- 1 Temmuz 2009
- 5.921
- 6.344
- 773
Sözlüklerde falan çok anlatılıyo bu tarz hikayeler, bi tanesi cidden tırsınçtı, ben bile tırstıydım yani.
Ama işte hep babaanne dede köyleri, eski zaman.
Nerde kaldı tekil şahıs. :/
Hangi hikayeydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sözlüklerde falan çok anlatılıyo bu tarz hikayeler, bi tanesi cidden tırsınçtı, ben bile tırstıydım yani.
Ben incide bi hikaye okumustum 4 sene once falan. Universiteli bi cocugun basından geciyodu, yasayan cocuk bizzat anlatmıstı. Cok korkuncluydu.Sözlüklerde falan çok anlatılıyo bu tarz hikayeler, bi tanesi cidden tırsınçtı, ben bile tırstıydım yani.
Onu ben de okumustum, kapi altindan dumanlar falanBen incide bi hikaye okumustum 4 sene once falan. Universiteli bi cocugun basından geciyodu, yasayan cocuk bizzat anlatmıstı. Cok korkuncluydu.
Sonra filmi cıktı aynı konunun. Artık cocuk yasamadı da bastan beri senaryo muydu yoksa senaryo haline mi getirildi bilmiyorum
Onu ben de okumustum, kapi altindan dumanlar falan![]()
Sadece tek bir olayım var böyle. Ben 3-4 yaşlarındayken ailece dedemin mezarını ziyarete gitmişiz. Hani mezarlar tek tek sıralanır da aşağı inersiniz ya, biz öyle aşağı inerken ben birden bir yeri işaret edip "Dedem orada niye oturuyor?" demişim. İşin ilginç yanı annemin anneannesini bile hatırlıyorum az çok ama dedemle tek bir anımı hatırlamıyorum. Bu olayı da hatırlamıyorum. Bu olay ne kadar çocuklukla geçiştirilebilir, emin değilim. Olmayanı olmuş gibi anlatma huyum ya da böyle başka bir olay daha yokmuş çünkü. Stv dizileri gibi. Umarım böyle bir şey gerçekten vardır diyerek ve bir gün bir yerde buluşma temennisiyle bitirelim yazıyı.![]()
Valla adını hatırlamıyorum ama doğu taraflarında bi köyde yüzü olmayan su kenarlarında dolaşan cinleri anlatıyordu, bulamadım, o sözlük kapanmış. Anlatan kişi bizzat dedelerinden duyup anlatıyordu.Hangi hikayeydi?
kizlar annem bir ara birinin vasitasiyla ankarada bi cinci hoca teyzeyi aradi. yani kadinla hic gorusmeden telde bakiyomus fali. annem de inanmaz ama kadin o an icinde oldugumuz ortamdaymis gibi konustu. yok iste calistigimiz avm de moladaydik bi cafede 4 kisi.oturuyoduk annem hoparloru acti, kadin isim vererek iste x i ve x in yanindan kalk kizin duyabilir ama onlar yabanci dinletme dedi baya isim verdi yani yanimizdakilerin isimlerini. her neyse kadin anlatmis biseyler ben takmadim pek o guzden annemi dinlemedim konusurken. kadin demis ki iste kedi ye asik iki cin var . ya anne bi git dedim inandin mi. her neuse takip eden gunler de erkek arkadasimla telde kavga vs ettigimizde erkek arkadasimin esyalarinda hasar olmaya basladi yani mesela kavgami ettik sabah uyandiginda telefonunun ekraninda cizikler bilmem neler oluyordu, iste gitarinda cizikler bilmem ne iste. o ara ben yalniz yasiyordum sabah ise gitmek icin hazirlandigim sirada mutfaktan gelen ses icin mutfaga bi gidiyodum set ustu dogalgazli ocagin dugmeleri sonuna kadar acik ve gaz yayiliyo yani gaz sesini duymasam bi sigara vs yaksam aninda bommm.. en son bir sksam erkek arkadasim bana gekecek diye evi toparlamaya giristim, erkek kardesimin kulagini deldirmisti ve ben ona hediye etmek icin zamaninda kuoe almistim iste basucumdaki cekmeceye bisey koyarken hediye kutusuna denk geldim baya sarip sarmalamisim, unutmusum varligini hatta. salladim ilk icinde ne var diye tikirtiyi duyunca aklima geldi kardesime aldigim kupe oldugu. yerine koydjm falan iste saatler sonra erkek arkadasim geldi. erkek arkadasim bilgisayarima format atacakti aldi bilgisayari yere oturdu ve birden bagirdi