Başka bedenler de yardımcı olmuyor unutmama :(

siz geriye dönüp yazdığınız mesajlara bir göz atarsanız oluşturduğunuz intibayı fark edersiniz
kendiniz benim yaşadığım o katagoriye girer diye öyle yazdım diyorsunuz
çevremde böyle şeylerin yaşanıyor olma olasılığı doğru olduğunu göstermez

Kime göre neye göre doğru? Herkesin hayatıda da doğrusu da kendine, size bu konuda fikrinizi sormuyor zaten konu sahibi, nasıl atlatabilirim sorusuna cevap arıyor. Bir kadının diğer kadına karşı bu derece vicdansız ve yargılayıcı yaklaşmasına tahammül edemiyorum, bence siz bir özeleştiri yapın.

beni anlayan anladı.benimle ilgilenen ve uzun zamandır tanıdığım kişiyle kendi acımı dindirmek için beraber olmayı denediğim doğru.bu yaşadığıma da tek gecelik veya günlük denir.Herkesin bildiğini ben söyleyince mi suç oluyor?

zaten suç olduğunu söylemiyorum ama doğruda değil
bu kadar doğal dile getirip savunmanız tuhaf geldi

İki ayda başka biri ile olmuşsun bu hız kişiye göre değişir ama çok bedenler girip çıkıcak hayatında belli isim yapmada sonra bu sefer geri dönme niyeti olsa da gelmez

Kime göre neye göre doğru? Herkesin hayatıda da doğrusu da kendine, size bu konuda fikrinizi sormuyor zaten konu sahibi, nasıl atlatabilirim sorusuna cevap arıyor. Bir kadının diğer kadına karşı bu derece vicdansız ve yargılayıcı yaklaşmasına tahammül edemiyorum, bence siz bir özeleştiri yapın.

burda bir konu açılıyor ve bende fikrimi söyluyorum sizin söyleyebildiğiniz gibi
çoluk çocuğun bile girdiği yerde bazı şeyler bu kadar normalmiş gibi beyan edilebiliyorsa bende doğru olmadığını düşünüyorsam yazarım ki evlilik dışı birliktelik zinhar haram diyen biride değilim insanlar istediği gibi yaşar onun mezarına girecek değilim
doğruyu yanlışı ayıramayıp sonra hata yapma olasılığı olan genç bir kesim buraya girebiliyorken daha itinalı olunmalı
vicdansız olduğum kanısına iki mesajla varabildiğinize göre siz hiç yargılayıcı bir insan değilsiniz

Daha baska bedenler ara ozaman ne diyelim...ne tavsiyesi verebiliriz ki biz normal kadınlar bir erkekle evlenir onunla yasarız herseyi.baska beden falan bize ters:KK14: beden değiştirmek dedin mi bize ancak m den L ye çıkmak gelir :KK12:

İki ayda başka biri ile olmuşsun bu hız kişiye göre değişir ama çok bedenler girip çıkıcak hayatında belli isim yapmada sonra bu sefer geri dönme niyeti olsa da gelmez

2 ay açıklamasını da yeterince yaptım.Aynı şeyleri tekrar tekrar yazamam.Hayatıma başkaları girmez,ondan da olmam rahat olun.İyi günler

Daha baska bedenler ara ozaman ne diyelim...ne tavsiyesi verebiliriz ki biz normal kadınlar bir erkekle evlenir onunla yasarız herseyi.baska beden falan bize ters:KK14: beden değiştirmek dedin mi bize ancak m den L ye çıkmak gelir :KK12:
Siz kendinizi neye göre normal veya beni anormal kabul ediyorsunuz acaba? Yada bu nitelendirmeyi yapma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz ? Herkesin başına aynı şeyler mi geliyor veya hayat insanları hep aynı noktada mı sınıyor acaba? Evladınız da olacakmış bence böyle cümleler kurmayın.Saygılar

Eirene1 .!.:
Siz kendinizi neye göre normal veya beni anormal kabul ediyorsunuz acaba? Yada bu nitelendirmeyi yapma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz ? Herkesin başına aynı şeyler mi geliyor veya hayat insanları hep aynı noktada mı sınıyor acaba? Evladınız da olacakmış bence böyle cümleler kurmayın.Saygılar
Türk ahlak yapısına göre.yada kültürümüze göre diyeyim.sana anormal demedim ama bana göre normallik sadece evlendiğin, nikahlın olan adamın bedeninde olmaktır.

