Basımızdan gecen, duydugumuz esrarengiz ve gerilimli olaylar

ay ben birkac gun evde yalniz kalicam. resmen yandim diyebilirim cunku feciiii korkarim zaten bu gece durmadan her sese irkildim buda tam oldu yani

ay ben birkac gun evde yalniz kalicam. resmen yandim diyebilirim cunku feciiii korkarim zaten bu gece durmadan her sese irkildim buda tam oldu yani

Burdan destek oluruz birbirimize ben de yalniz kalicam 2 gece nobetci esim. Hem korkuyoruz hem okumaktan vazgecmiyoruz

Hadiy kizlar nerdesiniz gunduz anlatin daha az korkunclu oluyo

ay yasasin o zaman. vallahi insanin aklina turlu turlu seyler geliyor ama aynen vazgecemiyor insan :)
Kadinlar bir araya geldikle4inde muhakkak konusulurdu bu konular bende dinlerdim cocukkenhala gece tuvalet icin kalktigimda esimi de uyandiririm ses ver bana diye

Annemin yengesi yeni dogum yapmis lohusa yataginda yatiyormus, annem de o zamanlar 8 9 yaslarinda yaz tatiline memlekete gitmisler memlekette oluyor bu olay. Annem kapidan girmis sinirli sinirli bakiyormus yengesine yengesi de ne oldu v... biseye mi sinirlendin demis ama icinden de bebegi kiskandi heralde diye dusunmus. Annem kapidan hizla gelip yataga firlamis yengesinin bogazina sarilmis kadin diyor ki oldurecekti beni . Sonra sesleri duyan annemin amcasi odaya girmis annem kacmis gitmis kapidan. Annem diyor ki ben oyle birsey yapmadim yengesi korkmus surekli annemden yeni yeni muhabbet kurarlar. Muhtemelen 3 harfliler annemin kiliginda gelmislerdi kadina hala bile anlatinca korkar kadin.

Benim başıma gelmedi ama kv evindede garip garip olaylar olurmuş arada.
Eşim anlatmıştı.
Evde eşya kayboluyormuş ama bi süre sonra geri geliyormuş.
Yani en aklımda kalanını anlatayım size.
Eşimin abisi işten gelince soyunmuş dökünmüş abdest alıcakmış çoraplarını çıkarmış yatagın yanına yere koymuş, (herzaman oraya koyuyomuş zaten çoraplarını) gitmiş abdest almış gelmiş namaz kılmış daha sonrasında çoraplarını giyicekken bakmış çoraplar yok. Kvme falan sormuş ellemedim demiş başlamışlar çorap aramaya. K.biraderim eminim koyduğum yeri biliyorum falan derken aradan 1 2 ay falan geçmiş.
Taabi ozaman evli değildik daha biz. Eşimde annesinden atkı mı beremi ne istemiş. Kv gitmiş dolabın ust kısmında bi bölme varmış atkı şapka vs olduğu ordan eşimin istediğini ararken bi bakmış k.biraderimin çoraplar yumak halinde dolabın köşesinde duruyo :)

Bi olay daha var :) Bigün yine kv sürekli taktığı bi bileklik var klipsi kopmuş oda takılarının olduğu kutuya koymuş sonra yaptırırım diye. Daha sonra çarşıya çıkarken alayımda yaptırayım demiş ama bi bakıyo yok bileklik Demiş götürdüler heralde yine :) Yine aradan bi zaman geçiyo. Yemek yemişler masayı falan toplamışlar, kv masanın örtüsünü koyarken birden havadan pat diye masaya düşmüş bileklik. Hatta bu olayı kv annesi de görmüş birden ve yanlış hatırlamıyorsam eşim bende gördüm dedi.

Yani bu tip olaylar olur eşyalar gider bi süre sonra geri gelir :)

Bende geldim..
Bayılırım gerilim filan :))
Yanlız ben kolay kolay korkmadigimdan sanırım öyle esrarengiz birsey yok :)

güzel konu takipteyim

Eltim başına gelenleri anlatmıştı nişanlıyım ben o zaman .. Asla annem ile yatmaz hep tek yatardım o gece bi türlü uyuyamadım korkudan annemi çağırdım Yanıma annem geldi yattı yanıma.. Sonra ara koridorda lamba yanıyordu aydınlık olsun az diye bi baktım 2 ayak yürüyor koridorda yatak odası tarafından salona yürüdü gitti ama beden yok sadece ayaklar var babamdır diye düşündüm( ne alaka ise sanki babam arada bedenini bırakıp yek ayak geziyo ) annemi kaldırdım annem gitti kontrol etti babam uyuyordu!! Acaip tırsmıştım o zamn

O gece bana eltim ve görümcelerin anlattıkları ise şunlar ; eltim yeni doğum yapıp eve geliyor o odada uyurken yan odada kv görümce ve misafirler var bi ara kv görümceye git yengene su götür hemde kontrol et diyo görümcem içeri bir giriyor ki eltim nefes alamıyor hemen dua okumaya başlıyor görümce o an suretler beliriyor okuma diye çığlık çığlığa üstüne geliyor görümcem okumaya devam ettikçe alttan yukarı yok oluyor suretler üzerine doğru gelmeye devam ediyorlar taki dua bitip suretler yok olana kadar . Eltim ise o anı şöyle anlatıyor ; Bebeğin yanında uzanıyordum o an kapı açıldı annem geldi içeri gözümün içine bakıp Üstüme doğru ilerledi ve göğsümün üstüne oturup boğazıma yapıştı nefessiz kaldım tam tamamen tükeniyordum ki görümce girdi içeri o an kayboldu birden annem ortadan ..

