Başka bedenler de yardımcı olmuyor unutmama :(

Ya kim benim Hakkımda ne söylesin anlamadım nerden ne anlam çıkardığınızı ? Kimseyle görüştüğüm,Konuştuğum yokken kim konuşacak?

günü birlik takıldığın erkeğin kalitesine göre değişir diyorum seni reklamda edebilir bakire değil günlük takılıyor anladınız mı ? ha benim için sorun yok diyorsanız amenna öel hayatınız sonuçta

Üşenmedim bütün yorumları okudum...

Bizim kk yine her zamanki gibi hakim savcı modunda.. Yargılama süper olmuş..

İlk sevgilin olması ve onunla cinselliği yaşamış olman ona bu kadar yaklaştırmış seni..
Farklı düşünmeye başlamışsın, kitap filan okuyorsun sanırım.. Doğru yoldasın :KK66:

Bu tek gecelik ilişkiyi yaşama isteğini anlayabiliyorum.. Geçer sandın, yada kendince intikam aldın.. Ama ertesi gün muhtemelen kendini daha kötü hissettin.. İnsanlar farklı düşünebilirler ama kimse kimseyi yargılayamaz.. Bu senin hayatın.. Cinsel hayatını istediğin gibi yaşayabilirsin.. Bunda şöyle olmalı, böyle olmalı diye bi kalıp yok.. Bu tarz hayat süren bir sürü kadın da var üstelik..

Kendi doğrularınla yaşa, içinden geleni yap.. Kimseye açıklama yapmak zorundada değilsin.. Eleştirenlere de gül geç...

Onun ne kadar haysiyetsiz bi erkek olduğunu hatırla geri gelirse.. Seni sürekli kandırdığını.. Değersiz bi erkek olduğunu.. Hayat tek erkekten ibaret değil.. Daha seversin, aşık olursun..

Ve son bi öneri daha: Bol bol kafa dinle, değerli olduğunu hatırlat kendine, arkadaşlarınla bol bol vakit geçir.. Daha sosyal ol... Ve bir sen daha yok dünyada... Unutma...

Üşenmedim bütün yorumları okudum...

Bizim kk yine her zamanki gibi hakim savcı modunda.. Yargılama süper olmuş..

İlk sevgilin olması ve onunla cinselliği yaşamış olman ona bu kadar yaklaştırmış seni..
Farklı düşünmeye başlamışsın, kitap filan okuyorsun sanırım.. Doğru yoldasın :KK66:

Bu tek gecelik ilişkiyi yaşama isteğini anlayabiliyorum.. Geçer sandın, yada kendince intikam aldın.. Ama ertesi gün muhtemelen kendini daha kötü hissettin.. İnsanlar farklı düşünebilirler ama kimse kimseyi yargılayamaz.. Bu senin hayatın.. Cinsel hayatını istediğin gibi yaşayabilirsin.. Bunda şöyle olmalı, böyle olmalı diye bi kalıp yok.. Bu tarz hayat süren bir sürü kadın da var üstelik..

Kendi doğrularınla yaşa, içinden geleni yap.. Kimseye açıklama yapmak zorundada değilsin.. Eleştirenlere de gül geç...

Onun ne kadar haysiyetsiz bi erkek olduğunu hatırla geri gelirse.. Seni sürekli kandırdığını.. Değersiz bi erkek olduğunu.. Hayat tek erkekten ibaret değil.. Daha seversin, aşık olursun..

Ve son bi öneri daha: Bol bol kafa dinle, değerli olduğunu hatırlat kendine, arkadaşlarınla bol bol vakit geçir.. Daha sosyal ol... Ve bir sen daha yok dünyada... Unutma...
En iyi cevap seçebilsem seçicem o kadar güzel yazmışsınız.Çook çok teşekkür ederim iyi geldi baya :)

