Başka bedenler de yardımcı olmuyor unutmama :(

bu anlatım sanki erkeksi gibi geldibaşka bedenler felan bu kadar rahat olunmaz ki canım. sevgilisinden ayrılan herkez teselliyi başka kollarda mı aramalı ???????? sadakat bu kadar basit mi????
sizin ondan ne farkınız var ki???

Hangi diziden hangi filmden firladiniz yahu ? Tek gecelik ilişki nedir yeniyor mu içiliyor mu Cidden var mı böyle hayatlar ben kendi magaramdan çıkamadım da henüz
Ilk defa bi sevgiliniz oluyo,ilk defa el ele tutuşuyorsunuz,o istiyor diye ilk beraberliğinizi de yaşıyorsunuz sonra size başka bir kadın için ağıza alınmayacak küfürler,bir bayana söylenebilecek en ağır sözleri söylüyor.Ortada bırakıp gidiyor bir nevi.Halbuki sizi asla bırakmayacağını dair söz vermişti. Bunlar bir filmde yaşanan Şeyler olabilir ama gerçek hayatta da Çokça mevcut.Kırıldığınız yerden onarmaya çalışıyorsunuz kendinizi.Çivi çiviyi söker mi acaba diyorsunuz ve bu Düşünceler geliyor aklınıza.Çare arıyorsunuz çünkü anlatabiliyor muyum

şu tek gecelik kafasını bana bir açıklarmısın?
nasıl bir zihniyet nasıl bir duygu karmaşası ki kendine bu haksızlığı reva görüyorsun?
bence seni ikinci adam da acıtmış.

Daha önce de aldattı hep Sadık kaldım ona.Hiçbir Kırıcı söz söylemedim ama elimi tutan,bana dokunan ilk adam olduğu halde ağıza alınmayacak hakaretler etti.Böyle bir adama neyin sadakati artık?

O yüzden yalnız kalmayı tercih ediyorum ya zaten.. Sevdiğim için yeniden kabul ettim hayatıma ama pişman etti

İkinci şans her zaman iyi bir fikir olmayabilir
ilkinde yaralayan ikincisinde öldürebilir diye bi söz var.ne kadar doğru..
Bizi hayatından çıkaranlar için bir ömür yas tutamayız evet illaki canın acıycak. 2.5 sene dile kolay kalbe zor gelir. özlediğin zaman sana yaptıklarını hatırla. Ama başka biriyle olma. Hem kendini hem de karşındakini üzersin.
inşallah unutursun.

şu tek gecelik kafasını bana bir açıklarmısın?
nasıl bir zihniyet nasıl bir duygu karmaşası ki kendine bu haksızlığı reva görüyorsun?
bence seni ikinci adam da acıtmış.
Benden hoşlanan biriyle oldum duygusuz bir şey değildi.Cümleleri doğru kuramadım sanırım.

söz verdi diye gitmeyecek değil.
kocamdan önce 11 yılımı geçirdiğim ve seni asla bırakmam dediğim adamı kocamı tanıdığımda bıraktım..
zaman bir çok şeyi değiştirdiği gibi duygularımızı ve düşüncelerimizi de değiştiriyor.
beğenilerimiz de değişiyor.
senle birlikte oldu diye senle olmak zorunda değil ve yine senle birlikte oldu diye sadece giden senden gitmedi.

Çok iyi anlamışsınız anlatmak istediğimi.Bende kimseyle beraber olmak için can atmıyorum aslında.Sadece acaba Çivi çiviyi söker mi diye merak ettim denedim olmadı bunu anlatmak istedim.Dile çok kolay ama 2,5 yılda benim kaybım çok fazla.Çektiğim acı Geçmiyor ya inşallah unuturum.Ne zaman özlesem bana aldattığı kadın için ettiği hakaretleri,küfürleri okuyorum kızgınlığım artıyo ama nefret oluşturamıyorum bir türlü.Yerini doldurmaya çalışıyorum böyle şeylerle ama malesef.

Daha önce de aldattı hep Sadık kaldım ona.Hiçbir Kırıcı söz söylemedim ama elimi tutan,bana dokunan ilk adam olduğu halde ağıza alınmayacak hakaretler etti.Böyle bir adama neyin sadakati artık?
sadakat sadece sevgiliye mi olmalı sizin kendinize sadakatinizden bahsediyorum biriyle beraber olun sizin seçiminiz orası sizi bağlar ama başka bedenlerde hala o şahsı arıyor olmanız sizin kendinize sadakatsizliğinizi gösterir.
bu kadar hakaret var ,aldatma var ve siz hala o adamı düşlüyosunuz daha neyi konuşuyoruz ...

o adam ne yapıyor şimdi?
görüşüyormusunuz?

Böyle düşündüğünü bilseydim yaşamazdım özel bir şey.Benim için önemliydi çünkü yaşadığımız şey.

Böyle düşündüğünü bilseydim yaşamazdım özel bir şey.Benim için önemliydi çünkü yaşadığımız şey.
mesele senin için özel olan şeyin onun için özel olmaması değil ki.
belki onun için de çok özeldi..
zamanla değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…