Başka bedenler de yardımcı olmuyor unutmama :(

Hayatımın aşkı 2 ay kadar önce bitti.Sadece nefretimi hak ediyor ama ne yaparsa yapsın içimde ona karşı nefret oluşmuyor.Her gece rüyalarımda yüzü,hep geri döndüğünü görüyorum.Hala onu Sevdiğim için bi başkasıyla Olmayı bile kendime yediremiyordum ama belki bu sadakati bozmak iyileşmeme yardımcı olur diye düşündüm,başka biriyle beraber oldum ama olmadı.İçimdeki sevgiyi öldüremiyorum.2,5 yılımı geçirdiğim,eşim gibi olan adamı unutamıyorum.Hiçbir şey yardımcı olmuyor ne yapacağım :KK43:
Tek gecelik ilişkiyle kaç senelik aşk unutulur mu yahu? Biraz iradeli olun. O adam olmadan yaşayamıyor musunuz? Ya da hayatınızda biri olmadan... Hem adamın aldatmasından yakınıyorsunuz hem de aynı hatayı siz yapıyorsunuz. Yapacağınız şey kendinizi sevmek. Hayatınızın merkezine bir erkeği değil kendinizi koymak. Sonra zaten her şey yoluna girer merak etmeyin. Kimse vazgeçilmez değil...

Tek gecelik ilişkiyle kaç senelik aşk unutulur mu yahu? Biraz iradeli olun. O adam olmadan yaşayamıyor musunuz? Ya da hayatınızda biri olmadan... Hem adamın aldatmasından yakınıyorsunuz hem de aynı hatayı siz yapıyorsunuz. Yapacağınız şey kendinizi sevmek. Hayatınızın merkezine bir erkeği değil kendinizi koymak. Sonra zaten her şey yoluna girer merak etmeyin. Kimse vazgeçilmez değil...
O olmadan yaşıyorum,hayatımda biri olmadan da.. Yaşamak var yaşamak var.Her gece üzüntümden ağlayarak uyuyorum,çok mutluyum dediğim bir an yok,kalbim kırık ve toparlayamıyorum.

O olmadan yaşıyorum,hayatımda biri olmadan da.. Yaşamak var yaşamak var.Her gece üzüntümden ağlayarak uyuyorum,çok mutluyum dediğim bir an yok,kalbim kırık ve toparlayamıyorum.
Unutursuuuuunnn... Burada kimleri unutmuş ne çok kadın vardır,unutmasam ben unutmazdım. 5 senelik iliskimi bitirdim. Onu bile atlattım. Şu an çok mutluyum. Önemli olan kendini sevmek. Gerçekten kendini herkesten önde tutarsan, hiç bir sorun yıkamaz seni. Sonuçta o adam senden kıymetli değil...

Unutursuuuuunnn... Burada kimleri unutmuş ne çok kadın vardır,unutmasam ben unutmazdım. 5 senelik iliskimi bitirdim. Onu bile atlattım. Şu an çok mutluyum. Önemli olan kendini sevmek. Gerçekten kendini herkesten önde tutarsan, hiç bir sorun yıkamaz seni. Sonuçta o adam senden kıymetli değil...
Haklısınız.Bencil olmalı insan bazen kendi mutluluğu için.Her şeyden önce ben demeli gerçekten.

