Başka bedenler de yardımcı olmuyor unutmama :(

Whooooo arkadaşım sen turkiyede değilsin galiba bu ne hız bu ne rahatlık. Bikere o adama ikici sans verme hatasını yapmıssın ardındanda TEK GECELİK ilişki yaşama hatasınıda sen yapmışsın. Bi dur de kendine. Hiçmi tiksinmedin seni aldatan adamdan hala acı çekiyorsun. Başka bi kadına sana dokunduğu gibi dolunduğunu düşünmek bile buz kestirmeli bence. Kendine ediyosun farkındamısın duyguların laçkalaşır. Biraz zaman ver kendine sonra vakti gelince düzgün insan al hayatına. İşin bencesi böyle. Olan olmuş artık bi başkasıyla yatmak onun yaptığını nötrize etmezki

Yanlış yapmışsın hem de değmeyecek bir insan için. Aldattıysa onu unutmak en büyük intikam olur zaten. O da zamanla olur

Hayatımın aşkı 2 ay kadar önce bitti.Sadece nefretimi hak ediyor ama ne yaparsa yapsın içimde ona karşı nefret oluşmuyor.Her gece rüyalarımda yüzü,hep geri döndüğünü görüyorum.Hala onu Sevdiğim için bi başkasıyla Olmayı bile kendime yediremiyordum ama belki bu sadakati bozmak iyileşmeme yardımcı olur diye düşündüm,başka biriyle beraber oldum ama olmadı.İçimdeki sevgiyi öldüremiyorum.2,5 yılımı geçirdiğim,eşim gibi olan adamı unutamıyorum.Hiçbir şey yardımcı olmuyor ne yapacağım :KK43:
Başka bedenler mi ? Bu ne sapkin bişey yav?

Tek gecelik ilişki sizi iki saat mutlu eder. Sonra yine aynı hayatınıza dönersiniz.
Unutmak istediğiniz salt bir beden olsa, başka bedenler yardımcı olurdu. Ama siz bir "adamı" unutmak istiyorsunuz, seks buna çözüm olmaz, sadece bir süre unutturur.

Çivi çiviyi söker evet ama bu çivi ancak hoşlandığınız bir adamla bir ilişkiniz olursa olur. Şu anda kıyasladığınız "çiviler" eşdeğer değil.

Bence bir süre hayatınıza erkek sokmayın, kendinizi dinleyin. Dinlenin.
Çok Doğru olmuş söylediğiniz.Ben elmayla armutu karıştırmışım.Söylemeniz bana doğru olanı bir kere daha hatırlattı Sağolun.Benim yaptığım şey sadece ne yaparsa yapsın Israrla Sadık kaldığım adamı bitirmekti içimde.Bunun ilk adımımın o sadakat bağını kırmak olduğunu düşündüm ama yanlış yapmışım farkettim bunu bugün bir kez daha.Teşekkür ederim

Whooooo arkadaşım sen turkiyede değilsin galiba bu ne hız bu ne rahatlık. Bikere o adama ikici sans verme hatasını yapmıssın ardındanda TEK GECELİK ilişki yaşama hatasınıda sen yapmışsın. Bi dur de kendine. Hiçmi tiksinmedin seni aldatan adamdan hala acı çekiyorsun. Başka bi kadına sana dokunduğu gibi dolunduğunu düşünmek bile buz kestirmeli bence. Kendine ediyosun farkındamısın duyguların laçkalaşır. Biraz zaman ver kendine sonra vakti gelince düzgün insan al hayatına. İşin bencesi böyle. Olan olmuş artık bi başkasıyla yatmak onun yaptığını nötrize etmezki
Yaşanan bir üzüntü söz konusu olunca 2 ay 5 ay farketmiyor.Daha önce aylarca ayrı kaldık neler oldu neler bitti biliyorum,sadece bunun önüne Geçmek istedim bir şey denedim oldu bitti.Ayrıca tabiki ondan tiksindim ama unutuluyor bir süre sonra.Şimdi her şey daha iyi Anlaşılıyor.O yüzden bir daha affetmek istemiyorum ya.

Çok Doğru olmuş söylediğiniz.Ben elmayla armutu karıştırmışım.Söylemeniz bana doğru olanı bir kere daha hatırlattı Sağolun.Benim yaptığım şey sadece ne yaparsa yapsın Israrla Sadık kaldığım adamı bitirmekti içimde.Bunun ilk adımımın o sadakat bağını kırmak olduğunu düşündüm ama yanlış yapmışım farkettim bunu bugün bir kez daha.Teşekkür ederim
Eğer bir nebze bile faydalı olmuşsa ne mutlu bana.

Bu duygusal yıkımınızın "acısını çıkarmak" için tek gecelik ilişkilere girmeyin yeter. Ha eğer bu anlattığınız tek gecelik ilişkiniz o sadakat bağını kırdıysa bununla yetinin. Aksi sizi daha da kötü hissettirir.

Eğer bir nebze bile faydalı olmuşsa ne mutlu bana.

Bu duygusal yıkımınızın "acısını çıkarmak" için tek gecelik ilişkilere girmeyin yeter. Ha eğer bu anlattığınız tek gecelik ilişkiniz o sadakat bağını kırdıysa bununla yetinin. Aksi sizi daha da kötü hissettirir.
Kırdı.Zaten istediğim de tek bir seferlikti o bağı kırmak için.

