibi durduğu için dikkatimi çekti çünkü çiğ farklı anlamlara da gelecek bi kelime

Öncelikle babaniza büyü falan yapılmamış babaniz azgin teke sendromuna kapilip annenizi aldatmis sonra da bosanip torunu yaşındaki kizla evlenmis. Bir de çocuk yapmis.
Annenizi zor ve tatminsiz olarak görüyorsunuz ama anneniz bu travmatik durum sebebiyle kim bilir ne acilar yasadi.
Ben olsam asla görüşmezdim ve babami dahi silerdim. Tabii bu sizin hayatiniz ve fikriniz karar da size ait.
Ben o cocuga her bakisimda dagilan ve mutsuzluğa mahkum olan ailemi görürdüm çünkü

Öncelikle babaniza büyü falan yapılmamış babaniz azgin teke sendromuna kapilip annenizi aldatmis sonra da bosanip torunu yaşındaki kizla evlenmis. Bir de çocuk yapmis.
Annenizi zor ve tatminsiz olarak görüyorsunuz ama anneniz bu travmatik durum sebebiyle kim bilir ne acilar yasadi.
Ben olsam asla görüşmezdim ve babami dahi silerdim. Tabii bu sizin hayatiniz ve fikriniz karar da size ait.
Ben o cocuga her bakisimda dagilan ve mutsuzluğa mahkum olan ailemi görürdüm çünkü
haklısınız annem çok şey yaşadı ve bu yüzden ne dese yapar ve çok alttan alırız ama annem ezelden beridir öyledir yani zordur..babamı haklı asla bulmam çünkü bence kimse bunları haketmiyor. Ayrıca annem önceden kanser de geçirdi yani ben onu anlıyorum ama anlasak bile bazen okdr zor durumda kalıyoruz ki inanın babama tekrar tekrar kzııyorum bizi bu duruma soktuğu için. Çünkü evlenmeden önce herkes sokakta arkadaşlarıyla gezerken ben annem sıkılmasın diye evde onun yanında olurdum. buna rağmen dışarıya çıktığımda dk geç kalsam evi başıma yıkardı. 28 yaşında evlendim ama inanın evlenene kdr sadece haftada 2 gün eşimle görüşebildik . eve en geç 10 da gelmek zorundaydım. konser sinema ne olursa olsun.. babam gititğinde evlatlar olarak bizde çok şey yaşadık.. yıprandık.. Ama annem birtek erkek kardeşimin babamla görüşmesini istedi, psikolojik olarak etkilenmesin diye. ben 5 sene görüşmedim görüşme kararı verdiğimde çok mutlu olmadı tabii.. Annemin açısından senelerce baktım zaten ben.. ve annemde dua eder hep saolsun..

görüşmezdim ama tamamen kendimi kötü hissedeceğim için Allah korusun şu hayatda en kaldıramayacağım şeylerden biri bu şekilde kardeşlerim olması.dünyanın sonu değil ama benim için çekilmez bir durum.sizin kardeşinizin bir suçu tabiki yok ama ben onu gördükçe kendi durumuma üzülürdüm.çocukla görüşüp anneyle hiç muhattap olmamanız biraz zor.bunu da hesaba katmalısınız ama eğer bunları göze alıp görüşürseniz tabiki en iyisi bu olur diye düşünüyorum.

Bu bahane mi simdi bu rezillige? Mutsuzsan bosan kardesim sonra da ne yaparsan yap.
Haydi onu da gectim, kadin 5 degil 10 degil 37 yas kucuk. Bir de saygi duyarim ask olabilir vb yazmislar. 37 yas fark var yahu ne aski? Adam 40 yasinda 2 cocuklu adamken bu evli oldugu insan kundaktaydi??! Bildigimiz para avcisi bir tip iste. Kim 37 yas buyuk bir insana asik olur? Adam zaten rezil, torunu olacak yasta biriyle evlilik yapiyor ustune bir de cocuk yapiyor?? Bu sevgi mi simdi, ne kadar kolay buraya sevgi yazmak?
Ayni tip sizin kocalariniza kanca taksa buraya saygi sevgi ivir zivir yazar miydiniz?
Milletce ne zaman bu kadar genis olduk? Yorumlar tarafindan hayretler icindeyim. Para avcisi bir metres bir tip var, ne aski ne savgisi neyine saygi duyayim?Toplumumuz raydan cikmis bunu anladim. Yorumlardaki genislik Konya ovasi.
sevgi olmadan evlilik yürür mü sence sevgi bir mutsuzluk mu? bakin ben 37 yaş arasi evlilikten bahsetmedim sevgiden bahsettim.
insan sevgi saygı olmazsa boşanir orasi doğru...

