- 14 Mart 2021
- 582
- 1.957
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Arada geçiyor bu isim nicki neydi ki bi göz atsamBir Gökçen katun konusu daha kaldıramayacağım. Gün içinde bu konu için girip bakıp çıkıyorum..
Evet umurumda değil demiş hatta. Elledikten sonra aklı başına gelmiş 9 yıldır susmuş taciz ya haniNasil ne şekilde anlatabilir orası da düşündürücü ama konu sahibi birkaç kişiye söylemeye başlamış gibi birşey yazmıştı. İlginç yani.
Evlenmeden önce de ellemiş ki.Evet umurumda değil demiş hatta. Elledikten sonra aklı başına gelmiş 9 yıldır susmuş taciz ya hani
Tirtikli tirtiksiz umurunda degilmis evetEvet umurumda değil demiş hatta. Elledikten sonra aklı başına gelmiş 9 yıldır susmuş taciz ya hani
O bizim iki gözümüzun çiçeğiArada geçiyor bu isim nicki neydi ki bi göz atsam
Ozel grup ne icindiO bizim iki gözümüzun çiçeğiGokcenKatun. Hesabı pasif. Kendisi en son kocayı boşayip yurtdışına çıkmak için gitti gidiş o gidiş ya kocayı affetti ya bizi kekledi. Yöneticilere özelden ulaşıp hesabı kapattırmis. Özel grup bile kuruldu onun için bir açıklama yapmadan. Kayboldu. Eşi gelecekti konuşmak için o günden sonra haber yok.
Hadi ya öyle miydiEvlenmeden önce de ellemiş ki.
Mesaj grubu . Fake diyenler olmuştu onun üzerine konuya inanlarla ordan yazdı. Sonra eşi konuşmaya gelecekti gitti gidiş o gidişOzel grup ne icindi
Ozel grup ne icindi
Evet konu sahibi ilk kıza inanınca ve plan yapınca uyan diye öyle giriş yapmıştım konuya bende bunları anlatmak için. Gerçi bu elletme meselesi bugun çıktıda ne diyim artık bende kıza kesinlikle inanmıyorumTirtikli tirtiksiz umurunda degilmis evetbosatana kadar ugrasicam diye dolaniyomus bence. Bunlar sevgiliydiler bence. Aralarinda bi anda gel.sana prezervatif sunumu yapayim diye bi konusma gecmedi heralde.
Kocayı da alıp gitmiştirO bizim iki gözümüzun çiçeğiGokcenKatun. Hesabı pasif. Kendisi en son kocayı boşayip yurtdışına çıkmak için gitti gidiş o gidiş ya kocayı affetti ya bizi kekledi. Yöneticilere özelden ulaşıp hesabı kapattırmis. Özel grup bile kuruldu onun için bir açıklama yapmadan. Kayboldu. Eşi gelecekti konuşmak için o günden sonra haber yok.
Mesaj grubu . Fake diyenler olmuştu onun üzerine konuya inanlarla ordan yazdı. Sonra eşi konuşmaya gelecekti gitti gidiş o gidişhayatımda gördüğüm duyduğum okuduğum en soğukkanlı insandi. Böyle olayları şıp diye sakın sakın çözdü etti sonucunda affetti bence
Tırtıklı sapık bu, cebinde tırtıklıyla geziyor, gelmez ya hani, ya gelirse hazır bulunsunTirtikli tirtiksiz umurunda degilmis evetbosatana kadar ugrasicam diye dolaniyomus bence. Bunlar sevgiliydiler bence. Aralarinda bi anda gel.sana prezervatif sunumu yapayim diye bi konusma gecmedi heralde.
Fake olsa mune ye bende katipte özelden sormuştuk bence derlerdi geçmiş olsun. O kadın sağlam ayakları üzerinde duran özgüveni yüksek kalite bir izlenim verdi. Herkesin yapmak istediği ama kadınlık gururuna yenilipte yapamadığı sakinlikte olayı yürütüp sonunda nasıl affetti anlamadım. Buradaki konu sahibini tanımıyorum ama burda da bir sakinlik var. Onun için zaten sonunda affetme gelecek izlenimi verdi.o zamanlar çok fake denmişti konusuna. kız küsüp gitmesin diye özelden grup açılmıştı gökçen oraya yazıyordu. sonra yazmadı gitti işte. ya faketi ya barıştı utandı diyemedi
Katılmakla beraber hatta bu olayın daha erken olduğunu düşünüyor ve baristiklarını bile düşünüyorum.butun bu iş görüşmesi amcası danası o arada oldu evine döndü .Konu sahibi dalgami geçiyorsun yoksa kalmı geldi anlamıyorum
Bu olaylar nezaman yaşandı, şurda 1-2 günlük mevzu değilmi
Ne ara bu olaylar olduda, boşanmaya karar verdinde iş aradın, kimse hamile halinle iş vermedi doğur gel 6 ay sonra bakarız dedi?
Ayrıca eşin amcası kim ki onu ariyorsunuz? Sizin muhatabınız eşin amcasımı, güldürmeyin beni ya. Çok istersen ararsın annesini babasına leş oğlunuz böyle böyle yaptı boşayacağım bilginiz olsun der kapatırsınız.
Anlatıklarınız çok tutarsız malesef, önce bi ses kaydı dönüyordu ortalıkta, sonra görüntüye döndü
Yok ışık gördü bilmem ne…
Bide klasik boşanamyacak kadın muhabbeti, çocuklarım var, benden alırsa falan filan. Hangi aklı başında hakim böyle bir durumda çocuğu babaya neden versin.
Siz boşanmak falan istemiyorsunuz. Şuan hırslısınız sadece. Boşanmak isteyen eş amcası, dayısını halasını karıştırmaz. O bekle dedi diye beklemez. Anneniz arkanızda değil, kendinizi kandırmayın siz boşanamazmıssınız, bu rezil adamı affedersiniz. Onlarda kaldıkları yerden devam ederler film çekmeye.
Koca özel harekat polisiydi. Kendi yurtdışında kısa süreliğine eğitime mı gitmişti ne. Ay o konu bende çok derinden yer etti onun için her kesi o sanıyorum birgün dönecekKocayı da alıp gitmiştir
Çivili katil falan vardı ya bu da Tırtıklı sapık herhalde. Tövbe yarabbim gülmek istemiyorum iyi kekliyorlar ortalığı kız ve adamTırtıklı sapık bu, cebinde tırtıklıyla geziyor, gelmez ya hani, ya gelirse hazır bulunsun
Sonra eski hesabı ile geldi. Olay 3 yıl önce olmuş, bizim kız hamile idi, yanlış hatırlamıyorsam 5-6 aylık. Aylar oldu, belki doğurdu. Rapor etmiştim aynı kişi Gökçen ile diye, sonuç alamadım.yani affettiyse çok fena ama. adam sevgisiyle evin her yerinde yapmış yahu. hatta gökçen adamla görüntülü konusurken kadın arkada bulaşık mı yıkıyodu bulaşık makinesi mi boşaltıyodu kızın kendi evinde. böyle detayları hatırlamıştı. bu da nasıl affedilir bilemiyorum fake olma ihtimali yüksek