Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Benim anladığım şu şekilde...kiz saftirik yapılı, baskıcı ailesi olan, ürkek yapılı komşunun kızı. Eş 9 yıl boyunca sureklilik olmadan ara ara mesela senede 2 kere falan konuşmaya eve çağırıyor. Evlenmeden önce de tenhaya sıkıştırmaya çalışmış. Kiz adı çıkacak diye ve sürekli olmadığı için ses etmiyor duruma. Artik belki de sıklaştı adamın aramaları o yüzden söylüyor konu sahibine.

9 yıldır devam ediyorsa bunda başka iş var bence bunlar sevgiliydi. Bugün yarın ayrılacağım eşimden deyip kızı oyaladı. O da eşine söylerim dedi ve söyledi. MoonfacedMom MoonfacedMom
Bana da öyle geldi Calcifer. Bir adam bir kadını durduk yere gizliden aramaz. Hiçbir sebep yok yani masumane diyebileceğimiz. Kimisi kız ayırmak için yapıyor demiş. Ama katılmıyorum. Eğer ipler kızın elindeyse bile yani musallat olan kızsa, konu sahibinin kocasının sakladığı bir şeyler var, kıza karşı gebe. Yani ortaya çıkmasını istemediği bir şey var ki kızı arayıp duruyor. Elinde güçlü bir koz olmalı ki bir şeyler yaşanmış, kız da bunu kullanıyor olabilir. Bu bir ihtimal. Diğer bir ihtimal de musallat olan gerçekten adam olabilir. Kemalim yapmaz bakış açısından çıkmak lazım. Bazen de suçlu yanımızda yatan oluyor. Kız niye beklemiş 9 sene diyenler var, yani kocan beni taciz ediyor demek de çok kolay bir şey değil. Bilemiyorum, ben 9 sene beklemezdim ama herkesin yaşadığı farklı tabi.
Tüm ihtimalleri değerlendirirsek adam her türlü suçlu çıkıyor benim kafamda.
Eğer masum olsaydı, madem kız musallat oldu diyelim, gelip konu sahibine çoktan anlatırdı. Ne diye saklasın ki?

Bana esinizin bu kizi kullanma gibi bir niyeti oldugu gibi geldi. Kusura bakmayin. Kiz kafadan ameliyat oldu yazmissiniz. Kolay heder olarak mi gördü acaba. Neler okuyoruz.
Bende senin gibi düşünüyorum malesef. Kızı kolay lokma gördüğü için kullanmak istedi. Olay duyulursa da zaten normal değildi dicek
Eşiniz kızla görüşüyor artık cinsel amaçlı mı duygusal mı bilemem. Belli ki kız da istiyor (istemese engeller konuşmaz vs) ama eşiniz boşanacağım diye oyalıyor ya da boşanmam diyor. Kıza söyleyin arama kaydı vs değil mesajlaşsın eşinizle, mümkünse whatsapptan mesajlaşsın ama eşinizin numarası gözüksün (kaydetmesin eşinizin numarasını) size de ekran görüntülerini atsın. Açık açık sormasını isteyin eşinle boşanacak mısın beni seviyor musun neden sürekli evine çağırıyorsun gibi. Ayrıca kızla siz de mesajlaşın eşim seni ne zamandır taciz ediyor vs şeklinde. Eğer kanıt getirmezse eşinizi alın karşınıza kızın attığı mesajları gösterin, ailelerine gösterin bakalım ne olacak. Bu durumda korkması gereken son kişi sizsiniz. Ben böyle bir şüpheyle o adamla da o kızla da aynı apartmanda yaşayamazdım. Ki bence sizden önce de bir ilişkileri vardı zaten (burada bir üyeye de benzer bi şeyler olmuştu mor ruj muydu adı neydi hatırlayamadım meğer komşunun kız kardeşiyle eşinin eskiden de ilişkisi varmış vs). Lütfen maddi manevi haklarınızı sonuna kadar alın bu insanlardan. Aklım sizde kalacak, güçlü kalın. Sevgiler.
Kız kesinlikle halinden memnun. Olmasa bunca zaman safa yatmazdı. WhatsApp tan mesaj atmış bu gece ama eşim çok temkinli hiç açık vermemiş hepsini attı mesajlaşmaya devam etmesini illaki güvenip açık verecektir dedim. Kız kendini haklamaya çalışıyo bilki adımı çıkartmaya çalışırsa sende arkamda dur diye yazdm dedi. Gerekeni yapıcam inşallah olay açıklığa kavuşsun diye bekliyorum.
MoonfacedMom MoonfacedMom kız da bir iş var diye düşünüyorum hala. 9 senedir fırsat buldukça ara ara yoklamış ama o da gorumcenlere gitmeye devam etmis:KK51:
Evet halinden memnun gibi geldi banada
anlatamıyorum galiba🙈
kız aradı ya en son hani laf alamamış eşinizin ağzından. kız arayınca ne konuşmuşlar
Bi daha arama olmadı. Mesajlaşmış sadece eşimde temkinli konuşmuş
esiniz aldatmiyor diyelim bir insan komsu kizini niye arar ki ? hele ki karisinin eve bile sokmadigi kizi .orasi kafami karistiyor benim .
Aldatıyor garanti orası.
Adam anladı kızın bi işler karıştırdığını.
Evet şüphelendi bencede
onu anlamaya çalışıyorum. hep adam arıyorsa kız arayınca işkillenmiştir.
normalde kız da arıyorsa ne konuşulur ki komşu kızıyla? demek ki muhabbetleri.var oluyor o zaman.
Hep eşimin aradığını söyledi vu sefer kız yazınca şüphelendi
Hayatım kayınvaliden belki oğlunun yaptığı çapkınlığa göz yumar da şimdi kızın ailesi de duyacak komşular herkes duyacak. Bir genç kız var ortada. İkisi de bekar olsa birbirlerini beğenmişler der herkes ama adam evli eşi hamile kız taciz edildiğini söylüyor. Kaynanan kafasında biri için bile bu kadarı fazla. Kız, zamanında kayınvalidene “x teyze oğlunuz beni rahatsız ediyor ailem duymadan siz kulağını bükün. Yoksa çok kötü şeyler olur.” neden demedi? Neden hala görümcenin evine girip çıkmaya devam etti? İnsan tacize uğradığı yerin önünden geçerken bile anksiyete krizine girer, bu kız hiçbir şey yokmuş gibi devam etmiş. Beklemiş beklemiş uygun zaman olarak şimdiyi mi bulmuş.
Kız ı halinden memnun demekki yoksa dediğin gibi uyarırdı
Kızın size söyleme amacı nedir? Kanıtlarla çıkması gerekiyordu
Ve madem arıyor sürekli en basit arama kaydında vardır
Demedi mi size " inanmıyorsan kayıtları göstereyim " diye.

