• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basımızdan gecen, duydugumuz esrarengiz ve gerilimli olaylar

Ben yasanmis başımızdan geçen bi olayı anlatabilirim inanmak size kalmis. Biz evlendik şehir dışında yaşamaya başladık esimin işi yüzünden. Herşey normal yaşayıp gidiyoruz. Belli süreden sonra eşim geceleri uyurken korkmaya başladı yatakta sıçramaya falan başladı. Nerden baksaniz hergun oldu bu şey bi gün hicbisey yok yatiyorum uyku girmiyor gözüme evde Çın çın diye bi ses duydum ve kalktim bütün evin içini gezdim bisey duymadım geri geldim esimin yanına ve ben o gec yatarken alyansimi çıkarıp komidinin ustune koydum en sonunda uyuya kalmisim. Rüyamda 5 yada 6 kişi gordum kapıyı zorlayip içeri girmeye çalışıyorlar ama tiplerini görseniz sarı saçlı sarı yüzlü sarı dişli ve dişleri sivri sivri kapıyı kirdilar içeri girdiler.direkmen yatk odamıza girdiler yatak etrafını dolanıp odadn çıktılar ve çıkarken benim üstüme cullanip beni dövdüler. Ve sabah uyandım alyansimi bulamadım. Direk annemi aradım anlattım rüyamda böyle böyle gordum ve alyansim yok dedim . sonra kapatip esimi aradım gordum mu dedin yok aşkım akşam ordaydi başkada görmedim dedi. Ben bulamadım o alyansi hatta dedim ki demekki ona cikacakmis. Ki bazen gordugum rüyalar cikar. Neyse esimin uyurken korkamalri hala devam etti.bende sürekli uyandirip seni ne korkutuyor diye soruyorum bilmiyorum dedi. En sonunda dayanamadım acaba ceyiz gelirken birisi yanlışlıkla yatağın altına ilmihalmmi koydu bi bakalım dedik baktık bisey yok sonra gardırop ta kuranı kerim var ayağınızın ucunda kalıyor onu kaldiralim belki ondan rahatsız oluyorsundur dedim onu ordan çıkardık nereye koyalim diey dusunurken yarım ay şeklinde gece lambası cami vardı oraya koyalim dedik içine girmedi kuranı kerim neden girmiyor diye eşim çıkarttı bi baktı biz orda 2 tane muska bulduk. Diğer odaya kostuk hemen ordaki gece lambasıni çıkardık 2 tane daha bulduk aradan bi yarim saat geçti iyice baktık evin içine yatak odasında bitane daha bulduk sonra koridorda bulduk. Ve o koridorda kini biz gormustuk ama arılar yuva yapmış herhalde diye ellememistik. Çamurdan byu yapmışlar. Toplamda 6 tane muska çıktı evimizden. Ve bu rüyayı gordukten 1 hafta sonra aynı gün o muskalar cikti evden. Ve alyansim haybeye gitti :KK43: eşim yenisini almak zorunda kaldı. O muskalar çıktıktan sonra eşim artık rahat bi şekilde uyumaya başladı.
urperdim ciddi anlamda

Ooo korkunçlu tayfa buraya toplanmış:KK53: Kızlar dün gece ki gibi resimlerle gelin ya böyle çok zevkli olmuyor:KK53:
Bence hepimiz paranormal activity filminde ki gibi gece evlere kamera koyalım,sonra görüntüleri buraya yükleyelim :D :D

