Başka bedenler de yardımcı olmuyor unutmama :(

Ortada aşk diye bir şey kalmadı ki zaten

Zevk için takılmış.. Ne güzel okuduğunuzu anlama yeteneğiniz var öyle.Hayran kaldım doğrusu

Hala diyorki tek gecelik olmadi sevgilimi yapsam yeeaaa. Deliriciiim.
Bence sen hic bisy yapma.
Gercekten yapma bak.

Al elime bi 404 yapistirici. Yapistir kendini koltuga. Hic bisy yapama!

Televizyonu ac canin sikilmaz
Espri mi yaptınız? Ciddiyseniz bile fikirlerinizi kendinize saklayın siz teşekkürler

Çıkmıyorum çıkmam da.Benden bir haber alıyor mu bilmem ama benim onunla hiçbir ilgim alakam kalmadı zaten.Sevgim bitmedi ama.İsteğim onunda bitmesi sadece.Değmeyen bir kişi için var çünkü.

Bu bedenleriniz allah in emaneti kendi malin gibi kullanma biraz deger ver sahip cik.. ne lacka ne seviyesiz oldu bu ilişkiler.
Beden benim,karar benim.Sizin laçka Dediğiniz ilişki benim için gereğinden fazla seviyeliydi belkide.Şu her şeyi normal anormal veya benzeri sınıflara koyma huyunuzu ne yapacağız ya? Siz evlendiğiniz adamla oldunuz diye normal mi oldunuz? Yada ilişkiniz normal mi oldu? Benim ilişkimi neye göre laçka sınıfına soktunuz? Sevdik ki oldu,istedik birbirimizi ki oldu.Diğer Yaşadığım şey ilişki olmadığı için laçka da olamaz zaten size göre !

Flört evlilikle karıştırılmamalı bence..Bıten evlılıklerın hepsı zaten tüketılerek bıtıyor..Sevgı,aşk,saygı..Herşey bıtınce evlılık de bıtıyor..Ama ılıskı oyle olmuyor,kurulan hayaller yarım kalıyor,verılen sözler hatırlanıyor vs vs...Cok farklı seyler bunlar bence..
Siz neden ayrılmıstınız?

13. sayfaya kadar tahammül edebildim...
Pardon da sizler şaka mısınız ?
Kızı birileriyle cinsel ilişki yaşamış olduğu için bir dövmediğiniz kaldı .
Anormal demeye getirenler bile olmuş.
Bu hakkı nasıl bulursunuz kendinizde?
Midemi bulandırdınız...
Türk ahlakından bilmemnesinden o kadın odaklı namus kültünden tiksindirdiniz beni yeniden ... Sorsak Ahlak la Din arasındaki ayrımı bilmezsiniz...
Bir kaç aklı çalışan insan kızın üzüntüsüyle ilgili tavsiye vermiş , geri kalanının aklı kızın cinsel hayatında kalmış...

Konu sahibesine gelince ..
Bilmiyorum bu yorumlardan sonra bir daha buraya girip okur musun ama .
Şu hayatta en çok kendine saygı göster ve ona göre yaşa ve asla kendin istemediğin bir şey yapma...
Sevgilerimle.

Ihanet Yüzünden

Yazdıklarınızın hepsini okudum.Benim için yapılmış kötü yorumlara takılmıyorum ben.Herkes kendi hayatını istediği şekilde yaşar.Bir şeyi onlar yapmıyor diye benim yapmış olmam benim dünyamda beni kötü yapmıyor.. Bu kız tü kaka deseler de umrumda değil.Hayat herkese aynı değil sonuçta :)
Insanın kendine saygı duyması da aslında çok lazım olan ama en çok Unutulan şey sanırım.Ki muhtemelen benim kendime saygımın olmaması şuan bunları yaşamama sebep.Umarım bundan sonra daha çok farkına varırım kendimin :)

birincisi konunu kapattır canın sıkılmasın malum yazanların hepsi evlenene kadar eline erkek eli değmeyen ablalar ahlak timsalleri
ikincisi ilişkilerin de yas süreleri var, karşına kanının ısındıgı biri çıktıgında emin ol böyle hisssetmeyeceksin.

Gerek yok isteyen istediğini yazsın ben her türlü yoruma açığım :)

bir gün unutucaksın mecburen .
hangimiz birinden vazgeçmedik ki zamanında .
biliyorum çok acı ama yapılcak birşey yok . kabul edip devam etmek en yisi .
sana tavsiyem onu unutmak için başka erkeklere koşma hemen . biraz ara ver . ne zaman gerçekten hoşlandığın sevdiğin biri çıkarsa o zaman o insanla ol . yoksa bu şekilde kendini basit hissedersin bu çözüm olmaz . piskolojin daha çok bozulur .

haklısınız benim çarem zaman ve kendimle başbaşa kalmak biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…