Yıllar önce hüsranla biten bir hikayem olmuştu.Kendimi nasıl avutacağımı bilememiştim.Canım çok ama çok acıyordu.Yaşı 30'u geçmiş hayattan dersini almış bir arkadaşım bana her aşk yalnızdır demişti.O gün anladım ki;aşkın payına her zaman aynı şeyler düşmüyor.Bu sadece senin hikayen ve hep öyle kalıcak.Yaşanılan güzel günlerde acılarda senin hikayenin bir parçası.Nefret etmeye çalışma.Çünkü onlar senin anıların.Sadece bitti.Şuan asla geçmeyeceğini sandığın nefessiz kalma hissi her geçen gün azalacak.Doğan her yeni gün seni iyileştirecek ve tazeleyecek.Yaralar kabuk bağlar.
20 yıllık evlilikler biriyor.Üstelik yıllarca verilen emeklere,birlikte ödenen borçlara aynı soyismini taşımana rağmen.Dünya durmadı.Sadece aşk bitti.Bir gün yaraların geçince sanki hiç incitilmemiş gibi tekrar seviceksin.Zamana güven o seni sarıp sarmalayacaktır.

aşk bu kadar anlam yükleme nedennnn,ıkı ay çok kısa bır süre,ve iyiki başkası ile yatmışın ve kendını kötü hisetmişin,denedın gördün,sakın unutma bır gün kendıne çok kızacaksın üzüldüğün için,zaman,zaman

kadına bu mantıkla bakan erkek önce kendini değerlendirmeli bence ama toplum olarak bu bile öğretilmediği için kadını bir eğlence olarak algılamaları olağan bir şey. adamlığını sorgulamalı. ama bir konuda doğru söylüyorsun elalem ne der? elalem sensin, benim, o, şu, bu. insan yani. kadınlara yüklenen bazı şeyler daha küçük yaşta erkeklere de anlatılmalı. bu erkekleri de biz kadınlar yetiştiriyoruz. bu mantıktaki erkekler uzaydan gelmiyorlar ya :) şu olaya bile bakış açınız ne kadar yargılayıcı ve incitici. bir insan hata yapabilir ya da bu bunun hayat tarzıdır. konu sahibi zaten en çok da yaptığı hatanın kandırılmışlığın acısını çekiyor. hala böyle devam eden bir durum yokmuş. ha diyelim ki böyle bir hayat tarzı var. bu bizi enterese eder mi? hayır. erkekleri bu kadar sizi eğlence malzemesi yapabilecek kadar putlaştırmayın. çünkü o putlaştırılan erkeklere daha küçük yaşta tapan ve kendinden çok şey veren genç kızlarımız var. günübirlik yaşamak iyi midir? bana göre hayır. duyguları tensel oyunlarla kandırmak en çok yüreği acıtır. bu tarz ilişkilerin yaşanmama sebebi elalem ne der korkusu değil benim yüreğim ne der? olmalı. ve bu şekilde yaşayan insanlar da açık yürekle hissettiklerini anlatmalı ki güzellikler bulunsun. siz konu sahibini hiç anlamamışsınız ve üzerine gidiyorsunuz. bir kere yaşadım ama çare olmadığını anladım diyor. şimdi başka çareler peşinde kendinden kimseye ödün vermeden. hala günübirlik diyorsun.
sen daha benim dediğimi anlamamışsın ki ...

Günü birlik biri ile takılmış ya he işte o erkek hakkında iyi düşünmez bunu da güzel anlatmaz sapa sola onu diyorum anlamadıysanız daha detaylı anlatabilirim. Ben aynı ölçüde değildir vs demedim ki hiç bunu nereden uydurdunuz ?

Ki ilk ihanetinden sonra bile Kocasından dayak yemiş ama olsun diyen kadınlar gibi hep bekledim onu o Başkalarıyla Gününü gün ederken.Yani pek Hız olmuyor bir nevi çare aradım

Sen bırıyle yatmadan mış gibi yapsan yeterlı olurdu ..Yanı eskı sevgılıne duyurman yeterlı olurdu..İlla yatmana gerek yoktu..Kadınız bız,duygusalız..Onlar karsıdakını beden olarak görur,ama sen sevgı sefkat ararsın...Olmaz..İçin acır,bu kez de ben nasıl onu aldattım dıye aglamaya baslarsın ..Tecrubeler var bıldıgım tanıdıgım..:KK43:

Tüm açıklamaları okuyamadım fakat forumun genel halini tahmin edebiliyorum böyle bir konu için.
Birincisi herkesin hayatı kendine özeldir. Nasıl yaşamak istersen yaşarsın.
İkincisi her ilişki farklı bir hikaye çıkartır. Ne biri birini unutturur ne de başkası varken aklında başkasına tutulursun. Ve ondan intikam aldığını sanarken aslıda kendinden intikam almış olursun. Bir sayfayı bitirmeden başka bir sayfaya geçersen okuduğundan bir şey anlamazsın. Önce kafandakileri çözmen gerek.
Hiç kimse değerli değil diyemem hayatına belkide çok değerli insanlar girecek. Bundan sonra yapabileceğin tek şey yaşadıklarından ders alıp, hayatına kişilikli insanları sokup gerçek şeyler yaşamaktır.

Hayatımın aşkı 2 ay kadar önce bitti.Sadece nefretimi hak ediyor ama ne yaparsa yapsın içimde ona karşı nefret oluşmuyor.Her gece rüyalarımda yüzü,hep geri döndüğünü görüyorum.Hala onu Sevdiğim için bi başkasıyla Olmayı bile kendime yediremiyordum ama belki bu sadakati bozmak iyileşmeme yardımcı olur diye düşündüm,başka biriyle beraber oldum ama olmadı.İçimdeki sevgiyi öldüremiyorum.2,5 yılımı geçirdiğim,eşim gibi olan adamı unutamıyorum.Hiçbir şey yardımcı olmuyor ne yapacağım :KK43:

3,5 yıllık ilişkim var.
Ve şuan bitme aşamasındayız.
Tam düşünüyordum konu açayım diye ama sonra vazgeçtim.
Ya beni burda çok gazlarlar yada benim aklımdaki doğrunu zıttını savunup bu halimden eser kalmaz.
Şuan beynim kendimi haklı gördüğünden çok berrak.
Ama ayrılık kesinleşince bulanıcak biliyorum.
Belkide uzun bi süre kendime gelemicem çünkü ciddi anlamda seviyorum.
Böyle bi aşkla o bida sevilmez sanmıyorum.
Sevgi zirvesi bende sanki.
Ama benimde kendime saygım olmak zorunda.
Tek bi dediği kelimebeni nötr yaptı sonra olay ciddi anlamda ayrılığa geldi.
Ayrılamıcağımı sanıyor birazda beyfendi
Ha çok mu seviyorum evet çok çok faza seviyorum.
Şuan yanında olsam naparım ?!
Yanına kıvrılıp yatarım sadece yanağından öperim.
Ama bu nötrlük geçmiyor.
Geçmezde umarım.
Ayrılık olursa inşALLAH geçmez.
Ama şunu demem gerekli diye düşünüyorum;
Ben bundan 2 ay sınra kimseyle çıkamam sanırım.
Konuşma olur ama hayatıma alıp hayatımın merkezi yapamam.
Sevgili lafının özü sevgi olduğu gibi o kişiye de özden sevgi hissetmeliyim.
Darbe darbe üstüne insanı çok yıpratı.
Sizi aldatmış ama sizin bu şekilde karşılık vermeniz olmamış.
Sevgiliniz olmasa bile mutluluk pozları olabilirdi.
Telefonu eline al ağla ağla sonra kalk bi elini yüzünü yıka bakım yap selfie çek.
Sosyal medyaya at.
Herkes seni mutlu sansın.
Yakın arkadaşların dışında.
Herkes mutlu sansın.
Her an içine akan gözyaşların olurken, her an gözlerinden çıkan gülümseme olsun.
Bu tip durumlarda ikiyüzlü olmak gerek diye düşünüyorum.
Aklınızdan çıkıcak ama sizinde desteğinizle olması gerekiyor.
Salmayın kendinizi.

