• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyleler?

Şans deneme erkekler için İçgüdüsel bir şey galiba ,yada belkide toplumda sevgili skoru bayanlara eksi erkeklere artı yazdığından onlar sürekli arama bizde şansını deneyene sinir olma halindeyiz
ya tutarsa hesabı alacakları cevap en fazla hayır bununda pek caydırıcı bir yaptırım olduğunu söyleyemeyiz kesin sonuca vardığım tek şey erkeklerin bu aranma , şans dneme söz konusu olduğunda gururunu bi kenara bıraktığı....

Kesinlikle..Şu ülkede kuma almak azda olsa insanlar tarafından garipsenmese hepimiz 3 4 eşli yaşarız gibime geliyor..Neyin doyumsuzluğu anlayamıyorum..

1 her çiçekten bal alıp egolarını şişirmek
2 yedeğini bulup iyi olanla devam etmek
3 her amaca ayrı hatun bulmak
4 karaktersizlik olduklarını ispat etmek için yaparlar

aklıma gelenler:52::27:

katılıyorum!

bir de şu iki kisiye de sevgililerine o mesajların whatapp konusmalarının goruntusunu alıp yollayasım geldi.

boyleleri, hicbir kadının hayatına girmeyi hak etmiyorlar.

Tamam erkekler matah varliklar degiller de hoslanmadigin adama kapi acmak sahte hesapla isletmek cart curt vs sen de cok uslu durmuyosun ki :) sen dogru olursan dogru seni bulur, yalan dolana kalkarsan yalanci dolanciyi cekersin ustune :) secret :)

Tamam erkekler matah varliklar degiller de hoslanmadigin adama kapi acmak sahte hesapla isletmek cart curt vs sen de cok uslu durmuyosun ki :) sen dogru olursan dogru seni bulur, yalan dolana kalkarsan yalanci dolanciyi cekersin ustune :) secret :)

Konuyu birdaha oku canım..Ben o erkeklerle bişey olsun diye sahte hesap açmadım beğendiğim sayflar var takip ediyorum ve arkadaslarıma akrabalarıma vs bakıyorum profillerine..Düşün sana bukadar yazan bir insan var sen merak edip bu adamın profiline bakmaz mısın?Bakmam dersen bende gülerim.Ekleme mevzusuda samimiyetine inanmıyordum oyuzden denemek istedim çünkü okadar yalvardı ki cidden bi dürüstlük sezseydim belki tanıma şansı vericektim.İyikide eklemişim iyikide tanımışım ve konuşmayı kesmişim ;) Onun haricinde hiçbiriyle bi iletişimim olmadı yani..Kapı açmak derken?Hangi kapıdan bahsettin.Yalancı olupta yalancıyı doğru olup doğruyu çekmek lafı doğru olsaydı bukadar insan buralara boşuna dert yanmazdı dimi:)Secret :))

Bence o yazdığın benim anlatmak istediğim değil senin anlamak istediğin şekerin ;) Ben burda ne kadar kötü bir durumda ne kadar mutsuz ve hiçbirşeyim yolunda gitmediği durumlarımıda paylaştım.Az çok herkes bnm yaşadıklarımı yaşıyor kimse kimseden üstün değil.Ben sadece niye böyle ...zler diye paylaştım.Anlamadıysan birdaha oku yine anlamazsan yine oku canm:)

Adam gözlerin güzel dedi diye niye sana yan gözle baktığını düşünüyorsun pardon da ? İçin mi fesat.