arkadaşımın teyzesi banyoya girmiş. şu an bile tüylerim diken diken oldu yazarken. dişlerini fırçalamak için aynaya doğru gitmiş ve aynadan aşşağıya baktığında 2 tane toynak görmüş. daha sonra hafif yukarı baktığında ona perdenin arasından ufacık bir aradan bakan 2 tane göz varmış. doğruca içeriye koşmuş. bunu anlatırken korku doluydu inanmamak elde değil.

ben de güzel şeyler anlatayım :)
imam hatip lisesine gidiyorum. Kuran da bazı sureleri ezberlememizi istemişti hocamız. toplam 4 kısa sureydi sanırım. ben de sabah okula gitmeden kalkar ezberlerimi nasıl olsa kısa sureler diye gece rahat rahat yattım. sabah namazına kalkmadan önce rüyamda gökyüzündeki yıldızlar arapça harflere dönüştü ve ben de okuyordum. kalktım namazı kıldım, sonra bunların ayetin birinin sadece ilk birkaç kelimesi olduğunu düşünüp Kuran a baktım. Ayetel Kürsinin ilk ayetleriydi, sabah ezberlemem gereken sureden biri yani ve bu rüya sayesinde sabaha ezberlemiş olarak uyandım. Çok mutlu olmuştum :)

babam yeni rahmetli olmuştu. Abimin oğlu babamın vefatından 15 gün sonra doğdu, babamın adını verdiler. Sanırım yeni konuşmaya başladığı zamanlardı, babamın mezarına gittik. Abimin oğlu da yanımızda mezar taşında oynuyor. Sonra mezarın başına işaret ederek "baba, dede gülüyor" dediğinde çok şaşırmıştık.
Bu olayın üzerinden biraz zaman geçince annemle yine abimin oğlu balkonda oturuyorlar, birden çocuk ayağa kalkıp "babanne dede dede" diye yolda birilerini işaret ediyor ama yol bomboş. ilginçti bizim için.

Korkudan bayilacagim

Korkudan bayilacagim
hatta ayni koyden bir baska hikaye :) bunu da annem anlatirdi gecen ay iste gittigimde teyit ettiler
annem bahcelerinde oyun oynuyormus o sirada hemen yan bahcedeki evde yasayan kadin bagira cagira cigliklar icinde evinin merdivenlerinden duse duse inmis resmen.bahceden bagira bagira koyun cikisina dogru kosmus korkudan. sonra iste en sonunda birkac gun sonra kadina denk gelmisler sormuslar ne oldu diye. kadin anlatmis
kadin annesiyke yasayan bir kadinmis...iste arkadasinin evine gezmeye gitmis, eve donmus iste kadin . evleri de klasik koy evi. kadin evi kapisina gelmis, o zamanlar kapilar asma kilitli falanmis bakmis kadin evden kendisi cikarken kilitledigi gibiymis normalmis hersey tam acmak icin anahtarini cikarmis iceriden annesinin sesini duymus. seslenmis iste melahaaat diye. kadin da sasirmis demis "anne orda ne isin var? kapiyi uzerine mi kilitledim.fark etmeden" panik yapmis. cunku saatlerdir evde degilmis ve kapiyi annesinin uzerine kilitledigini dusunmus. icerden annesi sesleniyomus melahaat ac kapiyi da gek yanima cok ozledim seni" diye. kadinda iste annesini icerde kilitli unuttugunu dusunerek acmaya yonelmis kapiyi ve tam o sirada bahceden annesi seslenmis "kizim geldin mi bende bilmem kimin evine gitmistim oturmaya" diye. kadin saskinlikla arkasini donmus bakmis ki annesi daha yeni bahceden geliyo. e annesi disardan geliyosa evden seslenen kimdi? kadin iste o an feryat gigan kacmaya baslami annemlerinde gordugu oymus :) ay dogru duzgun yazabiliyomuyim bilmem ama boyle yani, canli dinleyince daha korkunc:)

harbiden ilgincmis yani :/ hayatta neler oluyor yav

benim kuaförüm anlatmıştı.kızın evinde her gün tüm musluklar sabah namazından 5 dk önce aynı anda açılıyomuş.tesisatçı falan gelmiş kimse nedenini bulamıyomuş.bu olay evden taşınana kadar devam etmiş.

ay şimdi doğurcam korkudan
benim de teyzemde çokmuş aslında böyle hikayeler ama pek anlattıramıyoruz. üniversitede okurken ev arkadaşalrıyla ruh ve 3 harflileri çağırdığı anlatılır. hatta musallat oldukları falan söylenir. hatta birinde annem de yanındaymış, bi komşularının annesinin ruhunu çağırmışlar falan. güya gelmiş kadın. ama teyzem hiç konuşmaz bu konuları. yalnız acayip kahve falı bakar. özellikle ilk defa tanıştığı, pek samimiyeti olmayan insanların herşeyini bilir. hem de öyle geçmişte şu olmuş bu olmuş falan değil. ileriyle ilgili seyleri tutturur. bu tabi farklı bişey de ben ikisinin bağlantılı olabileceğini düşünüyorum.

Ben lisedeyken geceleri cok korkuturlardi beni. Hatta annem benimle yatmaya baslamisti o zamanlar.. Uyuyor gibiyim ama uyanigim evde gezen hayalet turu seyler gorurdum. Beni de gezdirirlerdi evin icinde. Sonra ciglik atarak yataga atardim kendimi annem hemen sarilirdi bana dua falan okurdu.

Ilk evlendigim zamanlarda da bana garip seyler olurdu bebegim oldugundan beri cok sukur olmuyor. Yeni evlilere olurmus oyle seyler kocalari yanlarinda yokken uyuduklarinda falan. Sanirim anlatamicam ruhum daraliyor dusununce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…