Hemen reçeteni yazıyorum. Acın geçene kadar uygula :KK39:
1.müzik dinlemek kattiyen yasak. Hareketli parçalar olsa da.
2.romantik film_dizi izlemek yasak.
3.aynı şekilde romantik kitaplar_şiirler_yazılar okumak yasak.
4.kendini asla yemeğe ve alkole verme
5.aşk defterini kaldır bir süre, rafa.
6.kendini keşfet. Ne yapmak seni mutlu ediyor, kafanı dağıtıyor? Bul ve uygula.
7.arkafaşlarınla buluş, gez ama sakın O(!) ndan bahsetme.
UNUTMA ACIYI O SANA YAŞATMIYOR.
SEN YAŞATIYORSUN!!

geçmiş olsun:KK28:

Böyle unutulmaz sana sevgi lazim bu yasadigin degil.
Istersen gene bunlari yaşa senin hayatin ama degmeyen birine inat yasama ilerde cok pisman olursun, yaptigindan utanirsin kendine yakistiramazsin
Git gez ye iç
Ilerde hic degmezmis diyeceksin

Kırdı.Zaten istediğim de tek bir seferlikti o bağı kırmak için.
Tamam o zaman. Bundan sonra sadece kendinize odaklanacaksınız.
Hayatınıza gerek duygusal gerek cinsel olarak bir erkek almayın. Kendi kendinize kalın, kafanızı dinleyin, kendinizi dinleyin.

Tek gecelik ilişkinizi de, o adamı da düşünmeyin artık. Bu sizin sorununuz, aşmak için başka bedenlere ihtiyacınız yok. Tek ihtiyacınız olan kendinizsiniz.

Hemen reçeteni yazıyorum. Acın geçene kadar uygula :KK39:
1.müzik dinlemek kattiyen yasak. Hareketli parçalar olsa da.
2.romantik film_dizi izlemek yasak.
3.aynı şekilde romantik kitaplar_şiirler_yazılar okumak yasak.
4.kendini asla yemeğe ve alkole verme
5.aşk defterini kaldır bir süre, rafa.
6.kendini keşfet. Ne yapmak seni mutlu ediyor, kafanı dağıtıyor? Bul ve uygula.
7.arkafaşlarınla buluş, gez ama sakın O(!) ndan bahsetme.
UNUTMA ACIYI O SANA YAŞATMIYOR.
SEN YAŞATIYORSUN!!

geçmiş olsun:KK28:
Bunu okuduktan sonra uzun zamandır Aklımda olan şeyi Yaptım.İnternetten Yetişkin boyama kitabı sipariş ettim.Keyif alacağımdan eminim.Parmaklarınıza sağlık teşekkür ederim :)

Tamam o zaman. Bundan sonra sadece kendinize odaklanacaksınız.
Hayatınıza gerek duygusal gerek cinsel olarak bir erkek almayın. Kendi kendinize kalın, kafanızı dinleyin, kendinizi dinleyin.

Tek gecelik ilişkinizi de, o adamı da düşünmeyin artık. Bu sizin sorununuz, aşmak için başka bedenlere ihtiyacınız yok. Tek ihtiyacınız olan kendinizsiniz.
Çok Haklısınız her şey benim zihnimin içinde gerçekten.Bundan sonra yeni bi sayfa açıyorum inşallah çok güzel olur her şey

Böyle unutulmaz sana sevgi lazim bu yasadigin degil.
Istersen gene bunlari yaşa senin hayatin ama degmeyen birine inat yasama ilerde cok pisman olursun, yaptigindan utanirsin kendine yakistiramazsin
Git gez ye iç
Ilerde hic degmezmis diyeceksin
Bundan eminim şuan bile değmediğini biliyorum ama bi sevginin ve Boşa sevilenin Yaptıklarının acısına kapılıveriyor insan.Beni mutlu eden ne varsa yapacağım bundan sonra.Çok Sağolun yorum için :)

Hayatımın aşkı 2 ay kadar önce bitti.Sadece nefretimi hak ediyor ama ne yaparsa yapsın içimde ona karşı nefret oluşmuyor.Her gece rüyalarımda yüzü,hep geri döndüğünü görüyorum.Hala onu Sevdiğim için bi başkasıyla Olmayı bile kendime yediremiyordum ama belki bu sadakati bozmak iyileşmeme yardımcı olur diye düşündüm,başka biriyle beraber oldum ama olmadı.İçimdeki sevgiyi öldüremiyorum.2,5 yılımı geçirdiğim,eşim gibi olan adamı unutamıyorum.Hiçbir şey yardımcı olmuyor ne yapacağım :KK43:
maşallah sevgine ve hızına hayran kaldım

maşallah sevgine ve hızına hayran kaldım
Sevgim hayran kalınacak gibiydi zaten ama hız konusu tartışılır.Defalarca ayrılık sebebini,Olanları,bana kullanılmış cümleleri ve hissettiklerimi anlattım.Tekrar tekrar yazmama gerek yok.İki kere ihanet durumu var,ihanet ettiği kadın için hakaret durumu var,kırgınlıklar kızgınlıklar var ve daha önceden Yaşadığım bi ayrılık durumu var zaten.İki ay çok değil o yüzden.Sevgiler

Sevgim hayran kalınacak gibiydi zaten ama hız konusu tartışılır.Defalarca ayrılık sebebini,Olanları,bana kullanılmış cümleleri ve hissettiklerimi anlattım.Tekrar tekrar yazmama gerek yok.İki kere ihanet durumu var,ihanet ettiği kadın için hakaret durumu var,kırgınlıklar kızgınlıklar var ve daha önceden Yaşadığım bi ayrılık durumu var zaten.İki ay çok değil o yüzden.Sevgiler
boyle bı adama karsı duydugunuz bu durumda sevgı degıl takıntı oluyor
ben sana bu adamın yaptıklarının aynısını yapsam benıde sever mısın ?
kopamama nedenın takıntıdır ve destek almalısın
zira boyle bı adamı sevıyorsan bu bıldıgın hastalık olur

X