kizlar bunu da anlatayim. bunu da bur tanidik anlatmisti ama baya askerlik arkadaslari vs de onayladilae. topanilmisti kalabaliktik iste est dost vs herkes bir aradaydi. tanidik abi ve askerlik arkadaslari askerlik yillarinda Karadenizin bir koyunde dag arastirmasina mi dag egitiminemi ne gitmisler. dag basi ve karanlik cokmek uzereymi hava da asiri sisli ve yagmurluymus. aksam 10 civari bi koy evine denk gelmisler. kapiyi calip girmisler anlatmislar dertlerini iste gece disarda ayi vs olur bize kalacak yer verirmisiniz falan demisler. adam da evde karisi kizi oldugu icin eve alamayacagini ama disarda fazla esyalarin kondugu ardiye tarzi klube oldugunu isterlerse orada kalabileceklerini soylemis tabi kabul etmisler neyse iste yerlesmisler klubeye adamda evine gecmis. bunlar uyumus yatmislar gecenin kor saatinde bizim abini tuvaleri gelmis ve kalkmis zifiri karanlikmis ortam. kapiyi aramaya koyulmus. klubede halbuki pencere vardi ve disaridaki tek sokak lambasinin isigi ilk girdigimizde iceriyi aydinlatiyoru dedi. ama bayyya zifiriymis karanlik kapiyi aradim taradim bulamadim dedi, en sonunda elini duvara koymus klubenin bi yanindan bi yanina elini duvara surte surte dolasmis eline kapi yada pencere denk gelir diye ama gelmemis. arkadaslarini kaldirmis onlarda baya bakmislar panik olmuslar falan ama bi sure sonra oturup beklemek disinda bisey yaoamayacaklarini dusunup beklemeye karar vermisler e tabi yorgunlar oturduklari yerde dalmislar uykuya. sabah ev sahibinin kapiyi acmasiyla uyanmislar.saskin sakin baya bakinmislar adam ne oldu falan diye sorunca anlatmislar olayi adam da valla ben bilemem ne oldugunu ama maljm yabancisiniz sizi birakip eve girerken ayetelkursi okumustum ben bi onu bilirim deyip yollamis bizimkileri. :) baya cevremde taniyan herkes bilir bu konuyi o kadar etkisinde kalmislarki hala anlatirlar :) bana da gario gelen bir olay

bu fotoyi bipen varmi bilmem ama gordugumde etkilenmistim. fotonun cekildigi yer bir otoyul ve o cocugun oldugu yer ucurum tarafiymis:) yani imkansiz bi olay:)

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-08-14-03-42.webp
    Screenshot_2015-09-08-14-03-42.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 190
Ben küçükken anneannem ölmüştü biz birlikte yaşıyorduk kendisini çok severdim. Daha Öldüğü günün ertesinde kıyafetlerinin durduğu bir dolap vardı dolaptan miss gibi sabun kokusu geliyordu önünden geçerken hissediliyordu içini açınca koklamaya kıyamıyorduk o kadar güzel bir kokuydu ki hiç bir kokuya benzemiyordu. Sonra kıyafetleri ayıkladık dolabı boşaltık ama dolanın içindeki o sabun kokusu 52 mevlüdü çıkana kadar geçmedi.

Birde anneannem Öldüğü günün ertesinde arka odada camdan bakarken gördüm onu üzerindekileride Hatırlıyorum ama yüzünü görememiştim.
Birde anneannem öldükten sonra üzüldüğüm her gece yıllarca biri benim yatağıma oturdu Kafamı okşadı annem olmadığına eminim.

Son düzenleme:
Çok Sevdiğim bir yüzüğüm vardı hergün takardım neredeyse o gün Dışarıdan eve geldim üzerimi değiştiriyordum dolabın önünde neyse akşam oldu ben Yüzüğü arıyorum yok her yere baktım tek tek giymediğim kıyafetlerin içine bile baktım sonra ben yüzükten ümidi kestim aylar geçti artık .neyse bir gün okuldan geldim Ateşler içinde yanıyorum banyoya girdim üzerimi çıkardım yüzük sütyenimin arasından yere düştü. O Yüzük nasıl benim içimden çıktı hala anlamıyorum o Yüzük madem içimdeydi beni hiç mi rahatsız etmedi anlayamıyorum hala

