Uff benim bile gozumun onune geldiBen 2 kere yaşadım böyle bir olay Allah yaşatmasın daha. Psikolojim bozulmuştu resmen. Akşam olsun istemiyordum.
O olayların tekini salonda gordum üstünden kaç sene geçti hala akşam olunca bir korku alır beni orada durmak istemem . bir urperti alır beni
Birini anlatayım .
O ara odam da kardesimle değil de salonda tek basıma yatiyorum. Böyle birkaç gece olmuştu orada yatalı sanırım koltukta yatiyorum.. Koltukta nasıl diyeyim tam balkon penceresinin önünde. Balkon kapısı da koltuğun yanında.
Uyandım gece uyandigimi net hatırlıyorum . gözüm pencereye takıldı . Hani hissedersiniz ya bir kişinin orada olduğunu öyle bir şey oldu. Yatağa yapıştım ben ses çıkartamadım. Sonra bir adam gordum. Nasıl anlatayım çirkin kıllı iri bir adam. Yeşil eşofman giymişti. O kadar net ki hala hafizamda o adam.
Bana baktı gülmeye başladı. Yavas yavas yuruyup kapiya gitti. Balkon kapısını zorlamaya başladı. O ara birde kahkaha atıyor . Ses yok ama ağız hareketlerinden anlıyorum.
Çığlık atmaya çalışıyorum atamiyor gibiyim. Resmen delirecektim. Adam bana bakıp kahkaha atarak kapıyı zorluyor. Aman Allahım. Hakikaten gozumun önünde belirdi o sahne su an ..
Neyse ki annemle babam geldiler Kosa Kosa yanıma. Adam da gitti sonra.
Hakikaten o adamın ağzı burnu değilde o sakalları gülüşü falan hala aklımda. O kadar korkmuştum ki. Aklıma gelince hala urperiyorum doğrusu :)
Diğerini pek anlatmayayim o hiç hoş değil çünkü ..
anlat anlat :)Ben 2 kere yaşadım böyle bir olay Allah yaşatmasın daha. Psikolojim bozulmuştu resmen. Akşam olsun istemiyordum.
O olayların tekini salonda gordum üstünden kaç sene geçti hala akşam olunca bir korku alır beni orada durmak istemem . bir urperti alır beni
Birini anlatayım .
O ara odam da kardesimle değil de salonda tek basıma yatiyorum. Böyle birkaç gece olmuştu orada yatalı sanırım koltukta yatiyorum.. Koltukta nasıl diyeyim tam balkon penceresinin önünde. Balkon kapısı da koltuğun yanında.
Uyandım gece uyandigimi net hatırlıyorum . gözüm pencereye takıldı . Hani hissedersiniz ya bir kişinin orada olduğunu öyle bir şey oldu. Yatağa yapıştım ben ses çıkartamadım. Sonra bir adam gordum. Nasıl anlatayım çirkin kıllı iri bir adam. Yeşil eşofman giymişti. O kadar net ki hala hafizamda o adam.
Bana baktı gülmeye başladı. Yavas yavas yuruyup kapiya gitti. Balkon kapısını zorlamaya başladı. O ara birde kahkaha atıyor . Ses yok ama ağız hareketlerinden anlıyorum.
Çığlık atmaya çalışıyorum atamiyor gibiyim. Resmen delirecektim. Adam bana bakıp kahkaha atarak kapıyı zorluyor. Aman Allahım. Hakikaten gozumun önünde belirdi o sahne su an ..
Neyse ki annemle babam geldiler Kosa Kosa yanıma. Adam da gitti sonra.
Hakikaten o adamın ağzı burnu değilde o sakalları gülüşü falan hala aklımda. O kadar korkmuştum ki. Aklıma gelince hala urperiyorum doğrusu :)
Diğerini pek anlatmayayim o hiç hoş değil çünkü ..
Bu tarz olaylar dedemgildede oluyor. Dededm ve ananeem sürekli anlatırdı. Bazen evin icnde yurume sesi gelirdi. Yada evin alt kısmı ahır ahirda konuşan kadın sesi geliyordu gibisinden hikâyeler anlatırdı ama ben inanırdı çünkü dedemgilin olduğu köy bildiğin mezarlık üzerine yapılmış bi çok kişi ev yaptiriken hep kemik ve kafatası çıktığını bilirim. Hatta dedemgilin köyünde kapanmış okul var bi ara gzli gizli girip kemikleri gormeye gittigimizi bilirim :) çocukluk işteBenim annem, dedem, ananem teyze ve dayılarım yaşadı bu tür olayları, bizzat kendilerinden dinledim. Bizimki kişiye özel bir durum değil daha çok evle alakalı bir durumdu. hala o eve gidiyoruz. Annemler orda yaşıyor çünkü.
Artık eskisi gibi olaylar yok.
