Başka bedenler de yardımcı olmuyor unutmama :(

boyle bı adama karsı duydugunuz bu durumda sevgı degıl takıntı oluyor
ben sana bu adamın yaptıklarının aynısını yapsam benıde sever mısın ?
kopamama nedenın takıntıdır ve destek almalısın
zira boyle bı adamı sevıyorsan bu bıldıgın hastalık olur
2,5 yıllık sevgi bir anda nasıl yok olsun? Artık eskisi gibi değil hiçbir şey demiştim zaten.2,5 yıllık sabır,sevgi,emek,yaşanılan iyi kötü anlar,anılar var.Sonuç ne olursa olsun ha deyince bitmiyor bazı şeyler.Kiminle,nerde,ne yapıyor umrumda değil ama unutmuş da Değilim normal olan da bu bence.Ben sadece acısı geçsin istiyorum.Daha önce çok zor oldu çünkü,hatta geçmeden geri döndü pişman olup

2 ay açıklamasını da yeterince yaptım.Aynı şeyleri tekrar tekrar yazamam.Hayatıma başkaları girmez,ondan da olmam rahat olun.İyi günler

Girenler sağda solda günlük takılıyor gibi reklamını yapınca anlarsın...

@Eirene1

Onlar kendine bakar zevk için takılıyora çıktımı adın tamam ki haklıda kılmış oldun sen çevrendekiler zevkine gelir hayat senin keyifler

Birini unutmak için yada inat olsun diye başkasına ümit bağlarsan üzülen yine sen olursun.
Kendin istiyosan sev seviş,
Yoksa ısmarlama iş olmaz..

@Eirene1

Onlar kendine bakar zevk için takılıyora çıktımı adın tamam ki haklıda kılmış oldun sen çevrendekiler zevkine gelir hayat senin keyifler
bu nasıl bir anlayış? erkek yaptığında zevki için denilebiliyor kadın yaptığında adı çıkıyor. burayı herkes okuyor. erkeğe de kadına da aynı ölçüde bakılması lazım değil mi? çünkü inancımızda bunu böyle emreder. bu kadını cezalandırırken erkeği göklere çıkarmaz. erkek de kadın da aynı ölçüdedir. bu konuda okuman gerekenler var diye düşünüyorum. konu içeriği bakımından burada yasak olduğu için yayınlayamıyorum. ama bir araştır istersen. madem bu yönde eleştiri yapıyorsun aslına uygun yap. bu anlayışla yetişen erkekler kendi cinsinizin canınızı acıtabiliyor. konu iki gündür var. konuyu neden özellikle çarptırıyorsunuz? neden bu etiketleme ? size dememiş ki doğru mu yaptım yanlış mı yaptım. "ben birine inandım bir hata yaptım şimdi de bunu unutamıyorum, acı çekiyorum." diyor. gel de beni etiketle demiyor. bir uyarı yapılacaksa daha insani olmalıdır. konuştuğumuz dil ruhumuzun aynasıdır çünkü.:KK54:

Bu aldatan insaları Allaha havale ediyorum. Aldatılan insanlar olarak olarak hayatta sürekli 1-0 yenik durumda oluyoruz. Aldatılırsın halâ onu özlersin, seversin. 4 yıl once senin durumundaydım. Zaman o kadar güZel bir ilaç ki, rabbim karsıma doğru düzgün bir insan cıkardı. darısı senin mutlu olacağın günlere ☺️

@Eirene1

Ya kim benim Hakkımda ne söylesin anlamadım nerden ne anlam çıkardığınızı ? Kimseyle görüştüğüm,Konuştuğum yokken kim konuşacak?