Bukadar yazılandan bunu mu anladın?Tanıdığım bir insan ve buna benzer birsürü hareketi oldu.Umarım merakını gidermişimdir :)

Valla ben erkeklerin çoğunun şerefsiz olduğunu düşünüyorum,demek ki sen yaşasan böyle düşünürsün:)Aşk böyle basit birşey değil canım anlada gel;)

Valla ben erkeklerin çoğunun şerefsiz olduğunu düşünüyorum,demek ki sen yaşasan böyle düşünürsün:)Aşk böyle basit birşey değil canım anlada gel;)
dahi anlamındaki -de ayrı yazılır, öğren DE gel :)
şerefsiz olanlara kafa yormana gerek yok bu kadar tatlım, her cinsin kalitesiz olanı var. sen de şerefsiz dediklerini buraya yazacak denli önemsemezsin olur biter.

dahi anlamındaki -de ayrı yazılır, öğren DE gel :)
şerefsiz olanlara kafa yormana gerek yok bu kadar tatlım, her cinsin kalitesiz olanı var. sen de şerefsiz dediklerini buraya yazacak denli önemsemezsin olur biter
Yazım yanlışını gördüğün kadar dikkatle okusaydın anlatmaya çalıştığımı anlardın yanlış topiğe gelmişsin varsa böyle dil bilgsyle ilgili bi konu oraya alalım seni:)Ayrıca yine dikkatli okumamışsın ki başlarken belirttiğim gbi dert edilcek bir konu değil sadece nye bu arayışlara girerler diye bi soru sormaktı.Neyi düşünüp neyi dert edip etmiyceğimi sizlere sorcak halim yok..Madem aykırı düşünüyorsunuz yazdıklarımı beğenmediniz güle güle ozaman konuyu dağıtmayın gerci dağılcağı kadar dağıldı ztn

biz de nereye yazıp yazmayacağımızı sana soracak değiliz. soruna cevaba gelince de, fake hesabından kontrol ettiğin adam güzel sözleriyle gururunu okşamış ki, "dürüstlüğünü" test etme ihtiyacı duymuşsun. zaten dürüst bir adam "başka kızları gözüm görmüyor" tarzında palavralar sıkmaz. erkekler böyledir, oltayı atarlar, kim takılırsa...

biz de nereye yazıp yazmayacağımızı sana soracak değiliz. soruna cevaba gelince de, fake hesabından kontrol ettiğin adam güzel sözleriyle gururunu okşamış ki, "dürüstlüğünü" test etme ihtiyacı duymuşsun. zaten dürüst bir adam "başka kızları gözüm görmüyor" tarzında palavralar sıkmaz. erkekler böyledir, oltayı atarlar, kim takılırsa...

Konuyu dağıtcaksanız güle güle dedim yine anlayamamışsın birdaha oku:) Ayrıca gururum okşansa ne olur bunda buraya yazıcak kadar sorun göremiyorum okadar lafı size etseler sizin okşanmaz sanırım ruhunuz benim orda yanlış bir davranışım yok ki:) Bence anlatmaya çalıştığımı anla öyle yorum yaz konuyu başka yerlere çekmeye lüzum yok.Gururum okşanıp test etmeye çalışmışsam bunun neresinde yanlışlık var.Ben zaten yazdım oraya okadar çok yazdı ki samimilğine inansaydım belki sans vereblirdim diye.Hadi canım şu sayfları birdaha oku tekrar yorum yap bakalım anlıycakmısın bu sefer

Yazım yanlışını gördüğün kadar dikkatle okusaydın anlatmaya çalıştığımı anlardın yanlış topiğe gelmişsin varsa böyle dil bilgsyle ilgili bi konu oraya alalım seni:)Ayrıca yine dikkatli okumamışsın ki başlarken belirttiğim gbi dert edilcek bir konu değil sadece nye bu arayışlara girerler diye bi soru sormaktı.Neyi düşünüp neyi dert edip etmiyceğimi sizlere sorcak halim yok..Madem aykırı düşünüyorsunuz yazdıklarımı beğenmediniz güle güle ozaman konuyu dağıtmayın gerci dağılcağı kadar dağıldı ztn

Önce eleştirilere açık olmayı öğren ne bu saldırganlık ? benim yazımı alıntıladığında "Ben burda ne kadar kötü bir durumda ne kadar mutsuz ve hiçbirşeyim yolunda gitmediği durumlarımıda paylaştım." demişsin. Sen kendinle çelişiyorsun. Şimdi de dert edilcek konu değil diyorsun. Pardon da senin derdin ne cidden?