görüşmezdim ama tamamen kendimi kötü hissedeceğim için Allah korusun şu hayatda en kaldıramayacağım şeylerden biri bu şekilde kardeşlerim olması.dünyanın sonu değil ama benim için çekilmez bir durum.sizin kardeşinizin bir suçu tabiki yok ama ben onu gördükçe kendi durumuma üzülürdüm.çocukla görüşüp anneyle hiç muhattap olmamanız biraz zor.bunu da hesaba katmalısınız ama eğer bunları göze alıp görüşürseniz tabiki en iyisi bu olur diye düşünüyorum.
Babamla hiç görüşmediğim dönem onu hiç özlemiyordum,silmiştim.. onunla her görüştüğümde onu bir daha kaybediyorum aslında. ve bize hiç çok düşkün olmadı babam ama şuan whats up resmi kendi oğlunun resmi.. onu çok sevdiğini görebiliyorum ve bana hep kendi yaşayamadıklarımı hatırlatıyor o çocuk.. Ama yinede gelecekte karşıma çıksa defol git diyemem.. tabii ki diğer kadını görmeye tahammül bile edemem.. Şimdi size ne desem anlatamam eski ailemizi.. herkesin imrenerek baktığı bir aileydi.. ailemle övünürdüm tamam babam bize değil ama anneme aşırı düşkündü..bize de iyi davranırdı ama öyle aşırı evlat düşkünü bir adam hiç değidli..bende bunlar başıma gelmese asla derdim ve silerdim babamı.. aynen burda yazan arkadaşlar gibi sapık dedim babama ve senelerce görüşmedim ama hayat insanı öyle bir ters düz ediyor ki .. sivri köşelerini öyle yumuşatıyor yapmam dediğin şeyleri öyle sana yaptırıyor ki.. aynaya baktığında bu benmiyim diyorsun..

sevgi olmadan evlilik yürür mü sence sevgi bir mutsuzluk mu? bakin ben 37 yaş arasi evlilikten bahsetmedim sevgiden bahsettim.
insan sevgi saygı olmazsa boşanir orasi doğru...
sevgi ve aşk vardı.. ama andropoz .. erkeklerin en tehlikeli dönemi..babam hala genç gibi giyiniyor, yediğine içtiğine tkıntı derecesinde dikkat ediyor..ekmek börek baklava ağzına sürmez.. kahve çay içmez.. kendine gençlik yiyecekleri gibi birşeyler yapıyor ve yaşlandığını asla kabul etmiyor.. gülüyoruz o haline aslında ağlanacak halimize :)

