Başka bedenler de yardımcı olmuyor unutmama :(

Zaman!!! Baska bedenler sizi ilerde baya bayaaa bi pisman eder... Seytana uymayin... Elbette yine sevebileceginiz biri cikacaktir karsiniza ama bu sekil davranirsaniz o kisiyide simdiden kaybedersiniz... :KK14:

bence bir insana göre en yakını güveneceği ailesidir. en vazgeçilmez de onlardır. hayatımıza birçok kişi girebilir. arkadaş koca eş sevgili vs. ama ailenle olan bağlantın gibi değildir hiçbiri. ölmeyi düşündüm diyorsun ya öteki yaşadıklarını hiç düşünmeden söylüyorum bunu. cidden biri için ölebilir misin? en yakınındaki insanlara bunu yapabilir misin? annen seni 9 ay karnında taşıdı. canından can verdi. büyük fedakarlıklarla bu yaşa getirdi. insan ne olursa olsun bence annesi için bile böyle bir şey düşünmez. sonra sadece sana ait olan bir beden var. bunu istediğin gibi kullanabilirsin. ama şunu unutma o bedene yaşattığımız her şey yüreğimizin daralmasına ya da ferahlamasına yol açar. bedenine verdiğin değer için yoklaman gereken yer yüreğin. biriyle bir şeyler paylaşırken lütfen yüreğini dinle.
Zaten gerçekten isteseydim hayatımdan da vazgeçmiş olurdum.Bunun olmamasının tek sebebi ailem.O bana kötülük yapmış olsada beni seven insanlar var deyip durdum.Gücümü toplamama yardımcı olan düşüncem hep bu oldu.Kendi kendime iyi gelen ne varsa onu yaptım,psikiyatrist depresyondasın deyince ilaç kullandım,bir sürü kilo aldım vs vs. Ama sonunda bunlara sebep olmuş insanı yine affettim.Kilolu olduğumu zayıflamam gerektiğini söyledi,ikinci kez ihanetini öğrendikten sonra çok çirkin olduğumu,kendini bana layık görmediğini söyledi.Çok kırıldım ama hiç kötü söz söyleyemedim.Kalbimin sesi ondan başka hiçbir şey söylemiyordu çünkü.Şimdi tamamen sussun ve ona hayır demeyi bilsin istiyorum.

Takıntılı aşk, ya da bağımlılık. Eski sevgiline çok fazla anlam yükleyip, en çok onunla mutluyum sanmissin. Böyle düşünmek sadece bizim ilüzyonumuz. Tabi ki onu sevdiginden daha fazla seveceğin insanlar da olacak, ama önce şu başka beden muhabbetini kapatıp, kendinle barışıp mutlu olmalısın ki bir başkasıyla daha mutlu olasin.
Bağımlılık diyelim.Bir insana gereğinden çok daha fazla anlam yükledim.Hiçbir şekilde hak etmediği halde dokunsam kaybolacak korkusuyla sevdim onu.Hayatın onsuz da onunla olduğundan daha fazla mutlu devam edebildiğini kendime yeniden ispatlamam gerekiyor kesinlikle.

Zaman!!! Baska bedenler sizi ilerde baya bayaaa bi pisman eder... Seytana uymayin... Elbette yine sevebileceginiz biri cikacaktir karsiniza ama bu sekil davranirsaniz o kisiyide simdiden kaybedersiniz... :KK14:
Zaten olmasaydı daha iyi olurdu.Kendime yazık ettim deneyerek.

aynı düşünmek zorunda değiliz sanırım hala bu kadar rahat bahsedilmesinin doğru olmadığını düşünüyorum bişey değişmedi ki acı çektiğini hiç hissetmiyorum
hissettiği şey neyse boşverin birbirimizi ikna etmek zorunda değiliz benim düşüncem bu
vicdanımın sızlaması gereken bir konuda değil açıkçası
İnsanların yaşadıklarına acımayanlar ilerde acınacak duruma düşerlermiş.Umarım siz düşmessiniz.Tahmin ettiğiniz gibi aranmıyorum.Öyle olsa memlekette erkek çok.Saygılar

