Ben yasanmis başımızdan geçen bi olayı anlatabilirim inanmak size kalmis. Biz evlendik şehir dışında yaşamaya başladık esimin işi yüzünden. Herşey normal yaşayıp gidiyoruz. Belli süreden sonra eşim geceleri uyurken korkmaya başladı yatakta sıçramaya falan başladı. Nerden baksaniz hergun oldu bu şey bi gün hicbisey yok yatiyorum uyku girmiyor gözüme evde Çın çın diye bi ses duydum ve kalktim bütün evin içini gezdim bisey duymadım geri geldim esimin yanına ve ben o gec yatarken alyansimi çıkarıp komidinin ustune koydum en sonunda uyuya kalmisim. Rüyamda 5 yada 6 kişi gordum kapıyı zorlayip içeri girmeye çalışıyorlar ama tiplerini görseniz sarı saçlı sarı yüzlü sarı dişli ve dişleri sivri sivri kapıyı kirdilar içeri girdiler.direkmen yatk odamıza girdiler yatak etrafını dolanıp odadn çıktılar ve çıkarken benim üstüme cullanip beni dövdüler. Ve sabah uyandım alyansimi bulamadım. Direk annemi aradım anlattım rüyamda böyle böyle gordum ve alyansim yok dedim . sonra kapatip esimi aradım gordum mu dedin yok aşkım akşam ordaydi başkada görmedim dedi. Ben bulamadım o alyansi hatta dedim ki demekki ona cikacakmis. Ki bazen gordugum rüyalar cikar. Neyse esimin uyurken korkamalri hala devam etti.bende sürekli uyandirip seni ne korkutuyor diye soruyorum bilmiyorum dedi. En sonunda dayanamadım acaba ceyiz gelirken birisi yanlışlıkla yatağın altına ilmihalmmi koydu bi bakalım dedik baktık bisey yok sonra gardırop ta kuranı kerim var ayağınızın ucunda kalıyor onu kaldiralim belki ondan rahatsız oluyorsundur dedim onu ordan çıkardık nereye koyalim diey dusunurken yarım ay şeklinde gece lambası cami vardı oraya koyalim dedik içine girmedi kuranı kerim neden girmiyor diye eşim çıkarttı bi baktı biz orda 2 tane muska bulduk. Diğer odaya kostuk hemen ordaki gece lambasıni çıkardık 2 tane daha bulduk aradan bi yarim saat geçti iyice baktık evin içine yatak odasında bitane daha bulduk sonra koridorda bulduk. Ve o koridorda kini biz gormustuk ama arılar yuva yapmış herhalde diye ellememistik. Çamurdan byu yapmışlar. Toplamda 6 tane muska çıktı evimizden. Ve bu rüyayı gordukten 1 hafta sonra aynı gün o muskalar cikti evden. Ve alyansim haybeye gitti

eşim yenisini almak zorunda kaldı. O muskalar çıktıktan sonra eşim artık rahat bi şekilde uyumaya başladı.