- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 31
-
- Konu Sahibi nuripapacium
Ortada aşk diye bir şey kalmadı ki zatenbende eşimle çok ayrıldım barıştım tam olmayacak dediğim yerde tekrardan başladım ama hiç bir zaman onun yerini bir başkasının doldurmasına izin vermedim. en doğrusuda bu aşkına sevgine ihanet etme nezaman içindeki aşk biterse o zaman bir başkasına yelkenlerini aç.
Zevk için takılmış.. Ne güzel okuduğunuzu anlama yeteneğiniz var öyle.Hayran kaldım doğrusuSen erkeğe bu şansı verirsen erkek duygusal düşünmez tabi yani çare olarak görmüş napsın garibim demez asla hımm zevk için takılıyor der ve maalesef çok büyük beceriymiş gibi sağa sola anlatır ben bunu diyorum işte. Günü birlik takılmış işte konu sahibi ha hep böyledir yada değildir keyfi bilir bize ne bana ne ama böyle takıldıkça ismi ünlü olur erkek dünyasında. Ben erkeği asla putlaştırmam kim ki onlar ? Hayat benim ha günü birlik hoş çocuk vs diye de kimseyle yatmam. Elalemde beni zerre ilgilendirmez ama dikkat edin erkeğe bu şansı hep bu tarz günlük takılan kardeşlerimiz veriyor diline sakız oluyoruz bi tehdit olsun koşa koşa gidiyoruz aman millet duymasın da yine birlikte olayım diye. erkekleri biz kadınlar yetiştiriyoruz burası çok doğur erkekeğe de bakire değil zaten zvk için takılıyoruda biz dedirtiyoruz en namuslusu bile diktiriyoruda biz söylettiriyoruz haksızmıyım ?
Ne ise benim görüşüm belli zevk için takılmış ama bu kafa ile giderse kendisine zarar verir adı çıktımı düzeltmesi zor ha kendi için dert değildir o zaman yine kendi bilir
4 ay sonraIlk ayrılıktsn nekadar sonra döndü
Espri mi yaptınız? Ciddiyseniz bile fikirlerinizi kendinize saklayın siz teşekkürlerHala diyorki tek gecelik olmadi sevgilimi yapsam yeeaaa. Deliriciiim.
Bence sen hic bisy yapma.
Gercekten yapma bak.
Al elime bi 404 yapistirici. Yapistir kendini koltuga. Hic bisy yapama!
Televizyonu ac canin sikilmaz
Çıkmıyorum çıkmam da.Benden bir haber alıyor mu bilmem ama benim onunla hiçbir ilgim alakam kalmadı zaten.Sevgim bitmedi ama.İsteğim onunda bitmesi sadece.Değmeyen bir kişi için var çünkü.zamana bırakmalısın gerçekten her şey geçiyor sonra ben ne yaptım diyorsun hayatını yaşa ilgini dağıt daha çok yeni ama geçtiğinde her şey daha güzel olacak.... ve eğer tekrar hayatında olmasını istiyorsan da her şeyi zamana bırak sakın üstüne gitme hiç bir şekilde karşısına çıkma
Beden benim,karar benim.Sizin laçka Dediğiniz ilişki benim için gereğinden fazla seviyeliydi belkide.Şu her şeyi normal anormal veya benzeri sınıflara koyma huyunuzu ne yapacağız ya? Siz evlendiğiniz adamla oldunuz diye normal mi oldunuz? Yada ilişkiniz normal mi oldu? Benim ilişkimi neye göre laçka sınıfına soktunuz? Sevdik ki oldu,istedik birbirimizi ki oldu.Diğer Yaşadığım şey ilişki olmadığı için laçka da olamaz zaten size göre !Bu bedenleriniz allah in emaneti kendi malin gibi kullanma biraz deger ver sahip cik.. ne lacka ne seviyesiz oldu bu ilişkiler.
Sözde kolay bunu söylemek.Ne ki Dediğiniz şey benim hayatımda büyük yer kaplıyorunutursunnn, kaç yıllık evlilikler bitiyor 2,5 senelik flört ne ki
Flört evlilikle karıştırılmamalı bence..Bıten evlılıklerın hepsı zaten tüketılerek bıtıyor..Sevgı,aşk,saygı..Herşey bıtınce evlılık de bıtıyor..Ama ılıskı oyle olmuyor,kurulan hayaller yarım kalıyor,verılen sözler hatırlanıyor vs vs...Cok farklı seyler bunlar bence..
Siz neden ayrılmıstınız?
Yazdıklarınızın hepsini okudum.Benim için yapılmış kötü yorumlara takılmıyorum ben.Herkes kendi hayatını istediği şekilde yaşar.Bir şeyi onlar yapmıyor diye benim yapmış olmam benim dünyamda beni kötü yapmıyor.. Bu kız tü kaka deseler de umrumda değil.Hayat herkese aynı değil sonuçta :)13. sayfaya kadar tahammül edebildim...
Pardon da sizler şaka mısınız ?
Kızı birileriyle cinsel ilişki yaşamış olduğu için bir dövmediğiniz kaldı .
Anormal demeye getirenler bile olmuş.
Bu hakkı nasıl bulursunuz kendinizde?
Midemi bulandırdınız...
Türk ahlakından bilmemnesinden o kadın odaklı namus kültünden tiksindirdiniz beni yeniden ... Sorsak Ahlak la Din arasındaki ayrımı bilmezsiniz...
Bir kaç aklı çalışan insan kızın üzüntüsüyle ilgili tavsiye vermiş , geri kalanının aklı kızın cinsel hayatında kalmış...
Konu sahibesine gelince ..
Bilmiyorum bu yorumlardan sonra bir daha buraya girip okur musun ama .
Şu hayatta en çok kendine saygı göster ve ona göre yaşa ve asla kendin istemediğin bir şey yapma...
Sevgilerimle.
Gerek yok isteyen istediğini yazsın ben her türlü yoruma açığım :)birincisi konunu kapattır canın sıkılmasın malum yazanların hepsi evlenene kadar eline erkek eli değmeyen ablalar ahlak timsalleri
ikincisi ilişkilerin de yas süreleri var, karşına kanının ısındıgı biri çıktıgında emin ol böyle hisssetmeyeceksin.
Belkideemin ol vurdugun yerden acımıstır ona sacmalamıssın bence
haklısınız benim çarem zaman ve kendimle başbaşa kalmak birazbir gün unutucaksın mecburen .
hangimiz birinden vazgeçmedik ki zamanında .
biliyorum çok acı ama yapılcak birşey yok . kabul edip devam etmek en yisi .
sana tavsiyem onu unutmak için başka erkeklere koşma hemen . biraz ara ver . ne zaman gerçekten hoşlandığın sevdiğin biri çıkarsa o zaman o insanla ol . yoksa bu şekilde kendini basit hissedersin bu çözüm olmaz . piskolojin daha çok bozulur .