aslında bazı şeyleri anlamak ve hayatına şekil vermek için çok küçük yaşta değilsin. kimse senin yaşadığın hayatı yargılayamaz. sen yaşıyorsun. ama ilk adama olan saplantılı bir bağlanma var sende. yazdıkların fake değilse inan bu durumları aşabilirsin. ilk arkadaşınla başlamadan önce de duygusal bir boşlukta olmuş olabilirsin. aile ilişkileri nasıl? çünkü birini böyle ölürcesine taparcasına sevenlerde genelde bu noktalarda eksiklikler oluyor. o sevgi açlığını gidip tanımadığın bir adamda arıyorsun. verici olurken de ölçülü davranamıyorsun.

konuyu okuyunca bu şarkı aklıma geldi kusura bakma ama

bir gün yoldan geçtim, seni gördüm hayatsız ümide baktım,
beni öpeceksin sandım ama sen bana geçtin hiç görmedin hiç bakmadın
ben bunu uzun zaman önce aldattım bıraktım terkettim ama ben yine seni çok sevdim
ben sen yolda giderken ben yine arkandan bakıyordum dedim belki bu bana geri döner bil ki sen geri dönmedin

beni yıktın beni kadere duymadın hiç beni sevecektiin

Lanet olsun bu aşka lanet olsun bu sevgimize
Senidoyuracaktım koynuma alacaktım
laaanet olsun bu hayyyat laaanet olsun bu sevgim

seni çok sevmiştim neden bana böyle yaptın (peyamiyle yattın)
sen bana böyle yapmasaydın senle uzun zaman böyle bir hayal kuracaktım
ben o hayali hala düşünüyordum seni çok sevecektiimmmmmmmmmmm hayatımm... hayatım leyla!

Dııırıd dırıııd

Son düzenleme:
Türk ahlak yapısına göre.yada kültürümüze göre diyeyim.sana anormal demedim ama bana göre normallik sadece evlendiğin, nikahlın olan adamın bedeninde olmaktır.
İnsanın normali anormali yoktur veya böyle bi ölçütü yoktur.Ben ahlak kurallarınıza uygun yaşamıyor olabilirim ama bu beni anormal sizide normal yapamaz.Herkes kendi kurallarını kendisi koyar.Zaten bende sevdiğim adamın beni bırakıp gitmeyeceğine inandım için ilk birlikteliğimi onunla yaşadığımı ve beni buna rağmen bırakıp gittiğini anlattım.Eşim olacağına da inanmışım belliki.Bazı şeyleri tekrar tekrar yazmanın anlamı yok.

ne zaman bu kadar rahat bir millet olduk yahu tek gecelik birlikteliklerden ne kolay bahsediyorsunuz

"ne kadar rahat bir millet olduk " bunu kendinize mi yazdınız ? Acı çeken bir kadına "ne rahatsın" iması yapıp yargılamak yeterince vicdansız bir tutum dolayısıyla yargılama yapmadım. Tutumunuzu belirttim.

siz geriye dönüp yazdığınız mesajlara bir göz atarsanız oluşturduğunuz intibayı fark edersiniz
kendiniz benim yaşadığım o katagoriye girer diye öyle yazdım diyorsunuz
çevremde böyle şeylerin yaşanıyor olma olasılığı doğru olduğunu göstermez

"Oluşturduğunuz intiba" Bende oluşan acı çeken bir kadın , siz de oluşan intiba başka olduğuna göre kişisel bakış açısıyla şekilleniyor. Kendi değer yargılarınız dahilinde yaftaladığınız konu sahibine bu şekilde itham etme hakkınız yok. Size göre normal / doğru olmayan diğer insanlar nazarında normal/doğru olabilir, yorum yaparken başkasını incitebilecek şekilde yorum yaptığınız için tepki verdim ben. Tekrar söylüyorum acı çeken bir insanın acı çekmesinden çok başka şeyleri sizi enterese ediyor ise bu vicdanlı bir davranış değildir.

aslında bazı şeyleri anlamak ve hayatına şekil vermek için çok küçük yaşta değilsin. kimse senin yaşadığın hayatı yargılayamaz. sen yaşıyorsun. ama ilk adama olan saplantılı bir bağlanma var sende. yazdıkların fake değilse inan bu durumları aşabilirsin. ilk arkadaşınla başlamadan önce de duygusal bir boşlukta olmuş olabilirsin. aile ilişkileri nasıl? çünkü birini böyle ölürcesine taparcasına sevenlerde genelde bu noktalarda eksiklikler oluyor. o sevgi açlığını gidip tanımadığın bir adamda arıyorsun. verici olurken de ölçülü davranamıyorsun.
dedim ya onun yerini doldurmak istedim başkasıyla olarak ama olmadı diye işte o duygusal boşluk bana onu yaptıran.ailemle aram iyi,bir sorunumuz yok.Bahsettiğim kişiye olan bağlılığım nasıl bilmiyorum,ilk ve son sevgilim olduğu için ayırt edemiyorum belkide.%80'im ona çok kızgınsa %20 sevgi hala duruyo diyeyim ama eskisi gibi değil asla.Ben sadece bana bu kötülükleri yapmış adamı kalbimden de tamamen kazıyıp atmak istiyorum.Aklıma geldiğinde hissettiğim tek şey üzüntü olsun istemiyorum veya geri döndüğünde bu sefer onu affetmeme gücünü kendimde bulmak istiyorum.Hayatım onsuz da onunla olduğundan çok daha mutlu devam etsin istiyorum hepsi bu.