Son düzenleme:
erkekleri bilmem de sen niye böylesin.Evli adamın biri gelip sana hangi cesaretle söylüyorsa gözlerin ne güzel dediğinde neden tepkini verip ağırlığını koymuyorsun.Birileri senin isteğin dışında aradığında ya da mesaj attığında,ne münasebet beni arama deyip kapatmıyorsun.

Önce eleştirilere açık olmayı öğren ne bu saldırganlık ? benim yazımı alıntıladığında "Ben burda ne kadar kötü bir durumda ne kadar mutsuz ve hiçbirşeyim yolunda gitmediği durumlarımıda paylaştım." demişsin. Sen kendinle çelişiyorsun. Şimdi de dert edilcek konu değil diyorsun. Pardon da senin derdin ne cidden?

Aynı soruyu bende sana sorucaktım çünkü lafı başka yerinden anlıyorsun ben sana mutsuz olduğum zamanlarıda paylaştım çünkü hava atıcak bir durum yok diyorum.Kendimle çelişmekle ne alakası var bunun allah aşkına gereksiz yorumlar yapıp oyalama burayı cidden zorunuz ne anlamadım ki.Ben eleştiriye gayet açığım bunun eleştriyle ne alakası var siz resmen bnm yapmadığım birşeyi anlattığım durumun tam tersini anlattığımı iddaa edip ona göre yorumlarda bulunuyorsunuz kafanıza göre konuşmayın yok efendim niye bukadar takmışım yok efendim doğru olursak doğruları bulurmuşuz bilmem ne.Hadi canım başka konuya benim sinirlerimi daha fazla zıplatma.Ne dye cıdırlanıp benle sidik yarıştırmya çalışıyorsunuz anlamadım sizin başınızada böyle bişey geldi sanırım erkek arkadasnız tarafından bu ısrarlar ancak öyle olur.Daha ne anlatmaya çalıştığımı anlamadan bnm ne düşündüğümü bilmeden burda meşgul etme insanları.

adam değilde erkek olduklarını sandıkları için böyleler. Şuanda içimden ettiğim tüm küfürleri sonuna kadar hakettikleri için böyleler.Küçükken aslan oğlum ne canlar yakacak benm oğlum kızlar etrafında olacak oğlumun diye yetiştirdiğimiz için böyleler. Onu seviim şunla evleniyim bunla yatııyım dedikleri için böyleler. Ve bazı gerizekalı bayanların erkek gördümü bişi bulmuş gibi üstlerine atmalarından dolayı böyleler, kadınlık gururunu yerlere attıkları için, erkekler tüm kızlarda böylemi acaba diye denediği için böyleler.

ama özetle karakterleri olmadığı için böyleler.

Aynı soruyu bende sana sorucaktım çünkü lafı başka yerinden anlıyorsun ben sana mutsuz olduğum zamanlarıda paylaştım çünkü hava atıcak bir durum yok diyorum.Kendimle çelişmekle ne alakası var bunun allah aşkına gereksiz yorumlar yapıp oyalama burayı cidden zorunuz ne anlamadım ki.Ben eleştiriye gayet açığım bunun eleştriyle ne alakası var siz resmen bnm yapmadığım birşeyi anlattığım durumun tam tersini anlattığımı iddaa edip ona göre yorumlarda bulunuyorsunuz kafanıza göre konuşmayın yok efendim niye bukadar takmışım yok efendim doğru olursak doğruları bulurmuşuz bilmem ne.Hadi canım başka konuya benim sinirlerimi daha fazla zıplatma.Ne dye cıdırlanıp benle sidik yarıştırmya çalışıyorsunuz anlamadım sizin başınızada böyle bişey geldi sanırım erkek arkadasnız tarafından bu ısrarlar ancak öyle olur.Daha ne anlatmaya çalıştığımı anlamadan bnm ne düşündüğümü bilmeden burda meşgul etme insanları.

