Ben de bir gelinlik beğenmiştim, provaya gittiğimde bir de ne göreyim ... benim beğendiğimle alakası yokk... hemen iptal ettim...o gün gittim hazır bir gelinlik aldım (tabii zayıftım o zaman, bütün gelinlikler oluyordu üzerime :Roflol:)
Düğün günü (bizim düğün gündüz olmuştu) sabahın köründe beni almaya geldiler (6 30 da)sırnaşık şey neyse, kuaför ETİLER de... fotoğrafçı FATİH te... düğün BAKIRKÖY de olunca.... yetişmek kolay olmadı... o stresi yaşamak feci bişey..Nikah memuru az kalsın gidiyormuş...zor tutmuşlar adamı...:Roflol::Roflol: Keşke tutmasalarmış ta gitseymiş dediğim zamanlar olmadı değil sırnaşık şey
Tabii biz bu kadar stres üzerine, salona girer girmez nikah masasına oturtulduk... Bu arada hemen nikah merasimi başlamış-- mış diyorum, çünkü ben etrafıma bakmakla meşgulum... kim gelmiş kim gelmemiş kontrol ediyorum salondakileri ... bi anda mikrofon uzatıldı... :1shok: eyvahh ne sordu ki şimdi bu adam bana diyorum fisfisfis saniyeler geçiyor... ben bakıyorum, memur bakıyor...ben bakıyorum memur bakıyor... hey allam ne dicem ben şimdi ne sordu bana diyorum kafamçokkarıştı Evet!!! dedimsırnaşık şey alkış kopunca heh dedim doğru yerde söylemişimsırnaşık şey
ay güldürdün beni gerçekten çok komikti iyiki eveti doğru yerde söylemişşin aksini düşünemiyorum :roflol::roflol: