- Konu Sahibi nuripapacium
Ilk ayrılıktsn nekadar sonra döndü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okuyorum beğendiğiniz mesajlara kadar da takip ediyorum. sırf mesaj yazmak için yazmam. profilimden bakabilirsiniz tüm mesajlarıma. sadece rahatsızlık duyduğum toplum baskısının kadına yönelik olup bu traz konularda erkeğin hiç eleştirilmemesi. seni eğlence olarak görüp adın çıkar, elalem ne der? falan düşünceler. her mesajınızın sonunda kendin bilirsin diyorsun mesela. ondan önce de bir sürü yazdığın var. şöyle diyebilirsin bence senin bedenin değerli sana özel, duygularınla her şeyinle bir bütünsün. elalimin ne dediği çok önemli değil. ama kendini düşün. bu daha iyi bir dil değil mi? tavsiye niteliği taşıyan. sen beni anlamıyorsun. bence sorun bu. elalem olarak kadınlarla günübirlik yaşayan erkekler için de toplum içinde bir ad var mı ? maalesef yok. onu diyorum. anlaşamayacağımız için de bir daha yazmıyorum.yahu siz gerçekten yazdıklarımı okuyor musunuz yok ise aha bişey yazmış cevap vereyim mi diyorsunuz ? En başından beri ben ne diyorum ???
okuyorum beğendiğiniz mesajlara kadar da takip ediyorum. sırf mesaj yazmak için yazmam. profilimden bakabilirsiniz tüm mesajlarıma. sadece rahatsızlık duyduğum toplum baskısının kadına yönelik olup bu traz konularda erkeğin hiç eleştirilmemesi. seni eğlence olarak görüp adın çıkar, elalem ne der? falan düşünceler. her mesajınızın sonunda kendin bilirsin diyorsun mesela. ondan önce de bir sürü yazdığın var. şöyle diyebilirsin bence senin bedenin değerli sana özel, duygularınla her şeyinle bir bütünsün. elalimin ne dediği çok önemli değil. ama kendini düşün. bu daha iyi bir dil değil mi? tavsiye niteliği taşıyan. sen beni anlamıyorsun. bence sorun bu. elalem olarak kadınlarla günübirlik yaşayan erkekler için de toplum içinde bir ad var mı ? maalesef yok. onu diyorum. anlaşamayacağımız için de bir daha yazmıyorum.
Sen erkeğe bu şansı verirsen erkek duygusal düşünmez tabi yani çare olarak görmüş napsın garibim demez asla hımm zevk için takılıyor der ve maalesef çok büyük beceriymiş gibi sağa sola anlatır ben bunu diyorum işte. Günü birlik takılmış işte konu sahibi ha hep böyledir yada değildir keyfi bilir bize ne bana ne ama böyle takıldıkça ismi ünlü olur erkek dünyasında. Ben erkeği asla putlaştırmam kim ki onlar ? Hayat benim ha günü birlik hoş çocuk vs diye de kimseyle yatmam. Elalemde beni zerre ilgilendirmez ama dikkat edin erkeğe bu şansı hep bu tarz günlük takılan kardeşlerimiz veriyor diline sakız oluyoruz bi tehdit olsun koşa koşa gidiyoruz aman millet duymasın da yine birlikte olayım diye. erkekleri biz kadınlar yetiştiriyoruz burası çok doğur erkekeğe de bakire değil zaten zvk için takılıyoruda biz dedirtiyoruz en namuslusu bile diktiriyoruda biz söylettiriyoruz haksızmıyım ?