Bu aldatan insaları Allaha havale ediyorum. Aldatılan insanlar olarak olarak hayatta sürekli 1-0 yenik durumda oluyoruz. Aldatılırsın halâ onu özlersin, seversin. 4 yıl once senin durumundaydım. Zaman o kadar güZel bir ilaç ki, rabbim karsıma doğru düzgün bir insan cıkardı. darısı senin mutlu olacağın günlere ☺️
Umarım gelir o günler bende çok mutlu bir insan olurum.Çok Sağolun :)

bu nasıl bir anlayış? erkek yaptığında zevki için denilebiliyor kadın yaptığında adı çıkıyor. burayı herkes okuyor. erkeğe de kadına da aynı ölçüde bakılması lazım değil mi? çünkü inancımızda bunu böyle emreder. bu kadını cezalandırırken erkeği göklere çıkarmaz. erkek de kadın da aynı ölçüdedir. bu konuda okuman gerekenler var diye düşünüyorum. konu içeriği bakımından burada yasak olduğu için yayınlayamıyorum. ama bir araştır istersen. madem bu yönde eleştiri yapıyorsun aslına uygun yap. bu anlayışla yetişen erkekler kendi cinsinizin canınızı acıtabiliyor. konu iki gündür var. konuyu neden özellikle çarptırıyorsunuz? neden bu etiketleme ? size dememiş ki doğru mu yaptım yanlış mı yaptım. "ben birine inandım bir hata yaptım şimdi de bunu unutamıyorum, acı çekiyorum." diyor. gel de beni etiketle demiyor. bir uyarı yapılacaksa daha insani olmalıdır. konuştuğumuz dil ruhumuzun aynasıdır çünkü.:KK54:
Kimseyle bu konularda uğraşmaya gerek yok boşverin.Herkes kendi doğrularının Peşinde gidiyor.Unutuyorlar başkalarının hayatlarında neler olup bittiğini,neyi ne için yaşadıklarını veya hangi noktalarda kırıldıklarını ve sonuçlarında neler olduğunu.. Sadece birilerini eleştirmek,yargılamak,yadırgamak,yaftalamak için yaşayan insanlar da olacak.İsteyen istediğini desin rota her zaman kendi doğrularımızın peşi :)

Yaşanan bir üzüntü söz konusu olunca 2 ay 5 ay farketmiyor.Daha önce aylarca ayrı kaldık neler oldu neler bitti biliyorum,sadece bunun önüne Geçmek istedim bir şey denedim oldu bitti.Ayrıca tabiki ondan tiksindim ama unutuluyor bir süre sonra.Şimdi her şey daha iyi Anlaşılıyor.O yüzden bir daha affetmek istemiyorum ya.
Bak arkadaşım önce kendinle mutlu olmaya çalış. Acı çekiyorum üzülüyorum dersen hep asla atamazsın aklından. Kendine bi meşgale bul mesela kitap oku ne biliim esrarengiz bahçe al boya yada hobi edin. Tabi yaşadıklarını en iyi sen bilirsin benimki uzaktan ahkam kesmek ama kendine etme hepimiz bayanız sonuçta. Biz sana burada kızıyorsak bile senin iyiliğin için bunu unutma

Bak arkadaşım önce kendinle mutlu olmaya çalış. Acı çekiyorum üzülüyorum dersen hep asla atamazsın aklından. Kendine bi meşgale bul mesela kitap oku ne biliim esrarengiz bahçe al boya yada hobi edin. Tabi yaşadıklarını en iyi sen bilirsin benimki uzaktan ahkam kesmek ama kendine etme hepimiz bayanız sonuçta. Biz sana burada kızıyorsak bile senin iyiliğin için bunu unutma
Esrarengiz bahçe dün ulaştı elime başladım acayip keyifli.tüm sıkıntımı unutturdu :)

sen daha benim dediğimi anlamamışsın ki ...

Günü birlik biri ile takılmış ya he işte o erkek hakkında iyi düşünmez bunu da güzel anlatmaz sapa sola onu diyorum anlamadıysanız daha detaylı anlatabilirim. Ben aynı ölçüde değildir vs demedim ki hiç bunu nereden uydurdunuz ?

X