• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başınızdan Geçen Düğün Kazaları

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
ya kızlar dugn gunu basınıza gelen en kotu olay nedırrrr bugn aklıma geldı ya evlendıgm zaman gelınlıgm yırtılırsa ya askısı koparsa ne bılıyım bole seyler geldı acaba bu dusundugum seyler gercek oldumu hıc basına gelen varmıııı

mız mız allah iyiliğini versin kıs nasıl geldi aklına bunlar düğün gübü bunlar aklına gelmez merak etme aklına gelirsede ince topuğunu takarsın gelinliğinin eteğine yırtılır sırnaşık şey

Amcamın düğününde düzceden istanbula giderken istanbulda eve yaklaştığımız sırada önümüzü kesmek isteyen bi çocuğa çarpıyordukki atladı önümüze babam direksiyonu kırınca öndeki arabaya çarptık bildiğim düğün kazası bi bu var

Birde kuzenimin düğününde herkes salona gitti evden gelin alma oldu gelin alma süreside 1 saatten fazla düğünüde sayarsak 5 saat hemen hemen bu zaman zarfında gelinin eltisi yine kuzenimin eşi oluyor kendisi aygazda çocuğuna süt ısıtırken unut ve o süt gelene kadar yana yana yana bi hal kalmış eve girenler duman kokusuyla karşılaşmış allahdan işte ev yanmamış duman kaplamış etrafı.Ve iyiki gelin direk eve gelmedi yemeğe gittik düğün sonrası o sırada evi biraz olsun temizlemişler.Gelinin çeyizleri yeni eşyalar hep yanacaktı yoksam

benim eşim saç ektirdiğinden ensesinin biraz üstünde 7-8 cm boyunda bir çizik var, oradan saç çıkmıyor artık. akıllı düğün öncesi hiç tanımadığı bir berbere gitmiş. her zaman gittiği berberi izin üzerindeki saçları biraz uzun tutup orayı kapatıyormuş, bu berber her yeri kısaltmış ve sonuç iz apaçık ortadaydı. bizim taraf "damat beyin ameliyatı mı oldu" diye sormuş : )

benim de gelinlik felaket bol olmuştu, onların taraf da "gelin hamile mi" demiş, ödeşmiş olduk böylece : )

Annemler evlendiğinde fotoğrafçı makinaya film koymayı unuttuğu için düğünlerinden hiç fotoğrafları yoktu, ben 5-6 yaşındayken annem ve babam fotoğraf stüdyosunda komşumuzun gelinliğiyle fotoğraf çektirmişti yanlarında ben de vardım tabi, her çocuğa da nasip olmaz herhalde annesini gelinlikle görmek...:Roflol:

kızlar benımde dügüne 2gün kala gelinlıgımı almaya gittim bı baktım gelınlıge sacam sacma benım istegımın dışında seyler yapılmış esıme söyledım ama nasıl aglıyorum moralım alt üst oldu sonra ordan gelınlıgı almadım baska gelınlıkcıye gittim ve cok güzel bi gelınlık begendım onu aldım ama cok güzeldi gelınlıgım kızlar gelinlıkcılerınıze dıkkat edın dügün günüde arabaya bınerken etegi cok kabarıktı mılllete jartıyel gösterışı yaptım resmen :D aman dıkkat edın valla

Bizde apar topar fotoğrafçıdan çıkarken (biz fotoğraf çektiriken nikah memuru gelmiş adam beklemekten sıkılmış diye haber gelmişti:Roflol:) arabaya bineceğim sırada akıllı kocam eteğimi kaldırıp yardım etmek istedi tabi ama fazla kaldırmış tabi benim bacaklar komple meydanda,kardeşim atladı üstüme "Abla kapat kapat" diye,eteklerimi toplayıp üstüme attı bende içimden "Nasıl olsa salona gidince arabadan inerken düzeltirim" diye geçiriyorum... Yolda kırmızı ışıkta geçtik.polis durdurdu "Damat bey bu ne acele?" diye,nikaha geç kaldığımızı söyleyince "Bu seferlik affettim" diyerek bıraktı bizi.Tabi ben eteğimi düzeltmeyi düşünürken araba kapıda durunca bir baktım:FOTOĞRAFÇILAR!!!:1shok: "İnmeden çekelim,inerkende çekeceğiz,damat bey sizi gelin hanımın yanına alalım" demezler mi? Bende ses yok "Hıııı? İnmeyeyim mİ?"tatlicadiarzu Neyse benim bacı usturuklu toplamış eteğimi rezil olmadım:Roflol::Roflol::Roflol:

benim eşim saç ektirdiğinden ensesinin biraz üstünde 7-8 cm boyunda bir çizik var, oradan saç çıkmıyor artık. akıllı düğün öncesi hiç tanımadığı bir berbere gitmiş. her zaman gittiği berberi izin üzerindeki saçları biraz uzun tutup orayı kapatıyormuş, bu berber her yeri kısaltmış ve sonuç iz apaçık ortadaydı. bizim taraf "damat beyin ameliyatı mı oldu" diye sormuş : )

benim de gelinlik felaket bol olmuştu, onların taraf da "gelin hamile mi" demiş, ödeşmiş olduk böylece : )

