Başka bedenler de yardımcı olmuyor unutmama :(

Hala onu Sevdiğim için bi başkasıyla Olmayı bile kendime yediremiyordum ama belki bu sadakati bozmak iyileşmeme yardımcı olur diye düşündüm,başka biriyle beraber oldum ama olmadı.
Bu kafayla sen düzelemezsin. Bir yola başvurmuşsun ama dikkatli et kötü yol olmasın. Yanlışla başka bir yanlışı silemezsin sadece üstünü örttüğünü sanırsın. Ama o hatalar üstünü örttüğün çarşaflardan bir gün taşar. Sen zor durumda kalırsın, anlatabiliyor muyum?

Derdim bu.Düşlemiyorum yahu bu nerden çıkıyor? Rüyamda görüyo olmam veya ne kadar kırılmış olursam olayım sanki bi parçamın hala onu seviyo oluşu benim suçum mu? Ondan nefret etmek için elimden geleni yapıyorum halbuki

Nefret etmek onu unutturmaz. Nefret ede ede sever insan. Unutmak istersen , anca unutursun.

Aklima nedense sertap erener'in sarkisi geldi beyaz'in mudahelesiyle birlikte :)

2 ayda unutmak imkansiz gibi bisey.. Tek gecelik olmasaydi yeni sevgili bulsan dahi unutamazsin..
Aci cekmek zorundasin unutmak icin ayrica sabretmelisin..

Saygı duyarım. Herkesin yaşam tarzı farklı. Başka bedenlere duygu olmadan dokunma fikri garip geldi sadece bana.

Aklima nedense sertap erener'in sarkisi geldi beyaz'in mudahelesiyle birlikte :)

2 ayda unutmak imkansiz gibi bisey.. Tek gecelik olmasaydi yeni sevgili bulsan dahi unutamazsin..
Aci cekmek zorundasin unutmak icin ayrica sabretmelisin..
Daha önce de ayrıldık aynı şekilde ve aylarca sürdü.Depresyona girdim,Ölmek bile istedim ayrıldığımız için değil ömrüm boyunca bu yaptığının Acısını hatırlayacağımı bildiğim için.Sonra acısı bitmeden geri döndü diyebilirim.Pişman olduğunu görmek hafifletti nedense acımı affediverdim her şeyi.Şimdi yine başa sardık belki daha az zor ama zor.

Kimseye şans da veremiyorum.Acaba biriyle tek gecelik bir şey değil de sevgili Olmayı denemeli miyim? Ki Sevdiğim başkayken haksızlık olur

Bence yapmayın.

Çivi çiviyi sökmüyor çünkü insan kendini daha kötü hissediyor.

Yaşınız genç, arkadaşlarınızla vakit geçirin dansa kursa gidin, hemşirwymişsimiz yüksek lisansa başlayın....yani hayata dönün biraz. Kafanızı başka şeylere yöneltin. Hayat heriften ibaret değil.

Kaldı ki adam şerefsiz, aldatmış, sevmiyor.

Zamanla unutursunuz. Mutlaka aşık olacağınız başka biriyle tanışırsınız.

Belkide en doğrusu bu.Zaten bir kere denedim olmadı.Çivi çiviyi sökmüyor,o yarayı daha çok kanatıyormuş malesef.Keşke olmasaydı da o ne yaparsa yapsın ben hep Sadık kalarak verseydim en güzel cevabı diyorum.Kendi kendime bi şekilde ayağa kalksaydım diyorum ama iş işten geçmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…