Durumunu anlıyorum, gerçekten çok zor ya. ama bence kendini böyle sürekli bir erkeğe bağlamak yerine, gez,toz, eğlen, alışveriş yap, kuaföre git, hobi bul, pc den oyun oyna ne bileyim birazda bekarlığın tadını çıkarmaya bak, kalbin soğusun daha çok yeni bu ayrılık öyle hemen etkisinin geçmesini bekleme zaten. hee olur ki şuanda hoşlandığın falan bir erkek varsa da deneyebilirsin neden olmasın ki ama yoksa zorlama bence.

Durumunu anlıyorum, gerçekten çok zor ya. ama bence kendini böyle sürekli bir erkeğe bağlamak yerine, gez,toz, eğlen, alışveriş yap, kuaföre git, hobi bul, pc den oyun oyna ne bileyim birazda bekarlığın tadını çıkarmaya bak, kalbin soğusun daha çok yeni bu ayrılık öyle hemen etkisinin geçmesini bekleme zaten. hee olur ki şuanda hoşlandığın falan bir erkek varsa da deneyebilirsin neden olmasın ki ama yoksa zorlama bence.
Ayrılık acısı geçecek.Daha önce geçti yine geçecek hatta geçti bile belkide ama istediğim şey geri döndüğünde ona olan sevgimi susturup asla affetmeyeceğim diyebilmek.O güce sahip olmak

İnsanların yaşadıklarına acımayanlar ilerde acınacak duruma düşerlermiş.Umarım siz düşmessiniz.Tahmin ettiğiniz gibi aranmıyorum.Öyle olsa memlekette erkek çok.Saygılar

niçin kendi kendinize laf çıkarıyorsunuz hanımefendi arandığınızı düşünmediğim gibi öyle bir lafta etmedim
böyle bir ima bulunduğum mesajı gösterin lütfen gaza geliyorsunuz gibi
ayrıca niçin size acımam gerekiyor anlamadım acınacak durumdamısınız
yaptığınız şeyi değil bunu bu kadar rahat anlatmanızı doğru bulmadığımı yazdım defa kere
bu ayaklarda eskidi iyice yok acımadın acınacak duruma düşersin yok kınama yaşamadan ölmezsin
kırmak istesem neler yazardım ama öyle bir amacım yok olamazda
yazdıklarımdan memnun değilseniz kiblersiniz olur biter
mahalle kavgasına çevirip bedduaya vardırmanın amacı nedir

Baskalari yuzunden bedenine saygini yitirmissin sen .sana ihanet eden adam yüzunden kendini bedenini baska kollara atmak o adamin umrunda olmaz seni ucuz insan yapar canim.giden gittiyse yerine elbet yenisi gelir ama boyle yaparak kendini daha da yipratirsin ..

niçin kendi kendinize laf çıkarıyorsunuz hanımefendi arandığınızı düşünmediğim gibi öyle bir lafta etmedim
böyle bir ima bulunduğum mesajı gösterin lütfen gaza geliyorsunuz gibi
ayrıca niçin size acımam gerekiyor anlamadım acınacak durumdamısınız
yaptığınız şeyi değil bunu bu kadar rahat anlatmanızı doğru bulmadığımı yazdım defa kere
bu ayaklarda eskidi iyice yok acımadın acınacak duruma düşersin yok kınama yaşamadan ölmezsin
kırmak istesem neler yazardım ama öyle bir amacım yok olamazda
yazdıklarımdan memnun değilseniz kiblersiniz olur biter
mahalle kavgasına çevirip bedduaya vardırmanın amacı nedir

Derdim neymiş o zaman benim açıklayın da bilelim

Kimse sana eski sevgilini unutturmak için oyuncak olmak zorunda değil. 2.5 yıllık eski kız arkadaşını unutmak için kullanılan beden olmak ister miydin mesela? Acılarına, yaralarına kimseyi alet etmeye hakkın yok.. Konuna gelince kimse aşk acısından ölmemiş merak etme sende ölmezsin. Unutmak 2 ayda olacak iş degil, duygularına zaman tanı.