Zaten gerçekten isteseydim hayatımdan da vazgeçmiş olurdum.Bunun olmamasının tek sebebi ailem.O bana kötülük yapmış olsada beni seven insanlar var deyip durdum.Gücümü toplamama yardımcı olan düşüncem hep bu oldu.Kendi kendime iyi gelen ne varsa onu yaptım,psikiyatrist depresyondasın deyince ilaç kullandım,bir sürü kilo aldım vs vs. Ama sonunda bunlara sebep olmuş insanı yine affettim.Kilolu olduğumu zayıflamam gerektiğini söyledi,ikinci kez ihanetini öğrendikten sonra çok çirkin olduğumu,kendini bana layık görmediğini söyledi.Çok kırıldım ama hiç kötü söz söyleyemedim.Kalbimin sesi ondan başka hiçbir şey söylemiyordu çünkü.Şimdi tamamen sussun ve ona hayır demeyi bilsin istiyorum.
şimdi o zaman bir başlangıç yapmakla başla hayatına. "en öncelikli düşüncen ben önemliyim." olsun. kimsenin ağzından çıkacak iki kelime kendi değerlendirme ölçün olmasın. her bayan o ya da bu şekilde bir gün kilolu oluyor. hamilelik vs. sevdiğin kişi senin özgüvenini çok kırmış. ama bunu tekrar kazanabilirsin. aslında güçlü bir kıza benziyorsun bana göre. sana karşı burada yazan bazı kişilere kendini doğru ifade ettiğini düşünüyorum. hayata bakış açını değiştirmek senin elinde. bazen hayatımızdan çıkan insanların sebepli çıktığını düşünürüm. bu güzel bir başlangıca merhaba demek için olur genelde. yaşadıklarına çok fazla anlam yükleme. bu çocuk benim elimi tuttu diye hayatının merkezine kimseyi koymamayı öğrendiğin gün depresyondan kurtulduğun gün.

şimdi o zaman bir başlangıç yapmakla başla hayatına. "en öncelikli düşüncen ben önemliyim." olsun. kimsenin ağzından çıkacak iki kelime kendi değerlendirme ölçün olmasın. her bayan o ya da bu şekilde bir gün kilolu oluyor. hamilelik vs. sevdiğin kişi senin özgüvenini çok kırmış. ama bunu tekrar kazanabilirsin. aslında güçlü bir kıza benziyorsun bana göre. sana karşı burada yazan bazı kişilere kendini doğru ifade ettiğini düşünüyorum. hayata bakış açını değiştirmek senin elinde. bazen hayatımızdan çıkan insanların sebepli çıktığını düşünürüm. bu güzel bir başlangıca merhaba demek için olur genelde. yaşadıklarına çok fazla anlam yükleme. bu çocuk benim elimi tuttu diye hayatının merkezine kimseyi koymamayı öğrendiğin gün depresyondan kurtulduğun gün.
Çok çok güçlüyüm aslında.Çevreme karşı özellikle.Kendi bildiğim doğrudan asla şaşmam.Herkese meydan okurum ve asla boyun eğmem.Sadece sevgimin esiri oldum.Ondan ayrıldığım gün bi karar verdim ve 8 kilo verdim.Kendime bakıyorım,spor yapıyorum onu bana bu sözleri söylediğine pişman edicem,kim kimi kendine layık görmüyormuş göstericem dedim.Halada bunun arkasındayım.Sizde bana ekstra cesaret verdiniz çok sağolun gerçekten.

bir de sorunların başlangıcı hayatı kontrol etme çabamızdan kaynaklıyor. neden bir insanın bizimle sonsuza kadar kalacağına inanırız ki. oysa ölüm gibi bir gerçek var ya da 1 yıl önceki duygularımızla şimdikiler aynı mı? hayır değişiyor. çünkü sana rağmen her şeye rağmen akıp giden bir hayat var. buna engel olamazsın. olduğun gibi kabullen bunu. şuanki durumunu da kabullen. evet ben acı çekiyorum. ama dünyada her insan mutlaka bu duyguyu tadıyor. bu yüzden bu duygudan korkmuyorum. bununla baş etmem için bu acıya ortak başka insanlar aramam gerekmiyor. bu benim acım. her ayrılık insanı üzer. senin yaşadığın normal önce bunu kabullen. üzülmemiş olsaydın aslında bunda sorun vardı. bir yerde okumuştum ilişkinin süresinin yarısı kadar unutma süresi. beyin bile belli programa endeksliyken sakın kendini bu düşüncelerle yorma ve hırpalama. akışına bırak. yeni başlangıçlar yaparken de yüreğinin her şeyden arınmış olmasını bekle. kimseden de intikam alma düşüncesiyle hareket etme. sen böyle yapınca inan bana hayat kimsenin acısını ya da kırılmışlığını kimsede bırakmıyor. tabii sabırlı ol ama. bu yaşadıkların sana tecrübe olmuş bunlardan ders çıkar ve emin adımlarla önüne bak. umarım her şey gönlünce olur.

