• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başınızdan Geçen Düğün Kazaları

Ben de bir gelinlik beğenmiştim, provaya gittiğimde bir de ne göreyim ... benim beğendiğimle alakası yokk... hemen iptal ettim...o gün gittim hazır bir gelinlik aldım (tabii zayıftım o zaman, bütün gelinlikler oluyordu üzerime :Roflol:)

Düğün günü (bizim düğün gündüz olmuştu) sabahın köründe beni almaya geldiler (6 30 da)sırnaşık şey neyse, kuaför ETİLER de... fotoğrafçı FATİH te... düğün BAKIRKÖY de olunca.... yetişmek kolay olmadı... o stresi yaşamak feci bişey..Nikah memuru az kalsın gidiyormuş...zor tutmuşlar adamı...:Roflol::Roflol: Keşke tutmasalarmış ta gitseymiş dediğim zamanlar olmadı değil sırnaşık şey

Tabii biz bu kadar stres üzerine, salona girer girmez nikah masasına oturtulduk... Bu arada hemen nikah merasimi başlamış-- mış diyorum, çünkü ben etrafıma bakmakla meşgulum... kim gelmiş kim gelmemiş kontrol ediyorum salondakileri ... bi anda mikrofon uzatıldı... :1shok: eyvahh ne sordu ki şimdi bu adam bana diyorum fisfisfis saniyeler geçiyor... ben bakıyorum, memur bakıyor...ben bakıyorum memur bakıyor... hey allam ne dicem ben şimdi ne sordu bana diyorum kafamçokkarıştı Evet!!! dedimsırnaşık şey alkış kopunca heh dedim doğru yerde söylemişimsırnaşık şey

ay güldürdün beni gerçekten çok komikti iyiki eveti doğru yerde söylemişşin aksini düşünemiyorum :roflol::roflol:

Kızlar benim iki düğünüm oldu biri çok güzel geçti ikincisi çok kötü başladı. Kuaför saçlarımı makyajımı mahvetti. Kız bana bir ruj sürdü palyanço gibi olmuştum. Far alnımda. Gözüme kilikit soktu iki gözüm iki çeşme alerji oldu akıyor. Eve gerip gelip makyajımı kendim yaptım. Ama öyle sinirliyim nedrdeyse duvağımı atıp zıplayacaktım. Sonra kuaföre gittik adam resimleri çekecek yüzün titriyor dedi sahiden yanaklarım titriyordu hayatımda ilk kez böyle şey oldu. Adam espriyldi hatta yüzümdeki suratsız duruş gitti neşe geldi. AYY bir kaşımı çatmışım alnımda iz kalmış elimle düzeltiyorum düzelmiyordu. O halde nikaha gittik tam adam nikahı kıyıyor bana gülme krizi geldi. Allahım nerdeyse sandelyeden düşeceğim. Kendimi tutkça gülmek geliyor. Benle beraber salonda herkes gülmeye başladı. İnanı eveti zor dedim çok komikti benimki hem kaza hem güzel bir anı.

çok güldüm başıma gelmez heralde gerçekten çok komik değildi belki o an için fakat öyle bi anlatmışşın ki gülme krizine girdim iyiki gülerken sandalyeden düşmemişin ona dua et bence

Allah a sukur birsey olmadi sadece gelinlik uzun ya tutmadan on tarafini yuruyemezsin, iste masadan kalktim oynamaya gidiyorduk o an tutmamistim on tarafini bastim ve az daha dusuyordum, toparladim biraz esimde yanimdaydim tuttu kolumu:sm_cool: hey Allah im, simdi guluyorum o ani dusununce :roflol: ama bide dussydim:nazar:

Allah a sukur birsey olmadi sadece gelinlik uzun ya tutmadan on tarafini yuruyemezsin, iste masadan kalktim oynamaya gidiyorduk o an tutmamistim on tarafini bastim ve az daha dusuyordum, toparladim biraz esimde yanimdaydim tuttu kolumu:sm_cool: hey Allah im, simdi guluyorum o ani dusununce :roflol: ama bide dussydim:nazar:

kaydirigubbakcemile2 4 kez ben de aynı tehlikeyi geçirdim oynarken
nerdeyse ayakları havaya dikecektim hihoyyyt