Ne ise benim görüşüm belli zevk için takılmış ama bu kafa ile giderse kendisine zarar verir adı çıktımı düzeltmesi zor ha kendi için dert değildir o zaman yine kendi bilir
ben sizi anladığım için tek taraflı bir değerlendirme olduğunu sezdiğim için yazdım hanımefendi. iyi günler :)))iyi mesajlarımı da oku genel benim görüşümü anlarsın erkeğe topu atmak kolay kişi kendine bakacak önce tek taraflı düşünülmez asla
Bu bedenleriniz allah in emaneti kendi malin gibi kullanma biraz deger ver sahip cik.. ne lacka ne seviyesiz oldu bu ilişkiler.Hayatımın aşkı 2 ay kadar önce bitti.Sadece nefretimi hak ediyor ama ne yaparsa yapsın içimde ona karşı nefret oluşmuyor.Her gece rüyalarımda yüzü,hep geri döndüğünü görüyorum.Hala onu Sevdiğim için bi başkasıyla Olmayı bile kendime yediremiyordum ama belki bu sadakati bozmak iyileşmeme yardımcı olur diye düşündüm,başka biriyle beraber oldum ama olmadı.İçimdeki sevgiyi öldüremiyorum.2,5 yılımı geçirdiğim,eşim gibi olan adamı unutamıyorum.Hiçbir şey yardımcı olmuyor ne yapacağım
ben sizi anladığım için tek taraflı bir değerlendirme olduğunu sezdiğim için yazdım hanımefendi. iyi günler :)))
ben sizi anladığım için tek taraflı bir değerlendirme olduğunu sezdiğim için yazdım hanımefendi. iyi günler :)))
Elalem arkadaşı zerre ilgilendirmiyormuş ama konu sahibine elalem ne der diyor... Kendinde önemli görmediği birşeyi başkasında önemli olması gerektiği ile ilgili yorum yapıyor Ha birde ismi ünlü olurmuş erkek dünyasında.. Konu sahibi de dünya çapında ünlü biri zaten herkes Eirene1 gecelik ilişki yaşıyor diyecek.. Hele hele evli erkekler demi.... (Başka bi msjda da böyle demişti..) Milletin derdi de 'kim gecelik ilişki yaşıyor, takip edelim, hemen bizde onunla yatalım' zaten.. Sizin gibi insanlar böyle şeylerle uğraşmasa o elalem dediğiniz grup olmayacak....
Oku öyle cevap ver algıla daha doğrusu erkek milleti duygusal değildir bakire değil günlük takılıyor der geçer bu yalansa yalan de bana ? Elalem ddiğim kısım belli ben elalemci değilim zaten ama ben özgürüm kime ne diyenler birden elalemci oluyor tehditde koşuyor bacaklarını açmaya yada diktirme ne kadar diye işte bu zihnşyet bizi ikinci sınıf yapıyor anladınız mı? Çevremde çok var günlük takılan ve evet evli vs bakmazlar zaten
Bunu alışkanlık haline getirirse zaten meşhur olur
Emredersiniz hemen okuyorum...
Biz okuyoruz anlıyoruz da, siz de hala tık yok...
Siz kendinizi ikinci sınıf olarak görüyorsanız, buyrun görün.. Ben öyle görmüyorum ve şiddetle kınıyorum sizi bu düşünceniz için..
Bu arada konu sahibi tam gaz ileri... Yakında meşhur olabilirsin.. Ebru Gündeş olmanın yolu bulundu...
Üslubunuzdan belli anlamadığınız zaten siz dalganıza bakın hayırlı günler...
Umarım Dediğiniz gibi olur her şey.Çok Haklısınız söylediklerinizdeYıllar önce hüsranla biten bir hikayem olmuştu.Kendimi nasıl avutacağımı bilememiştim.Canım çok ama çok acıyordu.Yaşı 30'u geçmiş hayattan dersini almış bir arkadaşım bana her aşk yalnızdır demişti.O gün anladım ki;aşkın payına her zaman aynı şeyler düşmüyor.Bu sadece senin hikayen ve hep öyle kalıcak.Yaşanılan güzel günlerde acılarda senin hikayenin bir parçası.Nefret etmeye çalışma.Çünkü onlar senin anıların.Sadece bitti.Şuan asla geçmeyeceğini sandığın nefessiz kalma hissi her geçen gün azalacak.Doğan her yeni gün seni iyileştirecek ve tazeleyecek.Yaralar kabuk bağlar.
20 yıllık evlilikler biriyor.Üstelik yıllarca verilen emeklere,birlikte ödenen borçlara aynı soyismini taşımana rağmen.Dünya durmadı.Sadece aşk bitti.Bir gün yaraların geçince sanki hiç incitilmemiş gibi tekrar seviceksin.Zamana güven o seni sarıp sarmalayacaktır.
aşk bu kadar anlam yükleme nedennnn,ıkı ay çok kısa bır süre,ve iyiki başkası ile yatmışın ve kendını kötü hisetmişin,denedın gördün,sakın unutma bır gün kendıne çok kızacaksın üzüldüğün için,zaman,zaman
Derdim onun beni kıskanması falan değil ki ona olan sadakati bitirmek isteyişimdiSen bırıyle yatmadan mış gibi yapsan yeterlı olurdu ..Yanı eskı sevgılıne duyurman yeterlı olurdu..İlla yatmana gerek yoktu..Kadınız bız,duygusalız..Onlar karsıdakını beden olarak görur,ama sen sevgı sefkat ararsın...Olmaz..İçin acır,bu kez de ben nasıl onu aldattım dıye aglamaya baslarsın ..Tecrubeler var bıldıgım tanıdıgım..