Hayatımın aşkı 2 ay kadar önce bitti.Sadece nefretimi hak ediyor ama ne yaparsa yapsın içimde ona karşı nefret oluşmuyor.Her gece rüyalarımda yüzü,hep geri döndüğünü görüyorum.Hala onu Sevdiğim için bi başkasıyla Olmayı bile kendime yediremiyordum ama belki bu sadakati bozmak iyileşmeme yardımcı olur diye düşündüm,başka biriyle beraber oldum ama olmadı.İçimdeki sevgiyi öldüremiyorum.2,5 yılımı geçirdiğim,eşim gibi olan adamı unutamıyorum.Hiçbir şey yardımcı olmuyor ne yapacağım :KK43:

Neden bittiğini anlatsaydin daha çok yardımcı olabilirdim ama sadece nefretimi hakediyor dedigine göre kötü şeyler yapmış 2,5 yılı geçirdiğin insani unutmak kolay değil elbette eger hala cok seviyorsan gidip konuş anlat duygularını yaptığı yanlislar varsa duzeltmesini iste eskisi gibi olursunuz belki eger olmazsa da onu unutmadan baska biriyle olmaya çalışma yipranirsin arkadaşlarınla vakit geçir biliyorum cok zor ama dusunmemeye calis kendini meşgul edecek bir seyler bul ailenle vakit gecir bol bol mesela unutma her şeyin hayırlısı

bir de sorunların başlangıcı hayatı kontrol etme çabamızdan kaynaklıyor. neden bir insanın bizimle sonsuza kadar kalacağına inanırız ki. oysa ölüm gibi bir gerçek var ya da 1 yıl önceki duygularımızla şimdikiler aynı mı? hayır değişiyor. çünkü sana rağmen her şeye rağmen akıp giden bir hayat var. buna engel olamazsın. olduğun gibi kabullen bunu. şuanki durumunu da kabullen. evet ben acı çekiyorum. ama dünyada her insan mutlaka bu duyguyu tadıyor. bu yüzden bu duygudan korkmuyorum. bununla baş etmem için bu acıya ortak başka insanlar aramam gerekmiyor. bu benim acım. her ayrılık insanı üzer. senin yaşadığın normal önce bunu kabullen. üzülmemiş olsaydın aslında bunda sorun vardı. bir yerde okumuştum ilişkinin süresinin yarısı kadar unutma süresi. beyin bile belli programa endeksliyken sakın kendini bu düşüncelerle yorma ve hırpalama. akışına bırak. yeni başlangıçlar yaparken de yüreğinin her şeyden arınmış olmasını bekle. kimseden de intikam alma düşüncesiyle hareket etme. sen böyle yapınca inan bana hayat kimsenin acısını ya da kırılmışlığını kimsede bırakmıyor. tabii sabırlı ol ama. bu yaşadıkların sana tecrübe olmuş bunlardan ders çıkar ve emin adımlarla önüne bak. umarım her şey gönlünce olur.
Umarım öyle olur.Çok çok teşekkürler gerçekten söyledikleriniz çok iyi geldi

Neden bittiğini anlatsaydin daha çok yardımcı olabilirdim ama sadece nefretimi hakediyor dedigine göre kötü şeyler yapmış 2,5 yılı geçirdiğin insani unutmak kolay değil elbette eger hala cok seviyorsan gidip konuş anlat duygularını yaptığı yanlislar varsa duzeltmesini iste eskisi gibi olursunuz belki eger olmazsa da onu unutmadan baska biriyle olmaya çalışma yipranirsin arkadaşlarınla vakit geçir biliyorum cok zor ama dusunmemeye calis kendini meşgul edecek bir seyler bul ailenle vakit gecir bol bol mesela unutma her şeyin hayırlısı
Ihanet yüzünden bitti.

