Başimdan Geçen Bir Olay

**SU**

çocukta yaparım kariyerde
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
643
9
96
49
Diğer
BAŞIMDAN GEÇEN BİR OLAYI ANLATMAK İSTİYORUM.AYLARDIR DÜŞÜNÜYORUM AMA BİR NETİCEYE ULAŞAMADIM.TUHAF BİR RUH HALİMİN ZAMAN ZAMAN OLDUĞUNU FARK EDİYORUM AMA BU BANA MI ÖYLE GELİYOR YOKSA ÇOK FAZLAMI DETAYCIYIM DİYE ZAMAN ZAMANDA KENDİMİ ÇOK ELİŞTİRDİM. HER KUL ZAMAN ZAMAN FARKLI RÜYALAR GÖRÜR. FARKLI ETAPLARDAN GEÇERKEN ONUN BİR KORUYUCUSU OLDUĞUNU HİSSEDER.BENİMDE ŞU YAŞAMIMDA BİR ÇOK ŞEY BAŞIMA GELDİ TAM PAMUK İPLİĞİNE BAĞLIYKEN TAM ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİRKEN BİRDEN AYAĞA KALKTIĞIM ÇOK OLDU. BİR ŞEYLER BANA GÜÇ VERİYOR.BENİM YAŞADIĞIM YER BİLİNEN 99 TANE YATIRIN OLDUĞU KÜÇÜK BİR İLÇE.EVİMİN ETRAFI ÇEVREM HEP BU YÜCE ZATLARLA DOLU.ONLARI ZAMAN ZAMAN ALLAHIMIN İZNİYLE RÜYAMDA GÖRÜYORUM VE BANA GÜÇ KÜVVET VERDİKLERİNE BENİ KORDUKLARINA İNANIYORUM.ASIL ANLATMAK İSTEDİĞİM İSE ŞUDUR;
BABAANNEM 21 TEMMUZDA VEFAT ETTİ.22 AY HİÇ KALKMAKSIZIN YATTI ALLAHIN TAKDİRİ İLAHİSİ FELÇ GEÇİRDİ. VE DEDİĞİM GİBİ 21 TEMMUZDA HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU. DOĞAL OLARAK 7 GECE EVDE DUASI OLDU.ALLAH KABUL EDERSE 2 HOCA OKUDU DUASINI. O GECELERDEN BİRİNDE DUAYA GELEN MİSAFİRLERİMİZ GİTTİ VE SADECE 2 HOCAMIZ KALMIŞTI EVİMİZDE. ANNEM VE HALAMDA VARDI. DİNİ SOHBET EDİYORDUK. BEN GÇRDÜĞÜM RÜYALARDAN BAHSETTİM VE BİR GÜCÜN BENİ KORUDUĞUNU HİSSSEDİYORUM DEDİM.HOCAMIZ BANA ABDESTLİMİSİN DEDİ EVET DEDİM. AYAĞA KALK DEDİ VE ODA KALKTI BAŞIMI KAPATTIK.SÜREKLİ GÖZLERİME BAK DEDİ BİZ HOCAYLA YÜZYÜZEYİZ O ARADA BAZI DUALAR OKUDU NE OLDUĞUNU BİLEMİYORUM. VE BEN ÇOK DUYGULANDIM HOCAM VE BEN GÖZYAŞLARIMIZI TUTAMADIK AĞLIYORUZ. DUA OKUYOR VE GÜLÜMSÜYORDU. DUA BİTİNCE BANA SARILDI İNANAMIYORUM DEDİ BANA GÖRDÜKLERİMİ SORDU BENDE SADECE SİSLER ARASINDA BİR SÜRET AMA NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIM DEDİM. EVLADIM BUNU ALLAH BİLİR BUNU GÖSTEREN YÜCE YARADANDIR AMA SEN CENNETLİKSİN DEDİ . SEN BENİM BUNDAN SONRA AHİRETLİĞİMSİN DEDİ. BEN ANLAYAMADIM NELER OLDUĞUNU SORDUM BAZI ŞEYLERZAMANI GELİNCE ÇIKACAK DEDİ. ANNEME DÖNDÜ SARILDI BENİM SIRTIMI SIVAZLADI BU KIZA İYİ BAK IŞIGINIZ AYDINLIĞINIZ OLUCAK GELECEĞİ ALLAHIN İZNİYLE ÇOK AYDINLIK ALLAH YOLUNDA BİR KUL OLACAK ÇOK KİŞİYE FAYDALI OLACAK TARZINDA KONUŞMALAR YAPTI. BU ARADA ANNEMDE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI. SÜREKLİ AĞLIYORUZ.( ŞU SATIRLARI YAZARKENDE YİNE AYNI İÇ ÜRPERTİSİ YAŞIYOR VE GÖZYAŞLARIMI TUTAMIYORUM )DİĞER HOCADA AYNI ŞEYLERİ YAPTI VE ODA AYNI ŞEYLERİ HİSSETİ. BUNLAR NEYDİ NE OKUDULAR BENİM GÖZLERİMDE NE GÖRDÜLER BİLMİYORUM SÖYLEMEDİLER.
BU KONUDA BİLDİĞİNİZ BİRŞEYLER VAR MI ?? DOSTLAR VARSA LÜTFEN PAYLAŞIN BENİMLE. ALLAHA EMANET OLUN. SEVGİLERİMLE