Bende bi kaç güne buraya konu açarım sizleri bekliyorum eyy ahaliii...
Ayrılanus vakası olucak konu

Ne guzel cumle ya bayıldım resmen ..
bende eşimle çok ayrıldım barıştım tam olmayacak dediğim yerde tekrardan başladım ama hiç bir zaman onun yerini bir başkasının doldurmasına izin vermedim. en doğrusuda bu aşkına sevgine ihanet etme nezaman içindeki aşk biterse o zaman bir başkasına yelkenlerini aç.

kadına bu mantıkla bakan erkek önce kendini değerlendirmeli bence ama toplum olarak bu bile öğretilmediği için kadını bir eğlence olarak algılamaları olağan bir şey. adamlığını sorgulamalı. ama bir konuda doğru söylüyorsun elalem ne der? elalem sensin, benim, o, şu, bu. insan yani. kadınlara yüklenen bazı şeyler daha küçük yaşta erkeklere de anlatılmalı. bu erkekleri de biz kadınlar yetiştiriyoruz. bu mantıktaki erkekler uzaydan gelmiyorlar ya :) şu olaya bile bakış açınız ne kadar yargılayıcı ve incitici. bir insan hata yapabilir ya da bu bunun hayat tarzıdır. konu sahibi zaten en çok da yaptığı hatanın kandırılmışlığın acısını çekiyor. hala böyle devam eden bir durum yokmuş. ha diyelim ki böyle bir hayat tarzı var. bu bizi enterese eder mi? hayır. erkekleri bu kadar sizi eğlence malzemesi yapabilecek kadar putlaştırmayın. çünkü o putlaştırılan erkeklere daha küçük yaşta tapan ve kendinden çok şey veren genç kızlarımız var. günübirlik yaşamak iyi midir? bana göre hayır. duyguları tensel oyunlarla kandırmak en çok yüreği acıtır. bu tarz ilişkilerin yaşanmama sebebi elalem ne der korkusu değil benim yüreğim ne der? olmalı. ve bu şekilde yaşayan insanlar da açık yürekle hissettiklerini anlatmalı ki güzellikler bulunsun. siz konu sahibini hiç anlamamışsınız ve üzerine gidiyorsunuz. bir kere yaşadım ama çare olmadığını anladım diyor. şimdi başka çareler peşinde kendinden kimseye ödün vermeden. hala günübirlik diyorsun.

Sen erkeğe bu şansı verirsen erkek duygusal düşünmez tabi yani çare olarak görmüş napsın garibim demez asla hımm zevk için takılıyor der ve maalesef çok büyük beceriymiş gibi sağa sola anlatır ben bunu diyorum işte. Günü birlik takılmış işte konu sahibi ha hep böyledir yada değildir keyfi bilir bize ne bana ne ama böyle takıldıkça ismi ünlü olur erkek dünyasında. Ben erkeği asla putlaştırmam kim ki onlar ? Hayat benim ha günü birlik hoş çocuk vs diye de kimseyle yatmam. Elalemde beni zerre ilgilendirmez ama dikkat edin erkeğe bu şansı hep bu tarz günlük takılan kardeşlerimiz veriyor diline sakız oluyoruz bi tehdit olsun koşa koşa gidiyoruz aman millet duymasın da yine birlikte olayım diye. erkekleri biz kadınlar yetiştiriyoruz burası çok doğur erkekeğe de bakire değil zaten zvk için takılıyoruda biz dedirtiyoruz en namuslusu bile diktiriyoruda biz söylettiriyoruz haksızmıyım ?

Ne ise benim görüşüm belli zevk için takılmış ama bu kafa ile giderse kendisine zarar verir adı çıktımı düzeltmesi zor ha kendi için dert değildir o zaman yine kendi bilir

Sen erkeğe bu şansı verirsen erkek duygusal düşünmez tabi yani çare olarak görmüş napsın garibim demez asla hımm zevk için takılıyor der ve maalesef çok büyük beceriymiş gibi sağa sola anlatır ben bunu diyorum işte. Günü birlik takılmış işte konu sahibi ha hep böyledir yada değildir keyfi bilir bize ne bana ne ama böyle takıldıkça ismi ünlü olur erkek dünyasında. Ben erkeği asla putlaştırmam kim ki onlar ? Hayat benim ha günü birlik hoş çocuk vs diye de kimseyle yatmam. Elalemde beni zerre ilgilendirmez ama dikkat edin erkeğe bu şansı hep bu tarz günlük takılan kardeşlerimiz veriyor diline sakız oluyoruz bi tehdit olsun koşa koşa gidiyoruz aman millet duymasın da yine birlikte olayım diye. erkekleri biz kadınlar yetiştiriyoruz burası çok doğur erkekeğe de bakire değil zaten zvk için takılıyoruda biz dedirtiyoruz en namuslusu bile diktiriyoruda biz söylettiriyoruz haksızmıyım ?