konuyu okuyunca bu şarkı aklıma geldi kusura bakma ama

bir gün yoldan geçtim, seni gördüm hayatsız ümide baktım,
beni öpeceksin sandım ama sen bana geçtin hiç görmedin hiç bakmadın
ben bunu uzun zaman önce aldattım bıraktım terkettim ama ben yine seni çok sevdim
ben sen yolda giderken ben yine arkandan bakıyordum dedim belki bu bana geri döner bil ki sen geri dönmedin

beni yıktın beni kadere duymadın hiç beni sevecektiin

Lanet olsun bu aşka lanet olsun bu sevgimize
Senidoyuracaktım koynuma alacaktım
laaanet olsun bu hayyyat laaanet olsun bu sevgim

seni çok sevmiştim neden bana böyle yaptın (peyamiyle yattın)
sen bana böyle yapmasaydın senle uzun zaman böyle bir hayal kuracaktım
ben o hayali hala düşünüyordum seni çok sevecektiimmmmmmmmmmm hayatımm... hayatım leyla!

Dııırıd dırıııd

hahahaha gerçekten duruma çok uygun olmuş :KK70:

bence bir insana göre en yakını güveneceği ailesidir. en vazgeçilmez de onlardır. hayatımıza birçok kişi girebilir. arkadaş koca eş sevgili vs. ama ailenle olan bağlantın gibi değildir hiçbiri. ölmeyi düşündüm diyorsun ya öteki yaşadıklarını hiç düşünmeden söylüyorum bunu. cidden biri için ölebilir misin? en yakınındaki insanlara bunu yapabilir misin? annen seni 9 ay karnında taşıdı. canından can verdi. büyük fedakarlıklarla bu yaşa getirdi. insan ne olursa olsun bence annesi için bile böyle bir şey düşünmez. sonra sadece sana ait olan bir beden var. bunu istediğin gibi kullanabilirsin. ama şunu unutma o bedene yaşattığımız her şey yüreğimizin daralmasına ya da ferahlamasına yol açar. bedenine verdiğin değer için yoklaman gereken yer yüreğin. biriyle bir şeyler paylaşırken lütfen yüreğini dinle.

"ne kadar rahat bir millet olduk " bunu kendinize mi yazdınız ? Acı çeken bir kadına "ne rahatsın" iması yapıp yargılamak yeterince vicdansız bir tutum dolayısıyla yargılama yapmadım. Tutumunuzu belirttim.

"Oluşturduğunuz intiba" Bende oluşan acı çeken bir kadın , siz de oluşan intiba başka olduğuna göre kişisel bakış açısıyla şekilleniyor. Kendi değer yargılarınız dahilinde yaftaladığınız konu sahibine bu şekilde itham etme hakkınız yok. Size göre normal / doğru olmayan diğer insanlar nazarında normal/doğru olabilir, yorum yaparken başkasını incitebilecek şekilde yorum yaptığınız için tepki verdim ben. Tekrar söylüyorum acı çeken bir insanın acı çekmesinden çok başka şeyleri sizi enterese ediyor ise bu vicdanlı bir davranış değildir.

aynı düşünmek zorunda değiliz sanırım hala bu kadar rahat bahsedilmesinin doğru olmadığını düşünüyorum bişey değişmedi ki acı çektiğini hiç hissetmiyorum
hissettiği şey neyse boşverin birbirimizi ikna etmek zorunda değiliz benim düşüncem bu
vicdanımın sızlaması gereken bir konuda değil açıkçası

Takıntılı aşk, ya da bağımlılık. Eski sevgiline çok fazla anlam yükleyip, en çok onunla mutluyum sanmissin. Böyle düşünmek sadece bizim ilüzyonumuz. Tabi ki onu sevdiginden daha fazla seveceğin insanlar da olacak, ama önce şu başka beden muhabbetini kapatıp, kendinle barışıp mutlu olmalısın ki bir başkasıyla daha mutlu olasin.

X