:Roflol::Roflol::Roflol:

Ben de bir gelinlik beğenmiştim, provaya gittiğimde bir de ne göreyim ... benim beğendiğimle alakası yokk... hemen iptal ettim...o gün gittim hazır bir gelinlik aldım (tabii zayıftım o zaman, bütün gelinlikler oluyordu üzerime :Roflol:)

Düğün günü (bizim düğün gündüz olmuştu) sabahın köründe beni almaya geldiler (6 30 da)sırnaşık şey neyse, kuaför ETİLER de... fotoğrafçı FATİH te... düğün BAKIRKÖY de olunca.... yetişmek kolay olmadı... o stresi yaşamak feci bişey..Nikah memuru az kalsın gidiyormuş...zor tutmuşlar adamı...:Roflol::Roflol: Keşke tutmasalarmış ta gitseymiş dediğim zamanlar olmadı değil sırnaşık şey

Tabii biz bu kadar stres üzerine, salona girer girmez nikah masasına oturtulduk... Bu arada hemen nikah merasimi başlamış-- mış diyorum, çünkü ben etrafıma bakmakla meşgulum... kim gelmiş kim gelmemiş kontrol ediyorum salondakileri ... bi anda mikrofon uzatıldı... :1shok: eyvahh ne sordu ki şimdi bu adam bana diyorum fisfisfis saniyeler geçiyor... ben bakıyorum, memur bakıyor...ben bakıyorum memur bakıyor... hey allam ne dicem ben şimdi ne sordu bana diyorum kafamçokkarıştı Evet!!! dedimsırnaşık şey alkış kopunca heh dedim doğru yerde söylemişimsırnaşık şey

Konuyu baya bi saptırmışım bu arada. pardon laelaelaelaelae Düğün kazası değil düğün günü anısı oldu benimki. idare edin naniknanik

merhaba arkadaşlar.bende düğün günü eşimle kayınvalidem yüzünden feci bir şekilde kavga ettik hemde nerde biliyormusunuz kuaförde ve kuaförde benden başka 2 gelin var ve adım atıcak yer yok yani o kadar kalabalık.ben ağlıyorum zorla benim üstümü giydirmeye çalışıyorlar yani gelinliğimi saçım yapılıcak çünkü bu arada eşim gelip özür diledi herkesten ve benden.gelinliğimi giydirirken fermuarı patlamasınmı gelinlik terziye gitti hemen neyse işimiz bitti fotoya gidicez arabaya bindik eşimle konuşmuyoruz ama stütyoyo girdik ve hala konuşmuyorduk ikimizinde suratı on karış resimci anladı ve bizi barıştırdı stütyodan çıktıgımızda ikimizinde suratı gülüyordu nedeni ise resimcinin espirileriydi.şuanda 6 sene bitti evliliğimizde 2 yaşındada bir oğlum var dünyalar tatlısı eşimi ve oğlumu çok seviyorum.düğün günü aklıma geldiğinde ama hala çok sinirleniyorum ve çok morelim bozuluyor.:çok üzgünüm:

buradakıler cok korkunc degıl aslında sukretmenız lazım :Roflol:

organızasyonunu ıstlendıgımız bır dugunde havuzun basında nıkah kıyılmasının ardından gelın ıle damat kendı bolumlerıne dogru gecerken gelının bır ayagı bosluga bastı :Roflol: havuza yanı adam tuttu ama kadının bır bacak yarım gelınlık ıcerde tabı :Roflol:ay anlatırken koptum valla ole yarı ıslaktı kuruladık fılan ama oyle gezdı napsın

bırınde de davetlı lıstesını gelın tek basına hazırlamıstı galıba herkesı yerı bellı hostesler masa numaralarını soyluyo davetlılere fılan gelenlerın yarısının adı yok lıstede cok uzak kısılerde degıller (oyle dıyolardı sok oluyo nası ladım olmaz fılan) hepsı damadın tarafındanmıs nekadar sacma Allahım ya beraber yapmıyormusunuz su lısteyı 250 kısılık dugun oldu 360 cıvarında yarısını kokteyl duzenınde yaptık ona bıle sukretsınler valla yer yok mekanda napalım:sm_confused:

bir dugunde (oncesınde nıkah kıyılmıstı) sembolık nıkah kıyılacak gelınle damat bız hallederız sız o pelerin gibi şeyin adını unuttum ondan bulun dedıler tamam dedik biz bulduk o hakım pelerini gibi şeyi :Roflol: adını unuttum yaa bunlar geldı aaa siz sahte memur bulmadınızmı dıyolar ya dedı msız bulacaktınız ık mık ettıler.. iş başa düştü nikah memurluğu da yaptım o akşam sırnaşık şey

bir dugunde havai fişek masraflı oluyor diye (çok pintiydiler çooook) damadınarkadaşı patlatacakmış havai fişekleri. organizasyon bize ait haberimiz yok boyle bir şeyden herşey super evet dediler gelin ve damat yandaki ormanlık araziden havai fişekler atıldı :1shok: Allah dedim bu gece nezaretteyim kesin yetkili kim diyecekler ne diycem haberim yoktu desem bile gotururler. neyse geldi polis dedem eski emniyet müdürü polis kartı var annemin hep de ben taşırım onu gosterdım yapmayın etmeyin vs vs dedik damadı da çağardım oda konuştu birazcık tuzluya geldi ona ama iyi oldu sen ormanlık alanda havai fişek patlattırırsan arkadaşına ucuz olsun diye farkını rüşvet diye polisim yer valla :Roflol:

daha çok var aklıma gelen ama çok a uzun olması nbaymasın sırnaşık şey hiç evlenmedim ama boooyle düğün kazaları gördüm yani benimki nasıl olacak bakalım :1rolleyes:

fatoss ve lafael allah iyiliğini versin çok güldüm ya:Roflol: ama fatoss cum topuzunun bozulduguna çok üzüldüm.neyse daha kötü birşey olmamışya güzel bir anı hatırlayınca gülebilirsin en azından benimkine benzemiyorya.

canım benımde abim evlendı solana geldık hersey gayet güzel giderken sıra pastaya geldi düğün pastası gelırken devrildi. ama kimsenın üstü batmadı :) bişey olmadı olan pastaya oldu ama 2. pasta 5 dk içinde devreye girdi aradan 10 yıl gecti herdüğünde aklıma gelır pasta devrilirmi diye :)

bızım dugunde de gelın arabasının camına ısmımızın bas harflerını değiştirmişler ters yapmıslar renklerı değiştirin demiştim tamam demişlerdi ama düğün sonunda farkettım ama değiştirmemişler
sonradan cok gulmustuk
bu olaya:teytey:

Annemler evlendiğinde fotoğrafçı makinaya film koymayı unuttuğu için düğünlerinden hiç fotoğrafları yoktu, ben 5-6 yaşındayken annem ve babam fotoğraf stüdyosunda komşumuzun gelinliğiyle fotoğraf çektirmişti yanlarında ben de vardım tabi, her çocuğa da nasip olmaz herhalde annesini gelinlikle görmek...:Roflol:

koptum ya çok hooooş:Roflol:

kina gecemde ablamla teyzem yatak odasinada sigara icmisler tabi kültablasi bulamayinca pecetenin icinde söndürüp komidinin üzerine birakip gitmisler allahtan annem odaya girmis birde görse pecete tutusmus komidin yaniyor allahtan ucuz atlattik
dügün günümdede görümcem esimin gömlegini ve gravatini yakmisti

he he beni,m olayıma okuyun bide tam düğün ğünümde kuaföre gidicez dus aldım hazırlandım evin içi insan dolu annen hazır gitmişken bi siğara yakayım dedim annem nefret ediyor siğaradan eeeeeee olucak ya kadın ah mı etti ne etti bana mutfağa girdim cakmak ara ara yok dur dedim ocaktan yakayım yemek ler de kocaman tencerelerde pişiyor tam eğildim siğarayı yakayım diye sacımdaki havludan sanırım yaklasamadım burnum tencereye deydi ve casssssss burnumun ucunda bi kızarıklık kuaför sorduyunda saf bi şekilde anlattım ve kahkahalarla gülmüştük acımasına ragmennn

katıldığım bir düğünde halay esnasında kız tarafıyla erkek tarafının arasında sıra kavgası çıktı.derken yumruklar havalarda uçuştu.gelin ağlama krizine girdi ve gel görin ki damatta bayıldı.önce sarardı biz noluyor demeye kalmadan adamcağız yere düştü.tuttular kolundan götürdüler.kendilerine gelince düğüne dewam edildi.gerçekten çok kötüydü.

Back