- 9 Eylül 2013
- 11.938
- 27.380
-
- Konu Sahibi nuripapacium
Bu kafayla sen düzelemezsin. Bir yola başvurmuşsun ama dikkatli et kötü yol olmasın. Yanlışla başka bir yanlışı silemezsin sadece üstünü örttüğünü sanırsın. Ama o hatalar üstünü örttüğün çarşaflardan bir gün taşar. Sen zor durumda kalırsın, anlatabiliyor muyum?Hala onu Sevdiğim için bi başkasıyla Olmayı bile kendime yediremiyordum ama belki bu sadakati bozmak iyileşmeme yardımcı olur diye düşündüm,başka biriyle beraber oldum ama olmadı.
A
başlığı yanlış Seçtim aslında açıklamalarda daha iyi anlarsınız
onu sormadım.Aldattığı Kadınla yoluna devam ediyor sanırım konuşmuyoruz,görüşmüyoruz bitti.
Derdim bu.Düşlemiyorum yahu bu nerden çıkıyor? Rüyamda görüyo olmam veya ne kadar kırılmış olursam olayım sanki bi parçamın hala onu seviyo oluşu benim suçum mu? Ondan nefret etmek için elimden geleni yapıyorum halbukisadakat sadece sevgiliye mi olmalı sizin kendinize sadakatinizden bahsediyorum biriyle beraber olun sizin seçiminiz orası sizi bağlar ama başka bedenlerde hala o şahsı arıyor olmanız sizin kendinize sadakatsizliğinizi gösterir.
bu kadar hakaret var ,aldatma var ve siz hala o adamı düşlüyosunuz daha neyi konuşuyoruz ...
Benden hoşlanıyor ama olurumuz yok.Tehlikeli biri çünkü ve evlilik düşünüyor.onu sormadım.
seviştiğin adamı sordum.
Başlığı yanlış SeçtimBaşlığı biraz ilgi cekmek mahiyetinde yapmissiniz gbi
nasıl evlilik düşünüyor?Benden hoşlanıyor ama olurumuz yok.Tehlikeli biri çünkü ve evlilik düşünüyor.
Çok iyi anlamışsınız anlatmak istediğimi.Bende kimseyle beraber olmak için can atmıyorum aslında.Sadece acaba Çivi çiviyi söker mi diye merak ettim denedim olmadı bunu anlatmak istedim.Dile çok kolay ama 2,5 yılda benim kaybım çok fazla.Çektiğim acı Geçmiyor ya inşallah unuturum.Ne zaman özlesem bana aldattığı kadın için ettiği hakaretleri,küfürleri okuyorum kızgınlığım artıyo ama nefret oluşturamıyorum bir türlü.Yerini doldurmaya çalışıyorum böyle şeylerle ama malesef.
Ne hazzı? Benim o Hayatım bile işkenceydi.Sandığınız gibi bir durum hiçbir zaman olmadıüzgünüm ama duygusuz.
o an ki hazzı yaşamak için yapılan seks duygusuz seks oluyor tatlım.
Artık bunun için yapılacak bir şey yok zaten.mesele senin için özel olan şeyin onun için özel olmaması değil ki.
belki onun için de çok özeldi..
zamanla değişti.
Evlenmeyi düşünüyor,uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi ama ailemin karşı geleceği kesin.O yüzden bir daha yüz yüze gelmeyeceğiz.nasıl evlilik düşünüyor?
Haklısınız..Nefret etmek onu unutturmaz. Nefret ede ede sever insan. Unutmak istersen , anca unutursun.
Saygı duyarım. Herkesin yaşam tarzı farklı. Başka bedenlere duygu olmadan dokunma fikri garip geldi sadece bana.Ilk defa bi sevgiliniz oluyo,ilk defa el ele tutuşuyorsunuz,o istiyor diye ilk beraberliğinizi de yaşıyorsunuz sonra size başka bir kadın için ağıza alınmayacak küfürler,bir bayana söylenebilecek en ağır sözleri söylüyor.Ortada bırakıp gidiyor bir nevi.Halbuki sizi asla bırakmayacağını dair söz vermişti. Bunlar bir filmde yaşanan Şeyler olabilir ama gerçek hayatta da Çokça mevcut.Kırıldığınız yerden onarmaya çalışıyorsunuz kendinizi.Çivi çiviyi söker mi acaba diyorsunuz ve bu Düşünceler geliyor aklınıza.Çare arıyorsunuz çünkü anlatabiliyor muyum
Daha önce de ayrıldık aynı şekilde ve aylarca sürdü.Depresyona girdim,Ölmek bile istedim ayrıldığımız için değil ömrüm boyunca bu yaptığının Acısını hatırlayacağımı bildiğim için.Sonra acısı bitmeden geri döndü diyebilirim.Pişman olduğunu görmek hafifletti nedense acımı affediverdim her şeyi.Şimdi yine başa sardık belki daha az zor ama zor.Aklima nedense sertap erener'in sarkisi geldi beyaz'in mudahelesiyle birlikte :)
2 ayda unutmak imkansiz gibi bisey.. Tek gecelik olmasaydi yeni sevgili bulsan dahi unutamazsin..
Aci cekmek zorundasin unutmak icin ayrica sabretmelisin..
Zaten duygusuz değildi.Bir kere oldu o da benimle ilgilenen,ilgimi çeken birisi.Saygı duyarım. Herkesin yaşam tarzı farklı. Başka bedenlere duygu olmadan dokunma fikri garip geldi sadece bana.
Kimseye şans da veremiyorum.Acaba biriyle tek gecelik bir şey değil de sevgili Olmayı denemeli miyim? Ki Sevdiğim başkayken haksızlık olur
Belkide en doğrusu bu.Zaten bir kere denedim olmadı.Çivi çiviyi sökmüyor,o yarayı daha çok kanatıyormuş malesef.Keşke olmasaydı da o ne yaparsa yapsın ben hep Sadık kalarak verseydim en güzel cevabı diyorum.Kendi kendime bi şekilde ayağa kalksaydım diyorum ama iş işten geçmiş oluyorseni yargılamıyorum üzüntülü olduğun belli
ama çivi çiviyi söker anlayışı tamamen yanlış bence her şeyi unutmaya yarayan sadece zamandır
diğer insanlarla ilişkiler kurmak içinde bulunduğun ruh halini daha da kötüleştirmeye yarar
kendini dinlenmeye al derim