Benimde kiz arkadaşm tek kalıyordu bigun diyor yatıyorum oda karanlık tv izliyorum tekim yine evde bian hacer diye bir arkadaşı var bian o geldi demis sen nerden çıktın nasil geldin hacerin tek dedigi kalk gamze tuvalate gidelim elini yüzünü yıkayalim demiş gamze iyiyim ben ne el yzuu yıkamasi sen demiş nasıl bi anda geldin tek dediği yine hacerin kalk gamze elini yüzünü yikayalm iyi degilsin sen bana anlatiyor prmll bi baktım diyor ayakları toynak gibi o an demişki sen hacer deilsin demiş bir kaçtı hip hizli diyor hole doğru o an kaldim dua okudum odadan cikamadm agla agla öldüm diyor suan bile ben anlatkkca gözlerim doluyor yani. Bu gamze sonradan hocaya gidiyor diyorki hoca komple evini tarif ediyor kiza renginden tutunda evin odalarına kadar o evin altında eski mezar varmış ordan taşın demiş gamzeye kız tasindiktan sonra rahatladı velasilkelam ben duyduğuma göre onunla gidip kapı eşiğinden gectikten sonra hele hele banyo tuvalete beraber girdikten sonra 3 harfliyle artk onlara karışıyormussun Allah hepimizi korusun..

Aferin kızım güniçen.
Gece nasıl uyuyacaksın acaba?!
Sen gece nasıl uyucam diyorsun ben kapı çarptığında yatak odasındaydim hala burdan çıkamıyorum tuvaletim geldi gidemiyorum ağla ağla bi hal oldum napıcam bilmiyorum evde de kimse yok sen yine iyisin yani

Sen gece nasıl uyucam diyorsun ben kapı çarptığında yatak odasındaydim hala burdan çıkamıyorum tuvaletim geldi gidemiyorum ağla ağla bi hal oldum napıcam bilmiyorum evde de kimse yok sen yine iyisin yani

Allahtan benim koca hasta evde yatıyor :KK45:
Valla kendimiz kaşındık okuyarak:oops:

Allahtan benim koca hasta evde yatıyor :KK45:
Valla kendimiz kaşındık okuyarak:oops:
Ohhh sen şanslısin ben eşimi aradım çok korkuyorum diye de neden korktuğumu söyleyince daha azar işittim aferin sana avakado neden okuyorsun öyle şeyler dedi :KK61:aynen kendimiz kaşındık ama kendime engel olamıyorum yöne yazsalar yine okurum tek korkum hamileyim daha mutfağa girip hiç birşey yiyemedim ve çişimi tutuyorum ya inşallah bişey olmaz eşim 5 te gelecek 5 e kadar böyleyim:mad::KK17:

Kardeşim askerde,ben de odamda yatıyorum
Tam uykuya dalmak üzereydim ki biri kafama okkalı bi tokat patlattı.
Acaba dedim annemler mi? Kalktım bi baktım ki uyuyorlar.
Sonrası çığlıklarımla uyanan ev halkı

Pek büyütülecek bir sey değildi ama anlam veremediğim birsey. Çantamda bozuk 2 euro vardı, Çanta da kucuk bir Çanta içinde sigara el telefonu ruj ve o iki euro vardi, Kağıt param cebimdeydi zaten. Neyse oturuyoruz bir iki dakika öncesi cep telefonuma baktım saat icin geri yerine koydum, iki euro oradaydı aldım kucuk feermuarli yere koydum hatta, sonra otomata atıp kek falan almak icin açtım çantamı para yok, baktım iki defa yine yok kucagimdaki çantadan iki dakika içinde uçmadı ya, sonra arkadasım Yanımda dedim lütfen bi bakarmisin ben mi bakar körüm yoksa ne, arkadasım baktı yok, çantayı boşalttım yok. Neyse dedim kafa yormak istemedim. Kızlar makyaj tazelemeye gittiler bende sigaramı çıkarayım dedim para oradaydı. Buna Aklım ermiyor arkadaşlar geldiler ve sen bize sulu bir saka yapıyorsun deyip inanmadılar :) hala çözebilmiş degilim, uc harfliler benimle dalga geçti sanırım.

Ben uykumda ruhumun seyahat ettiğine inaniyorum.Söyle ki,
Annemlerin yatak odasına mecbur kalmadıkça girmem ve o akşam da hiç girmedim. Yattik.
Uykumda annemlerin odasına gidiyorum, sanki bir el hüüp beni sirtimdan yatagima çekiyor. Neyse o sırada gorduklerim.annem namaz eteğini ütü masasının üstüne koymuş. Askida havlu var işte yeri değişebilen objeler duruyor etrafta. Ama ben bunları görmedim tabi aksamdan falan.
Bu rüya olmadığını bildigim durumdan sonra sabah annemler uyurken odalarına girdim ve şok oldum gerçekten gece gördüğüm objeler aynı yerde. Yani namaz eteği ütü masasının ustunde, çoraplar ayni yere çıkarılmış, havlu falan . Ve bunu defalarca yaşadım değişik versiyonlarda.
Yani astral seyahati bazı insanlar istemsiz yapıyormuş benimki cok küçük capta. Evin dışına hic cikamadim simdiye kadar.

Kızıma 6 aylık falan hamileydim dusa girdim çıkınca bornoz ile yatak odasına girip kıyafetimi giyecektim içeride gece lambası yanıyordu yani tam aydınlık değildi dolabın aynasından arkamda ki yatak görünüyordu bi baktım yatakta bi adam uzanmış beni seyrediyo anında döndüm arkami acaba esimmi diye tabii yatak da başka bir adam var çığlık çığlığa yan odaya eşimin yanina koşmuştum

Ohhh sen şanslısin ben eşimi aradım çok korkuyorum diye de neden korktuğumu söyleyince daha azar işittim aferin sana avakado neden okuyorsun öyle şeyler dedi :KK61:aynen kendimiz kaşındık ama kendime engel olamıyorum yöne yazsalar yine okurum tek korkum hamileyim daha mutfağa girip hiç birşey yiyemedim ve çişimi tutuyorum ya inşallah bişey olmaz eşim 5 te gelecek 5 e kadar böyleyim:mad::KK17:
telefonla konuşmayı dene mutfağa yada wc ye giderken telefon açık kalsın seni rahatlatır bu ben öyle yapardım yalnız yaşadığımda :)

Bir gece o zamanlar nişanlıyız eşimle telefonda konuşuyoruz.
Muhabbetin arasında arkam kapıya dönüktü tıkırtı geldi karanlıkta bakayım dedim bir de ne göreyim rahmetli dedem takım elbiselerini giymiş kapımın önünde duruyor.
Eşime aşkım dur dedem geldi arıcam seni diyip kapadım telefonu.
Dede niye geldin diyorum dedem diyor düğününe.
Eee diyorum daha gün almadık,olsun ben şimdiden geldim hem zaten nisanın 25 ine ne kaldı ki diyor.
Yooo biz sonbaharda evlenicez diyorum gülüyor.
Saçımı okşuyor.
Annem geldi odama ışığı açtı dedem kayboldu.
Kiminle konuşuyorsun diyor annem dedemle diyip ağlamaya başlıyorum
Ve 1 hafta sonra nişanlım yani eşim bana sürpriz olsun diye gidip nikah günümüzü ayırtıyor.
25 NİSAN!!!

Şarkı söyle avakado :eek:

Ay cok fena bu yaa :( bikerede bana oldu bastilar sanki beni kimildayamadim dua edemiyorum yarim yamalak bi tokat yedim yüzüme duami tamamladım zorda olsa giderken bi çığlık atti sol kulağıma anlatamam o çığlığı cinladi resmen kulağım kalktm annemn yanına gittim ağlaya ağlaya anlaticam anlatamıyorum kekeme gibi konuşmaya çalışıyorum annem bi okudu beni kendime geldim ama inanirmisiniz o tokat attığı yanagm diger yanagima göre daha sıcakti hala :(

Back