- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 31
-
- Konu Sahibi nuripapacium
Bence yapmayın.
Çivi çiviyi sökmüyor çünkü insan kendini daha kötü hissediyor.
Yaşınız genç, arkadaşlarınızla vakit geçirin dansa kursa gidin, hemşirwymişsimiz yüksek lisansa başlayın....yani hayata dönün biraz. Kafanızı başka şeylere yöneltin. Hayat heriften ibaret değil.
Kaldı ki adam şerefsiz, aldatmış, sevmiyor.
Zamanla unutursunuz. Mutlaka aşık olacağınız başka biriyle tanışırsınız.
:))Uuu beybi arabesk seks en sevdiğim. Bedeni doğru secememissin sıkıntı orada. Metrobüste koltuk altında kokarca besleyen bir bedeni seçersen yeminle unutursun. Hatta üreme sisteminin amacını bile unutursun.
Yok hayır ciddiyim.Çivi çiviyi söker dedim denedim olmadı.Daha beter olduBiraz sonra böyle bir şey yok şaka yaptım nabız ölçtúm diyecek gibi geliyor...öyle hissettimbilmem ki niye
Bir kişi oldu ve benimle ilgilenen,bana duygusu olan biriydi.Uzun zamandır da tanıyorduk birbirimizi.Bahsi olan kişiden de daha önce de ayrıldım ve ayrılık sebebi ihanet ikinci kez.Bu yüzden daha can sıkıcı ve Üzücü oluyor60 gun önce ayrıldığın adamı unutmak için farklı farklı adamlarla seks mi yapıyorsun başlığa binaen sorulan soru
Daha önce Yaşadığım şeyleri tekrar yaşamaktan korktum bunun için bir adım atmak istedim Doğruluğuna Yanlışlığına bakmadan ama doğru yapmamışımKendine zaman ver biraz. Çivi çiviyi her durumda sökmez.
sen beden olayını bırak bak ihanetten bitmiş kendine saygın olsun bir psikolog iki haftada toplar seni.Bir kişi oldu ve benimle ilgilenen,bana duygusu olan biriydi.Uzun zamandır da tanıyorduk birbirimizi.Bahsi olan kişiden de daha önce de ayrıldım ve ayrılık sebebi ihanet ikinci kez.Bu yüzden daha can sıkıcı ve Üzücü oluyor
Zaten yanlış anlaşıldım.Bir kere denedim ama daha kötü duruma düştüm.Çivi çiviyi sökmedi bunu anlatmak istedim.Kendim olmaktan vazgeçtim belkide.Sadakatsizlik insanı mutlu ediyor galiba ki iki kere Başkasına gitti dedim,kırıldığım yerden onarmak istedim,denedim olmadı.Belkide en doğrusu zamanla,Dediğiniz gibi kafa dağıtarak devam etmektir.Teşekkür ederimCanım ne sadakati ne aşkı ne neyi yani ortada ilişki yok, adam yok bi kadın var o da tuz buz olmuş. İyi geliyor mu gündelik ilişkiler ki bence gelmez çünkü sen kendini duygusal olarak belki cinsel olarak da toplamak istiyor olabilirsin fakat bunun çözümü erkeklerde değil. Git arkadaşlarınla gez, eğlen, sinemaya git, kursa git, spor yap, hayvan edin inan bana bi erkek bunlarla kazanacağın farkındalık ve ruhsal yükselişi asla karşılayamaz.
Denemeyi düşünüyorum zaten SağolunSen
sen beden olayını bırak bak ihanetten bitmiş kendine saygın olsun bir psikolog iki haftada toplar seni.
Şimdi bunu deneyimlediğine göre nadasa bırak. İnsanın ruhu yorulur bazen, dinlendirmek tedavi etmek gerekir.Zaten zamanı gelince sen istemesen bile kapılıverirsin birine, o yüzden dinlen...Daha önce Yaşadığım şeyleri tekrar yaşamaktan korktum bunun için bir adım atmak istedim Doğruluğuna Yanlışlığına bakmadan ama doğru yapmamışım
Kimseye şans da veremiyorum.Acaba biriyle tek gecelik bir şey değil de sevgili Olmayı denemeli miyim? Ki Sevdiğim başkayken haksızlık olur
Zaten yanlış anlaşıldım.Bir kere denedim ama daha kötü duruma düştüm.Çivi çiviyi sökmedi bunu anlatmak istedim.Kendim olmaktan vazgeçtim belkide.Sadakatsizlik insanı mutlu ediyor galiba ki iki kere Başkasına gitti dedim,kırıldığım yerden onarmak istedim,denedim olmadı.Belkide en doğrusu zamanla,Dediğiniz gibi kafa dağıtarak devam etmektir.Teşekkür ederim
Burda içinde olduğu durumu anlatıyor herkes.Ayrıca o adamın kolundan bu adamın koluna koşuyorum da demedim.Tek gecelikten kastım da öyle her önüne gelenle olan şey değildi.Cevaplarımı okusaydınız anlardınız.Benim yaşadığım da o kategoriye girer diye öyle yazdım.Saklanacak bir şey de görmüyorum.Hayatın gerçeği ve gözünüzün görmediği neler yaşanıyor acaba çevrenizde?ne zaman bu kadar rahat bir millet olduk yahu tek gecelik birlikteliklerden ne kolay bahsediyorsunuz
Pişman değilim zaten bir çıkış yolu aradım,denedim olmadı.Keşke diyorum ama bu pişmanlık da içermiyor pek.olmasaydı daha iyi olurdu sanki.Beni anladığınız için çok teşekkür ederimEtik bilinci oluşmuş, içselleştirmiş bir insanı sadakatsizlik mutlu etmez. Ayrıca senin yaptığın sadakatsizlik değil, gündelik ilişkiler şu anda senin için bir çıkış yolu değil anladığım kadarıyla yoksa ister çok eşli ister tek eşli yaşasın bir kadın yeter ki mutlu olsun bu konuda yorum yapmak da kimseye düşmez. Sen kendini kötü hissetme lütfen
haklısınız en doğrusu bu.Zaman her şeyin ilacı.Çok teşekkürlerŞimdi bunu deneyimlediğine göre nadasa bırak. İnsanın ruhu yorulur bazen, dinlendirmek tedavi etmek gerekir.Zaten zamanı gelince sen istemesen bile kapılıverirsin birine, o yüzden dinlen...
Burda içinde olduğu durumu anlatıyor herkes.Ayrıca o adamın kolundan bu adamın koluna koşuyorum da demedim.Tek gecelikten kastım da öyle her önüne gelenle olan şey değildi.Cevaplarımı okusaydınız anlardınız.Benim yaşadığım da o kategoriye girer diye öyle yazdım.Saklanacak bir şey de görmüyorum.Hayatın gerçeği ve gözünüzün görmediği neler yaşanıyor acaba çevrenizde?
beni anlayan anladı.benimle ilgilenen ve uzun zamandır tanıdığım kişiyle kendi acımı dindirmek için beraber olmayı denediğim doğru.bu yaşadığıma da tek gecelik veya günlük denir.Herkesin bildiğini ben söyleyince mi suç oluyor?siz geriye dönüp yazdığınız mesajlara bir göz atarsanız oluşturduğunuz intibayı fark edersiniz
kendiniz benim yaşadığım o katagoriye girer diye öyle yazdım diyorsunuz
çevremde böyle şeylerin yaşanıyor olma olasılığı doğru olduğunu göstermez