Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Evet umurumda değil demiş hatta. Elledikten sonra aklı başına gelmiş 9 yıldır susmuş taciz ya hani
Tirtikli tirtiksiz umurunda degilmis evet bosatana kadar ugrasicam diye dolaniyomus bence. Bunlar sevgiliydiler bence. Aralarinda bi anda gel.sana prezervatif sunumu yapayim diye bi konusma gecmedi heralde.

Arada geçiyor bu isim nicki neydi ki bi göz atsam
O bizim iki gözümüzun çiçeği GokcenKatun. Hesabı pasif. Kendisi en son kocayı boşayip yurtdışına çıkmak için gitti gidiş o gidiş ya kocayı affetti ya bizi kekledi. Yöneticilere özelden ulaşıp hesabı kapattırmis. Özel grup bile kuruldu onun için bir açıklama yapmadan. Kayboldu. Eşi gelecekti konuşmak için o günden sonra haber yok.

Ozel grup ne icindi

Ozel grup ne icindi
Mesaj grubu . Fake diyenler olmuştu onun üzerine konuya inanlarla ordan yazdı. Sonra eşi konuşmaya gelecekti gitti gidiş o gidiş hayatımda gördüğüm duyduğum okuduğum en soğukkanlı insandi. Böyle olayları şıp diye sakın sakın çözdü etti sonucunda affetti bence

Tirtikli tirtiksiz umurunda degilmis evet bosatana kadar ugrasicam diye dolaniyomus bence. Bunlar sevgiliydiler bence. Aralarinda bi anda gel.sana prezervatif sunumu yapayim diye bi konusma gecmedi heralde.
Evet konu sahibi ilk kıza inanınca ve plan yapınca uyan diye öyle giriş yapmıştım konuya bende bunları anlatmak için. Gerçi bu elletme meselesi bugun çıktıda ne diyim artık bende kıza kesinlikle inanmıyorum

Kocayı da alıp gitmiştir

yani affettiyse çok fena ama. adam sevgisiyle evin her yerinde yapmış yahu. hatta gökçen adamla görüntülü konusurken kadın arkada bulaşık mı yıkıyodu bulaşık makinesi mi boşaltıyodu kızın kendi evinde. böyle detayları hatırlamıştı. bu da nasıl affedilir bilemiyorum fake olma ihtimali yüksek

Tırtıklı sapık bu, cebinde tırtıklıyla geziyor, gelmez ya hani, ya gelirse hazır bulunsun

o zamanlar çok fake denmişti konusuna. kız küsüp gitmesin diye özelden grup açılmıştı gökçen oraya yazıyordu. sonra yazmadı gitti işte. ya faketi ya barıştı utandı diyemedi
Fake olsa mune ye bende katipte özelden sormuştuk bence derlerdi geçmiş olsun. O kadın sağlam ayakları üzerinde duran özgüveni yüksek kalite bir izlenim verdi. Herkesin yapmak istediği ama kadınlık gururuna yenilipte yapamadığı sakinlikte olayı yürütüp sonunda nasıl affetti anlamadım. Buradaki konu sahibini tanımıyorum ama burda da bir sakinlik var. Onun için zaten sonunda affetme gelecek izlenimi verdi.

Katılmakla beraber hatta bu olayın daha erken olduğunu düşünüyor ve baristiklarını bile düşünüyorum.butun bu iş görüşmesi amcası danası o arada oldu evine döndü .

Sonra eski hesabı ile geldi. Olay 3 yıl önce olmuş, bizim kız hamile idi, yanlış hatırlamıyorsam 5-6 aylık. Aylar oldu, belki doğurdu. Rapor etmiştim aynı kişi Gökçen ile diye, sonuç alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…