Valaha benim ole biseyim olmadigi iicn neyimi anlatayim ki sadece nikah kiyilcagi gun esim beni almaya geldi bende beyaz bi elbise giydim gel gorki esim beni ole gorunce hemsireye benzeti ve o sinirle gitim kot pantolonumu ve ustunede hakim yaka spor mini yesil elbisemi giyip gitik amam guzeldi nikah dugunumdede ole bisey olmadi herseyguzeldi sadece dugun gecesi benim dugunum gunduzdu bizde anlastik dugunden sonra vegelicez ust deiscez ve yemeke gidcez eglenelimdedik eve geldik ayaklarim sismis neyse yemek yedik evde gelinlikim sirf tas oldugu icin omuzlarim yara olmustu gelinlikimigorumcemin yardimi ile cikardim gelki duvak cikmadi gorumcemde sinirlendi bi cekti duvak elinde kaldi yirtldi gece eve gedimzide de esime ben yorgunum bana dokunma dedim ve yattim sbahta kalktimki bi adamin yainda yatiorum ben kendimi hala bekar saniordum ya dedim esim gulmekten olmustu

buda taze bi olay benden ... komşumuzun kızı evleniyor.. bizim buralarda adet var. kınada gelinin eline kınayı yakarlar sonra kız arkadaşları gelini oturduğu sandalyeyle havaya kaldırırlar.. damatta gelir havada sandalyedeki gelini kucağına alır kaçırır.. nitekim yine böyle olacaktıı.. damat tuttu gelini kucağında kızla koşarken yerle bir oldular.. gelin düştüğü yetmezmiş gibi bide damat üstüne düştü.. hastanelik oldular valla kırık çıkık yok ama düğünü topallayarak geçirmek zorunda kaldılar

buda taze bi olay benden ... komşumuzun kızı evleniyor.. bizim buralarda adet var. kınada gelinin eline kınayı yakarlar sonra kız arkadaşları gelini oturduğu sandalyeyle havaya kaldırırlar.. damatta gelir havada sandalyedeki gelini kucağına alır kaçırır.. nitekim yine böyle olacaktıı.. damat tuttu gelini kucağında kızla koşarken yerle bir oldular.. gelin düştüğü yetmezmiş gibi bide damat üstüne düştü.. hastanelik oldular valla kırık çıkık yok ama düğünü topallayarak geçirmek zorunda kaldılar

ay yazık ya baya bi talihsizlik olmuş.
benimde abimin düğününde sözüm ona makyözle anlaşıldı kadın yapacaktı makyajı çünkü kuafördeki makyaj yapan 4 tane gelin vardı 4 ününde gözlerini kaşına kadar maviye boyamıştı o yüzden makyöz dedik anlar bu işten 4 ay önceden randevu alındı düğün günü bi telefon başka şehirden müşterim çıktı kendi başının çaresine bak ay nasıl sinirlenmişti abimin eşi ağlama krizi geçirse haklıydı ondan sonra arkadaşlarını aradı makyaj malzemesi getirdiler kuzeniyle arkadaşları yaptı düğün makyajını ama o makyözden daha güzel yaptılar kına gecesinde bi cahillik yapıp o makyöz yapmıştı da makyajı

gecen yaz yegenimi evlendirdik...dugun salonuna oglum sayesinde gec kaldik neyse gittigimizde dugun baslamis herkes oynuyor..usulen ilk kaynanamlara hosgeldin demem lazim onlara dogru yoneldim ..yaklastim yaklastim el salladim kiiii birden kayboldum :roflol: dugun salonunu yapan akillilar gozle gorulmeyen kucuk bir set yapmislar kenarlara ben topuklarla oraya takilinca yapistim yere :roflol: kaynanamlarda sok olmus ,dustugumude anlamamislar ..bu kiz birden nereye kayboldu diye bakiniyorlarmis :roflol: o an utanmistim ama cokta gulmustum..benden sonra ayni setten coookk kisi dustu şutarafagitti

sırnaşık şey of yaa ne güldü..Ben de genelden merdivenlerden düşer kendi kendime gülerimsırnaşık şey

benimde dugunumde ufak defek kazalar gelmisti basima fotografcidan ciktik salona gidicez daha arabaya binmeden cocuklar onumuzu kestiler zarf istiyolar birazini verdiler bi tane cocuk fazladan kapti onun pesine kosarken diger zarflarda arabanin kapisinin ustundeydi kapi acik baska bi cocuk gelip butun zaflari yurutmustu ben olayi gordum o kadar hirslandim ki cocugun pesinde kosucaktim nerdeyse gelinlikle
baska bir anida dugunde halay cekiyoruz tam halayin hizli zamani hani gelinligin kabarik durmasi icin bi sey giyiyoruz ya alttan o dusmeye basladi tutamiyorum gorumceme dedim apar topar beni aldi ama hem ben tutuyorum hem gorumcem 2. kata oyle ciktik gelin odasina girdik hemen bi cengelli igneyle belime gore yaptik simdi 8. seneye girdik hos bir ani hepsi

