Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Ay bir de is aramis dimi ya hangi ara?

Adam bu yüzden rahat işte, şimdiden kara kara düşünmeye başladın, mahkemeydi, davaydı, çoluk çocuk, yeni düzen falan... Daha evvel boşanıcam dediğinde seni eve kilitleyen adam şimdi paşa paşa anlaşacak, nafakanı tazminatını verip boşancak mı sanıyorsun? Oldu olacak bir de ev tutsun, eşya dizsin sana? Olacak iş mi?

MoonfacedMom orasi aile apartmanı ve kv de orda degil mi? Nasil bu kadar şey yaşanmış ordan annene gitmissin ve kv durumu bilmiyor? Allah yardımcın olsun kolay değil ama okurken biz burda sinirleniyoruz kiza ve eşin olacak sapiga. Adamın hakli tarafi yokki ne için anlasmali boşanmayi bekliyorsun? Allah dogru yolu göstersin inşallah.

Hiç saf gelmedi bu davranışlarıyla. Baya da akıllı. O ortamda kamera açıp ses kaydi alacak kadar zeki ve cesaretli.

Evet, ama tirtikli prezervatifi tirtiklatirirken adam kaydi farketmis, tirtiklayamadan olay mahallinden dagilmislar, ben buna inandim mi? Hayir
O adam o kizi tirtirttmadan bırakmamistir bence

Sonrasinda kiz bir ozguven patlamasi yasamis zaten. Herkes kimin ne mal oldugunu ogrensin demis. Herkesin icine kendini de dahil etti bence :))) hani mal falan bilemedim.
Kesinlikle katılıyorum sizlere bunların olayı yeni bir şeyde değil kesin

KONUYU ANLAMAYANLARA HİTABEN

Simdi saf bir kizimiz var konu sahibine mesaj atmia kocan beni taciz ediyor diye 9 yildir bikmis tacizinden anlatmaya karar verir ve bir mesajla anlatir.

Daha sonra konu sahibi kizdan kanit ister
Oda tmam ispatliycam der ve sadece arama kaydi olan ekran görüntüsü atar.
Konu sahibi ses kaydi iste ama kizimiz ben safim anlamam ki ses kaydindan der.

Sonra ne hikmetse bizim kizimiz aydinlanir ve saflığı yok olur adamin evine gider ses kaydi almak icin.

Esas oğlan burda saf ve sora aydinlanan kizimiza prazervetifin cesitlerini anlamaya başlar tam tirtiklisina gecmisken esas oglan telefonun ışığını görür.(ses kaydinda ışık ne alaka orayi bilmiyom )

Sora esas oğlan telefonu almak ister ama gelin görün ki telefonda parmak izi okuyu var kizimiz safya oyuzden parmak izi okuyu önemli ve esas oğlan diretirken saf kizimiz yüksek sesle konusmaya baslae.

Esas oğlan tv nin sesini acmaya gider ve kiz bunu firsat bilip evden kaçar.

He bu arada konu sahibi habire amcayi arar gel konusalim yoksa direkt avukata gitcem der amcamiz once naza ceksede sonrasida sabirla beklemesini ister herseyi çözeceğini acele etmemesi gerektiğini söyler.

Sonuc : Amcayi bekliyoruz....

Kesinlikle katılıyorum sizlere bunların olayı yeni bir şeyde değil kesin

Konu sahibi konu acmis ve herkes de yardimci olmaya calismis zaten. Ne hikmetse birden profilinden soru sormaya baslamis o kisim da bana garip geldi. Konu daha 2 gunluk bu arada is bile aramis. Ses kaydindan goruntuye donmus olay. Tamam ayrinti verip ifsa olmasin bu konuda kesinlikle cok hakli ama anlattiklari ve yazdiklari uyusmuyor ki. Bosanirsin bosanmazsin bu senin hayatin. Kimse sana zorla bosan demez. Hem bosanacagim yazip hem adim basi amcayi beklemek nasil bir ruh halidir. Aldatilmis ama cirkeflesmek istemiyor ille de anlasmali olsun istiyor. Goren de aldatan taraf konu sahibi sanir.

Hay ağzına sağlık

Aaa konu sahibi cok ciddiydi başlarda bu üye yalan söylemez asla vs diyenler de vardı

he işte onların hatrına konuya inanmak için bir sürü cevap alamadığım soru sordum.
üye yalan söyler mi söylemez mi bilemem de bu olay çok saçma bir hal almaya başladı onu biliyorum.

İş arama kısmını bende kesinlikle aramadım. Ama benim başıma gelseydi ortalığı yıkardım kimseye inanmazdım herhalde. Boşanıp boşanmaması beni ilgilendirmez ama sakin tavrı beni de şaşırttı. Özellikle amcasına söylemesi onunda çocukluk yapma sakinleş demesi?
Kadın zaten aşırı sakin ya!
Daha amca neyin üstünü örtüyor anlamadım?
Bunların önceden bir münasebeti var kesinlikle aile apartmanın da adam evine alıyor kimse görmüyor ne hikmetse
Keşke konu fake çıksa çünkü yine de çok üzüldüm özellikle çocuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…