Başınızdan Geçen Düğün Kazaları

kaydirigubbakcemile3.ok eylendim okurken el salladın kayboldun haaaa süper yaaa

Merhaba,
Benim de düğünüm çok kötü geçti ama benim durumum biraz karışık ailem memlekette yaşadığı için ben yalnız yaşıyordum eşimle o ara tanıştık o da yalnız yaşıyordu evlenmeye karar verdik iki ay içinde nişan yaptık kardeşlerimin evinde evde sade bir yüzük töreni oldu sonradan benim işlerim kötü gidince maddi zorluk yasamaya başladım eşim boşa masraf yapma evi kapat birlikte yaşayalım dedi tamam dedim eşime taşındım sonradan annesi de bizle yaşamaya başladı her günüm kabus gibi geçti kadın sürekli başıma kaktı burası benim evim sen benim içime geldin dedi sen kimsine getirdi ama eşimin yanında bana çok iyi davranıyordu bir türlü inandıramadım kendime kadın bir seneyi burnumdan getirdi hatta bir ara nişan attık ama tekrar barıştık nihayet düğün günü geldi çattı sabah erken kalkıp kahvaltılarını hazırladım eşimi gelin arabasını almaya gönderdim arkasından kaynımla eltim geldi kaynım beni kuaföre bıraktı kabus burda başladı kuaför çok kalabalıktı geç geldiğimi söyleyip beni saatlerce beklettiler tabi tek basımayım ilgilenen kimse yok eşimin tarafı da gelmedi saatler sonra da onlar geldi nihayet saçım yapılıyordu bir telefon fotoğraf çekimimi iptal ettirmişler boşa masrafmış fotoğrafçı bana ağzına geleni saydı moralim sıfıra düştü üstüne saçım rezil bişey oldu bir saat sonra anca çıktık saat 3 tü 4 ye düğün vardı ve düğün yeri dağ basından tutulmuştu çok uzaktı daha kardeşimin evine gidilecekti annem babam burda yaşamadığı için gelin evi orası olmuştu ve daha Oray'a uğrayıp ordan çıkmam lazımdı nefes nefese anca yetiştik yemek yemeye oturmasınlar mı delirdim saat 4 olmuştu düğünün başlaması lazımdı ama millet kız evinde midesinin derdine düşmüştü bağıra çağıra milleti kapıya döktüm he bu arada tarlatanım da açılmadı gelinliğim saçım sönüktü düştük salon yoluna tam 1,5 saat geç kaldık salona adım atar atmaz bizi dansa kaldırdılar alnımdan sırtımdan ter akıyordu makyajım bozuldu eşim dans ederken yüzün gülsün diyordu ama Nasıl gülsün yüzüm yolda iki defada kaza atlattık dans bitti pasta için ışıklar açıldı bir baktım salon bomboş akraba arkadaş konu komşu kimse yok 20 bizden 20 onlardan ya vardı ya yoktu takı rezalet oldu bir saat ya oynadık ya oynamadık düğün bitti resim çektirmeye kaldık aile fotosu için kaynanam beni resimlerden çıkarttırdı çocuklarıyla hiç fotosu yokmuş moralim çok bozuktu herşey çok ama çok kötüydü keşke sadece nikah yapsaymışız üç gün geçti hala kendime gelemedim :,(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…