ahh okuyunca kendi başıma gelenler geldi aklıma...
Düğüne kalmış 5 gün gelinliğimi halen teslim almadık gelinlikçi önceden vermek istemiyordu neymiş efendim erken teslim alırsak gelin gelinliği görmekten bıkar giymek istemezmiş iyi tamam dedik gittik teslim almaya gelinliği giydim iğrenç duruyo kirli gibi sonra eteklerinde işler vardı orayabi baktık kadın ütülerken yakmış bide çaktırmıyo yok dio ama resmen ütü şekli var ve renk değişmiş bi yeri değil parça parça her yerde var nerdeyse delircem gelin olcam gelinliğim yok kadın gelinlik yanık deil dio dur dio geçircem o lekeyi alıyo gelinliği bi sprey sıkıyo çitilio al dio geçti çitilediği yer oluyo pamuk pamuk gelinlik yeni deil sanki 100 defa giyilmiş gibi oldu kavga kıyamet çıktık gelinliğim yok çıktık hazır gelinlik bakıyoruz annem kayınvalidem gir çık gir çık gelinlikçilere hiç birini beğenmiyorum annelere siz beğenin ben giyicem dedim bi yere girdik kabinde giyindim annemlere gösteriyorum kayınvalidem bu ne hal dedi ne oldu dedim saçların dedi aynaya bi baktım strestenmi nedir saçların dim dik olmuş çim adam gibi uzun saçlarım havada dim dik duruyo kendimi öyle gördüm gülsemmi ağlasammı halen gözümün önünden gitmiyo o halim neyse sonra bi yerde bi gelinlik beğendik aldık geldik ama eve geldik gelinlik nasıl bişey bakmak istemiyorum tarif edemiyorum çok kötüydü..

Nikahımız oldu yemek yapıyoruz herkes bindi arabasına konvoy halinde gidiyoruz yolda bi araba konvoydaki bütün arabaları rahatsız ediyo benim eşimde zaten çalmadan oynar aynadan onlara bakıyormuş sonra bizi sıkıştırdı eşimde onu sıkıştırdı araba gidemedi eşim indi arabadan ben delircem gidip onları dövücek neyse sakinleştirdiler ama eşim çok sinirli gelin arabasında arkadada kayınvalimdele kayınpederim oturuyo eşim sinirli araba kullanmasın diye kayınperderim arabayı kullandı eşim arkaya oturdu yemek salonuna gelin önce damat arkada gittik.

ben düğünümde düştüm :)))))))))))))))))

düğün bitmek üzere, aile fotoğrafları çekilecek, salon kalabalıkca,

eşim ve beni oturttular yanyana, ben duvağımın üzerine oturmuşum, saçımı çekiyor duvak, saçım bozulmasın diye kalkıp düzenleyeyim derken sandalyem düşmüş fark etmedim (kimse farketmemiş herkes kendi derdinde) tekrar oturduğumda yerdeydim bacaklar hafif havada (neyseki çok kaldırmamışım bacaklarımı) :utangac:

çok utandım ama farkettirmedim kahkaha atmaya başladım. annemler yanıma koştular bişey oldumu diye.

fotoğrafçı ve kameraman o anı kaçırdıklarına çok üzüldüler kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kızlar çok güldüm ya bende anlatayım nişanımı fotoğrafçıya girdik resim çekinecez nasıl durcamızı karalaştırdık fotoğrafçı gözgöze bakışın dedi ben nişanlıma bakınca öle bi gülmek geliyo ki anlatamam baktıkça kahkahayı basıyodum bilmem neden sonuçta göz göze bi fotoğrafımız olmadı ve bizi çekerken diğer aile üyeleride vardı onlar artık dışarı attılar kendilerini benim gülmelerimden dolayı onlarda bana gldüler
neyse bizim nişan evin önünde oldu nişanlımla aynı yerde bi sigortacıda çalışıyoduk ikimizde nişanda olunca patron yanlız kaldı işlri yürütemedi nişanda ikidebir nişanlımın telefonu çaldı şu nasıldı nasıl yapıyoduk diye sordu en sonunda nişanlım iş yerine gitti allahtan ben daha dışarı çıkmamıştım neyse çıktık oynuyoruz annem para takacak nişanlıma verdi bana geldi sıra arka arka geliyodu bide ne görem annem nişanlımın üstüne çıktıya eteğime basıyo ben zannettin etek düşüyo anne diye bi çığlık attım annem hemen indi bu kadar geldi aklıma 1 sene geçti hala nişanlıyım ya aşkım asker şimdi ama 5 ayımız kaldı kavuşcaz inş

benim dugun gunu gelinligimin arkasinin fermuari bozuldu.allahtan dugun bitmisti.daha sonra bogazim agriyordu.1 bardak bitki cayi verdiler ve cay sicak sicak gelinligime dokuldu.o gun basima gelmeyen kalmadi.

