Ben de bir gelinlik beğenmiştim, provaya gittiğimde bir de ne göreyim ... benim beğendiğimle alakası yokk... hemen iptal ettim...o gün gittim hazır bir gelinlik aldım (tabii zayıftım o zaman, bütün gelinlikler oluyordu üzerime :Roflol:)
Düğün günü (bizim düğün gündüz olmuştu) sabahın köründe beni almaya geldiler (6 30 da)sırnaşık şey neyse, kuaför ETİLER de... fotoğrafçı FATİH te... düğün BAKIRKÖY de olunca.... yetişmek kolay olmadı... o stresi yaşamak feci bişey..Nikah memuru az kalsın gidiyormuş...zor tutmuşlar adamı...:Roflol::Roflol: Keşke tutmasalarmış ta gitseymiş dediğim zamanlar olmadı değil sırnaşık şey
Tabii biz bu kadar stres üzerine, salona girer girmez nikah masasına oturtulduk... Bu arada hemen nikah merasimi başlamış-- mış diyorum, çünkü ben etrafıma bakmakla meşgulum... kim gelmiş kim gelmemiş kontrol ediyorum salondakileri ... bi anda mikrofon uzatıldı... :1shok: eyvahh ne sordu ki şimdi bu adam bana diyorum fisfisfis saniyeler geçiyor... ben bakıyorum, memur bakıyor...ben bakıyorum memur bakıyor... hey allam ne dicem ben şimdi ne sordu bana diyorum kafamçokkarıştı Evet!!! dedimsırnaşık şey alkış kopunca heh dedim doğru yerde söylemişimsırnaşık şey
Kızlar benim iki düğünüm oldu biri çok güzel geçti ikincisi çok kötü başladı. Kuaför saçlarımı makyajımı mahvetti. Kız bana bir ruj sürdü palyanço gibi olmuştum. Far alnımda. Gözüme kilikit soktu iki gözüm iki çeşme alerji oldu akıyor. Eve gerip gelip makyajımı kendim yaptım. Ama öyle sinirliyim nedrdeyse duvağımı atıp zıplayacaktım. Sonra kuaföre gittik adam resimleri çekecek yüzün titriyor dedi sahiden yanaklarım titriyordu hayatımda ilk kez böyle şey oldu. Adam espriyldi hatta yüzümdeki suratsız duruş gitti neşe geldi. AYY bir kaşımı çatmışım alnımda iz kalmış elimle düzeltiyorum düzelmiyordu. O halde nikaha gittik tam adam nikahı kıyıyor bana gülme krizi geldi. Allahım nerdeyse sandelyeden düşeceğim. Kendimi tutkça gülmek geliyor. Benle beraber salonda herkes gülmeye başladı. İnanı eveti zor dedim çok komikti benimki hem kaza hem güzel bir anı.
Allah a sukur birsey olmadi sadece gelinlik uzun ya tutmadan on tarafini yuruyemezsin, iste masadan kalktim oynamaya gidiyorduk o an tutmamistim on tarafini bastim ve az daha dusuyordum, toparladim biraz esimde yanimdaydim tuttu kolumu:sm_cool: hey Allah im, simdi guluyorum o ani dusununce :roflol: ama bide dussydim
buda taze bi olay benden ... komşumuzun kızı evleniyor.. bizim buralarda adet var. kınada gelinin eline kınayı yakarlar sonra kız arkadaşları gelini oturduğu sandalyeyle havaya kaldırırlar.. damatta gelir havada sandalyedeki gelini kucağına alır kaçırır.. nitekim yine böyle olacaktıı.. damat tuttu gelini kucağında kızla koşarken yerle bir oldular.. gelin düştüğü yetmezmiş gibi bide damat üstüne düştü.. hastanelik oldular valla kırık çıkık yok ama düğünü topallayarak geçirmek zorunda kaldılar
gecen yaz yegenimi evlendirdik...dugun salonuna oglum sayesinde gec kaldik neyse gittigimizde dugun baslamis herkes oynuyor..usulen ilk kaynanamlara hosgeldin demem lazim onlara dogru yoneldim ..yaklastim yaklastim el salladim kiiii birden kayboldum :roflol: dugun salonunu yapan akillilar gozle gorulmeyen kucuk bir set yapmislar kenarlara ben topuklarla oraya takilinca yapistim yere :roflol: kaynanamlarda sok olmus ,dustugumude anlamamislar ..bu kiz birden nereye kayboldu diye bakiniyorlarmis :roflol: o an utanmistim ama cokta gulmustum..benden sonra ayni setten coookk kisi dustu şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?