Ve diyemeden edemeyeceğim ne saçma sapan bir ortam orası .
Kızdan ben kanıt istedim oda aramaları attı sadece oda 1 günün delil saymıyorum elle tutulur bişey yok

9 yıldır süregelen bir taciz söz konusu ama kız size söylemek dışında bir tepki göstermemişse bu durum kız açısından da şüpheli.

Ayrıca eşinizin kendisine bu güne kadar gönderdiği mesajları gösterebiliyor mu size? Eşinizin siz yokken çağırmasına dair bir mesaj var mı ortada?

Şu an eşinizin ağzından laf almak için bu kadar uğraşması gerekiyorsa tacizde bulunan, hayaller kuran kendisi olamaz mı?

Elbette eşinizi takibe alın ama o kadının da kurduğu hayalleri gerçeğe dönüştürmek için atağa kalkmış bir hasta olup olmadığından da emin olun

Aralarında bir durum varsa elbette boşarsınız, maddi manevi taleplerinizle karşısına çıkarsınız. Ama önce emin olun. Sürekli tacizde bulunan bir adamdan bu kadar zor delil bulması bile insanda şüphe uyandırıyor.

Eşimin ağzından bu olayı doğrulayacak bi kanıt olsa zaten ikisininde canı cehenneme

Yok gayet safa yatıp konuşmuş kız da halinden memnun yani

Telefon kullanmayı bile bilmiyo canm çoğu şeyi sorar çevresine uyanık bi kız değil

😔Rabbimin imtihanı işte canm

Dediğin gibi düşünüyorum bende. 9 sene boyunca sürekli taciz olmuyo canı sıkıldıkça kızla uğraşmış. Kızın demesinde böyle

Öyle yapıcam ses çıkmazsa ilk annesinle konuşucam kızının psikolojisi nasıl diye olayı anlatmadan dinlicem ciddi bişe varsa annesini uyarırım

Başka kimse bakmadı eşimde ilgi gösterince hoşuna gitti. Eşimde borç gırtlağa kadar zaten borç ödemekten bıktm amacı ayırmaksa tepe tepe kullansn kocamı

Kız uyanık bişey değil çoğu şeyi bilmiyo telefon kullanmayı bile

Nerdeee ancak kocamın borcunu ödüyorum. Alsın tepe tepe kullansn
Kiz uyanık değil demişsiniz ama gündüz kuşağı, 2 kelimeyi bir araya getiremeyen, dışarıdan baksanız böyle işlerde bezi olmaz diyeceğimiz çarpık ilişki müdavimleriyle dolu.