Ne ise benim görüşüm belli zevk için takılmış ama bu kafa ile giderse kendisine zarar verir adı çıktımı düzeltmesi zor ha kendi için dert değildir o zaman yine kendi bilir
offfffff çok uzatıyorsun canım ya. insanları burada yargılıyorsun mesajlarına bak konu sahibine hakaret edenlerin mesajlarının altında beğenmelerin var. demek ki bu elalem böyle oluyormuş. ben bunu yanlış buluyorum. hiçbir insan bir kişiyi yaşantısından dolayı karalayamaz. konuya bakış açısınız beni hiç ilgilendirmez. burada farklı bakış açılarına sahip çok insan var. neden bir şey demiyor kimse. ama en kötü durum bile olsa kimse kimseye hakaret edemez sonunun ne olacağı konusunda direktif vari bir şeyler yazamaz. herkes yaşantısından örneklerle çevresinden vs. örneklerle ya da okuduğu bildiği şeylerden yola çıkarak kimseyi karalamadan paylaşım yapıyor. üslubun yanlış senin. konu da günübirlik takılma şekliyle zaten devam etmiyormuş.

offfffff çok uzatıyorsun canım ya. insanları burada yargılıyorsun mesajlarına bak konu sahibine hakaret edenlerin mesajlarının altında beğenmelerin var. demek ki bu elalem böyle oluyormuş. ben bunu yanlış buluyorum. hiçbir insan bir kişiyi yaşantısından dolayı karalayamaz. konuya bakış açısınız beni hiç ilgilendirmez. burada farklı bakış açılarına sahip çok insan var. neden bir şey demiyor kimse. ama en kötü durum bile olsa kimse kimseye hakaret edemez sonunun ne olacağı konusunda direktif vari bir şeyler yazamaz. herkes yaşantısından örneklerle çevresinden vs. örneklerle ya da okuduğu bildiği şeylerden yola çıkarak kimseyi karalamadan paylaşım yapıyor. üslubun yanlış senin. konu da günübirlik takılma şekliyle zaten devam etmiyormuş.

bende çevremde gördüklerime bildiklerime göre yazıyorum hakaret de etmedim ayrıca ? Günü birlik deniyor konu sahibinin yaptığına ha ileri gidebilirim fuckbody diye bir olgu var ama konu sahibi o kişiyle budy değil öyle anlık içinden geldiği için yaşamış. Özel hayatıbeni de ilgilendirmez tabi ki ister sürekli yapar ister yapmaz ki yapıyorsa kimse de burda bilemez gerçeği zaten ha günü birlik takılmayı alışkanlık haline getirenler evli erkek vs de dinlemez zevkine bakar

Ama benim dediğim ne ? Sen bunu alışkanlık haline getirirsen adın çıkarsa kötü ama keyif onun

bende çevremde gördüklerime bildiklerime göre yazıyorum hakaret de etmedim ayrıca ? Günü birlik deniyor konu sahibinin yaptığına ha ileri gidebilirim fuckbody diye bir olgu var ama konu sahibi o kişiyle budy değil öyle anlık içinden geldiği için yaşamış. Özel hayatıbeni de ilgilendirmez tabi ki ister sürekli yapar ister yapmaz ki yapıyorsa kimse de burda bilemez gerçeği zaten ha günü birlik takılmayı alışkanlık haline getirenler evli erkek vs de dinlemez zevkine bakar

Ama benim dediğim ne ? Sen bunu alışkanlık haline getirirsen adın çıkarsa kötü ama keyif onun
o zaman keyfine bırakın artık. o kendisi için doğru olanı bulacaktır.

X