Doktora görünmelisin bence. Benim düşüncemi paylaşan insanlar var yani hepimiz yanlış anlamış olamayız değil mi ? Kabullen bence. Bu arada pardon da sen kimsin de ben senin sidik yarıştırayım? Birden çok kişilik göstergesi mevcut sende şizofreni vakası gibi tabi tam teşhis için bir uzmana gitmelisin. (Meşgul etme insanları demişsin ya ona göre bu çıkarımda bulundum )

erkekleri bilmem de sen niye böylesin.Evli adamın biri gelip sana hangi cesaretle söylüyorsa gözlerin ne güzel dediğinde neden tepkini verip ağırlığını koymuyorsun.Birileri senin isteğin dışında aradığında ya da mesaj attığında,ne münasebet beni arama deyip kapatmıyorsun.

Burda birçok insanın paylaştığı konular erkekler hakkında genelde kadınlara nasıl sulanıyorlarsa ozaman hangi cesarette bulunuyorlarsa bana da aynı cesarette bulunmuşlar.Yolda laf atan erkekler var mesela biz mi veriyoruz bu cesareti?Ayrıca diğer olaylarda terslediğimi yazdığım gbi bu evli adam konusunda da terslediğimi anlamanız lazım zeki arkadasım herşeyi dıdısına kadar yazcak değilim.Zaten terslemesem burda gelipte konuya bunu yazmam di mi?Birdaha oku bence sende.Konunun geneline yorum yap anlatmak istediğimi anla öyle yaz amacından baska yerlere çekmeyin

Doktora görünmelisin bence. Benim düşüncemi paylaşan insanlar var yani hepimiz yanlış anlamış olamayız değil mi ? Kabullen bence. Bu arada pardon da sen kimsin de ben senin sidik yarıştırayım? Birden çok kişilik göstergesi mevcut sende şizofreni vakası gibi tabi tam teşhis için bir uzmana gitmelisin. (Meşgul etme insanları demişsin ya ona göre bu çıkarımda bulundum )
Bilmem bukadar şansını zorladığına göre yarıştırdığın bişeyler var:)Hepiniz yanlış değil anlamak istediğini yazmış çünkü konuyu açan insan olarak ne anlatmaya çalıştığımı benden iyi bilcek değilsiniz di mi?Evet uzmana gidicem siz ne kullanıyorsanız bana da yazsın ;)

Burda birçok insanın paylaştığı konular erkekler hakkında genelde kadınlara nasıl sulanıyorlarsa ozaman hangi cesarette bulunuyorlarsa bana da aynı cesarette bulunmuşlar.Yolda laf atan erkekler var mesela biz mi veriyoruz bu cesareti?Ayrıca diğer olaylarda terslediğimi yazdığım gbi bu evli adam konusunda da terslediğimi anlamanız lazım zeki arkadasım herşeyi dıdısına kadar yazcak değilim.Zaten terslemesem burda gelipte konuya bunu yazmam di mi?Birdaha oku bence sende.Konunun geneline yorum yap anlatmak istediğimi anla öyle yaz amacından baska yerlere çekmeyin

Şşşşşttttt ağırdan gel bakalım.Sen önce kendi yazdıkalrını kendi oku,bana akıl padişahlığı taslama.Bak güzelim biri benim vermediğim numaramdan beni arıyorsa lafımı söyler suratına kaparım.Bir daha sıkıyorsda arasın.Evli adam gelip bana gözlerin ne güzel derse ona öyle bir laf derim ki,bırak bakmayı sokağımdan geçöemez.Baksa da görmem.Hem istemiyeceğim hem sahte facelerden mileleti araştıracağım.Telefonda iyi veya kötü konuşmak bile ümit vermektir.İstemiyorsam istemiyorumdur bu kadar NET

Back