Başka bedenler de yardımcı olmuyor unutmama :(

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
31
Hayatımın aşkı 2 ay kadar önce bitti.Sadece nefretimi hak ediyor ama ne yaparsa yapsın içimde ona karşı nefret oluşmuyor.Her gece rüyalarımda yüzü,hep geri döndüğünü görüyorum.Hala onu Sevdiğim için bi başkasıyla Olmayı bile kendime yediremiyordum ama belki bu sadakati bozmak iyileşmeme yardımcı olur diye düşündüm,başka biriyle beraber oldum ama olmadı.İçimdeki sevgiyi öldüremiyorum.2,5 yılımı geçirdiğim,eşim gibi olan adamı unutamıyorum.Hiçbir şey yardımcı olmuyor ne yapacağım

Kanayan yaralarına, kan dursun diye başka bedenler basarsan, mikrop kaparsın..

Iki ay önce bitti başka biri oldu onunla da olmadı.
Bu ne hız.
Daha önce de ayrıldık hemde ihanet yüzünden.Sonra pişman oldu döndü ama yine aynı şeyi yaptı.2 ay oldu tamamen biteli ama acısı önceki seferki gibi Geçmek bilmiyo.Bende kendimi onun beni vurduğu yerden vurmak istedim.

Iki ay önce bitti başka biri oldu onunla da olmadı.
Bu ne hız.
Ki ilk ihanetinden sonra bile Kocasından dayak yemiş ama olsun diyen kadınlar gibi hep bekledim onu o Başkalarıyla Gününü gün ederken.Yani pek Hız olmuyor bir nevi çare aradım

vuran siz olmamışsınız 2.adam olmuş.yine vurulan siz.

Başka bedenler ne zamandan beri çözüm olmuş ki şimdi sana unuttursun bacim ? Tek ilaç zaman. Günde 1 doz.
Kimseye şans da veremiyorum.Acaba biriyle tek gecelik bir şey değil de sevgili Olmayı denemeli miyim? Ki Sevdiğim başkayken haksızlık olur

Aldatmış seni ne diye dönmesine izin veriyorsun tabiki tekrar aynı şeyi yapar. acını yaşa başkalarını üzmeden. Başkasını seviyorken bi başkasıyla olmak ona ümit vermek niye ?
Ne farkın var şimdi ondan. Yapmayın böyle , size yapılmasını istemediğiniz bişeyi başkasına yapmayın.

'' aslı nın - yardımcı olmuyor''
adlı şarkısından alıntı bir başlık olmuş :=)

bu tarz sarkılar dınlersen hiçbişi yardımcı olmaz tabii :=)

O yüzden yalnız kalmayı tercih ediyorum ya zaten.. Sevdiğim için yeniden kabul ettim hayatıma ama pişman etti

Kimseye şans da veremiyorum.Acaba biriyle tek gecelik bir şey değil de sevgili Olmayı denemeli miyim? Ki Sevdiğim başkayken haksızlık olur
Hangi diziden hangi filmden firladiniz yahu ? Tek gecelik ilişki nedir yeniyor mu içiliyor mu Cidden var mı böyle hayatlar ben kendi magaramdan çıkamadım da henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…