Ayrılık acısı geçecek.Daha önce geçti yine geçecek hatta geçti bile belkide ama istediğim şey geri döndüğünde ona olan sevgimi susturup asla affetmeyeceğim diyebilmek.O güce sahip olmak

o kalbteki sevgi tamı tamına 2.5 yıllık canım, o kalbe o sevgiyi sen tam 2.5 yılda hergün yavaş yavaş doldurdun, o yüzden öyle birkaç ayda boşalmayacak o sevgi kolay boşalmayacak o kalp sana dürüst olayım; ama şunu bil ki sen en başta kendin için çok değerli bir insansın, onu böyle severekte ona en büyük iyiyliği güzelliği yapmışsın, ama o senin değerini kıymetini bence hiç bilmemiş, seni haketmiyor ki, sevgini haketmiyor ki. senin artık kendine karşı sorumlulukların var şu dakikadan sonra, ona çıkıp rest çekerek kendi değerini gösterme sorumluluğun var artık. lütfen bundan sonra kendin için, benliğin için, değerini bilerek hareket et.

Baskalari yuzunden bedenine saygini yitirmissin sen .sana ihanet eden adam yüzunden kendini bedenini baska kollara atmak o adamin umrunda olmaz seni ucuz insan yapar canim.giden gittiyse yerine elbet yenisi gelir ama boyle yaparak kendini daha da yipratirsin ..
Haklısınız çok teşekkür ederim

o kalbteki sevgi tamı tamına 2.5 yıllık canım, o kalbe o sevgiyi sen tam 2.5 yılda hergün yavaş yavaş doldurdun, o yüzden öyle birkaç ayda boşalmayacak o sevgi kolay boşalmayacak o kalp sana dürüst olayım; ama şunu bil ki sen en başta kendin için çok değerli bir insansın, onu böyle severekte ona en büyük iyiyliği güzelliği yapmışsın, ama o senin değerini kıymetini bence hiç bilmemiş, seni haketmiyor ki, sevgini haketmiyor ki. senin artık kendine karşı sorumlulukların var şu dakikadan sonra, ona çıkıp rest çekerek kendi değerini gösterme sorumluluğun var artık. lütfen bundan sonra kendin için, benliğin için, değerini bilerek hareket et.
Çok güzel söylemişsiniz,haklısınız.Ona olan sevgim tertemizdi ve ilk kez böyle sevildi o yüzden döner dolaşır hep bu sıcaklığı arar o ama malesef kıymet bilmezin biri.Ne yaparsa yapsın onu hep affedeceğimi hissettirdiğim için yaptı bunları bana ama değiştiğimi görecek.Dediğiniz gibi en kıymetli şey benim,ben herkesten önce gelirim ve onu tekrar affetmem sadece ihanetine rağmen onu ödüllendirmek olur.Kendime ve en çokta sevgime gereken saygıyı göstereceğim artık.Çook sağolun çok teşekkür ederim

Kimse sana eski sevgilini unutturmak için oyuncak olmak zorunda değil. 2.5 yıllık eski kız arkadaşını unutmak için kullanılan beden olmak ister miydin mesela? Acılarına, yaralarına kimseyi alet etmeye hakkın yok.. Konuna gelince kimse aşk acısından ölmemiş merak etme sende ölmezsin. Unutmak 2 ayda olacak iş degil, duygularına zaman tanı.

Geri döndüğünde ona hayır diyebilecek gücü kendimde nasıl bulucam peki? Sevgimi nasıl susturucam ve dik durucam karşısında?

a

takıntılısınız
benim yazdığım mesajların daha ağırını yazan birsürü üye var ve direk yaptığınız şeyi eleştirdiler
sizin için hayat gerçekten zor başarılar
Demek ki ben ne demek istediğinizi bal gibi anlamışım.Kaçak cevabınızın başka bir açıklaması yok çünkü.Herkese gerekli cevabı usulünce verdim ben

X