Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Aynen tek güldüğüm şey; delil toplamak için "tutucu ailenin, komşu kızının" tırtıklıyla elemesi. Adamın hazırlıklı olması, sana bunla tecavüz edicem bak elle demesi ve kızın ellemesi🙈 tabi bu diyaloglar yok, anlatılmayınca ben de gözümü kapatıp hayal ediyorum. Ve birden sinirden gülüyorum...
Fantezi yapıyorlarsa :KK70:

9 yıldır susmusmu ve sizden yalnızca 2 yaş küçük. Neden katlanmis bu tacize ve 9 yıl siz farketmedinizmi herhangi bir sey
Kız ile kocasının arası bozulmuştur. Kız da eşine söylerim gibi tehdit ettiyse restleşmiş olabilirler. Kız da üyemize söylemiş ama araları şimdilik bozuk olduğu için kocası, hatalı davranmamış.

Ağrım var dünden beri hastaneye gidicem bugün. Yazan herkese teşekkür ederim okuyamıyo8lgirm. Özelden yazan arkadaşlar için girip çıkıyordum. Bi süre girmicem bazı arkadaşlar saçma sapan cevap vermiş onlara teşekkür ederim. Bu dünya imtihan dünyası kimin başına ne gelir belli değil. Uğraşmam gereken 2 evladım var benden ilgi bekliyorlar. Hepinize tek tek yazmak cevap vermek isterdim ama kendime bakacak halim bile yok. Midemin bulantısından yemek yiyemez oldum. Düşünmekten uyuyamaz oldum. Sesler sürekli kafamda dönüyo gözümde canlanıyor. Kafayı yeme noktasına geldim. Psikolojik destek alıcam biraz toparlanıp aranıza tekrar geri dönerim inşallah. Sağlıcakla kalın
Neyyyy ilgilenmen gereken 2 cocugun mu var yahu senin tek cocugun yok muydu?
Degisik bir konu degisik cevaplar...
Ne yasıyorsunuz bilmiyorum hayal dunyanızda ya da reelde her ne ise gercek ya da degil allah akıl saglignizi korusun..

Bu adam saf kadınlardan hoşlanıyor sanırım..
Okudukça kafam karısıyor😏
Elbette konu sahibi icin ilk etapda çok üzüldüm ama kendisini okadar enteresan cevaplar verdiki artık işi dalgaya aldim 2 gun icinde is aradi amcayi aradi kocayi aradi tokat atti gonderdi ama bı turlu avukati aramadi diğer kizi saf dedi baska bisi demedi simdide cocuklarimla ilgilenicem dedi kestirip atti ne diyelim Allah yardimcisi olsun.

Bizde aldatıldık sanırım konu sahibi tarafından.. 🤣yazılan herşeye inandık, üzüldük hep birlikte, yardımcı olmaya çalıştık zamanımızı harcadık, bekledik, ne diyelim vatan sağolsun :))
Şu an yemek hazırlıyorum, yalansa da doğruysa da hayatıma bir etkisi yok. Kendi problemi.

Ağrım var dünden beri hastaneye gidicem bugün. Yazan herkese teşekkür ederim okuyamıyorm. Özelden yazan arkadaşlar için girip çıkıyordum. Bi süre girmicem bazı arkadaşlar saçma sapan cevap vermiş onlara teşekkür ederim. Bu dünya imtihan dünyası kimin başına ne gelir belli değil. Uğraşmam gereken 2 evladım var benden ilgi bekliyorlar. Hepinize tek tek yazmak cevap vermek isterdim ama kendime bakacak halim bile yok. Midemin bulantısından yemek yiyemez oldum. Düşünmekten uyuyamaz oldum. Sesler sürekli kafamda dönüyo gözümde canlanıyor. Kafayı yeme noktasına geldim. Psikolojik destek alıcam biraz toparlanıp aranıza tekrar geri dönerim inşallah. Sağlıcakla kalın
Bende bu kafayi anlamiyorum. Madem ozelden mesajlasacak konuya yazilanlari okumayacaktiniz ne diye konu actiniz. Kankilerinizle ozelden yazissaydiniz de bizde sizinle vakit harcamasaydik.

En başından beri okuyorum konuyu. Ben konunun fake olmadığını düşünüyorum. Konu sahibi telefondan bahsetti ama flashtan bahsetmedi. Komşu kızı telefonun ışığı farkedildigi için yakalanmis. Flash lafı nereden çıktı anlamadım. Eğer odada loş ışık varsa telefonun ışığı dikkat çeker tabi ki. İş arama mevzusu ise, sanırım hamileliğinin ilk zamanlarinda aradı işi. Yani aldatılma mevzusu olur olmaz değil. Daha önce avukat sorduguna göre iliskileri zaten kötüydü ve bununla ilgili bir çözüme ulaşmak adına konu sahibi avukat ve iş arayışına girmişti. Bu konudan önce yani.
Bu arada kimileri de başlarda sakin olup suan kötü olmasini garipsemis ama ben garipsemedim. Zaman geçtikçe yaşadığı şeyin ağırlığı artıyor olabilir. Herkes duyguları aynı silsilede yaşayacak diye birşey yok ki

Elbette konu sahibi icin ilk etapda çok üzüldüm ama kendisini okadar enteresan cevaplar verdiki artık işi dalgaya aldim 2 gun icinde is aradi amcayi aradi kocayi aradi tokat atti gonderdi ama bı turlu avukati aramadi diğer kizi saf dedi baska bisi demedi simdide cocuklarimla ilgilenicem dedi kestirip atti ne diyelim Allah yardimcisi olsun.
Evet bende ilk etapta cok uzuldum hatta merak ettim profilinden yaziyordu ordan takip ettim aklıma yatmayan seyleri sordum cevapladı ama ne bileyim sacma geliyor bana cogu sey bu konuda oturmayan o kadar cok sey var ki kafamda..
Hele o prezervatif tirtik olayı yok artık dedim hele hele amca kimdir ya amcayı beklemek nedir..
Okudukca sasirdim sasirdikca sinirlendim ruh halim bir degisik oldu gercek olduguna inanmiyorum artık..
Bu konuyu takip etmeye gerek yok benim acimdan tabii ki

En güzeli 2021 nisan anneleri bacım ben oraya gidiyorum ne isim var benim burda😆

X