-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Konu sahibi dalgami geçiyorsun yoksa kalmı geldi anlamıyorum
Bu olaylar nezaman yaşandı, şurda 1-2 günlük mevzu değilmi
Ne ara bu olaylar olduda, boşanmaya karar verdinde iş aradın, kimse hamile halinle iş vermedi doğur gel 6 ay sonra bakarız dedi?
Ayrıca eşin amcası kim ki onu ariyorsunuz? Sizin muhatabını eşin amcasımı, güldürmeyin beni ya. Çok istersen ararsın annesini babasına leş oğlunuz böyle böyle yaptı boşayacağım bilginiz olsun der kapatırsınız.
Anlatıklarınız çok tutarsız malesef, önce bi ses kaydı dönüyordu ortalıkta, sonra görüntüye döndü
Yok ışık gördü bilmem ne…
Bide klasik boşanamyacak kadın muhabbeti, çocuklarım var, benden alırsa falan filan. Hangi aklı başında hakim böyle bir durumda çocuğu babaya neden versin.
Ne dedin kiz sen olay oraya kadar gelmiş yaniEvet, ama tirtikli prezervatifi tirtiklatirirken adam kaydi farketmis, tirtiklayamadan olay mahallinden dagilmislar, ben buna inandim mi? Hayir
O adam o kizi tirtirttmadan bırakmamistir bence
Adam bu yüzden rahat işte, şimdiden kara kara düşünmeye başladın, mahkemeydi, davaydı, çoluk çocuk, yeni düzen falan... Daha evvel boşanıcam dediğinde seni eve kilitleyen adam şimdi paşa paşa anlaşacak, nafakanı tazminatını verip boşancak mı sanıyorsun? Oldu olacak bir de ev tutsun, eşya dizsin sana? Olacak iş mi?Bacım güzel diyosn da mahkeme işi o kadar kolay olmuyo ki haklıyken haksız haksızken haklı çıkabiliyosn. Çocuklarım var onları düşünmem lazm ben bu kişiye kişiye çocuklarımın verilmesini istemiyorum. Benm anlaşmam lazm ki çocuklarım arada perişan olmasn yoksa o aes kaydıyla ben onun donunu da alırım ama işi pisleştirirse çocuklar etkilenecek
Hiç saf gelmedi bu davranışlarıyla. Baya da akıllı. O ortamda kamera açıp ses kaydi alacak kadar zeki ve cesaretli.
Evet, ama tirtikli prezervatifi tirtiklatirirken adam kaydi farketmis, tirtiklayamadan olay mahallinden dagilmislar, ben buna inandim mi? Hayir
O adam o kizi tirtirttmadan bırakmamistir bence
Kesinlikle katılıyorum sizlere bunların olayı yeni bir şeyde değil kesinSonrasinda kiz bir ozguven patlamasi yasamis zaten. Herkes kimin ne mal oldugunu ogrensin demis. Herkesin icine kendini de dahil etti bence :))) hani mal falan bilemedim.
Evet adam prezervatifi tanitmis, ( ne demekse) reprezant heralde.adam, kondom reprezantiNe dedin kiz sen olay oraya kadar gelmiş yani
acil olan kıyafetleri bekle diyen amca mı gönderecek. ben de o kısımda kaldım
Ses değil video sanırım çünkü adam ışığı farketmiş kameradan. Kızda flaslı çekim yaparak gizliliğini çok güzel korumuş sözde yersenEvden hemen çıkmış adam ses kaydını aldığını farkettiğnde
Öyle yazmış. Benmi yanlış gördümAy bir de is aramis dimi ya hangi ara?
Bunuda mi duyacaktikEvet adam prezervatifi tanitmis, ( ne demekse) reprezant heralde.adam, kondom reprezanti
Ya konuyu yazan kadın videoyu görmese kız nasıl sallamış be diyecektim? Bir de kız taciz ediliyorum demez miEvet adam prezervatifi tanitmis, ( ne demekse) reprezant heralde.adam, kondom reprezanti
Biri özet geçebilir mi lütfen konuyu okudum fakat şuan ne olduğunu anlamadım aldatma varmiymis
Kesinlikle katılıyorum sizlere bunların olayı yeni bir şeyde değil kesin
Aaa konu sahibi cok ciddiydi başlarda bu üye yalan söylemez asla vs diyenler de vardıaldatma var ama konu sahibesi mi aldatıldı komşu kız mı yoksa bizmi onu kimse.anlamadı.
Koptumyok amca kıyafetleri ikna edecek kendiniz gidin diye.
Hay ağzına sağlıkKONUYU ANLAMAYANLARA HİTABEN
Simdi saf bir kizimiz var konu sahibine mesaj atmia kocan beni taciz ediyor diye 9 yildir bikmis tacizinden anlatmaya karar verir ve bir mesajla anlatir.
Daha sonra konu sahibi kizdan kanit ister
Oda tmam ispatliycam der ve sadece arama kaydi olan ekran görüntüsü atar.
Konu sahibi ses kaydi iste ama kizimiz ben safim anlamam ki ses kaydindan der.
Sonra ne hikmetse bizim kizimiz aydinlanir ve saflığı yok olur adamin evine gider ses kaydi almak icin.
Esas oğlan burda saf ve sora aydinlanan kizimiza prazervetifin cesitlerini anlamaya başlar tam tirtiklisina gecmisken esas oglan telefonun ışığını görür.(ses kaydinda ışık ne alaka orayi bilmiyom)
Sora esas oğlan telefonu almak ister ama gelin görün ki telefonda parmak izi okuyu var kizimiz safya oyuzden parmak izi okuyu önemlive esas oğlan diretirken saf kizimiz yüksek sesle konusmaya baslae.
Esas oğlan tv nin sesini acmaya gider ve kiz bunu firsat bilip evden kaçar.
He bu arada konu sahibi habire amcayi arar gel konusalim yoksa direkt avukata gitcem der amcamiz once naza ceksede sonrasida sabirla beklemesini ister herseyi çözeceğini acele etmemesi gerektiğini söyler.
Sonuc : Amcayi bekliyoruz....
Aaa konu sahibi cok ciddiydi başlarda bu üye yalan söylemez asla vs diyenler de vardı
İş arama kısmını bende kesinlikle aramadım. Ama benim başıma gelseydi ortalığı yıkardım kimseye inanmazdım herhalde. Boşanıp boşanmaması beni ilgilendirmez ama sakin tavrı beni de şaşırttı. Özellikle amcasına söylemesi onunda çocukluk yapma sakinleş demesi?Konu sahibi konu acmis ve herkes de yardimci olmaya calismis zaten. Ne hikmetse birden profilinden soru sormaya baslamis o kisim da bana garip geldi. Konu daha 2 gunluk bu arada is bile aramis. Ses kaydindan goruntuye donmus olay. Tamam ayrinti verip ifsa olmasin bu konuda kesinlikle cok hakli ama anlattiklari ve yazdiklari uyusmuyor ki. Bosanirsin bosanmazsin bu senin hayatin. Kimse sana zorla bosan demez. Hem bosanacagim yazip hem adim basi amcayi beklemek nasil bir ruh halidir. Aldatilmis, madur ama cirkeflesmek istemiyor ille de anlasmali olsun istiyor. Goren de aldatan taraf konu sahibi sanir.
Öyle yazmış. Benmi yanlış gördüm