bisey batti kalcama diye. igne falan sandik iste baktik ki kupe. Benim ilk aklima gelmedi erkek arkadasimin kupesi dustu o batti sandim neyse kuoeye dikkatli bakinca kardesim icin aldigim kuoeye benzettim,kuoeyi alali uzun zaman oldugu icjn bakar bakmaz hatirlayamadim. neyse korka korka gittim odama cekmecedeki kutuyu aldim kapaliydi bala, salladim ici bostu. o an ki dehset duygumu anlatamam. erkek arkadaskm geldi iste dedi cikarmissindir hatirlamiyosundur, dalginlik yapmissindir belki de ikili olarak almissindir biseyler dedi biraz sakinlestim. iste yemek masasinin uzerine koydu geri koyarsin kutuya diyerek. gece gec saat olunca erkek arkadasim eve gitmek icin hazirlandi cikarken de kedi bak unutma kuoeyi koy yerine diyip cikti. ben unuttum bi sure tv falan izledim en son yatmaya hazirlanirken aklima kupe geldi yerine koyayim bari dedim masaya dogru gittim. anaaaa bi baktim kupe yok. ciddi anlamda odum biseyime karisti o an. cidddi cidddddi dehsete kapildim. bi cesaret dedim kutuya bakayim eger icindeyse sen bidaha bu eve girme kedi dedim. korka korka cekmeceyi actim kutuyu aldim salladim icinde tikir tikir kupe. ben o an evi nasil terk ettigimi hatirlamiyorum. pijamalarla aokaga firladim annem bi arka sokagimda oturuyordu annemde gecirdim birkac gunu. anlatiyorum ama tabi kim inanir? erkek arkadasim inandi ancak evin her yerine dualar astik uzerine dualar taktik her kiyafetime erkek arkadasimla. her gece yatmadan once her animda evde dua ede ede gecirdim gunlerimi.. en sonda bir gece ki o gece artik evden tasinacagim geceudi sanirim. evde salonda bi tv bide yatagim kalmisti. bende yatagi salina tv nin onjne tasidim parca parca goturmustuk esyalari evde koltuklar dalan yoktu. islek bi cadde uzerindeydi apartman. umraniye cumartesi pazarinin oldugu caddeyi bilen vardir belki. o caddede hemen cami var ve karsi karsiyaydi evimle. neyse cuma gunuydu minare isiklari acik guzel gorunuyo diye camlari da acmistim. tv de acikti holdeki isigi da acik birakmistim ve salonun kapisini isik gelsin diye hafif acik birakmistim. iste ruyamiydiiii gercekmiydi asla emin degilim.kizlar ama cokkkkkkkk gercekti.. yatakta yatarken gozlerim acildi, ayni salondaydim minare isiklari ayni tv acik aralik olan kapinin hafif acildigini gordum ve iceri birinin girdigini hissettim. kimse yoktu ama o yogunluk.vardir ya, cevrenizde biseyi oldugunda hissedersiniz heh iste resmen o yogunlukla biri giriyodu iceri ama.kimseyi gormuyodum. yanima uzandi bi kolunu altimdan gecirdi. sirt ustu yatiyodum.diger kolunuda ustten diger eline kavusturdu ve yanagimdan opmeye basladigini hissettim.ama kimse yoktu ve ben o an bildigim tum dualari okumaya basladim ve ben omudukca o elini gecirdigi yerden kendine dogru sikarak cekiyodu ben dua okudukca daha da sıktı belimden. en son oyle bagirdimki birden geldigi gibi kalkio.kapidan cikti birden yerimden resmen sicradim. diyorum.ya ruyamiydi bilmiyorum ama asssssiri gercekti kizlar ve o sıktıgıni hissettigim yerler ciddi anlamda agriyordu ve yanima uzandigi sekil benim ruyada yatis seklim birebir ayniydi ama birebir, karabasansa bile asiri gercek bir karabasandi ve hareket edebiliyordum . bilinc altimla alakali bir olau belki de ama dedim ya asiri gercektihemen erkek arkadsimi aradim saat 4 felandi hava aydinlanana kadar konustuk. avrupa yakasinda oturuyodu malesef gelemedi ki anneme sonradan anlatinca niye aramadin niye cikip gelmedin dedi. en son iste annem hoca moca olaylarina girdi falan. ama kizlar inanin bunlar gercek. su an belki korkutucu gelmeyebilir ama ciddddi manada dehset yasadim