gaybı bilen Allahtır...
Allah hepimizi cennetlik kullarından eylesin...

kumpir tüylerimi diken diken ettin canım ya ,senin bu sitede(ki sadece sitede deil günlük hayatındada böylesindir onu hissediyorum) ne kadar duyarlı, ne kadar arştırmacı ,ne kadar vatansever oldugunu biliyorum ki seni takip edenlerde bunun farkındadır zaten.gercekten senin adınada böle düşünmeleri hoş gerçekten. o kadar günah işliyoruz ki farkında olmadan allahım affetsin hepimizi

kumpirciğim ,bu anlattığın olayla ilgili bi fikrim yok ama, sen yüreği öyle güzel bir insansınki...
bence senin içindeki güzellik sana güç veren. umarım bundan böylede herşey gönlüne göre olur:1yes2:

canım benim, güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. ama benim felsefem hep, bilgini paylaş, yediğin lokmayı paylaş elinde olan herşeyi paylaş.bu düşünceyle yola çıkınca benden mutlusu olmaz. yastığıma baımı kıyunca eger rahat uyuyabiliyorsam ne mutlu bana.elbette insanız etten kemikten sinirden yaratıldık ama bence önemli olan o yanlışlarımızın kırdığımız kişileri ( bilmeden ) farkına varıp af dilemektir. Hiç birşey yapamasam bile gün içinde yemek yerken asla tıka basa doyup kalkmam sofradan komşumun başka insanların aç olduklarınıda düşünürüm.Komşum yada yakınım aç olabileceği düşüncesi beni çok rahatsız eder.

canımsın masal prensesim.anlattığım olayı çok araştırdım başka hocalarda sordum onların dediği biz bu tarz konuşamayız ama Allahın nadir yarattığı kullardansın ufkun iman gücün çok açık. herşeyin vakti vardır bekle sabret bir çok kula öncü olacaksın Allahın izniyle.Bu tarz konuştular hep bana.O güzelliği benim içime yüce rabbim verdi ve ben onu asla kirletmeyeceğim.Temennim sadece kendim için değil tüm insanlık için güzel olaylar olsun.

kuşummm allahh yüreğindeki güzellikleri eninde sonunda gösterecek sana seni çok iyi tanıyanalrdan biriyim ve içinden hiç bir zaman kötülük geçmez.Sevgi dolusun.İyimser birisin.Mekanın cennet olsun inşallah kuşum benim seni seviyorum

kumpircim bu olayları bence kimseye anlatıp burda bile yazma canım,bunlar senle rabbimin arasında kalsın,tavsiyem bu mesajı bile silki,açılmaya başlayan kalp gözünü,göz perdeni kapatıcak olursun,

tavsiyem çok tesbih çek,kelimei tevhit, özellikle ve özellikle kalp gözünün açılması,göz perdenin kalkması için çok güzel dua ve tesbihatlar var,onları bir ara özelden sana atarım,

yarencim, özeline adresimi gönderdim müsait bir zamanında konuşursak sevinirim

Kumpircim bende yaren76'ya katılıyorum.Bırak anlattıkların YÜCE ALLAHIMLA senin aranda kalsın.Hepiniz ALLAH'a emanet olun.