benim eşimin tarafında olan bütün düğünlerde aşırı silah atılır malesef
neyse onların tarafa kınaya ve nikaha gitiik
oyun faslı başladısositososito biri gelmiş eşimin tepesinde silah sıkıyo:kızgın:
boş kovanlar omzundan dökülüyo:kızgın:
tuttum çektim onu başka tarafa
o arada halasının oğluda gelmiş benim başımda saydırıyo
bi tane boş kovan geldi alnıma çarptı:tomato:
ben hayatımda ilk kez silah görmüşüm zaten korkuyorum
neyse ben vuruldum sandım
alnımı tuttum yığıldım olduğum yere:bbo::bbo:

Düğünümde başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde.:kızgın:
İki düğün yapıldı.Biri benim memleketimde yani İzmir'de ,diğeri de eşimin memlekti Ankara'da...
İzmir'de hem nikahım kıyıldı hem de düğünüm oldu.Çok güzel bir gelin olduğumu söyledl herkes.Fotoğraf için sıraya geçti millet.delikafadulden Ben de kolay kolay bir şeyi beğenmem ,ama gerçekten de saçımdan tutun makyajıma ,gelinliğime kadar her şey dört dörtlüktü.Düğünden bir gün sonra arabaya binerken kapı kapandı ,parmağım sıkıştı.Kimse olmadığı için diğer elimle parmağımı kurtarmam zor oldu.Davul gibi şişti,günlerce zonk zonk zonkladı.Tırnağım çekildi,bandajlandı.Birkaç gün sonra Ankara'da bir düğünümüz daha oldu.Sarılı parmaklar gelin oldum.Gelinliğimin fermuarını kızın biri çekerken fermuar elinde kaldı.Hüngür hüngür ağladım.Gelinliğimi üstümde diktiler.Olmayacak şeyler geldi başıma.
Herkes nazar ,dedi.Ben de inanırım nazara...:1closedeyes:

Son düzenleme:
ay alemsiniz kızlar valla gule gule bir hal oldum..benim de kınada elbisem yırtılmıstı..terden yapısmıs bırden oturnca cart ayse teyzesı olduk...neyse kı dıkılecek gıbıydı hallettıler..ay cok komıktı ama ya..nazar valla nazar..

tek bende oluyor diyordum herkesin başına gelmiş meğer )))) benimde düğün günümden 1 gün önce verdiler gelinliğimi. 2 gün önce başkasına kiralamış meğer gelinliğimi eteği 10cm kıvırmış başka etek üstü kirli dedim bu kirli yok dedi o dikişte oldu çıkmaz o zaten 1 gün kalmış düğüne parasını vermişiz. eşim sinirli aman olsun dedim ama eve gidince ıslak mendille sildim çıktı ve o anda bende çok sinirlendim yapacak bişey yok. düğünde ise kıvrımlı eteği gösterip gülenler oldu inş çocuklarında yaşarlarda anlarlar beni.
kınada ise kına yakıldı oynayacaz meşale koymuşlar ortalık yere ben farketmedim hoopp yuvarlandı eteğimin altına girdi vee kına kıyafetim yandı allahtan ben yanmadım. ağlayacaktım nerdeyse eşimin gözüne baktım boşver diye işaret etti oynamaya devam tabi.
yalnız bizde göz çok fazlaydı mutluluğumuzu sevgimizi hala kıskanır eşimin tarafı. allah kem gözlerden korusun.

geçen sene kuzenimin kınasında bana verdi teyzem kına tepsisini üzerine bişeyler diktiler hazırmısınız dendi dedik hazırız o ara biri kınadaki maytapları yapmaya başladı bide tabağın göbeğinde bişi vardı onu yaktı önce hafif hafif kıvılcımlar çıkartan şey sonra uçak gibi ses çıkartarak 1 metre kıvılcım yapmaya başladı ellerime dökülünce nasıl yandım anlatamam bi yandan da millet mum tutmuş altından geçiyorum ben geçiyorum millet çığlık atıp elleri bırakıyo yaklaşık 30 saniye sürdü o zımbırtı ama bana 3 saat gibi geldi hala kaseti izler güleriz günlerce ellerimdeki yanık izleri geçmedi ama ahtım var 31 ekim gecesi bende birini yakıcam aynı şekilde =)

tam dügün salonunda karşılanacakkaen merdivenlerde topugum kırılmasınmı ?
bir ayak 10 cm yukarda güzel bir şekilde girdik piste hiç sormayın dügün dansımızı yapamadan kız kardeşim sagolsun ayakkabıcıklarını bana verdide duvagımı açabildik ..kız kardeşimde ewe gitti nişanlısıyla bana ayakkabı getirdi ewden ama o an gitti işte hatrladıkca üzülüyorum ..kesin kuafördeki kızların nazarına geldim :D:D:D
kızlar sizinkilerde cok güzelmiş :)

Back