Merhaba kızlar,
Bundan 12 sene önce annemle babamın mutlu giden evliliği bitti. Üni de tanışmışlar ve çok seviyordu babam annemi ta ki 12 sene öncesine kadar. Andropoz mu bilmiyorum inanın artık büyü falan bile olduğunu düşünüyorum. Neyse kavga dövüş ayrıldılar çünkü ortada bir neden yoktu ( yada biz öyle sanıyorduk ) (son aylarda başladı yoksa çok mutluydular) Babam garip giyinmeye başladı. Anneme uzak davranmaya. Hergün evde kavga çıkarıp sokaklara çıkıyordu . Hepimiz ağlıyorduk ama sanki içine şeytan girmiş gibi yabancı bakıyordu bize. Bir akşam kendine engel olmaya çalışan ablamı döverek evden gitti.. 5 sene görüşmedim. Dğer kardeşlerim görüştüler. Kendinden 37 yaş küçük biriyle evlendi, çocuğu oldu. Büyük travma yaşadım kardeşim yaşında bir kızla evlendiği için..Nefret ettim herkesten,herşeyden..Düğünümden önce artık içimde büyüyen bu öfkenin kendime zarar verdiğini gördüm.. Her gün içimde büyüyen öfkeyi aşıp herkesi affetmeye karar verdim. Tabii gönülden affedemedim ama unutmak istedim. Babamla görüşüyorum artık daha çocuğunu görmedim zaten hazır da değilim. Senede 3-4 kez görüşüyoruz. nezaman görüşssem ayrılırken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum çünkü sanki her defasında hayatıma girip çıkıyor. Babama kızgınım hala ama nefret etmiyorum aslında onu seviyorum..Hatta öyleki ya ileride eşi çocuğu ona kötü davranırsa diye endişe duyuyorum.. Bu süreçte hep anneme destek olduk hala da öyle.. Sürekli gider gelirim, diğer kardeşlerim de öyle. Ve babam gittikten sonra şunu anladım ki annem aşıır zor birisi. Asla tatmin olmuyor, mutsuz.. Ne yaparsak yapalım yeterince mutlu edemiyoruz.. Bardağın boş tarafına odaklanmış ve erkek kardeşime aşırı düşkün.. Babam gittikten sonra erkek kardeşimle aralarında saçma bir ilişki oluştu, bağımlı gibiler birbirlerine ve endişeleniyorum . ( ama bu başka bir konu) Babam varkende annem asla mutlu olamazdı, şikayet eder dururdu. Babam onu defelarca arardı, hediyeler çiçekler alırdı ama annem sevgisini asla belli edemezdi. Bunları anlatıyorum yani anneminde hataları var tabii babamın bu yaptıklarını haketmedi.. Asıl konu şu ki şuan sülalede bir konu var : ileride kardeşinizle görüşcekmisiniz ????????? diyor herkes. Ve ben kendi adıma eğer o çocuk görüşmek isterse görüşürüm diyorum. Onun günahı yokki.. Bu görüşümü çok yadırgıyorlar ve annenize bunu yapamazsınız diyorlar, ama ben kadınla görüşmeyeceğim ki .. o çocuğu olanlardan meshul tutmak haksızlık değil mi ?? Annem yorumsuz ama bence oda istemiyor görüşmemizi. Kaldı ki babamla görüşmemi de asla istemiyordu .. Babam durumu iyi bir adam kızlar.. ama maddi hiçbir beklentim yok.. Düğünümde gelip bilezik taktı diye bile vicdan azabı duydum.. Evet belki çok saçma düşünüyorum ama bana harcadığı her para beni utandırıyor..
çok karışık yazdım çünkü kafam çorba gibi.. Siz olsanız kardeşinizle görüşür müsünüz ???
Biz olsak diye bir şey yok.Bu senin babanla arandaki iletişim ve duygularınla alakalı bir durum.Kimseyi de konuşturma,kimsenin ne dediğini de umursama.İleride görüşür müsün diyenlere onu ileride düşünürüm de.Siz kafanızı yormayın de.Yani hangi konuda olursa olsun,3.şahıslara bu konu hakkında konuşmak istemiyorum demek çok zor olmamalı

Bu bahane mi simdi bu rezillige? Mutsuzsan bosan kardesim sonra da ne yaparsan yap.
Haydi onu da gectim, kadin 5 degil 10 degil 37 yas kucuk. Bir de saygi duyarim ask olabilir vb yazmislar. 37 yas fark var yahu ne aski? Adam 40 yasinda 2 cocuklu adamken bu evli oldugu insan kundaktaydi??! Bildigimiz para avcisi bir tip iste. Kim 37 yas buyuk bir insana asik olur? Adam zaten rezil, torunu olacak yasta biriyle evlilik yapiyor ustune bir de cocuk yapiyor?? Bu sevgi mi simdi, ne kadar kolay buraya sevgi yazmak?
Ayni tip sizin kocalariniza kanca taksa buraya saygi sevgi ivir zivir yazar miydiniz?
Milletce ne zaman bu kadar genis olduk? Yorumlar tarafindan hayretler icindeyim. Para avcisi bir metres bir tip var, ne aski ne savgisi neyine saygi duyayim?Toplumumuz raydan cikmis bunu anladim. Yorumlardaki genislik Konya ovasi.
O yorumda bir ironi bir troll birşeyler aradım gerçek olduğuna inanamadım.

Back