İllaki karşılıklı birşey yaşanmıştır diyemiyorum ama saftır anlamaz, yapmaz gibi düşünmeyin kimse için.

Bana da öyle geldi Calcifer. Bir adam bir kadını durduk yere gizliden aramaz. Hiçbir sebep yok yani masumane diyebileceğimiz. Kimisi kız ayırmak için yapıyor demiş. Ama katılmıyorum. Eğer ipler kızın elindeyse bile yani musallat olan kızsa, konu sahibinin kocasının sakladığı bir şeyler var, kıza karşı gebe. Yani ortaya çıkmasını istemediği bir şey var ki kızı arayıp duruyor. Elinde güçlü bir koz olmalı ki bir şeyler yaşanmış, kız da bunu kullanıyor olabilir. Bu bir ihtimal. Diğer bir ihtimal de musallat olan gerçekten adam olabilir. Kemalim yapmaz bakış açısından çıkmak lazım. Bazen de suçlu yanımızda yatan oluyor. Kız niye beklemiş 9 sene diyenler var, yani kocan beni taciz ediyor demek de çok kolay bir şey değil. Bilemiyorum, ben 9 sene beklemezdim ama herkesin yaşadığı farklı tabi.
Tüm ihtimalleri değerlendirirsek adam her türlü suçlu çıkıyor benim kafamda.
Eğer masum olsaydı, madem kız musallat oldu diyelim, gelip konu sahibine çoktan anlatırdı. Ne diye saklasın ki?
Adam suçlu zaten o kısmı kimse tartışmıyor, taciz var. Orası net. Neden söylenme zamanı şimdi? Neden sesini çıkarmadı, itiraz etmedi, şikayet etmedi, uzak durmadı vs. Adamın eşiyle arkadaş olmuş manyak. Yani kim yapar bunu. Bir vaad vardı yerine gelmedi ve kız döküldü.

kız evli mi ?
Adam suçlu zaten o kısmı kimse tartışmıyor, taciz var. Orası net. Neden söylenme zamanı şimdi? Neden sesini çıkarmadı, itiraz etmedi, şikayet etmedi, uzak durmadı vs. Adamın eşiyle arkadaş olmuş manyak. Yani kim yapar bunu. Bir vaad vardı yerine gelmedi ve kız döküldü.
katılıyorum. hamile kadına kocan beni taciz ediyor demek hiç kolay değil . durup durup bu zamanı bulması çok ilginç

Bu da olabilir tabi. Dedim ya, adam kıza karşı gebedir diye. Konu sahibi de yazmış birkaç kez, eşimin amacı aşk meşk değil, kızı kullanmak istemiş olabilir diye. Kıza böyle yanaşmıştır, baktı ki kız işin sonu yok, patlatmıştır bombayı.
Ama bir yandan da şu var, kızın ailesi sıkı diyor konu sahibi. Öyle kocamın yanına inemez her istediğinde, mesajlaşamaz vs. diye. Şimdi bu olay ortaya çıktığında, bu kızı ailesi ne yapar sizce? Adam kızı taciz etmiş bile olsa, yani diyelim ki kız masum, o nefes aldırmayan aile kızı mahveder. Kuyruk mu salladına kadar gider iş.
Kız kendini niye yaksın ki? Burası oturmuyor işte.

Yok artık çok şaşırdım. " O saatte orda ne işi varmış?" tarzı yorumlar görüyorum hem de kadınlardan. Yok artık Ya... Iste kadınların korkmasinin belki hiç suçu yokken bile cekinmesinin nedenleri bu sorularda yatıyor.
Tacize tehdite uğramış bir kadınsanız ‘tacizci’den nasıl kaçtığınızı, iletişime geçemeyecek kadar korktuğunuzu bilirsiniz. Bu yüzden tacizcisinin aramalarını açan, telefonda konuşan bir ‘kadını’ hiçbir şekilde normal karşılamam. Kaldı ki bunun gece sokakta olup tacize uğrayan, sevgilisinin/arkadaşının evinde tacize/ tecavüze uğrayıp hayatını kaybeden, herhangi bir mekanda her hangi zamanda tacize uğrayan kadınlarla bir tutulacak bir yanı yok o yüzden sarfettiğiniz cümle oldukça alakasız. Kişi hak ve özgürlükleri bir yana tacizci ile telefonda muhabbet etmeyi anlamak bir yana. Evet sizi taciz eden insanla (bir tehdit şantaj unsuru yoksa) iletişimde kalıyor, aramalarını cevaplıyorsanız bu ‘taciz’ mevzusu ne yazık ki çok da inandırıcı olmuyor zira bu şahıs zorunlu iletişimde bulunmanız gereken biri de değil. 🤷🏼‍♀️

Kızın babasıyla ilgili şikayet ettiğini, şimdi okudum. O zaman işler değişir. Belki hayal ürünüdür anlattıkları, gerçek sanıyordur.