o siralarda. cok sukur bir iki yildir oyle olaylar olmuyor. ama balik burcu olmamin verdigi birsey var sanirim :) mesela su icmek istiyorum diyelim surahide su var hami tembellikten bi kalkip icemezsiniz de ama akliniz suda olur ya oyle bir durumda iki kez surahi patladi. bildiginiz cam patladi. onun disinda aymi sekilde bilgisayar masamda duran ojeyi surmeyi dusundugum bi aksam dergi okuyorum surersem oje bozulur dergiyinokuduktan sora sureyik diye beklerken masadaki oje yere duserek kirildi ojeli halimiz hala catida durmakta temizleyemedikya da ne bileyim en son gece yatmadan once akvaryumun yaninda sarja biraktim telefonumu. ve saat 5 gibi birden uyandim kalktim telefonu sarjdan cimarip aldim yataga girdigim an akvaryumun cami oatladi tum salin batti baliklarimizdan biri öldü falan. teli almasam gitmisti. gibi olaylari cok yasiyorum. ve bunu tamamen burcuma yoruyorum.ister inanin ister inanmayin ama en azindan bunu yasayan bir insan oldugunu bilin. bu arada su an mobilden yaziyorum yazim hatalari icin simdiden ozur dilerim
korku filmi giniymis bu yaBeni de teyzemde kaldigim bir gece namaza uyandirmislardi, o siralar Kuran i yeni ogreniyordum surekli okuyordum bir de namaz kiliyordum teyzeme ozendigimden. Teyzemin kizi gece gelip beni uyandirdi ama tatli tatli ondan hic beklemeyecegim sekilde canimlarla tatlimlarla uyandirdi. Uzerinde acik pembe yada beyaz uzun kollu uzun etekli bir elbise vardi basi da kapaliydi, kolumdan tuttu kaldirdi. Teheccut namaziydi kaldirdigi o gece cok kilmak istemistim herkes muhabbet ederken ben yatmaya gitmistim gece uyanabileyim diye. Abdestimi aldiktan sonra bir baktim ki tehzemin kizi hala yatakta uyuyor uzerinde don gomleknedense icime bir huzur dolmustu cok mutlu olmustum. Simdi namaz da yok halis niyet de yok e namaza kaldiran da yok tabi.
Arkadasimin eline de kina yakarlar gece annemin babqnnesine de yakarlarmis hatta her sabah namaza kalktiginda ondan once kimse kalkmamasina ragmen havlu islak ve sallaniyor olurmus.
Sizin anlattiginiz da aklima sunu getirdi:korku filmi giniymis bu ya![]()
kizlar bunu erkek arkadasim.bizzat anlatti. ulan benimde her bdi fark ettim.ama naoim her olayi birlikte yapiyoruz demekki
ben bile biktim bahsetmekten
neyse iste anlatmisti bende anlatayim.
benim yavuklumun medyum bir arkadasi varmis. normal arkadas (kız)) neyse :) o yasamis.
kiz baya anlatmis o zamanlarda cevrede olayi hatta nette bile arasam bulabilirmisim. neyse kiz sevgilisiyle uyurken bir gec sevgilisinin ona sarildigini hissetmis.arkasi donukmus ama kizin, sevgilisi arkasindan sariliyormus kiza. sarilmis kiza yanagindan opmus baya sarmas dolas olmus kiza bi an oglan... oglan duvardan tarafaymis kizda kapi tarafinda yatiyomus ve tam baslarinin denk geldigi yer kapidan banyoya denk geliyomus. yani kafayi yastiga koyunca banyonun kapisini lavaboyu falan goruyorlarmis. neyse iste kiz cocuga arkasi donukmus oglan kiza baya sirnasmis sarilmis etmis kizda yari uykuluymus o sirada ve birden gozlerini acmis kiz bi de ne gorsun? o an sevgilisi lavabodan cikmis kizin yanina geliyor. kiz dogrulup arkasina bakmis kimse yok. kiz bide medyum he ama kisa sureli beyin hasari yasamis![]()
bu hikayeyi anlattiktan sonra ben bile tirstim cogu zaman. gecenin korunde birden uyanip yanimda yatan adamdan suphe edip ölümune korkmama sebep olmustu ciddi anlamda :) evet anlatilsin vallahiTovbe estkocama arkami donmicem bidaha gerci o benden daha tirsak basina gelen seyler varmis ama anlatmiyor. Hep biz anlatiyoruz
samantha nin hikayesini de merak ettim cok korkunclu gibi duruyor