Kumpir bence de bu tür şeyleri çok düşünme ve paylaşma. Gaybı Allah bilir. Allah hepimizi cennetlik kullardan etsin. Eğer korunduğunu ve bir gücün seni her daim muhafaza ettiğini hissediyorsan ne mutlu sana. Bunun daim olması için dua et. Aynı gücü ben de tüm hayatım boyunca hissettim hissediyorum. Çok iyi bir kul olmasam da, çoğu zaman yükümlülüklerimi unutsam verdiğim sözleri tutmasam da Allah'ın beni koruduğunu hep hissettim. İnşallah Rabbim bunu hep nasip eder ve bizlere de onu daha çok idrak etmeyi, şükretmeyi, hatırlamayı...

çok fazla düşünmeye başlamıştım ve o yüzden paylaştım.bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

benzer olaylar benimde başımdan geçti kumpirim ama kimseye anlatma bunları yaradan gönlüen göre versin herşeyi bitanem ne kadar güzel bi yüregin oldugunu seni tanıyan herkez biliyor

tavsiyem çok tesbih çek,kelimei tevhit, özellikle ve özellikle kalp gözünün açılması,göz perdenin kalkması için çok güzel dua ve tesbihatlar var,onları bir ara özelden sana atarım,
KaLp gözünün açıLmasına normaL bir kuL dayanamaz.. Yakın zamanLarda bir evLiyanın kızı kaLp gözünün açıLması ve her varLığın asıL suretini görebiLmek için öyLe çok dua etmiş ki rahman sonunda duasını kabuL edip ona o saLahiyeti vermiş. Ama o bi zaman sonra ALLAH'a yaLvararak bu özeLLiğin kaLdırıLmasını istemiş çünkü dayanamamış. İnsanların gerçek suretLerini görmek çok zor bişeymiş... YoLda yürürken insan diye yanında farkLı farkLı suretlerde yaratıklar görmeye başLamıl bunun hikmetinden suaL edince onLarın günahtan hayvanLaşmış insanLar oLduğu kendisine biLdiriLmiş. Bu daha yeni yaşanmış oLan bir olay.. O yüzden kaLp gözünün açıLması tabiriyle kastediLmek istenen ALLAH'a yakınLaşmak için dua et ama kaLp gözLerinin açıLmasını isteme yanLış dua etme. Buna dayanamazsın. Rabbim rahmetini ve sevgisini hiç eksik etmesin...

Kumpir cok guzel bir sey ama bende arkadaslara katiliyorum senin yureginin iyiliginden kaynaklanan birsey o yuzden paylasmamak daha iyi , bendede bazen bazi hisler ruyalar olaylar olur ama paylasmamak gerektigini soylediler anlatsam sasardiniz ama dedigim gibi anlatmamak gerekirmis hayir olsun, sevgilermle

Kumpircim ben yazını dün okudum düşüncelerimi sormadan yazmak istemedim.. Öncelikle yazını kopyaladım ve okuttum.. Öncelikle bu takım şeylerin yazıya dökülesi dile getirilmesinin doğru olmadığını söylediler.. Ayrıca hocanın kalkıp sana sarılıp ahiretliğimsin demesinin de yanlış olduğunu söylediler.. normal de böyle durumlar da hocanın bile sana anlattırmaması gerekiyor dediler...Rüyaların gerçek olduğunu bilip ona göre her rüyayı anlatmamak gerekiyor.. Allah a emanet olasın arkadaşım..

Sevgiler..

Figocum Msn Den Bu Detayi Konuşabilirmiyi. Eliften Alabilirsin Adresimi

kumpirciğim canım çok etkilendim ne güzel ALLAH keşke hepimize nasip etse.anladığım kadarıvla çok ince düşünceli kendinden önce karşışındakinin durumunu düşünen birisin .vani kalp kırmavan .dinimizde bunları emir etmiormu.kalp kırmavın dedikodu vapmavın kulhakkı vemevin.vetim hakkı vemevin vb .canım bence namaz kıl bol bol dua et ALLAHIM muhakkak nasip edecektir.kalbini herzaman temiz tut .hoşçakal:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…