Ilk defa bi sevgiliniz oluyo,ilk defa el ele tutuşuyorsunuz,o istiyor diye ilk beraberliğinizi de yaşıyorsunuz sonra size başka bir kadın için ağıza alınmayacak küfürler,bir bayana söylenebilecek en ağır sözleri söylüyor.Ortada bırakıp gidiyor bir nevi.Halbuki sizi asla bırakmayacağını dair söz vermişti. Bunlar bir filmde yaşanan Şeyler olabilir ama gerçek hayatta da Çokça mevcut.Kırıldığınız yerden onarmaya çalışıyorsunuz kendinizi.Çivi çiviyi söker mi acaba diyorsunuz ve bu Düşünceler geliyor aklınıza.Çare arıyorsunuz çünkü anlatabiliyor muyum

Bence boşverin, arkanıza bakmayın. İki aydan sonra başka bir beden hemen unutturmaz ki, kırılan bir güven var ortada. Çivi çiviyi sökerden ziyade zamandır ilacı diye düşünüyorum. Kendinizi analiz edin, duygu ve düşüncelerinizi yazıya dökmek de işe yarayabilir. Ve de yakın dostlarla vakit geçirip ihtiyacınız olan sevgiyi sizi gerçekten seven ve önemseyen insanlardan almak... Kırılan güveninizi onurunuzu bence en iyi sevdikleriniz, yakınlarınız tamir eder, size gerçek değerinizi hatırlatır. Bu arada kendi kendinize de gerçek değerinizi hatırlatmalısınız, önemli olan mutlu olmak, güçlü olmak. Güçlü olmak da acı hissetmemek değil, acılara rağmen ayakta kalmak ve baş etmeye çalışmak, duygularını tanımak, bilmek, anlayışla karşılamaktır bence. Herkes hayal kırıklığı yaşıyor, bu acılar çok kötü, ama normal ve zamanla geçecek bunu düşünün.

Geri döndüğünde ona hayır diyebilecek gücü kendimde nasıl bulucam peki? Sevgimi nasıl susturucam ve dik durucam karşısında?
O sizin kendi nefsinize, kadınlık gururunuza ve gücünüze kalmış bir durum.. Benim başıma sizin başınıza gelenden çok daha kötüleri geldi deliler gibi sevdiğim adam tarafından... Ama ben ona mesaj atmamak o attığında cevap vermemek için ellerimi kanatırdım. Böyle böyle unuttum. Yıllar geçti üzerinden, nisan ayında hayatıma girmiş en büyük şansım dediğim ve büyük bir aşkla bağlı olduğum bir erkekle evleniyorum. Çok mutluyum. Dirayetli olmak çok zor değil, yeterki gururlu olun.

Kimseye şans da veremiyorum.Acaba biriyle tek gecelik bir şey değil de sevgili Olmayı denemeli miyim? Ki Sevdiğim başkayken haksızlık olur
Tek gecelik ilişki sizi iki saat mutlu eder. Sonra yine aynı hayatınıza dönersiniz.
Unutmak istediğiniz salt bir beden olsa, başka bedenler yardımcı olurdu. Ama siz bir "adamı" unutmak istiyorsunuz, seks buna çözüm olmaz, sadece bir süre unutturur.

Çivi çiviyi söker evet ama bu çivi ancak hoşlandığınız bir adamla bir ilişkiniz olursa olur. Şu anda kıyasladığınız "çiviler" eşdeğer değil.

Bence bir süre hayatınıza erkek sokmayın, kendinizi dinleyin. Dinlenin.

X