Ha ama yokmu böyle babalar, var. Komşusunun tacizlerine yıllarca katlanan, korkusundan kimseye anlatamayan da var .

Ama bu kız gerçeklerimi söylüyor, bunu anlamak güç.

İkisi de olabilir.

Siz şimdilik eşinize bir şey belli etmeyin. Eşinizin arama kayıtlarına ve kızdan ses kayıtlarına ulaşın. Madem böyle bir iddia da bulunuyor ispatlamasını bekleyin.

Birde gizli numaradan eşinizin aradığına nasıl emin oldunuz? Belki başka birisidir. Arama kayıtlarında eşinizin numarası var mı, gözünüzle gördünüz mü?

Kız bildiğin eşinize yüz vermiş senelerce sürmüş arada bile konuşsalar öyle sexting tarzı hoşlarına giden saçma sapan konuşmalar. Kız normal olsa zaten ortalığı ayağa kaldırır şikayet bile ederdi. Yok susmuşta yok korkmuşta. İkinci seçenek yalan olduğu ama aramayı görmüşsünüz demekki değil. Size wp konuşmaları atsın veya arama kayıt yapıp ne konuştuklarını size atsın

Aralarında tek taraflı ya da çift taraflı bir ilişki bağı olabilir elbetde mümkün. Ama şunuda bilmenizi isterim sahte mesajlaşmaların arama kayıtlarının oluşturuşduğu bazı proğramlar var (Vaktiyle bazı insanlara zarf atmak için bizzat kullanmışlığım var). Arama ses kaydı yada video kayıt sizin için daha güvenilir olur diye düşünüyorum.

Bu da olabilir tabi. Dedim ya, adam kıza karşı gebedir diye. Konu sahibi de yazmış birkaç kez, eşimin amacı aşk meşk değil, kızı kullanmak istemiş olabilir diye. Kıza böyle yanaşmıştır, baktı ki kız işin sonu yok, patlatmıştır bombayı.
Ama bir yandan da şu var, kızın ailesi sıkı diyor konu sahibi. Öyle kocamın yanına inemez her istediğinde, mesajlaşamaz vs. diye. Şimdi bu olay ortaya çıktığında, bu kızı ailesi ne yapar sizce? Adam kızı taciz etmiş bile olsa, yani diyelim ki kız masum, o nefes aldırmayan aile kızı mahveder. Kuyruk mu salladına kadar gider iş.
Kız kendini niye yaksın ki? Burası oturmuyor işte.
Zaten kız bile isteye bu işin içindeyse bu taciz olmuyor. Kıza vaad verdi oynaştı, tamam. Kız görü yor, adam evleniyor çocuklar oluyor. Hala devam ediyorsan suç senin, istemiyorsan her yerden engellersin.
Kız kendini adam artık görüşmeyi kesmek istediği için yakmış olabilir. İkinci kadınların en büyük intikamıdır, tehdit unsurudur eşe duyurmak. Adam irtibatı kesmek isteyince kız kendini yaktı.

İşin çok can sıkıcı başka bir tarafı da konu sahibinin eşi şu an 32 yaşındaymış. 9 yıl önce bu adam 23 yaşında. 9 yıl öncesinde bu olay varsa -kızın adamdan küçük olduğunu varsayıyorum- inş kızın yaşı 16-17 yaşındayken yaşanmamıştır bu olay.

yabu
yahu konu sahibi kendisi yazdi 9 yildir hergun taciz etmiyirmus. araliklarla kadin evde yokken eve gel dertleselim diyormus ve cinsel icerikli konusmaya calisiyormus . yani hergun her hafta degil aadece konu sahibi evde yokken . konu sahibiylede evlenmeden once bikere elle taciz etmis .ya hic mi tv izlemiyorsunuz insanlar senelerce tacize tecavuze ugruyor korkudan sesini cikaramiyor. kizda cok kapali bir cevredeymis korkmus sinmis olabilir .
Ben anlatmasına bir şey demiyorum ama bir insan Salak değilse elinde kanıt olmadan gidil böyle bir şeyi anlatmaz. Maalesef kanıtsız gerçeğin bir hükmü olmuyor. Napsın bu kadın şimdi bu kız kanıt getirmezse?

X