Sadece anneme bazen doğa üstü şeyler görünüyor. Ama bunlar o evdeki gibi huzursuz eden şeyler değil. Tam aksine huzur veren, şifa veren şeyler o yüzden son yaşadıklarını anlatmamayı tercih ediyorum. ama eskilerden bir tane anlatabilirim.
Bir gün dedemler ailece oturmuş yemek yiyorlarmış. kış olduğu için soba yanan odanın kapısı kapalı duruyormuş. salonun yerleri ahşap. Gümbür gümbür sesler geliyormuş. Annem hep derki -- Hani askerler bir ordu aynı ritimle yürür ya işte öyle yürüme sesi. Hatta çizmelerindeki demirlerin bile sesini duyuyorlarmış.Dedem çıkıp bakıyormuş ses kesiliyormuş. kapıyı kapatınca tekrar başlıyormuş. bir kaç sefer olmuş. En son dedem çıkıp küfürü basınca ses kesilmiş. Ama farklı zamanlarda farklı şeyler yaşanma devam etmiş.
Gerçekten seslenen kimdi yada kadın içer girseydi nolacakti kafamda deki sorular tüylerim diken diken oldu vallahatta ayni koyden bir baska hikaye :) bunu da annem anlatirdi gecen ay iste gittigimde teyit ettiler
annem bahcelerinde oyun oynuyormus o sirada hemen yan bahcedeki evde yasayan kadin bagira cagira cigliklar icinde evinin merdivenlerinden duse duse inmis resmen.bahceden bagira bagira koyun cikisina dogru kosmus korkudan. sonra iste en sonunda birkac gun sonra kadina denk gelmisler sormuslar ne oldu diye. kadin anlatmis
kadin annesiyke yasayan bir kadinmis...iste arkadasinin evine gezmeye gitmis, eve donmus iste kadin . evleri de klasik koy evi. kadin evi kapisina gelmis, o zamanlar kapilar asma kilitli falanmis bakmis kadin evden kendisi cikarken kilitledigi gibiymis normalmis hersey tam acmak icin anahtarini cikarmis iceriden annesinin sesini duymus. seslenmis iste melahaaat diye. kadin da sasirmis demis "anne orda ne isin var? kapiyi uzerine mi kilitledim.fark etmeden" panik yapmis. cunku saatlerdir evde degilmis ve kapiyi annesinin uzerine kilitledigini dusunmus. icerden annesi sesleniyomus melahaat ac kapiyi da gek yanima cok ozledim seni" diye. kadinda iste annesini icerde kilitli unuttugunu dusunerek acmaya yonelmis kapiyi ve tam o sirada bahceden annesi seslenmis "kizim geldin mi bende bilmem kimin evine gitmistim oturmaya" diye. kadin saskinlikla arkasini donmus bakmis ki annesi daha yeni bahceden geliyo. e annesi disardan geliyosa evden seslenen kimdi? kadin iste o an feryat gigan kacmaya baslami annemlerinde gordugu oymus :) ay dogru duzgun yazabiliyomuyim bilmem ama boyle yani, canli dinleyince daha korkunc:)
benim kuaförüm anlatmıştı.kızın evinde her gün tüm musluklar sabah namazından 5 dk önce aynı anda açılıyomuş.tesisatçı falan gelmiş kimse nedenini bulamıyomuş.bu olay evden taşınana kadar devam etmiş.
Kızlar ben arada görüyorum.Hamile kalmaya uğraşıyorum 2 yıldır.Bebek tutunma zamanları bir kadın görüyorum en son sırtında bebekle merdivenlerden çıktı gitti.Birde terasta depomuz var ben orada bişi arıyodum en dibe gitmiştim o arada aklımdan geçirirken elektrik gitti eşim kapattı sandım bağırdım geldi ben yapmadım dedi gerçekten elektrik gitmişti ondan sonra gördüm kadın şeklinde ..Tüğlerim ürperiyor aklıma geldikçe..
aynen oyle.annesi gelmese eve girse Allah bilir neyle karsilasacaktiGerçekten seslenen kimdi yada kadın içer girseydi nolacakti kafamda deki sorular tüylerim diken diken oldu valla
aynen annemin koyu de orada cok eski zamanlarda yasamis bir toplulugun mezarlik alanina kurulmus. insanlar capa vs yaparken bile kemik buluyorlarBu tarz olaylar dedemgildede oluyor. Dededm ve ananeem sürekli anlatırdı. Bazen evin icnde yurume sesi gelirdi. Yada evin alt kısmı ahır ahirda konuşan kadın sesi geliyordu gibisinden hikâyeler anlatırdı ama ben inanırdı çünkü dedemgilin olduğu köy bildiğin mezarlık üzerine yapılmış bi çok kişi ev yaptiriken hep kemik ve kafatası çıktığını bilirim. Hatta dedemgilin köyünde kapanmış okul var bi ara gzli gizli girip kemikleri gormeye gittigimizi bilirim :) çocukluk işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?